|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
11.12.2008 10:51:38   
skuštrana
Moji pa še kar spijo..Vsi user posted image

Vanili, super si to napisala, zato pa jaz svoja 2 žulim, nosim, objemam, luščkam..Mi je nekrat moja mama rekla, da zakaj Lizi dajem toliko lupčkovuser posted image user posted image Je pa Ars veliko večja carta kot je Liza...On pride, se vleže in mi da roko na glavo, češ božaj meuser posted image Ali pa to naredi Lizi..Pa ponoči se me mora dotikat, sploh kadar je kaj buban ali kaj takšnega..Če mene ni je pa mož dober user posted image

Mehurčica, Eni je ravno zato šla brez problema v varstvo, ker je vedela da jo imaš brezpogojno rada in da ima pri tebi vedno topel objem..Jaz imam z lizo iste izkušnjeuser posted image

Copatki
2ursae
živa
nova10ka
skuštrana
Če bi še katera se naj pa dopiše...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.12.2008 11:34:59   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Mama06, včeraj sem ji dala po 3 urah, ker ji je moj dal samo eno malo žličko(niti ne 5ml), ko me ni bilo doma. In se mi je zdelo vredu, da ji dam, če je imela 39,9. Sice sem ji zbila z vodo na 38,6 , ampak sem ji vseeno dala. Kaj je lahko kaj narobe?

Jutro!

Calpol se naj ne bi dajal pogosteje kot na 6 ur, če daš 5ml, sicer na tri ure, tako da je OK.Obvezno dajaj s priloženo žličko, da so pravilno odmerjene količine! Voltaren samo pod nadzorstvom P in pazi na kilograme!

Šibam, ker je prišla frizerkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.12.2008 12:09:53   
jasna
mama06, tu te pa moram popravituser posted image . Paracetamol se daje najmanj na 4 ure, ne triuser posted image . Se pa lahko daje 240mg (10 ml Calpola 120/5, Lekadol sirupa ali 2 svečki), če je otrok nad 10kg. Mislim pa, da je max. dnevna količina 4x/dan 120mg, oz. 3x dnevno 240mg (bi mogla preverit).

Mehurčica, saj enkrat ne bo škode. Redno pa raje ne. Vmes jo še fizično ohlajaj, božico micenouser posted image  user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.12.2008 12:52:15   
mehurčica
Ne, saj ji ne bi dajala tako Calpola. Je dobila nazadnje ob 21h, ponoči je sicer bila malo vroča, ampak na srečo ne več tako močno. Prej pa je imela 37,7. Ob 13h začne delat njena P, tako da bom poklicala da jo naročim in se greva pokazat.

Pandica, še tukaj VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.12.2008 13:16:34   
jasna
Pandica, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo praznujuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.12.2008 14:30:00   
Pandica
Punce, iskrena hvala za lepe želje ob mojem prazniku user posted image

Res sem full vesela, da ste se spomnile name.

Evo, častim nekaj user posted image user posted image user posted image

user posted image

in še za spit

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.12.2008 14:36:11   
Pandica
Evo, tole pa še za sladico 

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.12.2008 16:23:17   
mehurčica
MMM Pandica, kak je teknilo!user posted image

Z Eni sva bili pri P. Ima vnete uhice in grlo, tako da je dala AB. Drug teden bova torej še cel teden doma. Sicer sem seveda žalostna, da je bolana, ampak tako sem pogrešala najino dopoldansko cartanje, da mi je prav fajn, da bom doma z njo.user posted image Pa upam, da bo že danes ostala brez vročine. Preden sva šli k P je imela 36,5, sedaj pa ima 37. Držite pesti, da tako ostane.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.12.2008 16:29:23   
Kasija
Pandica vse najboljše!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.12.2008 18:25:06   
lane31
Pandica.......vse najboljše in najlepše user posted image user posted image

Vsem bolančkom user posted image

Mehurčica.......te čisto razumem kaj želiš povedat.....jaz delam še popoldanske in takrat so dopoldnevi samo najini,kot včasih -a z eno razliko-zdaj gledam na uro,ko prej nisem

Oktoberka......torej si že preko polovice- joj res prehitro teče čas
Torej so že brcike user posted image

Stanje pri nas.........računalnik ni mogoč v njeni navzočnosti ,ker je to edina stvar za katero zažene trmo z veliko začetnico,zato tudi moje redko javljanje ,spat pa tudi gre cc okrog 22 h in jaz takrat tudi že hudo hrepenim  po postelji in se mi ne ljubi še pisat tako pozno.....berem še vas kolikor toliko redno
Trma .....hb se ne meče še ob tla ,zna pa zatrmarit uh pa še kako..........drugače pa je zlato malo dete in ja Vanili ti pišeš točno to kar čutim vsakodnevno sama ,ne morem se načudit temu,da ta otroček v pozi  igralca ragbija dela prve korake ,da se trudi že kregat name in podobno ,....res gre vse prehitro

Bodite pozdravljene vse desetkice in desetkoti .....rada vas imam

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.12.2008 19:46:00   
živa
Pandica, vse naj-naj user posted image .

Zdaj grem pa pod tuš in v posteljo, ker se počutim pujsasto slabo.

Lp,

živa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.12.2008 20:28:13   
micla
Pandica...vse naj naj.

user posted image

Mi je bla tko zanimiva ta torta, da sm kar pripopala.

Šibam pod tuš, k sm direkt z aerobike.   

micla

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.12.2008 20:45:04   
Klaudia
Prvo VSE NAJBOLJŠE *lana* za včeraj, pa še tukaj tudi tebi Pandica

user posted image

bolančki - user posted image  user posted image  user posted image  da boste čimprej zdravi

IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Lia je pa itak tak cukrčekuser posted image . Pa samostojna ko velikauser posted image  Danes nisem mogla verjet, kako ni nič sramežljiva in se ničesar ne bojiuser posted image . Nelči bi ob taki uri sitnarila 100/huser posted image  

pa še tole sem pozabila komentirat... ona je taka samo v javnosti. Saj se sliši smešno ampak je res. Mora nardit dober vtis pred drugimi user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.12.2008 20:51:01   
2ursae
pandica, vse najboljše user posted image .

Vanili, lahk ti pošljem, sam ti povem, da je zadeva precej težka in bo poštnina kar strošek. Za plačilo se pa lahk zmaniva kar preko trr, da ne bova pošti plačevali še te usluge - saj ti zaupam user posted image . A ti pošljem navadno al priporočeno?

A. je kar slabo, ima pljučnico (kje je revca to staknila user posted image ). Počutje je sicer ok, imamo pa vsak dan dvakrat obsedeno stanje, ker se revčku ob AB dviguje in mi vso zaužito dozo pobruha, zraven pa še tisto hrano in tekočino, za katero smo se borili da jo zaužije user posted image . Z mojim sva že čist obupana, zdaj mu bova probala dat v spanju, če bo šlo, da bo v polsnu pojedel in spal dalje.

sem čist fetrtik, še dobr, da je Borči ves zlat user posted image . Včeraj se je dokončno spustil, je čist navdušen, ko sam vstane in dela počepe user posted image , morda mu bo te dni ušel še kakšen korakec user posted image . Ima tud novo besedo "puda" =puding in "kota" = piškot. 3x lahko ugibate, kaj smo danes jedli user posted image .

jasna, so sorry za včeraj. Sem vedela, da sta z živo na vezi, pa te nisem nič klicala, pa bi verjetno res morala user posted image , saj sva bili mi2 tud zmenjeni za dopoldne.

kuuser posted image , kt da nima vsega poln kufr, se moram it zdej še učit - tele bolezni so katastrofa za moj izpit, ne vem več, al nej se smejem al jokam. Itak, da je zdravje otrok no1, ampak vseeno mi ta študij zadaj kljuva in najeda user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
11.12.2008 21:09:06   
valči
Zdravo!

Pandica,vse najbolše za tvoj rojstni dan,sedaj sva pa enako stariuser posted image Veliko sreče na vseh področjih ti želim,ter zdravja.user posted image

Nina mi trenutno hodi naokrog,mi jo je popoldne imela tašča in posledice so tuuser posted image ,spanje na rokah,enako včeraj,mi je šele ob 10 45  zvečer zapala.Njena vročina je minila v sredo in nisva šli k P,sem pa mislia it,pa ni imela več vročine.Upam,da sem se prav odločila,sploh,ko berem Mehurčico,boga Eniuser posted image Jaz ponavadi 3. dan vročine peljem,ker prvi dan se nič ne vidi.Nina še malenkost smrka,bistveno je boljša,živahna in trmasta,sploh,ko treba it spat zvečeruser posted image
Če se ji taka visoka vročina še pojavi,pa greva takoj,ker malo se sprašujem,kaj pa če ji kaj je?Kakšno vnetje?Joj,malo se obtožujem.
Kaj ve vse grete k P,četudi vročina zgine,ali sem edina taka?

Cartanje,kolokor mi čas dopuščam,cartam vse tri,lupčkam.V vrtcu verjetno edina dam lupčka 5.5 letniku,oziroma on meni.Eni samo letijo not,moj bi pa še lupčka,pa mi kaj povedal.Pa Lara me tako zelo stisne,pa polupčka,ko pridem po njo in mi govori.Te mam rad,mami!user posted image A ni nebeško bit mami?Najlepše od vsega,sploh,ko kreg odmismim in tekmovanje,pa nagajanje.

Jasna,ko sem video gledala,kot pri nas,le da sta si Nuhael in Nina bližje,sicer zelo podobna,vizualno in karakterno.Si pa ti bolj mirna,kot jaz,jaz hitro ukrepam,če so predivji,ker je vedno kaj narobe,če so divjaki.Sem bolj tečna matiuser posted image

Bom poskusila dat Nino spat,je čisto ven iz ritma,odkar je doma ta teden.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.12.2008 21:39:32   
jasna
Bolančki user posted image

2ursae, ni panikeuser posted image . Saj sem se hecala... sem si pa po dolgem času kupila nekaj zaseuser posted image .

Klaudia, ma je vseeno samostojna. Morš mal svojga dekliča pohvalituser posted image

lane, razumem časovno stisko. Verjetno bom jaz tudi mrknila po novem letuuser posted image

Valči, sem sitna v nasprotni smeri. Če glih kri ne teče, nimajo kaj jamratuser posted image  (malo karikiramuser posted image )

Zdej grem pa končno knjigo brat... So me oropali že za dva četrtka zaporeduser posted image  (ob četrtkih naj bi imel deco čez user posted image  in naj bi bil to moj time off...)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.12.2008 22:12:10   
Pandica
Da ne boste žejne za moj rojstni dan    user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.12.2008 22:13:33   
Pandica
Še 1x hvala vsem za čestitke user posted image

Tak, pa je mimo...mah, saj je enak dan kot vsi drugi, samo kaj si eno leto starejši ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.12.2008 22:21:43   
mama06
Pandica vse najboljše še z moje straniuser posted image pa čimveč zdravih let še, da boš lahko z veseljem jedlauser posted image user posted image

jasna - jaz sem povedala doze paracetamola za našega junka, ki takrat še niti 7kg ni imel in smo dobili takšna navodila na vseh koncih in krjihuser posted image

Eni user posted image zate

frizer - evo najino dete pa ma danes novo frizurouser posted image . je tako lušn, da bi ga kar pojedla.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.12.2008 22:23:17   
mama06
2ursae user posted image še za tvojega bolančka. Glede učenja te pa čisto razumem

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.12.2008 22:25:45   
janja
mama06 - Jaz sem v trgovini z zdravo prehrano našla te sojine jogurte Provamel. Pakirani so po 4, stanejo pa skoraj 4 €. Pa mleko sem tudi že probala.

user posted image
Citiram še to:
Furthermore, since Provamel is 100% vegetable, it naturally contains no cholesterol. Soy beans are also rich in proteins, fibres and vitamins. With their unique composition and properties, soy based products are suitable for:
  • a healthy balanced and varied diet
  • a vegetarian/vegan diet (*)
  • a lactose free diet (**)
  • a cow's milk protein free diet.
  • a cholesterol free/low diet
  • a gluten free diet
*    all Provamel products are 100% free of animal ingredients
**  with the exception of Provamel Bio Muesli Crunchy Choco

Sem pa našla v Mercatorju še sojin jogurt Joya (mislim, da je avstrijski) - zaenkrat navaden in z breskvo. Okus je pa čist tak, kot pri jogurtih iz KM. Zaenkrat Urban kar dobro prenaša.

Pandica - čestitke ob rojstnem dnevu.

Evo pa še en filmček, kako naš Urban vozi kužka po stanovanju:
http://www.youtube.com/watch?v=FROnoHsZ-mY

< Sporočilo je popravil janja -- 11.12.2008 22:27:07 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.12.2008 22:27:01   
mama06
Mali spi že od 18:10, samo zadnje čase zelo nemirno, pa ne vem zakaj????

Sem pa šla danes po slike, ki sem jih dala razvijat, pa me je moj skoraj nekam posla, ker sem dala za celo leto razvijat 740 slikuser posted image user posted image user posted image Nekaj jih dobita moja starša, nekaj tas in tašča, nekaj(večino) pa midva

Grem pred TV čakat na CSIuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.12.2008 22:32:32   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06 - Jaz sem v trgovini z zdravo prehrano našla te sojine jogurte Provamel. Pakirani so po 4, stanejo pa skoraj 4 €. Pa mleko sem tudi že probala.

user posted image
Citiram še to:
Furthermore, since Provamel is 100% vegetable, it naturally contains no cholesterol. Soy beans are also rich in proteins, fibres and vitamins. With their unique composition and properties, soy based products are suitable for:
  • a healthy balanced and varied diet
  • a vegetarian/vegan diet (*)
  • a lactose free diet (**)
  • a cow's milk protein free diet.
  • a cholesterol free/low diet
  • a gluten free diet
*    all Provamel products are 100% free of animal ingredients
**  with the exception of Provamel Bio Muesli Crunchy Choco

Sem pa našla v Mercatorju še sojin jogurt Joya (mislim, da je avstrijski) - zaenkrat navaden in z breskvo. Okus je pa čist tak, kot pri jogurtih iz KM. Zaenkrat Urban kar dobro prenaša.

super filmček

Kje je ta trgovina. Kako se imenuje? Jaz sem danes namreč izropala interšpar v MB in jim odnesla vse sojine jogurte. Mali pa po novem poje dva naenkrat, skupaj torej 250g. Vem, vam je verjetno smešno, ko so vsi taki jedci, za našega pa je to ful napredek. No ti valsijini pa so italijanski in so meni fenomenalni.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.12.2008 22:34:16   
mama06
janja - po lastnostih ki sem jih prebrala so primerljivi z Valsojinimi - isto za vse dietike 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.12.2008 22:51:56   
valči
Joj,sem slabe volje.Sama nase.Nina namreč ni hotela zaspat,ne in ne.Je kričala,ni hotela zize,ne nič.Ona bi šla dol s postelje.Pol sem jo dala v njeno posteljo,ji dajala dudo,govorila,naj zaspi...Kričala s trmo.Ob desetih sem se razjezila in šla ven s sobe.Mož je rekel,naj se dere,da se nauči,kdo je gazdauser posted image Jaz pa sem jo komaj poslušala.Malo je nehala,malo jokala,joj te metode se ne grem,vem,da obstaja nekajdnevna metoda,ko odhajaš in prihajaš nazaj.Po nekaj dnevih dete spi.Ne,to ni zame,nimam živcev,se mi smili.

No,pol je šel mož spat z njo,jo vzel iz posteljice k sebi in takoj je nastala čista tišinauser posted image .Mislim?Tega mi ni delala nikoli,sedaj,ko jo pa ima tašča popoldne,ko grem po otroke,delavnice,danes nastop starejšega...Jo ima ona in lepo z njo spi.Midva se pa pol mučima,z njo vred.No,to bo taščin kotiček.Sem rekla mojem,da nikamor več ne grem,ali gre z mano.Tak bi jaz tud pazila otroka,da bi spala z njo.Ja,res sem jezna,ker je nina izgubila lep red in ritem,jaz pa bom sedaj rabila več dni,da jo navadim na red.

Hvala,ker ste me braleuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?