|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neverjetno,kajne
26.11.2008 9:28:31   
naivka
IZVIRNO SPOROČILO: MILU1

TISTI ,KI VARA NE TRPI!!!  zapomni si to in se ne slepi.


Definitivno drži!

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Neverjetno,kajne
26.11.2008 9:31:18   
naivka
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zato ker je teh enkrat bolelo - oba, tudi njega in če ne drugega sebi noče tega še enkrat naredit...



Njega je bolelo kdaj? Ko je tiča v drugo rinil? Po moje mu je bilo takrat čist fajn."bolelo" je ko je žena izvedela,in nič prej.
Dajte no ženske, ne bit tako naivne.


Definitivno drži!


(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Neverjetno,kajne
26.11.2008 9:58:57   
naivka
Varanje je večkraten ponavljajoči se skok čez plot.
Za enkratno dejanje se redko izve. Ko se izve, boli. Enega resnica , drugega laži,nespoštovanje, izdaja zaupanja, ponižanost...
Če bi  varajoče bolelo prej,  dejanja ne bi ponavljali. 
Dajanje še ene(3,5,15) šanse le povečuje možnost ponavljanja. Je beg pred resnico, bolečino. da te partner ne ljubi več.
Kar naježim se ob besedah ene varalice prevarani, ki se je hotela ločit:
bodi vsaj ti pametna, zaradi otrok, če jaz nisem bil...halo?
Nespametnost ni razlog še manj  pa opravičilo za varanje.
Ampak na kaj vse ženske padejo, tako žene  kot ljubice.
Ne bodite naivne, KDOR ENKRAT VARA, VEDNO VARA.
Ta primer to znova potrjuje.
Kruta reala, žal.

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Neverjetno,kajne
26.11.2008 12:31:37   
ronja
arajoče bolelo prej, dejanja ne bi ponavljali.
Dajanje š

naivka, daj mi povej, ali res nisi nikoli ponavljala dejanja, za katero veš, da ima slabe posledice? Pa te posledice zato niso bolele? Nisi nikoli pojedla čipsa ali čokolade ob 12h zvečer, čeprav ti je tehtnica kazala kako kilo viška? Pa potem še kak drugi dan spet, čeprav si rekla, da ne boš več? Nisi še nikoli zakričala na nekoga, čeprav ni bil kaj dosti kriv za tvojo slabo voljo - pa to naredila še 1x, čeprav ti je bilo prvič žal? Nisi še nikoli dobila kazni za parkiranje ali prehitro vožnjo, pa po tem dejanju spet narobe parkirala ali prehitro vozila? ma, primerov je milijon, seveda te posledice ne bolijo tako kot posledice skoka čez plot, ampak vseeno - napake tudi ponavljamo, vsaj navadni smrtniki iz mesa in krvi... Ponavljamo jih, dokler se nekaj v nas ne premakne - ko se enkrat na smrt ustrašiš, ker si skoraj povzročila grooozno nesrečo ali pa jo celo res povzročiš, takrat nekateri nehajo divjat, drugih nič ne strezni... isto je pri tem. Verjamem, da je pač lubi toliko priseben, da bi ga streznilo in tudi zase to upam.

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Neverjetno,kajne
26.11.2008 12:51:34   
uwaga
Ronja se strinjam s tabo. Presneto dobro pišeš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Neverjetno,kajne
26.11.2008 18:27:33   
RayBan
Pismo ronja, ti pa maš primerjave. Če se ti nažiraš s čokolado in plačuješ kazni za nepravilno parkiranje, je prizadeta kvečjemu tvoja rit in tvoja denarnica.
Če tuliš na ljudi ki niso nič krivi, si je pa treba mal podstrešje pospravit.

Je pa dost žalostno, če razmišljaš v stilu da bo tvoj mož od sedaj, ko ga je nekaj "udarilo v glavo" pa res samo tvoj. A ni odločitev vsakega izmed nas prostovoljna s kom bomo, že od samega začetka?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 8:30:16   
ronja
Če se ti nažiraš s čokolado in plačuješ kazni za nepravilno parkiranje, je prizadeta kvečjemu tvoja rit in tvoja denarnica.

Hehe, posredno tudi družinski proračun, tako da ni čisto samo moja stvar... (čeprav so bili to bolj hipotetični primeri, sama sem nepravilno parkiranje plačala samo 1x, ko sem šla kupit sadje za babico in se mi je mudilo v bolnico, tako da bi jo še enkrat z veseljem, čeprav se mi je zdelo skor malo neferuser posted image ; lubi ne vem, če je sploh že kdaj plačal, nobenemu od naju ni problem naredit 100 metrov več, hehe; rit je zaenkrat baje tudi še okuser posted image , odvisno od gledišča, verjetno, jaz je itak ne vidimuser posted image ). Pravim samo, da vsi delamo napake, ki se ponavljajo, če hočeš moj primer, jaz recimo pogosto zamujam: 5-10 min. pa se tega nikakor ne morem odvadit, čeprav ne maram, da to počnem.

Zadnjega odstavka ne razumem najbolj - kaj ga je udarilo v glavo in zakaj bi jaz pričakovala, da bo samo moj? Saj ves čas pravim, da se lahko zgodi, da kdaj pač ne bo - tudi v seksualnem smislu - v drugih pa itak hvalabogu ni samo moj, kako bi pa to bilo, če bi imel samo mene rad - GROZNO! Pa mislim, da ga res ni nihče silil, niti ga zdaj ne, da naj bo z mano, verjemi, da je to njegova prostovoljna odločitevuser posted image , to dam pa res roko v ogenj, nimam nič takega, da bi se mu splačalo iz kakih drugih razlogov, no, imam zdaj njegove otroke, ampak te je pa itak sam naredil, hehe.user posted image

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 8:45:45   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Zadnjega odstavka ne razumem najbolj




Sem opazila.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 8:47:08   
ronja
Ja, ker pač ne razmišljam tako, kot si napisala. Enostavno zato, ne vem, od kod si to izpeljala.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 13:29:29   
naivka
Oh , ronja, veš da takih težav skorajda nimam.Mogoče je edina težava ker teh ŽELJ nimam.Za druge seveda, zame ne. Pa nisem popolna.Še zdaleč ne.
Obvladovanje samega sebe se začne pri hrani. Če se ne moreš odreči, si odvisnik.
Napako narediš ENKRAT. Kajti napaka, ki se ponavlja ni več napaka ampak NAVADA. NEKE VRSTE ODVISNOST.
Tudi čakanje da se partner enkrat strezni je čist mim.Za življenje čakajočega.
Varajočih definitivno varanje nič ne boli, mogoče le,če ne dobijo svoje droge.
Je pa zanimivo kako se trudiš razjasnjevat in iskat opravičila in razloge.
Imaš osebno iskušnjo? Jaz jo imam.In to pišem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 13:55:08   
ronja
Tudi čakanje da se partner enkrat strezni je čist mim.Za življenje čakajočega.

se strinjam - ampak pravim, da ne ponavljamo vseh napak ves čas. Nekatere pa vseeno kdaj ponovimo, ker jih je pač fino ponavljatuser posted image ali ker se ne zavedamo dobro posledic (jaz sem recimo v obeh nosečnostih pretiravala s teranjem same sebe).
Mislim, da skok čez plot boli - tiste, ki jih poznam, je prekleto bolelo! In niso vsi varali dalje, v bistvu od teh, ki jih poznam, ni nobeden... (In ne, noben ni bil moj fant, tako da, ne, nimam osebne izkušnje, da bi se to meni v partnerstvu zgodilo, se je pa zgodilo čisto blizu meneuser posted image )

Trudim se pa vedno videt razloge in obe strani, razen pri res patoloških zadevah (recimo nasilje, spolna zloraba, odvisnosti ipd...), ker tam pa res lahko edino strokovna pomoč pomaga in navadno taki ljudje niso na to pripravljeni pristat, zato tam mislim, da je edini izhod, da greš - če se noče zdravit...

Meni se zdi grozno, da bi se ves čas popolnoma obvladovala! Saj nisem mašina! Mislim, da bi s tem izgubila polno nekih spontanih trenutkov... Veliko več lepega kot slabega...

Glede hrane: nisem debela, ampak rada jem. Če mi zapaše, pa pojem čokolado sredi noči, zakaj pa ne? No, zdaj ne, ker je ne smem (preventivna prepoved sladkih zadev zaradi malo visokega cukra v user posted image ) - in mi ni problem. Torej ne more bit odvisnost, sicer se temu ne bi mogla odpovedat oz. bi imela probleme. Rada imam tudi seks pa šport, pa zdaj ne seksava in ne smem športat in ni glih fajn to, se pa preživi. Če imaš dovoljšnjo motivacijo, potem marsikaj zdržiš, to pravim!
Če veš, da nekaj RES ni dobro, ker ima lahko katastrofalne posledice, potem tega ne narediš še enkrat... Včasih pač tega ne veš vnaprej... (jaz nisem vedela, da se ne smem tako terat v user posted image , recimo in bi me to skoraj stalo user posted image ... Se ti zdi to manjši greh kot skok čez plot? Meni ne vem če, bolelo bi svinjsko oba, če se ne bi/bo dobro končalo... Ok, nisem vedela, ampak vseeno je bila napaka. In je ne mislim ponavljat.)

Ampak vseeno mi je všeč, da na splošno ne živim vedno "po reglcih", da mislim s svojo glavo in delam, kot se mi zdi prav... Ker mam pač tako glavo, da se ne strinja vedno z reglci - tudi s temi ne, da so ljudje, ki prevarajo partnerja brečutne mašine, ki jih boli k* za vse skupaj... Pač drugače gledam na ljudi... meni se zdi, da bolj optimisitčnouser posted image , nekdo bi rekel, da idealističnouser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 27.11.2008 13:56:02 >

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 14:17:48   
naivka
da so varajoči brezčutne mašine trdijo oni sami, ker jim menda gre samo za sex, oni so le lovci user posted image  Prav neverjetno kaj vse ženske verjamejouser posted image

Tudi obvladovanje ti pride v kri, odločiti se je pač enkrat treba, potem gre vse brez težav.
Čimbolj mirnouser posted image  ti želim in uživaj.Ni lepšega občutka.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Neverjetno,kajne
27.11.2008 14:37:40   
ronja
da so varajoči brezčutne mašine trdijo oni sami, ker jim menda gre samo za sex, oni so le lovci Prav neverjetno kaj vse ženske verjamejo

Naj ti namignem: od teh, kar jih jaz poznam, so bili obeh spolov približno enako zastopaniuser posted image , pa oboje je enako bolelo... in moj lubi zame in zase ni le lovec, je precej drugega zraven in zaradi tega drugega se ne obnaša kot samo lovec... In dvomim, da bi enkraten skok čez plot v smislu Vandime od Mlakarja to spremenil... Samo dopuščam možnost, da se nekoč zgodi nekaj takega, pa to ne bo konec sveta in zveze.

Verjamem, da se popolnega obvladovanja komot naučiš, ampak jaz se ga nočem - nočem bit mašina! Rada sem človek, všeč mi je tudi, da je lubi včasih trapast, da naredi kako bedarijo, da se ne obvladuje u nulo! Simpatično mi je, ko vzame ob 10h zvečer čips in reče: "So I'm a low life!" Ker je spontano in srčkano. Oba veva, da če bi mel 100 kil ali pa visok pritisk ali kaj takega, tega pač ne bi počel in mu ne bi bil problem, ampak dokler to ni prepogosto in dokler posledice niso hude, pa si človek privošči kaj, kar pač ni "po reglcih" in pri tem uživa. In če se imata rada, si tega ne mečeta naprej... Ti rečem, da mi ni bilo fino z bivšim, ki je bil zelo obvladan glede te hrane - zvečer nič jest - nekaj je manjkalo - spontanost ... ker se tudi ta začne pri hraniuser posted image . (pa še na živce mu je šlo, če sem jaz zvečer jedla, jaz sem ibla pa lačna)

Všeč nama je, obema, da gledava recimo gospodinje do 4h ponoči, čeprav veva, da bova čez 2 uri vstala in bova cela crknjena še 3 dni, ker se valjda ne bova mogla naspat (zraven najine tamale se to nekak ne da, zahteva akcijouser posted image ). In sva popolnoma blesava, ampak to naredi tiste trenutke in urice... Če bi bil ves obvladan, lubi, jaz moram zjutraj zgodaj na teren, bova to gledala, ko bova  imela čas... bi mi bil precej manj všeč... In obratno - tudi sam pravi, da mu je všeč, da sem taka... Saj kadar je treba, stisneva, kadar ni treba, uživava in sva blesava.
Se strinjam, mogoče bo najinim otrokom malo manjkalo discipline, gotovo pa bojo to lahko kompenzirali z iznajdljivostjouser posted image . ne moreš met vsega (You can't always get what you want - but if you try sometimes - you might find - you get what you need!)

hehe, hvala, čeprav je zame je mnogo lepših občutkov kot , to res ni moj čas, sem vedno mela neke probleme, vsem tem slabostim in prikelnjenosti bi se z velikim veseljem odpovedala, če bi se dalo... Ampak se vsekakor splača, ker so rezultati (vsaj zaenkrat) tako zelo fajnuser posted image - trenutno se rezultat ravno igra z makarončki in prav sije zravenuser posted image .

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Neverjetno,kajne
28.11.2008 17:40:28   
RayBan
S tole spontanostjo se jaz absolutno strinjam. Ampak zdaj si prihajamo že navzkriž, a ne?
Najprej zagovarjaš, oziroma toleriraš  enkraten skok čez plot , ker se kao zgodi ( btw nič se ne zgodi, ampak je vsak načrtovan) in se dotična oseba potem "spametuje" ker ji je res žal, in je spoznala svojo napako, se pravi da ji oprostimo spodrsljaj.
Na drugi strani pa opletaš z spontanostjo.

A to pomeni da si lahko pri teh rečeh spontan samo enkrat?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Neverjetno,kajne
28.11.2008 21:16:25   
Azzurra
sm zbrisala user posted image

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 28.11.2008 21:21:11 >


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Neverjetno,kajne
28.11.2008 22:12:34   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan
A to pomeni da si lahko pri teh rečeh spontan samo enkrat?


To IMO pomeni, da je vcasih treba delati z obcutkom in ne po receptih, ter je priporocljiva tudi uporaba zdrave kmecke pameti.


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Neverjetno,kajne
28.11.2008 22:53:10   
Palčica*
Ajapob sem prebrala...
Na misel mi je prišlo nekaj (se opravičujem,če si že pisala,pa sem spregledala). Rekla si,da si 2 krat spokala že.Kam pa si šla? K staršem? Kam drugam?
Verjamem, da je situacija težka kakorkoli obračaš. A če imaš  vsaj minimalno možnost,da greš k staršem dokler ne najdeš nekaj za vas in če to pomeni,da otrokom ni treba menjat šole...? Ne vem,filozofiram najbrž,ker verjamem, da če bi bilo to izvedljivo, bi najbrž najprej reagirala v to smer.
Ti bom pa še nekaj napisala na ZS.

lp,

Palčica

P.S, Ronja fajn da sem te zasledila,se že dolgo nisva ne slišali,še manj pa videli. Upam,da si (ste) o.k.

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 6:36:37   
ronja
RayBan, lej, fino mi je, da je človek spontan - ne pa ves čas in v vseh stvareh, to bi bilo mora, na takega se ne bi mogel nikoli zanest! Všeč mi je pa, da dela tudi napake, kakor se to neumno sliši, ampak mi je. Ker je bolj človeško, ker me tako lahko razume, ko jih jaz delam, ker rajši živim z živim hudičkom kot z nekim hladnim aneglom, ki vedno popolnoma obvladan dela samo to, kar je prav...
Če pa vidiš, da si v spontanosti naredil veliko neumnost, je pač ne ponavljaš več. To ne pomeni, da nisi več spontan, samo ugotovil si, da je določena stvar RES zelo škodljiva za tvoje življenje in zato tega ne počneš več. še vedno pa si spontan in delaš druge napake, ki se zaenkrat niso izkazale za tako usodne, važi?user posted image Pa ne, ne verjamem, da so vse prevare načrtovane, dosti se jih zgodi, ne da bi prej dejansko pomilsili, da bo pripeljalo tako daleč. Kaj si ti vedno načrtovala svoj seks? jaz ga nisem nikoli, pa dvomim, da bi ga pa ravno za prevaro pa šla načrtovat...
Ali bi ti spokala ob prvi lubijevi prehitri vožnji? Ali bi najprej rekla lubiju, naj se malo umiri? Ali te to sploh ne bi motilo, čeprav bi se zadaj vozil tvoj user posted image in bi tvoj dragi norel ko zmešan in prehiteval v škarje? In če bi s tvojim user posted image v avtu skoraj povzročil nesrečo, te še vedno ne bi motilo? ne bi zatežila? Bi se še naprej lepo vozila z njim, čeprav ib še naprej divjal in pač vsak dan molila, da se njemu ali user posted image ne bi kaj zgodilo? ne vem, no, jaz bi mu rekla - ja, najprej lepo, če me ne bi upošteval pri tako pomembni stvari pa grdo in če me še vedno ne bi upošteval, pač ne bi bila z njim. Zato ker me ne upošteva pri nečem, kar lahko hudo boli, ne zaradi principov, kolikokrat se kaka stvar sme zgodit. A sem zdaj dovolj razložila? (mimogrede, moj lubi je glede tega enakega mnenja in noben ne divjauser posted image ampak sem dala za primer, je recimo ornk divjal moj bivši, pa si z njim ne predstavljam imet otrok (niti si takrat nisem)...)

mišek me je pa prav dobro razumela, se mi zdiuser posted image .

palčica, long time, no see! Hej, mi bomo kmalu 4je! a naj pridemo na vaša jezera malo pogledat, kako kaj ribe rastejo?user posted image Ali prideš ti na domači sladoled (ali pa vročo čokolado) v LJ?


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 7:02:30   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa ne, ne verjamem, da so vse prevare načrtovane, dosti se jih zgodi, ne da bi prej dejansko pomilsili, da bo pripeljalo tako daleč.


Seveda, kot presežen limit na kartici. S tem, da so nekateri bolj, drugi manj oz. nič podvrženi spontanim odločitvam - na vseh področjih.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 10:11:02   
RayBan
No pa dajmo najprej o načrtovanju , oziroma ne načrtovanju prevar. Mene ne boš prepričala v to, da se denimo dva sodelavca prej ne pripravita ne sex. Če bi bilo vse tako spontano, stvar trenutka in poželenja, nekaj kar ta kar zagrabi bi se naskočila sredi hodnika, to je spontanost. Ampak se ne, in se zato zmenita popoldan, ko ima on kao košarko,ona pa mora dlje ostat v službi denimo. To je 1 krat  1.

Glede same spontanosti pa odvisno kaj ima kdo v sortimanu. Pri meni to da se povaljam z nekom x , ni na seznamu. Tako kot ni tega, da nekoga okloftam ali da grem kakat na dvorišče.
Kje pa piše da če si spontan moraš samo napake delat? Meni je naprimer spontano, da si en torek zjutraj zaželim na morje,pokličem v službo in se zmenim za dopust. Ali da se greva ob polnoči kepat v Tivoli. 
Svojega seksa pa seveda nisem vedno načrtovala,ampak pazi: ko je človek samski, je ena reč. Ko si z nekom, pa spet druga. Mislim da je to obema jasno. 
Kot bi dala primer,recimo kajenja v stanovanju. Dokler si brez otrok, in da sta oba partnerja kadilca je eno. Ko pridejo otrocije pa neodgovorno kadit noter. Tega najbrž ne potrebuješ stestirat da veš, ali pač?
Isto je s prehitevanjem v škarje,če že daješ tak primer. Z otrokom ali ne na zadnjm sedežu, bi ga vprašala po zdravju. Samo enkrat. To nima več nobene veze s spontanostjo, ampak gre za neumnost.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 15:06:50   
Azzurra
No, to kar sem včeraj zbrisala je točno to, kar piše RayBan...


spontanost pri prevari! Jaz spontane prevare še nisem videla ne slišala. Spontana prevara zame izgleda nekako takole: ženska sedi nekje in bere časopis, pojavi se moški, sleče hlače, pokaže štrlečega Matička in reče "dejva se dol", ženska spusti hlačke in se data dol. Evo. To je spontanost.

Seks z drugo osebo, ki ni tvoj partner, ne izvira iz spontanosti. To je stvar obojestranske privlačnosti, spogledovanja, želje po avanturi, včasih zaljubljenosti, želje po drugačnosti, no pa saj vsak zase ve, kaj čem jaz naštevat, in , če mene vprašate - to je tudi stvar zeloooo tehtnega premisleka (kje, kako in kdaj se bosta dva "prešuštnika" dala dol - predvsem zato, ker je treba dejanje skrit, je še toliko bolj načrtovano dejanje). In če med vsem tem načrtovanjem ne zmoreš pomislit na osebo, ki je tvoj partner in te čaka doma...potem, brez zamere, temu ne moremo reči, da je NAPAKA. To je hoteno, načrtovano in željeno DEJANJE, za katerega veš, da bi / bo prizadelo tvojega partnerja. Posledice potem nosi človek sam in prav je tako.

In neka bolečina tistega, ki vara....ma dej no ronja....veš kaj boli človeka, ki vara? Boli ga PATAK!!!!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 16:20:44   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

In neka bolečina tistega, ki vara....ma dej no ronja....veš kaj boli človeka, ki vara? Boli ga PATAK!!!!


user posted image user posted image user posted image

Ronjin mož je sevede izvzet. Njega bi tako bolelo, da bi revež potreboval zdravniško pomoč. Še dobro da ima tako razumevajočo ženo user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 16:48:41   
uwaga
Drage dame!
Ni vse črno ali belo, vmes je nešteto odtenkov sive; od blede do temno sive.

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 17:57:29   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga

Drage dame!
Ni vse črno ali belo, vmes je nešteto odtenkov sive; od blede do temno sive.



Res je, a vendar se upam trdit, da so tej odtenki navadno samo v barvni paleti tistega, ki je prevaran! Tisti, ki prevara ima samo dve izbiri: DA ali NE.
In to sta si za moje pojme dve nasprotni kontrastni barvi - vmes so samo opravičila, to pa je zame megla in megla nima barve.

Sicer pa vsak razmišlja po svoje in vsak to vidi po svoje in ima pravico dat prevari težo, ki jo sam hoče. Eni oprostijo, eni ne. Nismo tukaj zato, da sodimo, kljub vsemu pa je debata vzpodbudila moje razmišljanje v zvezi s spontanostjo, ki bi ji v tej situaciji jaz rekla le - lahkomiselnost.
Zanimivo, meni se recimo moj sin zdi spontan. Seveda, saj ima le malce več kot dve leti, zanj je vse spontano, saj se posledic skorajda še ne zaveda in težko presodi, kaj se bo zgodilo po določenem dejanju. Morda mu bomo za kazen odvzeli kako igračko, a itak ve, da jih ima še nešteto. No, partnerstvo zame ni igračka, ki jo odvržem, zanjo sem se pripravljena potrudit in izkušnje so naredile to, da že brez tega, da napako storim, vem, kakšne bodo posledice. Da bi pa napako storila, jo ponavljala in še pričakovala oprostitev!?!? user posted image user posted image user posted image  




_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Neverjetno,kajne
29.11.2008 18:46:10   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga

Drage dame!
Ni vse črno ali belo, vmes je nešteto odtenkov sive; od blede do temno sive.



Res je. In na odtenke se začnemo sklicevat  ko zmanjka drugih argumentov, a ne?

Par postov gor namreč pišeš:
"Ronja se strinjam s tabo. Presneto dobro pišeš. "

O odtenkih sive ne duha ne sluha.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?