Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
prihaja poletje ... a kaj športate in pazite ... 30.3.2005 12:43:10
Tjula
Al bina - pri spinu je poudarek na mišicah nog, bokov in zadnjice. Saj ne sediš celo uro. Goniš v stoje, klanci stoje, šprinti stoje, sede, intervali, sklece na balanci, zadnjih 15 minut pa na tla in trebušnjake. Verjemi, za crknit. Meni se je v treh letih, kar hodim, telo totalno preoblikovalo. Ves špeh je šel v mišice.
prihaja poletje ... a kaj športate in pazite ... 30.3.2005 12:50:23
Tjula
rit se mi je dvignila za 50% in je trda kt kamen (no, skor ;-). Noge mišičaste in čvrste (prej - po porodu - kot žolca). Boki so šli skup. Ne vem, no, preoblikuješ se, ne znam bolj konkretno opisat. Jest hodim celo zimo (oktober - marec/april) in sem poleti fit. POl začnem pa laufat.
prihaja poletje ... a kaj športate in pazite ... 30.3.2005 12:55:47
Tjula
:)-Albina, ne seri (pa ne dobesedno - v zvezi s tvojim postom na eni drugi temi, hahaha:)-:)-:)- Tjula me je pa moja mati klicala k sm bla mejhna. Še zmer ne vem, zakaj:zmeden:
prihaja poletje ... a kaj športate in pazite ... 30.3.2005 12:56:58
Tjula
Teja, 4 leta ;-) Sam je pa res d sm se jest pred nosečnostjo skoz s športom bavila, tko da nisem glih iz tal dvigovala mase :)- Čeprav je 18 kg viška naredil svoje. Šele zdej sem na prednosečniški kilaži