valči
|
Zdravo! Pandica,vse najbolše za tvoj rojstni dan,sedaj sva pa enako stari Veliko sreče na vseh področjih ti želim,ter zdravja. Nina mi trenutno hodi naokrog,mi jo je popoldne imela tašča in posledice so tu ,spanje na rokah,enako včeraj,mi je šele ob 10 45 zvečer zapala.Njena vročina je minila v sredo in nisva šli k P,sem pa mislia it,pa ni imela več vročine.Upam,da sem se prav odločila,sploh,ko berem Mehurčico,boga Eni Jaz ponavadi 3. dan vročine peljem,ker prvi dan se nič ne vidi.Nina še malenkost smrka,bistveno je boljša,živahna in trmasta,sploh,ko treba it spat zvečer Če se ji taka visoka vročina še pojavi,pa greva takoj,ker malo se sprašujem,kaj pa če ji kaj je?Kakšno vnetje?Joj,malo se obtožujem. Kaj ve vse grete k P,četudi vročina zgine,ali sem edina taka? Cartanje,kolokor mi čas dopuščam,cartam vse tri,lupčkam.V vrtcu verjetno edina dam lupčka 5.5 letniku,oziroma on meni.Eni samo letijo not,moj bi pa še lupčka,pa mi kaj povedal.Pa Lara me tako zelo stisne,pa polupčka,ko pridem po njo in mi govori.Te mam rad,mami! A ni nebeško bit mami?Najlepše od vsega,sploh,ko kreg odmismim in tekmovanje,pa nagajanje. Jasna,ko sem video gledala,kot pri nas,le da sta si Nuhael in Nina bližje,sicer zelo podobna,vizualno in karakterno.Si pa ti bolj mirna,kot jaz,jaz hitro ukrepam,če so predivji,ker je vedno kaj narobe,če so divjaki.Sem bolj tečna mati Bom poskusila dat Nino spat,je čisto ven iz ritma,odkar je doma ta teden.