|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 10:35:52   
eee35
Drnula, naša kadrovka je rekla, da ni slišala da bi se kaj spremenilo in doslej je bilo tako, da pač iskoristiš vseh 105 dni, ali rodiš prej ali ne. Tako, da ti se pozanimaj natančno, da te ne nategnejo, ker meni je sumljivo. Rekla pa je je tudi, da v bistvu LAHKO, da je kakšna sprememba, ker se dogajajo, ampak, da preveriš.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 11:50:24   
sams
ojla drage moje, koliko ste napisale!!!

Ayo, sem včeraj pozabila komentirat, da imaš ful lep buši! In Gabriel je tudi fuuuul luškan. Pa travica na dvorišču mi je ful všeč (ja, groza, kaj jaz gledam)...

Flora2, ful dobre tipe si nalimala. Jaz bi tistega v sredini. Ampak meni je vseeno ful všeč, če imajo malo trebuščka (pivskega), pride zelo prav kot blazina...

ful držim pesti za Sulfinijo!!! Izgleda, da mali noče biti levček user posted image , samo da bo zdrav in čimdlje notri pa bo!

tejči77, kakšna čudna mati user posted image  (oprosti, upam, da te nisem užalila). Maj je pa tudi meni lepo ime, čeprav nisem glih pristaš tročrkovnih imen (opa, kdo govori, pa saj moje ime ima 3 črke, sem pa res bučmanka!). Sem pozabila, kaj ti že veš, da bo fantek? Samo če bo res Maj, dobro, da Larisa NI Julija, ker bi izpadlo malo čudno: Maj in Julija user posted image .

poopsie, ti pa tudi izdrži še malo. Mislim, tej naši otročički, kako so pa nekateri neučakani in se jim mudi na svet user posted image

aprilčica, če dojenje ne steče pač ne steče, jaz se sploh nisem sekirala, čeprav sem se ful trudila in vztrajala (ker prvi dan nisem dojila, ker sem bila preveč švoh in potem mi je začelo teči kasneje). Moja prijateljica prvega ni dojila, ker ni šlo, pri drugi pa je kar steklo, a se sploh ni obremenjevala. Jaz pa moškega z radiatorčki ne bi imela, ker se vedno bojim, da bi potem on od mene zahteval, da tudi cele dneve v fitnesu preždim...

Tanchy, mene razjezijo tudi prodajalne z nosečniškimi oblačili, pa saj to je bankrot! Ker sem v prvo bila noseča čez zimo, ne morem sedaj nič uporabiti. Kupila sem si že zdavnaj eno nosečniško jeans krilo, ki je super (in je tudi cena bila super), ampak počasi pa drugih stvari več ne morem nositi. Razen v tem krilu mi povsod gleda trebušček ven in sem kot en tovornjakar user posted image .

Drnula, mislim, da se vaša kadrovkinja moti. Če bi res bilo tako, predstavljaj si ogorčenje in odziv žensk...

*anč*, nisi nam rekla, kako je bilo na taborjenju!

Arwen, zdrži na žurkah za roj. dan, jaz bi tudi ful rada pekla, pa se moj user posted image  vedno odloči, da bi raje štrudel....

cowgirl, user posted image  za tvojega user posted image , ki je prinesel ful stvari iz NY. Upam, da je malemu kupil majhno majčko z napisom I user posted image  NY, ker so meni res zakon!!!!

Evo, pa sem pokomentirala vse, vsaj mislim user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 12:19:28   
simonalokar
hoj

drnula to je čista resnica če rodiš pred PDP ti une 28 dni ukinejo to je v zakonu . kajti ti moraš nastopiti porodniško 28 dni prej če nisi in te porod prej prehitit si ob te 28 dni. ja to je naša država. vsaj tako so nam rekli na materinski se pa lahko prepričam pri sestrični ki je socialna delavka. kajti te 28 dni so za priprave na otoka. glej se bom pa pozanimala in ti v ponedeljek sporočim kak je. kajti sesetrična se uči za izpit.

no punce pa moja zgodba grem na CSD in povem za star. nadomestilo brez dopusta in me prva vse lepo sprejme in sem oddala za paket in dobila papirje. me pošlje na ZZZS da pridobim list da imam zavarovanje v 3 letih vsaj 12 m. in glej pride na ZZZS in se tako grdo obnaša in mi ni hotela dati potrdila tako da sem ji rekla naj pa na CSD pokliče in bo videla da je resnica. no pol končno dobim papir in grem na CSD in tam je ena druga ker je šla una jest in sploh ni želela pogledati potrdila da bi videla če mi velja to nadomestilo. in me poslovi za 14 dni da bo pol delala - zato ker mi manjka 5 dni do 60 dni pred rokom. GROZA. user posted image user posted image

jezna sem kotuser posted image .  nato pokličem sestrično in sva se dogovorile da pridem k njej v ponedeljek in prinesem to potrdilo s seboj in da mi bo tudi izračunala koliko bom dobila na uč mi je rekla okoli 350E mesečno ja to se pozna od 180E kajne. hvala bogu za sestrično kajti to je že mafija. punce ornk se pozanimate tiste ki ste brezposelne in če ste delale. kajti to zgleda da zadržijo zase.user posted image sestrična pa je jezna kot hudič. je kar vpila - kaj se grejo. da bo ona dol poklicala in znorela.

ne moremš verjet moji pupi se je včeraj kolcalo prvič sem začutila - to je kar trebuh valovil moj se je tako smejal. škoda da sina ni blo zraven da bi to tudi on videl.


glede nosečniških hlač je pa katastrofa k sem kupila hlače nosečniške za polet in mi bodo premajhneuser posted image user posted image user posted image user posted image . pa so ble tko drage. katastrofa zdaj p asem rekla da ne bom kupovala nič več za G bom imela kar dolge - doma pa ene ki so ful rategljive pa bo za 2 meseca.

zdj pa grem za kuhat pripravit bo krompirjeva juha in štrudlj.user posted image user posted image

pa pa



(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 12:19:52   
simonalokar
aja sulfinija in poopsi držita se

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 12:30:11   
Tanchy
Ja se popoplnoma strinja tudi s trgovinami za nosečnice user posted image .

Sem ravno nedolgo popi... ker mi je že tako vroče, jaz sem imela pa samotople user posted image  hlače in sem se pač psihično pripravla, da bom pač dala precej za ene hlače.... Ja, v BC LaVie sem jih videla...lepe, bež, lahke, zavihajo se...cena pa 54€ user posted image ...samo na srečo niso imeli moje številke pa nisem kupila user posted image . Sreča pa zato, ke sem potem šla v H&M na Rudnik in tam našla hlače za 30€..lahke, bele...ampak so mi bile še ene všeč na 3/4 ...za 20 €...sem globoko zadihala (vmes imamo še eno poroko) in vzela oboje - za ceno enih v LaVie!
Ampak kljub temu se malo žrem.... to bo samo za 3 mesece user posted image . Ampak nosečne moramo tudi zase kaj kupiti, kajne user posted image ?

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 12:49:19   
Sanikaa
Živijo..kar veliko ste načvekale user posted image user posted image user posted image
Par vas je spraševalo o Sulfinijini zgodbi..napisala je na naši 18 strani. Sicer je ona odprla temo nadaljevanje303 in na temi spontani splav je napisala svojo zgodbo. Res držim pesti za njo!!user posted image user posted image user posted image

eee35 Jojj kako bi se tudi jaz  tam sprehajala od Bernandina do Pirana user posted image . Pridem v Bernandin 17.7. ..ko boš vidla eno žogo kako se kotaliuser posted image user posted image  do Pirana to sem jazuser posted image user posted image . Mene tudi pritisk matra..edino kaj je dobro je da je  nizek.
Flora2 luštkani so tisti fanti user posted image . Nimam rada preveč črne.. moj tip so rjave laske in modre okice user posted image user posted image . Pa seveda samo višji pridejo v poštev ker imam 178, pa še kakšna normalna petka že oni od 182 so glih za glih user posted image . Moj dragi je točno ko sem ga spoznala imel prav dolge lasje (do rame) in modre okice in sem bila čist fertig user posted image user posted image . Zdaj , ko Vid ima moje rjave očke ..tud te niso več tok slabe user posted image user posted image .

Punce ki so imele kakšne sezname bi bilo dobro da jih še enkrat objave ..mogoče v kakšni barvi..pliz..ko bomo odprle novo temo!!
lp in lepo se imejte

ps. včeraj sem si polepšala dan in najdla tunike za normalno ceno (viskoza, fino raztegljivo-Rašica) user posted image  in eno krasno obleko za poroko jeeejuser posted image


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 12:54:52   
5ra83
Pozdravljene,

po dolgem času Vam spet pišem. Je bila ena norišnica na vseh področjih. Sem u gotovila, da sem toliko zamudila, da smploh ne vem kaj naj komentiram. Držim pesti za Sulfinijo in Poopsie.
Ne morem verjet, da smo že tako daleč, še samo dobra dva meseca pa bomo držale svoje user posted image  v naročju. Komaj že čakam. Moram vam pa povedat, da sem zadnje čase psihično kar utrujena. Skoz imam neke grozne sanje, in sicer, da me moj dragi pusti samo z našo punčko, ali da se ponesreči, in same take bedarije. Upam,da bo bolje. Pridejo pa res trenutki, ko bi se najraje razjokala. A se še kateri to dogaja?
Sasmo še 3 dni sem v službi pol pa luksuz. Komaj čakam, da minejo in si bom vzela čas samo za sebe!! Malo še greva na morje, potem pa bom itak doma pripravljala vse za anšo punčko. Tudi midva sva se odločila za ime- Zoja bo.

Aja, še za seznamček, naslednji pregled imam 16.6.2009, zredila pa sem se 7,5 kg.

Uživajte v vikendu, ki bo bojda deževen.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 13:04:01   
hruškolinka
Punce, na spletni strani CSD piše tako:

Mati mora nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim datumom poroda, ki ga določi ginekolog.

Če mati ne nastopi porodniškega dopusta 28 dni pred datumom poroda, neizrabljenega dela ne more izrabiti po otrokovem rojstvu, razen v primeru, če je porod nastopil pred predvidenim datumom.

Če mati na dan poroda še ni nastopila porodniškega dopusta, ga nastopi z dnem rojstva otroka.


To jaz razumem tako, da če te porod prehiti, se ti dnevi porodniške, ki jih nisi izkoristila, prenesejo (ampak samo, če si papirje za porodniško na CSD oddala  pravočasno in te je pač porod prehitel).

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 13:10:56   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy


Me pa mal jezi tudi tole zdravstvo (no, sej ni sam to, ampak). Mi reče G, da nej v začetku jemljjem Folno kislino - OK grem kupit; mi reče bo treba kar Magnesol začet jemat - ja OK grem kupit; zdej pa nej začnem jemati še RIbamed - va normalno, grem tudi kupit, samo, da bo mali user posted image  ok. Ampak - kako si lahko dovolijo, da tako izkoriščajo nosečnice user posted image ??? Kaj pa recepti - za nas jih ni?! Vedno vsako stvar kupit user posted image . Ja, sej štekam, da je treba kej zaslužit ampak vedno tam, kjr ni treba! Starejši ljudje dobivajo ne vem koliko receptov - ja, važno, da jejo tabletke, pri nosečnicah jih pa rajš ne dajejo, ker bodo itak kupile vse kar se jim priporoča user posted image . Katastrofa. No, jaz si lahko kupim - Kaj pa tiste, ki nimajo denarja?!

Punce, uživajte!



Oprosti, ker se ti vtikujem v temo...samo mimo tega pa res ne morem...zdravniki res niso čisto nič krivi, da na recept ne dobiš zdravila, to ima čez samo zavarovalnica, ki določa, katera zdravila dobiš na recept in katera moraš kupit...vedno več je takih drugih zdravil. Zdravnik nima nič pri tem, on ti samo svetuje, kaj ti bo lahko pomagalo. Je pa res, da če nimaš denarja, da si za take stvari prikrajšan...kruto, ampak tako sistem deluje...pa čim bolj mirno in lepo nosečnost ti želimuser posted image



Ja nažalost res je. Zavarovalnica določi katera zdravila so na plačilni listi katera pa ne.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 13:23:36   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Punce, na spletni strani CSD piše tako:

Mati mora nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim datumom poroda, ki ga določi ginekolog.

Če mati ne nastopi porodniškega dopusta 28 dni pred datumom poroda, neizrabljenega dela ne more izrabiti po otrokovem rojstvu, razen v primeru, če je porod nastopil pred predvidenim datumom.

Če mati na dan poroda še ni nastopila porodniškega dopusta, ga nastopi z dnem rojstva otroka.


To jaz razumem tako, da če te porod prehiti, se ti dnevi porodniške, ki jih nisi izkoristila, prenesejo (ampak samo, če si papirje za porodniško na CSD oddala  pravočasno in te je pač porod prehitel).



Edina pametna, je šla takoj zakon prebratuser posted image

Jaz razmem enako in mislim, da je napisano razumljivo, logično user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 13:24:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED


??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

 
30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +12, user posted image , 10.06., 15.06.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 03.06.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +8, user posted image , 11.06.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , 16.06.  
hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+9, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
 
06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??


07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 02.06.

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , 04.06.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 11.06.


09.08.
Ayo   -  33, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ?? 

10.08.  
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 09.06.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , ??
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +11, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 27.05. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , 18.06.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??
 
logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +7, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +6, user posted image , 09.06.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , 17.06.
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,5, user posted image , 01.06.
 
romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 27.05.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 01.06.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +4,5, user posted image , 02.06., BUM-11.06.
 
Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 18.06. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , 11.06.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image , 11.06.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image  , 27.05. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 18.06.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 03.06. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , 22.06. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 09.06.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+5, user posted image , 01.06. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 03.06. 
 
činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 19.06.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +6, user posted image , 22.06.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +11, user posted image , 01.06., 03.06.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +5, user posted image , 01.06.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +5,5, user posted image , 01.06.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , 3D-01.06. 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 24.06. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 05.06.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ?user posted image  )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 03.06.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 09.06. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +19, user posted image , ??
   
 
30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +4,5, user posted image , 08.06., 06.07.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 105 

user posted image  = 28, user posted image  = 31, user posted image = 48
____________________________________________________
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:


PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA


  • Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC


  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ
______________________________________________________


  • urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1


Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.


Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu 5ra83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 13:41:23   
Ayo
No, jaz sem nazaj v sluzbo (recte mi da sem smotana!). Danes dezura doma z Gabrielom moz, gre pa HB na bolje.
Noc je bila spet katastrofa!! user posted image  In meni je se vedno slabo. user posted image
Mah, saj samo se malo, 8.6.imam itak pregled in bom G kar zatezila za bolnisko, itak sem pa 11.6. ze na dopustu. user posted image
 
Moski – meni so tudi vsec temni in kot pravi kerala ne sme biti perfekten kot v reklamah. Pri meni tudi zelo pali smisel za humor in intiligenca, ce to je, potem moskega tudi na vzven vidim cisto drugace in tako seksualno privlacnega. Jaz lahko za svojega mozeka recem, da ima vse vrline, ki jih potrebujem. user posted image   Pa se odlicen ocka je. In dober kuhar! Skratka, idelaen moski. user posted image  No dost, da se jutri ne bom tepla po glavi. user posted image
 
Vam pa v zvezi z moskimi povem, kaj se mi je ravno predvcerajsnjim zgodilo in kaksni tipi se sprehajajo po svetu, da te kap: sva bila z user posted image  na kosilu. Pridem nazaj v sluzbo in cez pol ure dobim sms z neznano st. “cau, na kosilu sem v restavraciji sedel nasproti tebe, lepo te je bilo videti, to je moja st., upam da se spet kmalu kaj vidimo. Podpis”. Tako nekako. In jaz pojma nisem imela kdo je in od kje mu moja stevilka. user posted image  Zvecer pokazem mojmu in odpisem in vprasam “kdo si?”. Bil je en nepremicninski agent, bila sem pred meseci v njegovi agenciji in seveda pustila moje podatke. In sem si mislila fuj kako si drzne kaj taksnega kljub temu da ve da sem vezana, pa na kosilu sem bila z mojim in se noseca!! user posted image
 
Tejci77 ja tvoja mama pa je fenomen, ja. Se mi zdi, da nas je tukaj kar nekaj takih, ki se ne razumemo doma, tako da nam za pisat sigurno ne bo zmanjkalo idej. user posted image
Kaj cmo, taksne situacije je res najbolje ignorirat. Jaz sem vcasih na veliko o njej razlagala in se sekirala, vsak dan je bila na tapeti, potem sem pa ugotovila da mi to vse prej kot pomaga in je bolje da o njej sploh ne govorim. Sem pa resnicno vesela, da sva si tako dalec, ker se vsaj tako ne more vtikat v moje privatno zivljenje. Jaz ne sprasujem po njenem, ona se je pa tudi ze navadila ne sprasevat po mojem, ceprav vem da zaradi tega sigurno veckrat ne more spati. Njena najvecja slaba stran je prav ta, da vtika nos povsod in misli, da se bo svet brez njene prisotnosti prenehal vrtet. Ona sicer rada pomaga, ampak to delno tudi izkoristi kot priloznost za vtikanje v privat zadeve. Take pomoci pa jaz ne rabim, raje stisnem zobe sama.
No, dovolj, ker ze ratujem slabe volje.
 
O zdravstvu, receptih in placevanju sem enkrat tudi ze pisala, kako je v tujini oz. pri nas. Slovenija je tudi iz tega vidika kar radodarna. Jaz placujem zavarovanje ampak kljub temu moram do dolocene vsote vse storitve + zdravila placevati. To pomeni, ce nimas vecjih zdravstvenih tezav, prakticno placujes dvojno, zavarovanje samo je bolj proti vecjim tezavam, kjer je pac strosek prevelik, da bi ga lahko pokril. Zobar je pa itak del zase, ce hoces povrnjene stroske, moras placevati se dodatno zobozdr. zavarovanje, logika je pa spet ista, da do dolocene vstote krijes stroritve sam, za vecje pa zavarovalnica.
 
Aja, kerala, pozabim glede imena Taras, da sem jaz zanj prvic slisala med Decembercki 2007, kjer sem cvekala in je ena RR-evka izbrala ta ime za user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 13:43:47   
Flora2
Sem videla, da nekatere iščete poletne hlače za nas nosečnice, jaz sem jih našla, sicer v originalu niso za nosečnice, v Mangu, imajo namreč hlače s takim pasom, da je lahko tudi nosečniški so pa lanene, jaz sem vzela 3/4dolžino in so super, cena 25eur imajo pa tudi dolge. Če vam je kaj v pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 14:27:16   
eee35
Nič nimam danes za delat v službi. Verjetno začnejo težiti ob 16 ali 17, ko se bom domov odpravljala. Beda totalna...Tri sladolede na palčki sem pojedla, po moje porcija kalorij glih za cel dan...To od dolgčasa, katastrofa...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 15:21:55   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Nič nimam danes za delat v službi.

...To od dolgčasa, katastrofa...


user posted image  resno?  tega jaz še nisem doživela

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 15:40:06   
Flora2
Evo klical so me za voziček, končnoooooooooo, ga greva danes iskat. 

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 15:53:08   
eee35
Drnula: ma jauser posted image , saj to mi sploh ni všeč, ker veš, kaj pomeni? Da pol vsi vse bojo hoteli naenkrat, v reklamnih vodah plavam, pa to je eno sr..nje od sr...nja, skoz si od drugih odvisen, kaj pol, če si hiter, pa dobro svoje delo opravljaš, če ga dobiš naenkrat nenormalno veliko, se ti zmeša. Ali pa sediš, pa čakaš, da so toooook prijazni in ti mogooooče kaj prinesejo za delat...Naslednji teden bo pestro, že vidim!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 16:20:41   
Ayo
eee35 evo meni se pa rola od zaspanosti, se malo pa bom skupaj padla! user posted image  
Pri nas je za delat in tudi delo mi je vsec ampak kaj ko ne gre in ne gre, sem totalno brez energije.

Punce res ze komaj cakam jutrisnjega podaljsanega vikenda, kar ne morem verjeti, da je res!!! user posted image

Aprilcica, si sprasevala glede slikic; jaz jih na RR v album ne morem lepit. Pojdi na na slikomat.com, je cisto enostavno, sledis navodilom, nalimas slikco in potem skopiras link tukaj gor na forum. Ker sem tudi jaz antiracunalnicar, mi lahko verjames da je resnicno enostavno!! user posted image

Arwen vse najboljse za vceraj!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 16:27:28   
Sanikaa
joooj danes em že čist utrujena. Vid je bolan in ni šel v vrtec in že sva imela razbit krožnik in kosilo po bež preprogi v dnevni sobi....Kreganje za iti spat, pol pa je končno sam šel ker je videl da ne bo druge , ampak ni hotel lulat. Po se je pa polulan od glave do pete zbudil in kričal (tudi mene je iz globokega spanca vrgel)...ni se dal pomirit in komaj sem ga slekla in do tuša odpeljala , pa se je ves čas drl da se ne bo tuširal. Ko sem ga končala  zavila v brisačo sem šla v kuhinjo zbrojit vse svoje živce ker sem mislila da bom pukla.user posted image user posted image . Ja...včasih je teško...Vsaj ko je zdrav ni tok tečen imamo res veliko smeha in veselih trenutkov , ampak včasih se vse v en dan nakopiči!!
lp

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 17:04:50   
Alisa
oj,
sm eno fotko mojga bušijauser posted image , danes mi šefica reče da imam res ogromen trebuh, da njena prijateljici ima sm še slab mesec in nima takega user posted image

user posted image

Ja men ne zgleda glih ogromnuser posted image .


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 17:12:52   
Sanikaa
alisa pusti vse te pametne babe!! Trebušček ti je super in je glih tok prav velik koliko tvoj otrok rabi!!!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 17:48:12   
eee35
Alisa: bravo za trebušček! Pa koga briga znanka tvoje šeficeuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 19:59:20   
go_ta
alisa, prov luštn buši maš pa ravno prav velik! pa ne se sekirat zarad komentarjev ... men vsi pravjo, da mam majhnega, pa sploh niuser posted image  če ga primerjam z ostalimi. pust ljudi, nj se zabavajo pa so pametniuser posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 20:47:27   
hel32
Alisa, naj ljudje govorijo, kej hočejo, tvoj trbušček je glih prav velik za tvojo postavo in tvojega bebija, vsak
user posted image  ima svojo lego, in me prav raz****, ko mi začnejo govorit, joj, imaš velik trebuh,
si že na koncu...user posted image  sem jezna, pa kaj druge briga kak trebuh imam,
al pa ti reče, ja si pa močna, ghhhhh user posted image user posted image user posted image  pa sem, pa kajjjjjjjj?
Potem pa še vpraša, ja kolk si se pa zredila, pa povem, da borih 6 kg, pa gledajo, kot bik v nova vrata, res, to mi gre na živ**,
je pač beby bolj odsoredaj, inje pač tak, ko je, kaj čemo bomo še že preživele ta 2 meseca in pol pa naj govorijo, kaj hočejo!
Danes sem se po dolgem času pregrešila pri dieti sem bila na praznivanju RD in sem si privoščila malo peciva, si sploh ne upam merit sladkorja, ker je
po mojem v višavah, upam, da bo zjutraj vse normalno!
A vas tudi zebe, meni je prav hladno, bzzzzzzz.
Lep večer
Helena 26 t 2dni

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 21:59:48   
eee35
Meni pa najbolj gre na živce, ko mi reče, da imam velik trebuh in kakšna šele bom čez dva mesca, pa da to zgleda kot bi bila že v 9 sestra mojegauser posted image . Pravi strokovnjak za nosečnost, ni kaj, pa velikosti trebuhov. Merim si obseg in točno vem, kdaj in kok se je povečal, zato se mi zdi bedno, ko me ne vidi recimo en teden in pol reče: uuuuu kok imaš večji trebuh, kot takrat, ko osva se vidli. Grrrrrrruser posted image . Ja in ta vprašanje za kilograme tudi obožujem. Aha, pa še pri meni glih joške vedno gledajo, se počutim kot kakšna krava, ki bi jo ocenjevali, kok mleka bo dalauser posted image . Ma grozno!!!! Ampak vedno nekaj odvrnem, če me živcira in pol dajejo mir, kaj jih briga, vse po vrsti! Pa še pol tiho so, verjetno si rečejo, da sem zoprna zaradi nosečnosti, ampak to že po naravi takouser posted image .
Danes je prišla k meni v službi na kavico kolegica s hčerkico, rojena kakšna 2 mesca nazaj, kok je mičkena! Še zmeraj ima št.56, zgleda, da je to zelo odvisno od dojenčka, kako raste. Prav lepo je zgledala v vozičku, pa baje je zelo pridna, res je spala cel cajt.

< Sporočilo je popravil eee35 -- 29.5.2009 22:00:21 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?