|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RAZVOJNA AMBULANTA
5.11.2008 21:15:16   
baby22
ups malo sem se zatipkala: ............z obema nogicama...........

veliko sreče  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: RAZVOJNA AMBULANTA
6.11.2008 10:21:15   
uwaga
NancyF kar pogumno!!!
Nikar se ne bojte in se ne jezite če so vas poslali v razvojno. Velikokrat pošiljajo tja otroke preventivno, vsekakor škodit ne more.
Jaz sem svojo hči peljala prvič ta teden pa je stara 11 let. Delovna terapevtka je bila presenečena, da naju niso poslali že prej, jaz pa tudi ko sem izvedela da bi lahko imeli fizioterapije že od rojstva.
Namesto tega se hčerko opazovali in ugotavljali kje vse so težave naredili pa nič. Danes lovimo zadnje vlake da izboljšamo stanje.
Torej le pogumno in veliko sreče!

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: RAZVOJNA AMBULANTA
6.11.2008 15:17:55   
maša2008
Ja res je kar je bilo napisano - "ni placa".
Tudi za našega ga ni bilo, pa je zdravnica v RA napisala da potrebuje tedensko NFT. Tako sedaj hodimo privat in plačujemo, saj v zd pridemo na vrsto komaj na 3 tedne ali pa celo mesec, mesec in pol. Ker pa NFT resnično potrebuje, mi ni težko odšteti tiste evre, saj se mu v razvoju že pozna, da gre na bolje.
Potem pa se nekdo takole zmrduje in zmišljuje user posted image


(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: RAZVOJNA AMBULANTA
11.11.2008 18:05:10   
Alči
Pozdravljena NancyF. Težko ti rečem kaj naredi, imaš pa pravico ne it-seveda. Nekako mi ne gre tale RA v glavo, tudi mene so poslali tja z mojim 4muser posted image , ker je P rekla da se malo preveč drži na desno ko pase kravice. Pa sva šla, nič ni jokal, tam je P pokazala kaj morava vadit pa tako. Jaz pa se sprašujem, če je res to potrebno. Konec koncev pred 10, 20 leti niso pošiljali v RA pa previjali so user posted image tako da so ga za nogice gor dvignili, pa kupčke so na rami podirali in nečez ramo, pa nobenih vaj niso delali pa tak dalje...Pa če pogledaš danes tok stare otroke pa mladostnike , noben od njih ni motorično zaostal, špotniki so pa noben nima 4oglate glave, ker bi pač večkrat na glavo padel, ker ko je biluser posted image ni pasel kravic čisto prav. Zdaj me bo mogoče katera mamica napadla, da tut  niso vedeli da je Zemlja okrogla, pa da niso imel zdravil pa tko naprej, ja to je res. Ampak marsikje na , da tako rečem na kmetih , kjer so velike družine danes ali pa  nekaj let nazaj, mama je rodila,  otroka pa pustila v košari ona pa delala na polju, ali pa ga pustila čuvat večjim otrokom, pa danes vsi hodijo, vozijo kolo itd....Ne vem, tudi jaz nisem navdušena nad tem, ker se mi zdi bolj kot to, da mi plačujemo zdravstvo in da moramo zdaj to izkoristit, važno to, da morajo razni dohtarji opravičit svoj obstoj, da ne ždijo brezveze tam v ambulanti. Marsikdaj je tako-žal. Jaz bom na naslednjem pregledu se malo bolj pogovorila s svojo P, pa jo prosila še 1x za mnenje. Ker 3 moje kolegice, so naredile pravtako-niso hodile, ker se jim je zdelo neumno, in so dale raje možnost da hodijo tiste ki se jim to zdi nujno, pa otroci normalno hodiljo okol. 15 let nazaj je bila tudi neka fama in so imeli skoraj vsi otroci platfus, kao.....pa so kasneje ugotovili da ga niso imeli, ampak so bli to zamaščeni podplati in si tisti ort.čevlji so en drekec pekec pomagal,ker so podplati izgubili maščevje  pa je blo potem vse ok. Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?