VANILI
|
helou mamčcie evo jaz sem na nočni izmeni, spet, namesto da bi šla spat. 2ursae, joooooooj hvala ti hvala hvala hlava!!!!!!!!!!!!! a mi pošlješ po pošti, ti plačam po povzetju al kako se že reče temu. valda s poštnino vred. ma ti i res zlata. kok mi to zaščito rabmo, sam bog ve, ko vidi malega žabota. kako tipa z rokcami po pultu, šanku, mizi, tudi štedilniku... dokler ne naleti na kak predmet, potem pa hop! zmagoslano leti drugam. danes npr. sem dobila en dvd in kot da bi vedel, da je v tisti škatlici nekaj, česar ne sme - sploh je ni spustil iz rok!!! mi jo je žeskoraj dal, pol pa spet stekel proč in to se tko krohota, tok se mu fajn zdi . aja, ti pošljem na z moj naslov. kaj sem še brala... mama06, jaz bi glede na napisano tudi postopoma začela dajat- pa žličko po žličko. En dan eno žličko, drugi dve... pa spremljaj pa da vidiš. ene alergije pač izginejo. od prijateljice hči je tudi mela, zdaj je že 2 in pol stara. pa je mela že napotnico za provokacijo in glej no glej! aergija je izginila . sploh, če nima kakih hudih reakcij, bi si jaz kar drznila poskusit. trma: ma moj žabo pa ne trmari na tak način, kot ga opisujete. cepetne že, ampak ga takrat dvignem v zrak in ga zamotim, ga začnem brumat v trebuh, žgačkat z nosom, skratka, da mu preusmerim pozornost. zaenkrat uspešno. Tudi živa ne trmari na tak način, pač pa na bolj sofisticiran. zdaj me bolj zajebava: npr, rečem, naj se česa ne dotika. pa dvax, trikrat... pol pa gre s prstom čist blizu tistega tabu predmeta in me opazuje. In jaz ŽIIIIIVAAAAA! In ona irno, da saj se ne dotika.... pa take finte. sanwebdra - haha jaz sem šla na t.kotiček, pa mi je tlak tok narastel, da sem raje kar nehala brat. napori predšolskih otrok: v našem vrtcu je zaenkrat vse ok, Ž je danes opravila ici bralnega palčka, je povedala še pesmico, pa od prej še 3 pravljice. Zato pa imajo ta teden intenzivne vaje na plesnih, ker imajo v petek nastop, pa v ponedeljek, pa še naslednji petek, kar se mi pa zdi pretirano. mpak, dokler ona uživa, mi je ok. so pa treningi po 2 uri... no, je pa toedina reč, na katero hodi pa upam, da bom znala bit skromna tudi naprej: eno dejavnost, kar bo želela, sicer pa čim več IGRE!!!! še kako hitro odrastejo in mrajo postat odgovorni...