|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 14:42:45   
Barbara33
Jolly: me veseli, da se vsaj občasno uspeta oba malo spočiti - je pa tako, da že dobiš  upanje, da si ugotovila, kaj je bilo narobe, je nekaj  časa dobro, potem pa spet - ja res ni čudno, da si zbolela - upam pa, da ti bo hitro bolje.

Mi smo  bili pa danes na prvem pregledu in je vse o.k. - Zala ima sedaj že skoraj 4 kilce (iz porodnišnice pred tremi tedni je prišla z 2450 g),  tako, da sem bila full vesela - no, pa saj se mi je zdelo, ker je prav luštno zalita.

Dobila je tudi D3 kapljice, ampak je že pediatrinja rekla, da če hodi kdo v Avstrijo, da bi priporočila tiste na O... (ne spomnim se zdajle imena, nisem pa si zapisala - ali morda katera ve, kako se jim rečeuser posted image ) - pravi,  da je po njih mnogo manj težav.

Tako jih bo šel ati verjetno že to soboto iskat. Glede tega imam pa še dve vprašanji, da ne kličem ravno k dr. nazaj (očitno sem bila danes malce zmedena in sem premalo vprašala):
- koliko časa jih to jemlje - toliko, da vem, če jih vzamemo kaj več ali je dovolj ena škatlica?
- glede na to, da gre že v soboto, ji teh morda sploh nebi potem začela dajati, saj baje kar pogosto povzročajo krčke ali zaprtost - kakšne so kaj vaše izkušnje z njimi?

Hvala punce.

Glede noska je pa meni rekla patronažna, da le fiziološko, saj aspiratorji pri tako majhnih uničujejo sluznico - mi je pa predlagala, da naj dajem ponoči na radiator eno ali dve mokri brisači, saj je vlažnost pri tem zelo pomembna (sem tudi nekje brala to, da priporočajo v primeru prehladov).
Je pa tako, da bi jaz tudi aspirator uporabila, če bi se mi zdelo, da ima zelo "zabasan" nosek.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 15:04:15   
PikicaStonoga
Danes sem KONČNO dobila datum za najino pikico za prvo posvetovalnico. Madona Domžale so čist zabasane, NIHČE več ne sprejema, razen če maš pri njih prvorojenca ...ja samo Tijana je najin prvi otrok!!! No, so se me potem usmilili pri dr. Pretnarjevi, upam, da bo OK! Je pa rekla, da se na prve posvetovalnice naroča med 4 in 6. tednom, tako da imam šele 3. 12, ko bo mala žstara đe 5 tednov in 4 dni! Kaj češ ...vsaj dobile sva datum! Pa še mal je bil problem, ker mi spadamo pod Lukovico, pa je pol bla prjazna, je rekla, mah kar je je, pridite. Drugače bi se mogla naročit v Lukovici, smao je problem ker je tam zdravnica samo2x tedensko, če je pa otrok bolan, takrat ko ne dela, ga morš pa v MOravče peljat ...ja valda bom v Moravče vozila ta malo ...a ste imele tud ve tolk težav, ko ste klicale za prvo posvetovalnico??

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 15:42:08   
stunfek
Midva svas tudi od dotarja...tukaj nimajo neke sistematike tako da ne vem po kaksni logiki sva bila danes, stara 16 dni, na pregledu. NO, akorkoli ze, imamo ze 5,21 kg torej smo se v 16. dneh zredili za eno kilo. Bajson :) Ceprav v nogice in busija sploh ni bajsi ampak licka pa kar ima.
Dobila sva ene kapljice za v noska za krcke pa samo napotilo, da je treba potrpet :) Ja, bomo pa potrpel, a nekaj pa cmo druzga :)

Preled je bil v isti stavbi kot moji nosecniski pregledi in sem skocila na tisto vago, kjer sem se vedno vagala. No, po 16. dneh sem nazaj na prednosecniski tezi. (minus 13 kg) Nisem pricakovala, da bo tako hitro. Kul :) Pot je sicer se dolga, ker jaz bi rada prisla na prednosecnisko od prve nosecnosti :)

resnicno upam na eno mirno speco noc!


_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 16:01:42   
Natali07
Barbara33 - D3 kapljice se jemlje dokler se velik mečava ne zapre, zimskim otrokom jih bolj svetujejo. Moj prvi jih je jemal do 14 meseca - mislim , da smo porabili ene tri flaške.

PikicaStonoga - ni samo pri vas gužva pri pediatrih, je tudi v Kranju. Jaz sem Katarino naročila pri isti pediatrinji kot jo ima Urban pa smo dobili datum 8.12 kar pomeni da bo takrat stara 6 tednov in 4 dni. V Kranju avtomatično naročajo okoli 6 oz 7 tedna.

stunfek - čestitke za izgubljene kg. Jaz sem bila v prvo tudi po treh tednih že na stari teži, sedaj bo pa malo dalj trajalo, ker sem jih v nosečnosti pridelala skoraj 20 kg. Ampak gre tud pri meni kar pridno dol tako, da še ene 8 kg, pa bo super, če pa gledam na kg pred prvo nosečnostjo pa moram izgubit samo še 4kg. Sem takoj boljše volje, če je številka manjša.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 16:05:12   
*tedy*
barbara33 kapljice se jim reče oleovit d3. MI jih imamo že doma sam čakamo na prvo posvetovalnico.

Sicer pa smo kar uredu, malo nas dajejo krčki, kakšen dan za kakšno urico. Na srečo ne prepogosto, ponoči spimo......user posted image user posted image user posted image  no samo pojemo napol v spanju.

Jolly držim pesti da bo vsak dan manj jokauser posted image user posted image .



(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 16:41:53   
jana84
pozdravljeni!

Jaz res nimam časa da bi sledila kaj vse pišete...Še predvsem ker smo bili ta vikend za našim piščančkom v bolnišnici. Zakaj? dvakrat mi je bruhal v loku in ker povsod svarijo pred tem bruhanjem v loku sem poklicala zdravnico in je rekla naj se pridemo pokazat, potem pa nas je za zihr poslala še v bolnišnico na ultrazvok, kjer so ugotovili, da ima naš mali zakrčeno mišico med želodčkom in dvanajsternikom (neka pileros tenoza ali neki takega). Pa smo bili potem petek, soboto in nedeljo v bolnišnici, na infuziji brez dojenja...Ubogi naš malček kako je klical za jest, jaz pa mu nisem smela dati čisto nič...No, potem so se nas usmilili in sem ga lahko čisto počasi in malo podojila na 12 ur...kriza u glavnem.

No, v nedeljo je zdravnica še enkrat naredila UZ in tista mišica se je sprostila in so nas poslali domov...U glavnem, naš Jakob je v redu, tudi v bolnišnici ni nič bruhal, tudi sedaj ne...Tista mišica pa se mu je verjetno zakrčila zaardi njegovega napenjanja in ker potem hrana ni šla naprej iz želodčka je bil lačen in potem preveč pojedel in bruhal...Verjetno...Kaj je privedlo do tega pa ne bomo vedeli...Ampak galvno je da je sedaj v redu...
Predvsem pa je glavno da smo doma in mu lahko stavim za jest!!! Je pa bilo kar naporno te tri dni v bolnišnici, ker je ubožček stalno jokal in bi jedel...Pa če sem ga jaz primla v roke je še bolj jokal, ker je vohal moje mleko, tako da ga je večino časa pestval in umirjal očka...Svaka mu čast in pohvala...

No, v posvetovalnici smo pa bili sedaj bo že en teden, je vse v redu, razvit kot mora biti, pravi korenjak je rekla zdravnica...Začetek decembra pa gremo samo na tehtanje in merjenje...Malo da ga pogledajo kako se kaj redi. Sicer bodo to gledali že v bolnišnico, ko gremo na pregled, če je vse v redu kot mora biti!


(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 17:02:07   
PikicaStonoga
Spet jaz user posted image
Duda - zanimajo me ideje, kako narediti, da otroku zvečer ne bi duda iz ust padla? Nekje se mi zdi, je dala 1x eno idejo, pa zdaj se ne spomnim več ...
Krčki - Smo pa včeraj imel spet malo krčkov, ampk ni hudega, še enkrat vprašam tisti ki imate krške, kako pogosti so? Pri nas parkrat na teden v lažji obliki zvečer trajajo par ur, mal jo nosiva in tud za pol urce zaspi in se spet zbudi v  bolečinah, pomaga ji, da ji dam na zizo al pa da ji dam dudo in sesa. Dvomim, da je hrana, ki jo jem, ker sem včsish enako jedla dva dni pa enkrat je blo OK, drugič krčki ...kr kolenca poteguje k trebuščku .
Razpokane bradavice - s čim preprečujete pokanje bradavic? Ali jih s čim mažete? timnala, sem mojmu že naročila, d agre danes kupit tist kar si imela ti, smao da slišim še druge predloge. Jaz z bepantenom pa po parih dneh ni nič boljše, še vendo boli kot user posted image
Popek - naš še ni suh, se še ne kopamo ...imamo pa in banjico in čebriček, pa bomo videli, kaj nam bo bolj ustrezalo ...jaz osebno si ne znam predstavljati, kako to izvajati v čebričku ...kako otroka sploh držati, ja na pol sedi?

Vaje za mišice medeničnega dna in za globoko trebušno mišico . jih katera dela? jaz sem danes začela, ker včaish ko kihnem, se kr mal polulam, pa bi rada da to mine, s P so nam dali eno brošurco s temi vajami, sem danes prebrala in začečla, menda jih je treba delat vsaj 6 mesecev?user posted image
 
 
Miren večer vam želim!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 17:53:41   
timnala
PikicaStonoga, glede pediatra - ja kaj si pa pobegnila iz Savinjske, tukaj s tem ni problema user posted image user posted image user posted image

Glede cebricka..mi2 ga kopava v cebricku pa mu je ful vsec..itak ga samo notr posedis, da sedi pa mu glavico gor drzis, da mu ne "pade" v vodo. Pol ga pa z roko umijes pod pregibi pa na koncu glavico. Nam je vsec..v vodo dam pa par kapljic oljne kopeli od Avalona za dojencke in ga potem se mazat s kremo ni treba, ker ma super kozo..se patronazna bla navdusena nad to kopeljo.

Sling..jst tud mam hotsling stevilko M, ki je po vseh karakteristikah se malce vecja od mojih mer, ampak sem si ga dala se ene 30 cm podaljsat, ker se mi zdi mali tak stlacen not al si ga pa jst ne znam nastimat.. Se bomo se potrudili user posted image

Jana_k, sam da je z malim vse v redu!!!



_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 18:09:46   
jolly123
Natali koliko je pa star vaš Urban ? Sprašujem zato, ker si napisala, da gres na testiranje, če mu je kakšna alergija minila. Sem mislila, da otročki prerastejo alergijo na KM do enega leta ali ni tako ? 

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 19:25:39   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ  



user posted image user posted image user posted image user posted image     PRVI  MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image


ZALA od  mamice BARBARA33


LANA  od  mamice TAMARA85

user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image






(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 19:35:03   
janja 27
ojla

danes sve bile z metko zunaj 3 ure..tko da se je naspala na zrakuuser posted image user posted image user posted image

jana_k sam da je z jakobom vse ok..no mi polivamo in tud včasih bruhne v loku sam redko do sedaj je dvakrat ....ma vem da je prveč hrane...itak preveč jej...

pikica stonoga ne vem če sem tud jaz prav zasledila glede dude ker manca jo ni imela in tud metka jo meče venuser posted image ampak mislim da podlošijo plenico pred dudo da ji noter osatne...ne vem če sem prav zasledila user posted image user posted image bo katera kaj več povedala..

mi tud kakamo 8 na dan..kriza..tko da ne morem kaj povedat za zaprtjeuser posted image user posted image user posted image

mi kopamo v banjici....tamala full uživa in miga z nogicami kot žabicauser posted image user posted image user posted image

jaz do sedaj z noskom nisem imela problemov nimam niti kupljenega kakega aspiratorjauser posted image user posted image meni je to user posted image user posted image da bi ji v nosek porivala in ven potegavala ...z manco sem reševala s fiziološko....in bom tud tukaj...sicer pa vsak po svoje kot preoblačenje...jaz si ne predstvaljam da bi jo imela v enih in istih cunjah dva ali tri dniuser posted image user posted image user posted image ..vsaj vsak dan čisto..user posted image user posted image

danes smo tri bejbe same je šel moj v nočno...metka mi je trenutno mal zaspala...lih vmes bom dala manco spat za vrtec..potem pa še metko podojila pred nočjo in grem tud jaz pod rjuheuser posted image user posted image

mirno nočko papa


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 20:09:35   
PikicaStonoga
Timnala, kje kupiš hladilne blazinice Multi Mam? V baby centru jih nimajo, držijo ene druge, pa trud tistih trenutni ni :( tako da sem še vendo na bepantenu ...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 20:12:14   
Natali07
No pa me je spet ven zabrisal.user posted image user posted image

jolly123 -  Urban bo januarja star 2 leti. Res je da pravijo, da alergija na hrano največkrat mine do 1 leta oz kasneje do 3 leta in redki so ki jim ostane za vse življenje. Naj bi pa otroci ki so alergični na hrano kasneje razvili alergijo na cvetni, hišni prah, pršico, astmo... Urban je alergijo na Kravje mleko prerastel pri 9 oz.10 mesecu (no takrat je bil testiran in so bili rezulati negativni, tako da smo šli na provokacijo v bolnico, kjer so mu oni uvajali mleko), na krompir je prerastel pri 16 mesecu, v tem času tudi na veliko zelenjave in ćitaric, ter purana. še vedno pa ostaja alergija na jajčni beljak, rumenjak, breskve, marelico, banano, jagodo, in ponovem zeleno, ter sojo. Saj sojo sem sumila že ko sem dojila )sem že omenila) in sem se izogibala da bi dobil sojo, ampak jo je v vrtcu in sedaj ima kar močno alergijo nanjo. Ima pa tudi že potrjeno alergijo na pržico. tako da hodimo na testiranje na 6 mesecev, v začetku pa smo hodil na 3 mesece ravno zato, da se ugotovi če je kaka alergija že minila.

PikaStonoga - jaz delam vaje za trebušne mišice vsakič ko se spomnim že od prvega dne po porodu. bi morala pa večkrat kot jih delam, ker imam razmak med mišicami več kot 3 prste in bom mogla bit kar pridna. vedno pa istočasno delam še vaje za medenično dno. kmalu pa bom šla tudi na pilates, da si čimbolj učvrstim mišice, ker jih je potrebno, da ne bomo imela kasneje težave s križem, hrbtenico...

Kar se pa dude tiče se mi pa ne sanja, ker je noben moj malček ne mara. Ni variante, da bi duda ostala kako sekundo v ustah - takoj leti ven.


(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 20:28:27   
Natali07
PikicaStonoga - sem ravno nekaj iskala med otroško kozmetiko in našla reklamo o Multi-mam compresses za intenzivno nego bradavic. neposredno blažijo vnetje bradavic, poskrbijo za optimalno stanje kože, zmanjšujejo otekline in preprečujejo vnetja.

http://www.bio-active.com/online/www/bio.active.nsf/vContentCategorized/B257260B80973811C1257228003CB2C8?opendocument&lan=en

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 21:02:33   
timnala
Heja!

PikicaStonoga. To majo v lekarni. Majo kremo multi mam lanolin al pa te blazinice. Men so zakon. Mi jih je ze Ilka priporocila za v porodnisnico in sem jih ze tam uporabljala pa res nisem mela dost problemov. Jih pa lahk razrezes na dva dela in mas za obe dojki pa das pod blazinice za dojenje. Pa lahk mas to celo noc al pa cel dan.

Cau,
timnala

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 21:05:33   
timnala
Se enkrat jst.. a ktera pozna tole kozmetiko Akamuti?

http://www.srcek.si/si/kozmetika/akamuti-g185.shtml

Mene mal mikajo te zadeve, ampak kolkr sm brala po netu, je folk ful navdusen, sam ni veliko napisanga.

Bi mela pa tud za Naceka za ritko kremico pa neki za sebe.

Tak da ce ktera pozna..hitr povedat user posted image

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 22:07:27   
timnala
Se nekaj, zdej spet dela stran mojskratek.si, kjer lahko preberete vec o rutah, slingih, trakovih in jih tudi narocite. Ceprav jst sm narocila preko ebaya pa me je prisel hotsling originalen iz amerike 32€ s postnino, na mojskratek.si pa je Everyday 52,60 €, Designer 68,60 €. Tolk za informacijo.

http://www.mojskratek.si/

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.11.2008 23:14:26   
*talcy*
OJLA ...
jolly 123 ma ja saj pomaga tisto s palčko sam se baje rad navadi in pol da bi ga stalno spodbujala s palčko ne ne ....
sicer pa gremo jutre se pokazat h zdravniki da mi kaj da da bo bošček kakal k kaka tko trdo ko zid ..... sem mu pa danes zmešala s čajem mlekca tko d bomo vidli ...  

jana_k joj sam da se ti je dobro izteklo to z malčkom user posted image user posted image user posted image

sicer pa mi smo ok zdaj dva dni smo bolj čez dan v krčkah ker pač ne kakamo .... drugač pa spimo in ni problemov ....

glede noseka morm tud jaz potrkat nimamo zamašenega ....

preoblačim ga pa na dva dni kot sem že rekla ... saj mislim da ni panike bruha mi ne poliva tud ne tko da mislim da bomo kar tko nadaljevali ...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 9:39:36   
lena35
OJLA
Naš  miško ima vsake plenice pokakane in rs nima problemov  z prebavo. Tudi mleko si črpam še vedno in ga imam po 270ml ali več na eni dojki,shujšala sem že ful saj sem se zredila 5kg zdaj pa jih imam manj  16kg sem kr ponosna nasein upam da jih izgubim še kr nekaj ker jih itak imam še ful preveč.Včeraj mi sploh ni hotel spat cel dan ga je nekaj držalo ,al pa je slutil da gre ati danes v službo in bova sama.Zdajle pa spi kot hrček in gleda da ne bo nekih problemov.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 12:26:28   
jolly123
evo mi smo s prve posvetovalnice, zdaj smo težki 4230 g in veliki 53, 5 cm. Koliko to zrastejo v 6-tih tednih, ne morem verjeti kar 5, 5 cm user posted image

Na testiranje za alergijo naš ni dala še, ker smo kao premajhni ampak čist možno da jo mamo, ker mamo tok zabasan nos, pa veliko mozoljčkov, zaenkrat ostajamo na pregominu brez dojenja, potem bomo pa videli na naslednji posvetovalnici kako pa kaj, če pa ne bo nič bolje pa pridet nazaj že prej.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 13:15:21   
*talcy*
pozdravljene ... mi smo pa bili danes pri zdravniku zaradi kakanja pa je rekla naj kar to mleko pije še naprej in mi dala neke glicerinske svečke al neki tazga user posted image  da moram dat na pol in pol u ritko .... bogi miško tisto luknjico odzadi k ima majhno se mi prav smili .... drgač pa smo ok....

jolly123 tud jaz sem se čudla kako je moj v manj kot enem mesecu naredu 4,5cm res nemorš verjet kako gre to hitro pa vsi pajackoti že premajhni o št.56 so samo še sanje ...
ma kaj zmrzuješ tvoje mleko??? al kako?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 13:27:20   
jolly123
Ne si ga sploh niti ne črpam več niti nič, kaj pa čem z njim če ga itak ne pije.... user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 14:01:05   
jolly123
Takole se pa mi na potep odpravljamo, za celih 10 minut, pol se pa že itak derem  :icon_lol:  :icon_lol:

user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 14:14:12   
PikicaStonoga
ČAO!

Se pozna, da smo mamice ...nikjer nobene ;) sej prav, da se posvečamo svojim otročkom, samo moja spet pridno spi, pa mam čas user posted image  zdej grem kosilo pojest, pol pa plenice likat pa mal pospravit ...
Timnala, sem že kupila blazinice, upam, da bodo pomagale ...glede Savinjske, jah tako je, ko te srce drugam odpelje user posted image  se nč ne smem pritoževat, ker mam zlatga moža in za njega bi šla tud na konc sveta , če bi blo treba user posted image  Sicer sva pa vsa ta leta, ko ne živim več v Savinjski v povprečju še vedno 2x mesečno tam za vikend. Ravno ta petek planiramo prit prvič po rojstvu Tijane domov pa ostat do nedelje user posted image , sej tud prejšnji vikend smo s pikico že prespali v LJ pri babi pa dediju, pa je bla stara komaj 14 dni user posted image  Kaj češ, če sta mami pa ati tok leteča ...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: oktoberski lumpiji 08
11.11.2008 14:16:20   
PikicaStonoga
jolly dej mi PROSIM povej, kako sem prilepiš slikco ...

jaz sem zandjič poskušala, pa nisem znala, samo v album jih znam dat, ampk jaz bi kdaj rada sme kakšno pripela :)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?