|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 15:58:04   
Flora2
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

No ja, priznam, da se oči ne matrajo preveč ob pogledu na to slikcouser posted image  Visoki črni so kuuuullll, če še imajo modre učke, ali zelene je njamiuser posted image  Uganite, kakšen je moj: nizek in blond!!!! Vedno vsi mislijo, da je kakšen Avstrijc, ali kaj, čisto arijski tip, kje sem ga jaz najdla, vedno pa sem padala na totalno nasprotjeuser posted image  No ja, edino oči ima modre!



user posted image user posted image user posted image pa se ne smejim tvojemu ampak načinu kako si napisalauser posted image user posted image , nima veze kakšen je važno da je tebi tak všeč v več pogledih.
Sem pa sama včasih padala na take da še danes ne vem kam sem gledalauser posted image .


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 16:01:29   
Ayo
Punce najprej hvala za komplimente! user posted image

Moja bubika zdajle pancka, tako da lahko vmes kaj naklofam.

Simonalokar user posted image za pregled!!

Joske imate spet na programu; ah sem ze pisala tudi jaz o svojih, ce bi se temu sploh lahko reklo joske user posted image Sicer zdaj ko smo user posted image in med dojenjem se kar izgleda ok, ko bo pa tega konec izgledam kot 12-letnica. user posted image Tako da tudi pri meni pade silikon, ko bo za to pravi cas. Dojenje je tudi meni zakon in se temu tudi slucajno ne bi odrekla zaradi izgleda josk! Gabriela sem dojila 9 mesecev, tako da tudi zdaj upam na vsaj toliko casa. user posted image

Spanje na trebuhu pa tudi meni to user posted image nekam cudezno uspeva user posted image ceprav ima tudi jaz slab (ne)spanec. To obracanje s trebuhom je ful podvig sredi noci, pa bejbi nabija 100/h, pa diham tezko, ajme ajme!!
Danes mi je celo otrdeval trebuh, tudi zjutraj, sem pila magnezij.

Grem zdaj malo brat knjigo, mogoce zraven se malo zadremuckam! Pa ze kooooomaaaaaaj cakam podaljsanega vikenda, sama z user posted image na morjeu!!! iiiiiiii!!!! user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 16:24:59   
hel32
Pravkar sem na enem drugem forumu prebrala, da je bila Sulfinija
ponoči spet v porodni sobi, ker je dobila popadke, ej, ej, se mi kr smili, bogica, koliko je moralea dati skozi za tega fantiča,
dva tedna še mora zdržati v mamici, je še kr 2v1. Upam, da bojo vse naše želje prišle do nje in da ji bojo pomagale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da jih rabi, in tudi njen možek, želim jima da bo fantič zdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem brala, na naši strani je na 16 al 16 opisala svojo zgodbo.
Da vas opozorim samo 4 strani, pa bomo mogle obnovit temo, tk, da tista ki bo prva naj nadaljuje, kr z Avgustovke 2009 II.del!

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 17:00:56   
eee35
Sulfinja se bori, pa njen user posted image  zgleda tudi in moramo biti dobre misli, jaz vseeno nanjo parkrat na dan pomislim, mora biti vse v redu, tako malo manjka! Mogoče bi bilo celo že zdaj vse v redu, ampak čim dalje, tem bolje. Imava rok na isti dan, 13.8, tako, da spremljam te njene težave kot bi jih sama imela...v soboto bo 30 teden, to pa ni kar tako! Pa upam, da v bolnici se trudijo tudi, po najboljših močeh, po moje je tako.
Kje pa je naša nosečka z dvojčki? Ne bi rada narobe imena napisala, Barbik? Če sem se zmotila, se opravičujem!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 17:03:46   
Anonimen
joooj, boga nasa sulfinija.....zdrzita se malo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 18:00:43   
tejči77
Punce, hvala za podporo!

Ayo, vem kako je če ob majhnem otroku in službi ni nobene pomoči.
Krasno da si bosta vzela vikend čisto zase. Lepo si odpočijta in privoščita malo romantike, dokler še lahko, Potem bo spet nekaj časa to bolj težko izvedljivo. Glede službe imaš pa čisto prav. Pa pri vas verjetno ne bo tako zelo težko najti kaj novega.

Glede babic.
Mi sicer živimo v mamini hiši, v čisto ločenem mansardnem stanovanju, pa sem skoraj na istem kot če bi bili 200 km narazen. Včasih se ne vidimo po več tednov.
Sicer je pa z mojo mamo ena čisto posebna zgodba. Imam sicer še samo njo, oči je umrl še preden sem diplomirala. Je pa ene posebne sorte. Včasih tako ljubezniva na zunaj, ko jo pa bolje spoznaš pa hitro spremeniš mnenje. Ko sem ji povedala, da sem z Lariso noseča - že skoraj pri mojih polnih 30-ih letih, sem prejela zelo hladen odziv. Da se ji je kar zdelo, ker sem tako debela (takrat sem imela 52kg) in v isti sapi izjavila naj ne pričakujem, da bo kdaj pazila otroka. To je bilo vse. Ko sem rodila je bila na morju, kjer je vsako leto vse poletje. Mi je res poslala SMS, da je vesela, vrnila se je po 14 dneh za dan ali dva, da je videla Lariso (v bistvu je morala na banki nekaj uredit) in takoj šla nazaj na morje. Ko sem šla nazaj v službo nisem za prve tri mesece dobila varstva. Sem morala dat otroka v čisto tuje roke eni ženski, ki je pazila še pet drugih otrok zraven za 300€ mesečno. Tako da tudi če je nujno ne vskoči. Moram pa priznat, da jo je potem ko je že dopolnila eno leto parkrat počuvala za kakšno urico, če sem jaz morala it k zdravniku. Se je zdaj malo omehčala in jo ima zelo rada. Ampak ne zdrži z njo dolgo. Prejšnji teden jo je prišla iskat, da jo pelje gungat na vrt, pa jo je po petih minutah kar samo pustila.user posted image Ko se je naveliča jo kar pusti, tako da ne dovolim, da jo kam odpelje. Ko sem ji povedala za to nosečnost mi je rekla naj je ne zafrkavam. Potem je prišla čez dva dni nazaj in vprašala če sem mislila resno in kaj se grem????? No, zdaj ne komentira več. Nas pride večkrat pogledat in Larisi prinese kakšno sadje, tako da moram rečt, da se trudi. Je pa tudi nokoli nič ne prosim ker je nočem obremenjevat. Sem rajši izmučena do konca.user posted image

Zdej sem pa res zatežila. Sej v bistvu mi tako paše da smo čisto zase in imamo mir, samo kakšni čudni komentarji te kdaj tako zabolijo, da jih ne pozabiš kar tako, pa mogoče niti niso mišljeni tako. Le ljudje ki jih izjavijo so čudni. In včasih, kdaj pa kdaj bi res prišla prav kakšna ljubeča babica ali dedi. Pa bomo tudi brez pomoči preživeli.

Glede imen pa mene prav jezi moj lubi. Že mesece čakam na kakšen njegov predlog, pa nič. Pravi da je kar v redu moj predlog. Pa sem se tako veselila, da bova ime skupaj izbrala. Pri Larisi, ki bi po mojem morala biti Julija, je vsaj rekel, da mu ime ni všeč in sva potem iskala alternativo. Takrat sem tudi imela izbrano ime Maj za fantka. Zdaj je rekel, da je to ime čisto OK in niti noče dati nobenega predloga. Saj mi nikoli ni prav, kajne?user posted image

Moji izvidi za sladkorno so tudi ok, le gin mi je rekla, da ima otrok precej visok utrip srčka, ker sem jaz bolna in ga imam tudi jaz. Me je napotila takoj domov počivat.



_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 18:05:44   
*anč*
sulfinija user posted image user posted image user posted image upam, da se vam vse najboljše izteče!

_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 18:13:38   
Alisa
Arwen - zanima te kako sem si to izračunala. Veliko dopusta sem to leto že porabila za preglede in mal tud za prvomajske tako da mi je ostalo samo 13 dni dopusta. Anžeta sem izpisala iz vrtca, ker so zadnje čase sami problemi, pa še čez poletje jih iz 3 vrtcov združijo v enega in pol noče v vrtec ker ni njegove vzgojiteljice. Porabila bom zdaj dopust se pravi glih pride do konca junija ( med tem časom bomo na morju, ker je v tem času prikolica prosta. ) Pol pa bom šla na bolniško, ker imam službo večinoma na nogah in ne verjamem da bom zdržala takrat v tisti vročini. Tako da bom šla na bolniško in z 24.7. nastopim z porodniško. Sem se tud na šiht kar zmenla tako.

Mi smo danes jedli široke rezance z puranom in omako.
nč, grem še malo na zrak.



_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 18:21:30   
Alisa
Arwen, če sem dobila prave podatke danes praznuješ?
Če mam prav ti želim vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 18:30:46   
poopsie
Sulfinija mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držite se...!!!!!
 
 
 
 
Mene so danes ponoči tut popadki malo hecali. Bli so na 7minut pol pa so se hvala bogu umirili. Sem se jaz zmenila z našo bebiko da še mora počakatuser posted image
Smo se pa zmenili za ime.. In bo mogoče za zdaj še skrivnost user posted image user posted image  Sploh pa ne bo tko "drugačno" kot je Iraya..

_____________________________

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 19:29:12   
aprilčica07
Sulfinija in poopsie: bodita še dolgoooooooooooooo dva v enemuser posted image user posted image user posted image user posted image
flora: majke mi, kašna fotka... joj, se kr sline pocedijo....user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: moj dedec je sicer črn, ampak je bolj nizke rasti, ma meni je itak ok..... take ta velike črnolase dedce rabim za spočit očkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sams: ja, saj morajo biti visko moški, ampak take postave, športne, radiajotorčki po teleščkuuser posted image user posted image
go ta: ob priliki napiši recept za tko za si pekla, prav? mora bit dobro...
ayo: glede joškic, jst sem tudi bolj ploh kot kaj drugega, ampak me zaenkrat ne moti, tako, da ne razmišljam o kašnih posegih, zaenkrat
hel32: jst tudi nisem dojila, ampak pr meni je malo drugačna zgodba kot pr tvoji sestri, nevem pa kako bo tokrat, me prav zanima, ampak če se bo ponovila zgodba od prvič bo dete zagotovo spet na flaši.. saj se grozno bere, ampak z glavo skozi zdi pa ne gre..
tejči: me kr stise ko preberm kašne zgodbe o mamah, kot je od kerale ali od ayo, zdaj pa še tvoja... mi je ful težko, ker jst se z mojo štekam dobro in je ne menjam za vse na svetu, pa mi je hudo za vsako od vas, kjer ni tako.. ampak od kar sem mama je to še malo hujše in se mi zdi, da bi se vsi otroci z mamami mogli zastopit:)

Tako, zdaj grem še malga naštimat, da gre z mamo na teren, pol pa bo itak že večer in bo treba it spat.... nevem še kdo ga danes nese... po moje, da bom kr lubiju to delo podturila he he:)

Se beremo.



_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 21:05:15   
kerala
Sulfinija, user posted image user posted image user posted image , zdrži vsaj še malo, še par tedenčkov... močno navijamo zate! poopsie, pa zate tudi seveda, saj bo, lepo da si tako pozitivna!

Ma, moški... tudi moji morjo bit visoki, brez odvečnih oblin, pa tudi ne ultra-suhi, po možnosti temni in srednje-dolgolasi, pa ne preveč zrihtani in niti slučajno fini v poslovnih oblekah ali preveč nabildani v oprijetih majčkah ali odpetih srajškah... bljak user posted image   Celo taki "univerzali" tipi, kot so na tvoji fotki, Flora, so meni mal preveč pocukrani... Zame morjo bit taki bolj friki... joj sem zahtevna! No, moj kar ustreza kriterijem, sam zadnje čase se mu trebušček hoče neki večat, izgovarja se na emšo, ampak smo ga babnce v roke vzele in je v trenutku slabosti podpisal, da ko se Taras rodi, bo njegov trebušček spet raven in čvrst... , joj, ga maltretiramo, res je revež, smo prave user posted image ! No, saj je vse skup bolj za hec! Zdaj vse stavi na prihajajočega zaveznika user posted image user posted image !

Tejči, prav dobro te razumem, tole v zvezi z mamo je res žalostno. Saj veš, kaj lahko pričakuješ, pri sebi popucaš kolikor se pač da, a kljub vsemu tu in tam zaboli, vsaj takrat, ko govorimo o bolj občutljivih temah. Dobro pa je, da se v tvoje življenje ne vtika in vas pusti pri miru. Mi smo tudi trenutno v tej fazi, ampak je možna le, če smo na smrt skregani in se ne pogledamo in pozdravimo, drugače bi se 10x na dan pri nas prikazala. Dokler smo imeli kao "dobre odnose", se je pa k nam obvezno nalimala vsakič ko smo imeli obiske in jim razlagala o sebi, svojem bivšem možu... drugega tako nikoli ni znala povedat - ma koga briga!

Aprilčica, res lepo, da se z mamo in taščo tako dobro razumeš! Prav fajn je, če imaš osebo, na katero se lahko zaneseš, imaš odprt, ljubeč in iskren odnos, sploh če je to mama! Upam, da bom jaz lahko imela takega z mojimi otroki!

Arwen, tudi jaz ti želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image  (če se Alisa ne moti)user posted image

Lepo preživite večer!

_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 23:04:21   
aprilčica07
arwen: še od mene vse najboljše!
kerala: ja, lepo je če se v familiji zastopiš.. ampak ni vedno tako, je treba itak vedno najdet pot da preživiš in ti je lažje...

Jst sem pa hotla prilepit kašno fotko od našega Jakoba pa ni ne rata in ne rata...  zdaj pa nevem kaj zaj.... škoda, ker imam računalničarja, pa sem totalno nepismena glede ta.. ah, bo že:)

Grem pod tuš in pol spančkat. Je že poznoooooooooooooooooooo

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 7:05:14   
Tanchy
Dobro jutro,

sem spet ta prva za pisat user posted image ? Jah, ko mojadva user posted image  odpeketata v vrtec in službo, grem pa najprej preverit kaj je novega na forumu....

Sulfiniji in poopsie resnično vama želim, da bi vaju user posted image  ubogala in nehala "nagajat" s temi predčasnimi prihodi na svet. Pa sej jima je krasno v bušijih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mam ko preberem vaše žalostne zgodbe o odnosih z domačimi postanem zelo žalostna, hkrati pa vaših mam tudi ne razumem (no, kdo pa jihuser posted image ) meni se zdi nekaj najbolj pomembnega in najlepšega, da lahko svojemu otroku pomagaš kolikor lahko, tudi ko so že na svojih nogah.
No, midve z mami so v moji srednji šoli nisva ne vem kako razumeli - kdo pa se če si najstnik in trmariš za vsako stvar user posted image  in samo krivice se ti dogajajo. Ko sem šla pa na fax, sem med tednom bila z doma, so se stvari obrnile in sedaj, imamo gnezdece doma na podstrešju s krasno pomočjo kadarkoli - mami. Nanjo se lahko vedno zanesem im mi res veliko pomaga, še posebej sedaj, ko me daje user posted image . Imam pa seveda srečo, da je mami doma. Seveda je tudi nočem preveč obremenjevati, vendar se sama ponudi - imam kdaj kar slabo vest in ji tudi velikokrat povem, da brez nje bi šlo res težko in da nam je zelo pomembna. Se mi zdi, da ji moram povedati, da ve, da je koristna.

Pri nas je bolj problem stara mama ker imamo skupno dvorišče in non stop, ko je Leon zunaj se prilima zraven in ga neki sprašuje - milijonkrat! tebi pa še dober dan ne reče kot da si luft user posted image . Kadar koli imamo zunaj obiske mora vedno pridet zraven, bog ne daj, da bi se z avtom pripeljali ali odpeljali brez da nebi prišla zavlačevat in se kao pogovarjat z Leonom, ko je že/še v avtu. Ne, vem, to je odkar se je mali rodil, vedno ji rečem za kakšno stvar da ne, pa je zmer ja in kar neki user posted image user posted image user posted image . In pol se je jaz rajš izogibam. Seveda tud razumem, da so to leta, pa pozabiš, ampak kok to mene pogreje user posted image .

No, no dost bo.
Predvčerajšnjim sva bila z user posted image  na pregledu in je vse ok, user posted image  raste normalno, vendar moram jest Ribamed za rast, ker je bil Leon bolj lahek - 2.700g. Nalednji pregled pa imam 24.06.2009. Kg, so pa na +7.

Me pa mal jezi tudi tole zdravstvo (no, sej ni sam to, ampak). Mi reče G, da nej v začetku jemljjem Folno kislino - OK grem kupit; mi reče bo treba kar Magnesol začet jemat - ja OK grem kupit; zdej pa nej začnem jemati še RIbamed - va normalno, grem tudi kupit, samo, da bo mali user posted image  ok. Ampak - kako si lahko dovolijo, da tako izkoriščajo nosečnice user posted image ??? Kaj pa recepti - za nas jih ni?! Vedno vsako stvar kupit user posted image . Ja, sej štekam, da je treba kej zaslužit ampak vedno tam, kjr ni treba! Starejši ljudje dobivajo ne vem koliko receptov - ja, važno, da jejo tabletke, pri nosečnicah jih pa rajš ne dajejo, ker bodo itak kupile vse kar se jim priporoča user posted image . Katastrofa. No, jaz si lahko kupim - Kaj pa tiste, ki nimajo denarja?!

Punce, uživajte!


_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 7:14:27   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy


Me pa mal jezi tudi tole zdravstvo (no, sej ni sam to, ampak). Mi reče G, da nej v začetku jemljjem Folno kislino - OK grem kupit; mi reče bo treba kar Magnesol začet jemat - ja OK grem kupit; zdej pa nej začnem jemati še RIbamed - va normalno, grem tudi kupit, samo, da bo mali user posted image  ok. Ampak - kako si lahko dovolijo, da tako izkoriščajo nosečnice user posted image ??? Kaj pa recepti - za nas jih ni?! Vedno vsako stvar kupit user posted image . Ja, sej štekam, da je treba kej zaslužit ampak vedno tam, kjr ni treba! Starejši ljudje dobivajo ne vem koliko receptov - ja, važno, da jejo tabletke, pri nosečnicah jih pa rajš ne dajejo, ker bodo itak kupile vse kar se jim priporoča user posted image . Katastrofa. No, jaz si lahko kupim - Kaj pa tiste, ki nimajo denarja?!

Punce, uživajte!



Oprosti, ker se ti vtikujem v temo...samo mimo tega pa res ne morem...zdravniki res niso čisto nič krivi, da na recept ne dobiš zdravila, to ima čez samo zavarovalnica, ki določa, katera zdravila dobiš na recept in katera moraš kupit...vedno več je takih drugih zdravil. Zdravnik nima nič pri tem, on ti samo svetuje, kaj ti bo lahko pomagalo. Je pa res, da če nimaš denarja, da si za take stvari prikrajšan...kruto, ampak tako sistem deluje...pa čim bolj mirno in lepo nosečnost ti želimuser posted image


_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 8:39:34   
Drnula
Sulfinija drži se .... vsak dan je pomemben !
 
Ayo, če bi imela joške skoz take kot v nosečnosti in med dojenjem bi bila čist zadovoljna, pa še zdaj niso ne vem kaj. Neco sem dojila 16m, tisti teden, ko sem jo nehala sem mislila da mi jih bo razneslo, nisem imela nikoli tolkšnih. Potem pa so čez noč izpuhteli. Sem se prej po celi nosečnosti in dojenju že mal navadila, potem pa čisti šok. Nekaj mehkega in mlahavega user posted image   je ostalo. Silikon ... hja, nimam nič proti, ampak ne vem če bi se sama odločila, pri sebi razumem kot nek blef in ne vem če bi se dobro počutila. Bi si jih pa z veseljem vsaj mal popravila, tko, bolj v gornje lege bi jih potegnila user posted image

Midva sva tudi tukaj brez sorodnikov, sama ... v službo se voziva 60km, perva tud sam čez vikende, čas za pospravljat ... saj ga skor še za razmetavat nimamo user posted image

Sem se menila za dopust. Ah, žalostno da je tako in žalosten je odziv. Drug teden sem še v službi potem bom na dopustu. Prišla bom speljat še en seminar in verjetno še kake 3 dni skupaj pridem, da sve poštimamo kar imamo za naredit junija. Šefica je rekla, da je to tako ... eno je pravica in eno je kar lahko naredim za službo .... mislim, izkoriščanje pravic je pri nas greha vredno.... in da je tako rekla že sodelavcu in me zelo moti da naju je vrgla v isti koš. Sodelavec je na porodniški kake dva tedna. Pravzaprav še ni na prodniški. Žena je brezposelna in je doma. On je doma tudi od rojstva, koristil bo star dopust, nov dopust, očetovski, + 1 dan ki ga je dobil pri otroku, + nekaj dni ki jih ima še od ne vem kakšnega dopusta od prve hčerke, in potem še 9m porodniške. On je v naši služi ena izjema in ne bi o njem .... a ona mi v prvem stavku reče da 'tko kot je rekla njemu pove tudi meni ...' in naju vrgla v isti koš. Me vse skup mine. Mi je žal da je tako. Če ne bi bila situacija taka bi verjetno še kaj delala, ker sem tudi računala na to.

In sploh nisem še pripravjena na to da bom doma user posted image  Kar čudno mi je, res nenavadno, nisem še naštimana user posted image

Tejči, mama ti je res patron. Pa tako pač je. Po eni strani si mislim, da je pomembno da sprejmemo otroke taki kot so in da to velja tudi obratno, da moramo tudi starše sprejeti take kot so in živeti brz zamer, ker bo lažje za vse. Seveda tu ne ¸šteje nagajanje in grenjenje življenja s svojimi čudnimi muhami ali zahtevami.

Jaz imam pregled naslednji torek in komaj čakam.

Me pa čaka huda gužva v službi. Pa še računalnik si moram porihtat, da bom tud od doma imela internet.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 8:40:51   
Flora2
Ojla babnice,

petek je, če je slučajno katera pozabilauser posted image , pa še vreme kot kaže nam ne bo v 'napoto' tako da bo kar za zdržat.

Prebiram te zgodbe o mamah in ugotavljam, da je moja tudi neke posebne vrste mama, naredila bi vse zame od kuhanja do likanja do pospravljanja,.... ampak to bi pomenilo, da je ona tista, ki bi nadalje urejala vse in zapovedovla pravila pa čeprav ne živimo skupaj, zato sem se jaz njeni pomoči pri teh stvareh že dolgo nazaj odrekla. Vesela, sem da jo imam, da se lahko vsedeva in pogovarjava, določene stvari zaupava, da vem da je tam zame, ko jo rabim vendar mora biti hkrati pri vseh teh stvareh distanca, ker jo hitro odnese in že komandira pri vseh stvareh, jaz pa tega organsko ne prenesem potem je pa ogenj v strehi, tako da na daljavo za 2-3x na teden funkcionirava. Me je pa že sedaj strah kako bo šlo ko rodim, ko je že povedala da bo takrat kar pri nas za kakšen teden ali več da mi bo pomagala, se bojim da bo šlo več mojih živcev kot pa bo dobrega od tega, tako da še ne vem kako bomo to izvedli.
No toliko o mamah še iz moje strani...

Sulfinija in Poopsie držim pesti da zdržita čimdlje in da bo vse kot mora bitiuser posted image user posted image .

Kerala dobro ste vi ženskice  privile vašega moškegauser posted image , vas popolnoma podpiram, res ni najlepše videti moškega da se zapusti in da se zgovarja na emšouser posted image .

Zdaj grem pa še kaj narest, ker upam da bom šla lahko kakšno urco prej ven, da greva z mojo boljšo polovicouser posted image po nakupih, seveda če bo zdržal.






(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 8:44:18   
Flora2
Drnula mislim da ima tvoja šefica hujše probleme kot se zdi, da je lahko tako pasja mora biti nekaj hudo narobe z njo.

Drži se itak boš kmalu doma daleč od tega.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 8:52:56   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01


Oprosti, ker se ti vtikujem v temo...samo mimo tega pa res ne morem...zdravniki res niso čisto nič krivi, da na recept ne dobiš zdravila, to ima čez .....
.................
...kruto, ampak tako sistem deluje...


Saj pravi da jo jezi zdravstvo . Sem pa vesela, da se pove kar ni ok in ne pač sprijazni in postane ena izmed nevidnih ovčk.... tak je pač sistem

< Sporočilo je popravil Drnula -- 29.5.2009 8:54:50 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 9:13:38   
Drnula
Punce, sodelavka, ki vodi kadrovsko me prepirčuje, da če rodiš pred PDP (torej preden je šlo mimo tistih 28 porodniške dni pred PDP) ti potem tudi ne pripada vseh 28 dni, da tako piše v zakonu. Da ko enkrat rodiš je prodniška od dne rojstva še 78 dni, in potem še 9m za nego in varstvo.

Jaz to prvič slišim, pri Neci sem itak rodila čez rok in tej teoriji ne verjamem. Zakona nisem šla še brat, v torek mislim itak povprašat na CSD ampak veseeno, a kaj veste o tem?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 9:18:24   
Drnula
Flora 2, mislim, da je problemu ime Ego.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 9:49:54   
Flora2
Bi rekla ja, ker znajo biti ženske šefice v večini primerov ravno zaradi tega še hujše kot moški šefi.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 9:50:59   
*anč*
ojla, punce!

tok klepetate, da vas ne dohajam. mal sm sam preletela user posted image . mi smo ok, malega mam dans kr doma, ker sm fraj, sam vreme je pa bolj ko ne ušivo. jst mam precej dela za fax pa se mi ne da ... vsak dan praksa tam od 7-13h pol po malega, kej za jest nardit ... in pol mi nekak zmanjka volje za učenje. pa še tok mal mam za narest, da se morm spravit user posted image .
naša mala user posted image pa full kolca, vsak dan, je mali tut to delal, sam mislim, da kasneje pa tut pol ko se je rodil je dostkrat. hecen občutek user posted image .

tejči77  vem o čem govoriš .. .ta neka očitanja, čudni odnosi, poznam vse. tut jst raj sama poskrbim, kot pa da koga obremenjujem in sem jim pol nevem kaj dolžna. se mi zdi, da iskrena pomoč pride sama od sebe, vsak da toliko kot se mu zdi prav, eni manj drugi več ... jst vem , da bi za svoje otroke dala vse, a kaj ko nismo vsi taki.

drnula  kot bi sebe brala user posted image , jst sm dojila 22 mescov, pred tem še cela nosečnost in sm se kr navadla na eno cifro večje joške (takrat dosegle normalno velikost user posted image ), pol pa šok, ko prideš po več ko 2 letih spet na staro.

poopsie   sm vesela, da si dobro!!

sulfinija  držim pesti, da mali ostane v trebuščku čim dalj časa!!

fajn se mejte!


_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 10:13:19   
Arwen
Jutro!! Oooo, hvala vsem za čestitke. user posted image Včeraj ni bilo časa za praznovanje niti za nazdravit z domačimi, bomo pa zagotovo ta vikend nadoknadili. Jutri itak praznujemo še RD od user posted image in bo cel dan akcija, moram že danes pito speči in biskvit za torto, jutri bo pa dovolj drugega dela. Bo sicer grdo vreme in bomo naredili zabavo kar notri, uf že vidim, kakšna bomba bo…cca 30 ljudiuser posted image .

Uboga Sulfinija, upam, da se ji spet umiri vse skupaj. Sicer je pa 30 tednov že kar lepa doba in bi bilo zagotovo vse v redu, tudi če bebi malo pohiti.
Poopsie - ti se pa tudi drži! A doma jemlješ še kakšna zdravila, da zaustavljaš popadke?
Kerala – sem se nasmejala tvojim kriterijem idealnega moškega.user posted image Ampak moram rečt, da se kar strinjam s tabo, tudi meni gredo na živce skrajnosti, se pravi taki, ki so preveč »nabuildani« ali pa preveč zapeti. Ja, ja, radiatorčki so pa vseeno obvezni.user posted image

Alisa – hvala za pojasnilo. Se bom jaz tudi poskusila tako dogovoriti z dr.

Drnula – pa saj bo fino doma, boš videla. Jaz bi takoj zamenjala s tabo, pa moram še 4 tedne odpikat v službi. Kolikor je meni znano, se ti šteje porodniška od dneva PDP, se pravi, da ostane isto tudi če prej rodiš. Oziroma se ti še celo podaljša, če rodiš pred 34. tednom.
Joj, punce, jaz pa takoooooo težko vstajam zjutraj, vsak dan težje.user posted image Sploh zdaj, ko se je tako prijetno ohladilo zunaj, ful paše spančkat.  Komaj čakam dopust in porodniško, da se malo pocrkljam!!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: Avgustovke 2009
29.5.2009 10:28:17   
cowgirl
Ojla bejbe!

Končno sem se spravla vse prebrat kar ste v parih tednih napisale... user posted image

Vmes sem hodila za 4 ure v službo, pa se mi je stanje poslabšalo. V torek sem imela otrdevanje trebuha na 5 min, v sredo kar še ni bilo ok in sem šla na pregled. na srečo sem zaprta in MV je dobolj debel. So rekli, da ne vedo, kaj povzroča take "lažne" popadke ampak, da je treba na pregled, če je tako, da preverijo, če sem odprta. Potem mi je moja gin. dala celo bolniško in rekla, naj ne skačem okrog, lahko se pa malo sprehajam. Mi pa še vedno trebuh otrdeva in sedaj počivam in se relaksiram. user posted image Dala mi je pa antibiotike, ker imam blažje vnetje mehurja. Me je pri pregledu prašal zdravnik na koliko časa hodim lulat. user posted image Hahaha.... lahko tudi na 5 minut.  user posted image Pa ne vem, ali je to zato kej bejbi po mojem mehurju skače ali zaradi vnetja...

Za seznam: Imam še vedno +6 kg... ne gre nič gor na srečo. Naslednji pregled imam 9/6/09

Glede imena sva midva rekla, da ne bova več razpravljala s kolegi in sorodniki kakšno ime bova dala... zaradi komentarjev, ki jih nikoli ni zmanjkalo. Nekomu je eno ime všeč, nekomu ni. Tako, da ga bodo vsi izvedeli ko bo princeska prišla na svet.

Med tem časom, ko nisem nič pisala je možek prišel iz potovanja. Bil je tudi v NY (šoping!!!). Prinesel je cele vreče oblekic in luštkanih malih oblekic. Čisto je navdušen. user posted image

Sedaj pa malo ležečki, potem pa na sprehod z mojima user posted image user posted image . Vsi tako uživamo danes ker ni vroče!!!


_____________________________

Carpe diem

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?