Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.12.2008 19:17:00
blaža
Mlavla Joj ne v serveto, v kuhinjsko krpo, upam, da si to mislila. ma ni treba, da pustiš da se tam ohladi, samo ene dve minutki pridrži v roli in pol odvij, pa peko papir dol dej.
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.12.2008 19:34:57
mary_lou
Jencili jest bi tud pekla....ti pošlem mail na ZS
Pa eno vprašanje...kje je v lj dežurn pediater? A je še na metelkovi? Ne vem Tai se neki za uho drži pa jamra...zdej se je sicer umiru pa spi sam za vsak slučaj...
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.12.2008 19:36:30
Bajsa
Sm bla pa pridna dons in sem vse pospravla, po tleh tud pomila, 2 stroja cunj oprala in posušila, pa skuhala, pa z madam sm se igrala, zdej sm jo pa kr mal očiju dala, da se mal odpočijem .
No tko, zdej grem, je mojih 5 minut odmora konc,pa grem madam dat mal cvetače, korenja in kolerabe, zraven pa še kroglice in mal juhice goveje k sm jo prej skuhala. No pa sej ne da je spala do 7, kdaj bom šla spat
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.12.2008 19:40:57
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou
Jencili jest bi tud pekla....ti pošlem mail na ZS
Pa eno vprašanje...kje je v lj dežurn pediater? A je še na metelkovi? Ne vem Tai se neki za uho drži pa jamra...zdej se je sicer umiru pa spi sam za vsak slučaj...
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.12.2008 19:57:46
mary_lou
tenks jencili, sm se ze odločla da nardim jutr hišnega prijatelja...sicer me bl mikajo lubenice al pa jagode sam jest ne vem če mam roko za kej tazga, da bi blo tud vizuelno tko lepo k je na sliki