|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
10.12.2008 19:40:39   
mama06
skuštrana - če je vikend, potem ne bi smel bit problem, da se dobiva drugo leto. Joj, kako to smešno zveni, drugo letouser posted image user posted image .

Mali že pol ure spi. Odkar popoldne več ne spi, gre spat že okoli 7-ih. Zjutraj pa še kar spi do 9-ihuser posted image

Srečke user posted image - uživajte v svojih trebuščkih in brcikah. Ta čas se sicer vleče, ampak kljub temu prehitro mine. jaz to tako pogrešam......user posted image

Čakam, da dragi naredi večerjo. Sem bila danes pridna. Zjutraj sva z malim vstala in jedla zajtrk že ob pol devetih, šla v trgovino in Merkur, se vrnila domov, šla takoj na sprehod, da je mali zaspal in sem ga pustila kar v vreči zunaj, jaz sem pa šla okoli hišee porezat okrasne grmičke in počistit travo,.....tralala,...skratka bila sva dve uri zunaj, da sem jaz vse naredila na eni strani hiše, drugo polovico pa še ob priliki. No, potem sva šla not, se najedla, malo poigrala in šla na obisk k babici in dedku od dragega, se vrnila, skuhala kosilo in po kosilu smo se skupaj igrali, sedaj pa je že skopan in nahranjen ter spi kot polhecuser posted image

alergija na KM - kaj ve mislite, glede na to, da sva imela alergijo na KM, dobila na recept llernovo in od takrat še nisva jedla KM, so pa zadnji testi krvi in kožni negativni. A lahko poskusim dati malemu navadni jogurt ali še naj malo počakam? Strah me je, da se slučajno alergija spet ne pojavi???

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
10.12.2008 21:23:00   
sanwebdra
user posted image Ena za taščin kotiček:

http://www.ringaraja.net/forum/m_3500472/mpage_1/key_/tm.htm

mama06, ne vem, kaj naj ti svetujem, kaj pa doktorji pravijo?

Včeraj je Julija v vrtcu pokasirala največjo buško do zdaj, baje da veliko pleza in včasih tudi pade. Buška je res velika, menda pa ni dosti jokala, bolj popraskala se je po buški - ERGO: ve, da je nekaj naredila narobe in da je ta bolečina posledica od delati NAROBE. user posted image
Klaudia za seznam, če še nisem povedala, Imamo 8. zobek.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
10.12.2008 21:29:50   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mehurčica, daj, plis malo rukni svojega user posted image glede strani, ker sedaj se pa res že vleče in vleče..user posted image user posted image

Sej ve, da še ima tisto za naredit, kar si mu poslala 8.12. Ampak včasih mu ne znese takoj isti dan naredit, kar mu daš za dodelat. Škoda, da mu nisi kar takoj naenkrat dala vsega(namesto to + to +to...). Danes pa ga spet cel dan ni in pride komaj okoli 00:00 domov, tako da ti bo najhitreje jutri lahko naredil.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 1428
10.12.2008 21:52:34   
jasna
Najprej vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image  in mamicamuser posted image

Živa, hvala za prijeten klepetuser posted image

2ursae, ti si kriva, da sem zapravljala svojo prvo plačo po porodniški v HM, še dobro, da v mestu nimajo otroškega oddelkauser posted image . Pa še milkine kroglice sem imela s sabo zateuser posted image .

mama 06, nimam pojma. Kakšna navodila si pa dobila? Postopno uvajanje?

sanwebdra, ne vem, če se bom lahko zadržala, da se ne oglasim na tistem linkuuser posted image

mehurčica, imaš kak nov filmček?user posted image

Trenutno sem jezna na vrtecuser posted image . Smo imeli domačo nalogouser posted image . Saj vse lepo in prav, da skrbijo za izobrazbo mladičkov, ampak na ukaz se pa tega najraje ne bi šla. Do šole še ne...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1429
10.12.2008 21:57:03   
janja
mama06 - danes si bila pa res pridna. user posted image Pa kaj pri vas ni deževalo? Pri nas že ves dan bolj ali manj pada dež. Alergija na KM - jaz bi na tvojem mestu raje vprašala P, če lahko KM. Sicer je jogurt manjši greh. Kakšna pa je alergija - na koži? Po moje mu lahko daš kdaj pa kdaj kako žličko jogurta - vem, da je moja sestra to delala, pa je pri prvem otroku alergija hitro izzvenela, pri drugorojencu pa kar noče zginit. Dobi v trenutku tako koprivnico, da je joj. Ne vem pa kaj je z našim Urbanom. On ima pa te driska variante. Zdej smo sicer na dieti - ne uživamo KM niti laktoze ne. Sem pa najdla fine sojine jogurte (so isto kremasti in po okusu skoraj enaki navadnim)...pa svinjsko dragi. 24.1. imava posvet na Ped.kl...pol pa upam, da ga bodo tudi testirali. Prejšnji kožni testi so bili tudi negativni, ima pa v krvi povišano vrednost, ki nakazuje razvoj alergij.

Še vedno smo bolančki. Kašljamo in teče nam iz noska. Ko mu pa čistim nos, pa kriči kot jesihar. Pa je bil že čist priden in ni niti mrdnil, ampak ko postane ene stvari preveč, je preveč. Se mu pa vidi, da išče družbo. Danes je ves dan hodil k meni in mi nosil igrače, pa ves dan se je nekaj stiskal k meni.

micla - ti si spraševala glede trme. Andraž ima 5 let, pa je premore toliko, da ti požre živce. In nič mu ne moreš...najhuje je, ko ga kaznuješ, pa se ti reži v obraz. Nič mu ne pride do živega. Pol ga pa Urban gleda, pa misli, da je to to in ga oponaša...le da se on vsede na tla in začne cepetati z nogami in namišljeno jokati. Joj, kaj vse me še čaka...si ne upam niti pomisliti.

Zdej grem pa spat,
LN

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1430
10.12.2008 21:57:22   
mehurčica
Jasna, sem jo glih danes snemala, ko je jedla pomarančo in jo dajala malo plišastemu medvedku, potem pa sebi v usta.user posted image Ampak se mi zdaj ne da dajat gor.

Eni je bila čez dan že kar ok, zvečer pa spet vročina in prej je imela 39,9. user posted image Sem jo šla skopat pa je menda malo boljše. Doma pa imamo samo Calpol, nič svečk. Je potekel datum in sem komaj danes videla. A bi svečke bolj pomagale pri zbijanju ali je sirup enako močan??? Dala sem ji še enkrat po 3 urah, ker ji je že popustilo. Pa verjetno jo bom mogla še kaj z vodo ohlajat čez noč.user posted image Bogica moja mala.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
10.12.2008 22:06:32   
jasna
mehurčica, Calpol deluje enako kot svečke, samo svečke delujejo hitreje. Ne dajat bolj pogosto kot na 4h. Upam, da bo ponoči boljša user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
10.12.2008 22:08:34   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: janja
Andraž ima 5 let, pa je premore toliko, da ti požre živce.

Jao, imamo čist enakega 5 letnikauser posted image . Kako bo šele v pubertetiuser posted image  user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
10.12.2008 22:11:54   
skuštrana
Jasna in Janja, mi imamao takšno skoraj 4 letnico user posted image Mož vedno reče samo - se ve na koga jeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
10.12.2008 22:13:56   
skuštrana
Mehurčica in Jasna, imata ZS..(moram napisat, na tejle novi RR traja cel teden da ga vidišuser posted image )

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1435
10.12.2008 22:14:31   
živa
Hoj!

Jasna, ni za kaj user posted image .  Jaz bi še kdaj user posted image . Sem se šla še za slabo urco pokazat v službo, ko so nadrejeni že odhajali proti domu, jaz pa sem bila seveda "pridna" v pisarni user posted image  ... napisala sem celo en stavek v članek in šla domov user posted image .

Mehurčica, pri nas svečke hitreje primejo ... ampak moj večji jih noče več in mu tudi dajem Calpol.

Alergije: nimam pojma. Jaz bi poskusila s kako žličko jogurta ali pa npr. kisle smetane v kako omako, pire krompir ipd.

Copatki: jaz sem tudi ZA.

Za vse bolančke in poškodovančke pa user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1436
10.12.2008 22:20:03   
mama06

mama06 - danes si bila pa res pridna. user posted image Pa kaj pri vas ni deževalo? Pri nas že ves dan bolj ali manj pada dež. Alergija na KM - jaz bi na tvojem mestu raje vprašala P, če lahko KM. Sicer je jogurt manjši greh. Kakšna pa je alergija - na koži? Po moje mu lahko daš kdaj pa kdaj kako žličko jogurta - vem, da je moja sestra to delala, pa je pri prvem otroku alergija hitro izzvenela, pri drugorojencu pa kar noče zginit. Dobi v trenutku tako koprivnico, da je joj. Ne vem pa kaj je z našim Urbanom. On ima pa te driska variante. Zdej smo sicer na dieti - ne uživamo KM niti laktoze ne. Sem pa najdla fine sojine jogurte (so isto kremasti in po okusu skoraj enaki navadnim)...pa svinjsko dragi. 24.1. imava posvet na Ped.kl...pol pa upam, da ga bodo tudi testirali. Prejšnji kožni testi so bili tudi negativni, ima pa v krvi povišano vrednost, ki nakazuje razvoj alergij.

Ja sem bila res pridna, deževat pa je začelo okoli dveh popoldne in še to bolj na rahlo.

Kontrolo imava komaj pri letu in pol na UKC MB - pediatrični gastro oddelek. Finta je v tem, da na koži tudi ne dobi nobene reakcija, samo bolj mehko blato, pa še to ni driska. In tako ne bom vedela ali je OK ali niuser posted image . Oba sva imela eliminacijsko dieto še po testiranjih, kljub negativnim izvidom. No potem sem pa imela eno kontrolo krvi v bolnici in poiskala dr. za J, ki ga zdravi, ker nisva imela kao prave napotnice za odvzem krvi( ki je pa konckoncev bila pravauser posted image user posted image , ampak jaz se ne pustim odgnat žejne čez vodouser posted image ) in sem dejala, da jaz počasi tu in tam pojem kaj mlečnega in je rekel, da je OK, samo reakcije pri malem naj spremljam. In to so????? Če pa že ob testiranjih pri 5,5mesecih ni imel nobenih znakov, samo nenapredovanje na teži, testi so bili pa pozitivni. Evo, sem se razpisala. Če se ne da brat, preskočite.

janja - in kako funcioniraš sedaj, ko imaš terapijo? Sweet dreamsuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

mama 06, nimam pojma. Kakšna navodila si pa dobila? Postopno uvajanje?

Saj to je ravno problem, da nimam nobenih navodil. Bom jutri verjetno klicala v bolnico!

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Eni je bila čez dan že kar ok, zvečer pa spet vročina in prej je imela 39,9. Sem jo šla skopat pa je menda malo boljše. Doma pa imamo samo Calpol, nič svečk. Je potekel datum in sem komaj danes videla. A bi svečke bolj pomagale pri zbijanju ali je sirup enako močan??? Dala sem ji še enkrat po 3 urah, ker ji je že popustilo. Pa verjetno jo bom mogla še kaj z vodo ohlajat čez noč. Bogica moja mala.

Meni so vsi P, o smo hodili in v bolnico, k P in k dežurnemu dejali, da Calpola oz svečk( oboje je enako, samo da bi naj svečka hitreje prijela, kar za našega ni držalouser posted image ) ne smemo dajati prej kot na 6ur. Vmes pa lahko, če ti P tako napiše, daš Voltaren v vmesnih časih na 8 ur.A

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
10.12.2008 22:22:46   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jasna in Janja, mi imamao takšno skoraj 4 letnico user posted image Mož vedno reče samo - se ve na koga jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alergije - finta je v tem, da gremo v nedeljo na smučanje za en teden in ne vem, kaj naj naredim, ker v hotelih ni sojinih jogurtov. Imajo ene ful dobre od VALSOIA, ki so z otrobi in sadjem in so skoraj takšni kot klasični, samo je pa v juhah zelenjavnih smetana, pa v testeninah( omakah,...) in ne vem, kaj naj naredim s hranjenjemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
10.12.2008 22:27:07   
mama06

mama06 - Sem pa najdla fine sojine jogurte (so isto kremasti in po okusu skoraj enaki navadnim)...pa svinjsko dragi.

Mislim da staneta dva okoli 2,50 EUR. Misliva enake ki so pakirani v karton po dve šalčki?

nei Punti Vendita della Moderna Distribuzione Alimentare. user posted image user posted image Bevande
user posted image Dessert
user posted image Budini user posted image Yosoi user posted image Yosoi Fibre user posted image Dolciari
user posted image Crema user posted image Frollini user posted image Snack user posted image Gelati
user posted image Pietanze
user posted image Alternative alla carne user posted image Pizza Cinqueverdure user posted image Tofu user posted image Condimenti
user posted image Brodo e Condimento user posted image CondiSoia user posted image Olio di Soia user posted image Integratori

user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.12.2008 22:28:14   
mama06
Evo, te kupuješ?

user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.12.2008 22:30:23   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Jaz bi še kdaj user posted image

Jaz tudiuser posted image

Ampak tole z ZS je pa res user posted image . Ne vem, če bi opazila do drugega letauser posted image
Skuštrana, imaš zsuser posted image

mama06, a s sabo jogurtov ne moreš nest? Drgač pa res pokliči...

< Sporočilo je popravil jasna -- 10.12.2008 22:31:14 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.12.2008 22:32:18   
mama06
Se opravičujem, te jaz kupujem, ker drugega še nisem našla

user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.12.2008 22:35:01   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

mama06, a s sabo jogurtov ne moreš nest? Drgač pa res pokliči...

Ni problem s sabo nest, saj to sem delala že pred septembra, ko smo šli. Problem je to, da bi rada malo popestrila, ker moje kuhinje ne bo, ima pa zelo rad juhe, ker ne redijouser posted image user posted image user posted image user posted image ( saj veš, da moj otrok skrbi za linijouser posted image user posted image ) in ko smo bili nazadnje tam, je skoraj vsaka juha vsebovala smetano. Res je bila ful dobra, samo kdo mu bo kuhal posebejuser posted image user posted image Drugo pa je bolj tako ali bolje rečeno ni ravno najbolj navdušenuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.12.2008 22:37:35   
mama06
Samo te jogurte dobit je tudi umetnost. Moram obvezno v MB, ker jih ni ne v Konjicah, ne v Sl. Bistrici, ne v Celju v Intersparu ali Tušuuser posted image user posted image user posted image user posted image ŽALOSTNO!!!!!! Toliko o dietni in zdravi prehrani!

No, za danes sem izpolnila normo in vam dala malo čtiva. Se moram umaknit, da si odpočijete od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

RR in strani - kako dolgo bo še trajalo to s****e, da bomo spet normalno funkcionirali in klepetali????

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.12.2008 22:39:51   
mama06
Še samo to......user posted image

Klaudia imaš ZSuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
10.12.2008 22:50:08   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
ima pa zelo rad juhe, ker ne redijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem gledat kako se je odrezal ACH... možiček prihaja s tekme, jaz pa niti ne vem, če so zmagal al zgubiluser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
10.12.2008 22:57:52   
VANILI
helou mamčcie

evo jaz sem na nočni izmeni, spet, namesto da bi šla spat.
2ursae, joooooooj hvala ti hvala hvala hlava!!!!!!!!!!!!! a mi pošlješ po pošti, ti plačam po povzetju al kako se že reče temu. valda s poštnino vred. ma ti i res zlata. kok mi to zaščito rabmo, sam bog ve, ko vidi malega žabota. kako tipa z rokcami po pultu, šanku, mizi, tudi štedilniku... dokler ne naleti na kak predmet, potem pa hop! zmagoslano leti drugam. danes npr. sem dobila en dvd in kot da bi vedel, da je v tisti škatlici nekaj, česar ne sme - sploh je ni spustil iz rok!!! mi jo je žeskoraj dal, pol pa spet stekel proč in to se tko krohota, tok se mu fajn zdiuser posted image . aja, ti pošljem na z moj naslov.

kaj sem še brala...
mama06, jaz bi glede na napisano tudi postopoma začela dajat- pa žličko po žličko. En dan eno žličko, drugi dve... pa spremljaj pa da vidiš. ene alergije pač izginejo. od prijateljice hči je tudi mela, zdaj je že 2 in pol stara. pa je mela že napotnico za provokacijo in glej no glej! aergija je izginilauser posted image . sploh, če nima kakih hudih reakcij, bi si jaz kar drznila poskusit.

trma: ma moj žabo pa ne trmari na tak način, kot ga opisujete. cepetne že, ampak ga takrat dvignem v zrak in ga zamotim, ga začnem brumat v trebuh, žgačkat z nosom, skratka, da mu preusmerim pozornost. zaenkrat uspešno. Tudi živa ne trmari na tak način, pač pa na bolj sofisticiran. zdaj me bolj zajebava: npr, rečem, naj se česa ne dotika. pa dvax, trikrat... pol pa gre s prstom čist blizu tistega tabu predmeta in me opazuje. In jaz ŽIIIIIVAAAAA! In ona  irno, da saj se ne dotika.... pa take finte.

sanwebdra - haha jaz sem šla na t.kotiček, pa mi je tlak tok narastel, da sem raje kar nehala brat.

napori predšolskih otrok: v našem vrtcu je zaenkrat vse ok, Ž je danes opravila ici bralnega palčka, je povedala še pesmico, pa od prej še 3 pravljice. Zato pa imajo ta teden intenzivne vaje na plesnih, ker imajo v petek nastop, pa v ponedeljek, pa še naslednji petek, kar se mi pa zdi pretirano. mpak, dokler ona uživa, mi je ok. so pa treningi po 2 uri... no, je pa toedina reč, na katero hodi pa upam, da bom znala bit skromna tudi naprej: eno dejavnost, kar bo želela, sicer pa čim več IGRE!!!! še kako hitro odrastejo in mrajo postat odgovorni...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.12.2008 23:00:28   
VANILI
mehurčica, moje izkušnje s calpolom in paracetamol svečkami: Ž je enkrat izbruhala calpol, tako da nisem vedla, kaj naredit, tako da ji zdaj po potrebi dajem po 2 svečki. Teotku tudi po 2, čeprav mu zadnjič tudi 2 dni niso prijele in smo mu morali dajat na 4 ure, pa ohlajat... voltaren pa je meni rekla P, da previdno, je glede na kilažo... no jaz sem bolj za ohlajalno varianto.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
10.12.2008 23:07:25   
VANILI
še to, pol se pa odklopim: veste, kaj sem zadnjič modrega (haha) ugotovila: se mi zdi, da do 1. leta tako čakamo, štejemo mesece, tedne, dneve dord. Potem pa se t nekako ta euforija neha in šele včeraj sem ugotovila, da bo moj žabo mali mel kmalu že 14 mesecev!!!! in poem bo tu pomlad, pa poletje mimo, kot bi mignil in že jesen in 2.rd!!!
zato pa (zaključek): čim več se crkljajmo z našimi žaboti, ne vem, kako se kaj otroci radi kasneje crkljajo, se mi zdi, da punčke bolj kot fantje, čeprav bo tu tudi obdobje pubertete, ko bomo me, mamčice, ki smo zdaj za male zakon, postale matke in naenkrat ne bomo mele več pojma o pojmuuser posted image user posted image user posted image .. ampak, če zdaj ustvarimo trdne temelje zaupanja in vlijemo otrokom samozavest in asertivnost, po moje smo naredile vse (kar mi zdaj pade na pamet). tako da, dosti dela nas še čaka.
zato pa zdaj spat, da bomo mele moč za naprej!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
11.12.2008 10:11:45   
mehurčica
Dobro jutro! Eni še vedno spi!user posted image user posted image user posted image Pa ni vroča...user posted image

Mama06, včeraj sem ji dala po 3 urah, ker ji je moj dal samo eno malo žličko(niti ne 5ml), ko me ni bilo doma. In se mi je zdelo vredu, da ji dam, če je imela 39,9. Sice sem ji zbila z vodo na 38,6 , ampak sem ji vseeno dala. Kaj je lahko kaj narobe?

Vanili, ne morem verjeti, kako modre misli! user posted image Sicer pa, ja, se strinjam s tabo - čimveč crklanja. Sem pa pri Davidu res čakala to 1. leto, ker mi je bilo tudi zelo naporno(čeprav mogoče takrat ni zgledalo tako). No, pri Eni zdaj sem pa že kar od začetka hotela čas ustavit, enka se mi je zdela ves čas tako preblizu, probala sem 100% izkoristit porodniško... Zato sem tudi enkrat prijateljici rekla:" Vem, da si jo mogoče preveč vežem nase, da jo bo mogoče strah potem it v varstvo okoli enega leta, ampak enostavno ne morem iz svoje kože in mi trenutno to tako zelo paše." Pa je samo rekla, naj delam tako, kot čutim. No in potem je še celo malo hitreje morala v varstvo in kaj je bilo? Brez problema, niti enkrat v treh mesecih še ni jokala za mano ko sem jo oddala v vrtec, ker očitno ve, da jo imamo radi in da nam lahko zaupa. Pa da ne boste mislile, da gre kar k vsakemu, tako kot se je mogoče sedaj slišalo. Tu in tam pa je le malce zadržana.

Carta se, se stisne z obema rokicama k meni in z obrazkom na rame. In jaz se zraven topim. David se je sicer malenkost kasneje začel tako cartat, ker enostavno ni imel časa.user posted image No, ampak je tudi to prišlo potem kmalu po enem letu in sedaj je taki cartek še vedno, pa bo star 5 let. Včeraj, ko sva se vlegla v njegovo posteljo, sem najprej jaz božala njega, potem pa on mene po obrazu.user posted image

In kmalu dobimo še eno cartiko.user posted image Mucko, ki se zelooo rada carta. Tako da, mi smo sami carteki pri naši familiji.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?