skuštrana
|
Hojla.. Ma, spet jaz s temi copatki 2ursae, kako se bova zmenili? A bova naročili ali ne? Jaz sem našal na Bolhi ene, mi da 2 para za 20 e, ona krije poštnino(ene za mene, druge za mojo prijateljico)...Bi rajši, da jih mi2 skupaj naročiva, amapk če ne bo šlo bom pa tam kupila. Noa1, če se ne motim bi jih ti tudi vzela... Mama06, ja, pridem v Slo, v čet pozno pop, samo imam full tajming...Pa še sama grem, brez M. Pridem pa potem spet januarja, 13. pa se bova takrat dobili Imama že 3 zmenek za slinge in mei taie, pa neki se menimo s Celjskimi čvekami za večerni žur, pa k zdravniku moram, ker me full koleno boli že kaka mesec in je čedalje hujše...(Jasna, slikat mi itak ne sme sedaj, ko sem noseča, a??) Mišk, ma, to so punčke..One so bolj tramste Vsaj pri nas je tako, Lizo je prijelo pri 1 letu in jo še kar drži.. Ma, razmišljam da bi bilo boljše imet še enega fantka All Starke pa imajo v vseh trgovinah, vsaj na Hr...Tudi v Turbo Limaču, samo cena..Brrr Jih je pa imela Liza, zdej sem pa ene kao kupila, za 10e...