valči
|
Sanwebdra,joj,joj,kaj se dogaja vse,sreča te nekje čaka,boš videla,da bo služba prišla.So pa res neolikani,da joj... lane 31,ja imaš prav,jaz sem bila včeraj slabe volje,pol pa mora bit tašča vse kriva Mi je bilo danes kar žal za take misli otročje,sva se pogovarjali in je rekla,da Nina,če bi bila zdrava,se je ne bi toliko stiskala.Ja,kako sem se včeraj hrustila,da bom Nino s sabo jemala.sem jo raje pri babici na toplem pustila,kot da bi jo v mrzli avto vlekla,ko sem šla po otroka v vrtec. Ne smemo šinfat mam in tašč,ker jih hitro rabimo No danes Nina spi od 8. dalje,je samo eno rundo čez dan spala.Pa predtem mi je fejst bruhala po flaši Bogica,upam,da jutri ne bo. A si predstavljate,da sedim za računalnikom v termoflisu,okrog mene prijetni hlad,zaenkrat 18 stopinj.Centrala peč nam je crknila.In smo lepo na hladu,ponoči bo mrzlo,vsi dremajo,se grem tudi jaz gret k možeku.Upam,da jutri pride mojster novo peč zmontirat,drugače bomo zmrznili....ali se preselili k tašči.Ki ima lepo šporhert v kuhinji in krušno peč.Bomo najbrž hitro jutri tam,na gretju.Ja slaba lastnost novogradnje,da te pol zebe.Pa nama je rekla tašča,da naj dava štedilnik na drve.Midva pametna,da bo nasmeteno,pa drva,pa...Sedaj pa imama,ko nisma poslušala ta starih.Kako prav imajo,samo priznat nočemo včasih. Mejte se zdravi bodite,grem,me preveč ušaaaaaa Lahko noč.