|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 9:36:15   
simonalokar
kuk ste napsale meni pa je računalnik crknuuser posted image

najprej za sulfinijo upma da bo še tako naprej in da bosta 2v1 čim dlje

kar se pa porodniške tiče je res tiste ki ste izgubile delo vam pripada starševsko nadomestilo brez dopusta. zato punce ne se pustit. - v3 letih 1 leto biti zaposlena. tiste ki pa nimate 1 leta pa pozor lahko se zaposlite kot Gospodinja - tega ti tudi ne povejo. in dobiš tudi boljši dohodek - zato na center in povprašati da bi to izvedle. če imate šekakšpno vrpašnanje me kar vprašajte - moja sestrična dela na CSD in mi bo lahk odgovorila na vprašanja. ne pustiti ker nočno delata po zakonu zgleda. jaz sem se že šla skrgat na center, ker sem omenila za to star. nadomestilo brez dopusta in so me odvrnile da se to ne splača delat - ja pa kaj še v četrtek dobim od G o PDP in grem v akcijo ne bom popustola jih bom dala pa na zapisnik.
sem jezna da tako delajo groza.

joj moram pa zdaj prebrat še za nazaj da vidim kaj še komentirat. sem pozablauser posted image

drugače pri nas je enkao - saj veste sladoled pa sladkarijeuser posted image user posted image . jutri bom kar težko stopila na tehnco pri G user posted image user posted image user posted image .

nno se slišimo

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 9:46:21   
*sandy*
Hallo punce. Ker imate ravno debato okrog imen. Midva sva določila ime za punco že pred nastankom... za fanta pa je moj rekel ko je gledal nogometno tekmo. Prvo mi imen ni bilo vščeč, a sedaj pa se mi že dopade... Komaj že čakam, da vidim najino štručko in končno izvem kaj bo... Si je katera že urejala potrebne dokumente glede porodniške, paketov.... Jaz si hočem čim prej urediti, da ne bo na koncu kakih problemov....
Aja sedaj pa bom izdala še ime, če bo puca bo Lana, če pa fantek pa Dino. Mojemu pa sem morala stroga prepovedati da to komu izda ( no upam, da se tega drži...)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 9:51:59   
go_ta
Hej, souser posted image ! Dons pa tko paše ta dež pa ohladitve, bom vsaj mal k seb prišlauser posted image
Sulfinija, drži se!!! naj bo tvoj fantek čim dlje zdržal pri tebi!user posted image
Včer ste pa tok napisale, da ne vem, kaj bi komentiralauser posted image  Mogoče samo imena ... tud pri nama je to problem, itakuser posted image  Jst dajem predloge, moj se pa večinoma ne strinjauser posted image  Je pa nekak tko, da bo punčka Tajana (če si ne premislim, ker sem že pred 10 leti izbrala to ime), za fantka pa ni šans, da bi user posted image  prepričala za Adama alpa Tiborja. In pol če komu omeniš, kakšno ime bi dal, se vsi zmrdujejo ... Mate pa vse lepe izbore! Upam sam, da se bomo do porodne sobe vse izmislile, kako bo otroku imeuser posted image
Evo, moja žogica je že začela igrat nogomet - te brcike so skoz bolj intenzivne, ampak nimam pojma, kako je obrnjen, ker vsakič drugam brca!user posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 9:58:39   
go_ta
Aja, drnula, teh 13 mesecev sem si sama vzelauser posted image
Sandy, jst sm hotla že dons urejat papirje na CSD pa je še mal dni prezgodej, greš lahko 60 dni prej ... tko da grem konec tedna iz. drug teden!
aprilčica, 60 dni pred PDP-jem greš lahko že na CSD, ni pa to skrajni rok za urejanje stvari, lahko celo po porodu še urejaš, ampak 60 dni pred datumom poroda pa že lahko štartaš v akcijouser posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 10:37:43   
tejči77
spet ste bile tako pridne s pisanjem.

Evo mene na bolniški.user posted image user posted image user posted image user posted image Spet sem fasala gnojno angino. Včeraj sem prišla iz službe in naravnost v posteljo, pa se nisem več vstala. Danes sem pa šla k zdravniku. Sej nisem vedela kako naj šefu povem, da me do naslednjega petka ne bo. Pa sem ga potem potolažila, da imam vse na tekočem in da naj me kar pokličejo. Pri nas je hudič ker sem za vso pisarno zadolžena sama, smo tako malo podjetje z 20 zaposlenimi. Sem tepka, kajne, čez mesec in pol mi poteče pogodba jaz se pa še vedno gonim in živce kravžlam. Pač ne morem iz svoje kože. Mi je pa direktor obljubil da mi podaljša pogodbo za 14 dni, da bom na dan nastopa porodniške še v delovnem razmerju. Čeprav bom potem prvič v življenju brezposelna sem hvaležna vsaj za to.
Nič punce, grem v ležeč položaj ker komaj sedim.


_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 10:42:35   
Sanikaa
Kerala kako sta lepi tvoji punci!! Pa že veliki!! Boste pa fajn razcrkljale fantiča , pa že boš imela kar veliko pomoč od punc user posted image user posted image
Močno si želim da bi imela še hčerko..da bova enkrat skupaj hodile v šoping, k frizerju..bile prijateljice...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 10:49:50   
lucy86
Hojla punce
Ma ste pridne s tipkanjem, js vas vsak dan redno prebiram, da vidim kake so novičkeuser posted image
Sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image  držta se
Simonlokar sem te kontaktirala na zs zaradi ponujene pomočiuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 12:17:58   
kerala
Dobro jutro!

Jaz sem na "delovnem dopustu", pilek, se mi sploh ne neha tale gužva - edina razlika med prej, ko sem še "zradno"delala in zdaj je v tem, da zdaj delam le do 13h, potem  pa računalnik zamenjam za lonce in kuhalnice, popoldan sem pa taxi služba - no, zdaj res bolj razumem mojga user posted image , da je to od 13h naprej full time job in drugega praktično nič ne uspe narediti, mogoče samo trgovina vmes, okrog hiše se pa nič ne premakne...

No, danes imam celo med shranjevanjem velikih filov malo cajta, ker pač ves čas nekaj čakam, pa sem vas uspela še malio prebrat.

Sanikaa, ja res so že velike moje punce, upam, da bodo temu primerno tudi pomagale, čeprav jih ne mislim siliti - zaenkrat sta navdušeni, ko bo treba pa kaj konkretnega "naredit", kot npr. kuhno pospravit, skuhat... pa ne vem, če bosta še tako navdušeni.
Se pa res strinjam, da je za mamico full fajn imet vsaj kako hčerko, sta moji zvesti svetovalki po trgovinah, imamo "babje čveke", ocenjujemo "tipe"...... jaz z njima uživam full in, zanimivo, sploh ne bi imela nič proti, če bi imela še eno hči! Bo pa zato še moj user posted image  prišel na svoj račun, saj ga razumem in mu privoščim, če  gledam iz sebe je čisto logično. Po moje sta res ponavadi mama in hči pa oče in sin na nek način bolj povezani, sploh v smislu tistih s spolom pogojenih aktivnosti, ni pa to nujno pravilo. No, kakorkoli, v končni fazi je pa važno le, da je user posted image  zdravo!

Tejči in ostale, ki boste izgubile službo - res mi je hudo. Sreča je le toliko, da imate zdaj kar nekaj časa, da si poiščete novo in sigurna sem, da se bo našlo kaj dobrega. Pravijo, da ima vsaka stvar, ki se nam zgodi svoj namen in da se na dolgi rok pokaže, da je bilo tako najbolje. Je pa kar težko v to popolnoma verjeti. Držim pesti!
Pa še angina se te je polotila, bogica - tele klime naredijo svoje, se jih je treba kar bati! Pozdravi se čimprej!

Flora, tudi meni so bile potiskane pleničke nekaj novega, kar sem tule zasledila. Ma v bistvu so čisto enake kot navadne tetra pleničke, samo da niso čisto bele ampak imajo gor natiskane žirafice pa Nilske konje... Jaz sem zaenkrat dobila samo 3 kom, bom mogoče še v Lj pogledala, če bo kej okrog hodila. Poleg Mullerja in občasno Hoferja jih imajo še ponekod, sam si nisem zapomnila, ker teh trgovin v Kp ni.
Ja škoda, da je tvoja pikica obrazek skrivala, no, pa je bilo verjetno vseeno user posted image ... naš korenjak se je tut fajn upiral slikanju, pa smo ga le po dolgotrajnem spodbujanju uspeli mal zasukat - ma se je splačalo za tako fotko!

Porodniške jaz tudi še ne urejam. Tele birokratske zadeve me ubijajo, ponavadi se jih lotim zadnji hip. No, se bom probala potrudit, sam zdaj je itak še prezgodaj.

Pri nas so tudi napovedovali neke plohe, pa od njih ne duha ne sluha. Nekaj je sicer zapihalo, malo se je ohladilo, suša pa še kar naprej ubija naše mlade rastlinice... Katera je že plesala za sonce - kolikor se spomnim, je bilo pri ohranjanju dežja zelo učinkovito, tako da se mi tle priporočamo še za kak ples!

Ja punce, kaka lepa imena izbirate. Se mi zdi, da trenutno vodijo Lane, Hane, tudi moje sodelavke imajo deklice s temi imeni. Zanimivo je pa res, da tisto, kar imaš izbrano pri enemu otročku, pri naslednjem ponavadi ni več aktualno, tudi pri meni je bilo tako, razen tokrat s Tarasom. To, da se pa starši ali pa končno kdorkoli vmešava v izbor imena, se mi zdi pa čist mim, je pa potem boljše jim nič ne povedat! To je popolnoma osebna izbira vsakih staršev! Meni se niti ne drznejo kaj reči, verjetno že v naprej vedo, kaj bi dobili nazaj - joj sem en user posted image !

Uživajte v ohladitvi!

_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 13:37:36   
hel32
En lep hladen pozdrav
Mi smo imeli včeraj hudo uro, 30 min skupaj je šla toča, še kr prilično velika, avte sma dala pod streho, je pa na vrtu čist stolklo
solato, tak, da ne vem če bo kaj še zraslo, če ne bom pač kupila, se ne mislim preveč ubadat zdaj proti koncu še s tem,
zdaj pa tudi lije že celi dan,user posted image zame,ker se je fajn ohladilo.
Sem imela ful peki dan, zjutraj sem najprej na zavod nesla bolniški list, potem pa se delala, rafaelo kocke, jafa trikotnike,
zdaj pa v avtomatu pečem zase polnozrnat črni kruh, za kosilo pa segedin in pire krompir, njami, njami, danes bo pasal, ko je bolj hladno!
Pri naslednjem pregledu, 3. 6. dobim potrdilo o PDP, in greva z dragim na CSD, da uredima očetovstvo in porodniško in dobim kodo za paket, meni so rekli, da dobim toliko kot je zdaj blniške, sem pa ne zavodu v bolniški!
Vidim, da imate probleme z imeni, mi jih še nimamo, ker mi dragi, še noče izdati, ketero ime je izbral, jez bi pa za punčko, malo me jezi s tem, vedno, ko ga vprašem, še ne rače, upam, da bom do porodne sobe zvedela ime.
grem še krompir olupit, potem pa počasi papcat,
Lep dan

Helena, dopolnjen 7 mesec (26 tednov)!

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 13:48:59   
Alisa
ojla souser posted image ,
meni se kar trga od te vročine! Kljub telih ploham na Gorenjskem se ni kaqj preveč shladilo sm soparn je in nemoče živet.

Najprej Sulfinija držita se!! Želim da bo vse uredu in da kmalu prideta domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sploh ne dohajam kako hitro gre čas in kaj vse moram še naredit. Pri nas je cela norišnica, v službi imam že vsega poln kufer.
Malo sem na hitro preletela poste in vidim da se pogovarjate o porodniški, jaz postanem kar slabe volje ko računam, saj če se šteje povprečje zadnjih 12 plač dobim slabo za kozlat, ker sem od jan. na 4h delavniku in z malico vred dobim slabih 500Eur, jao meni.
se javim nazaj.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 13:56:49   
Flora2
Tako na CSD sva uredila, je pa bila zelo prijazna gospa in mi gre ful na roko glede plače in glede očetovskega dopusta, tko da sva oba zadovoljna da se vsaj še kje da zmenit kot je treba.

Kerala bom malo pofirbcala za temi potiskanimi plenicami, malo za dušouser posted image .

Tejči77 ti pa imaš smolo s tole gnojno angino, pozdravi se čimprej, super pa da si se v službi lahko zmenila, da ti vsaj toliko podaljšajo pogodbo da se ti vse izide. Službo boš pa še lahko iskala, bo časa dovolj je pa zoprno, verjamem.

Jaz sem tudi danes zvedela, da dobim na moje del. mesto študenta, kdaj pa ga mislijo predstavit da mu kaj razložim pa ne vem, na koncu bo pa tako da bom zadnje dni sedela v službi po 10ur in več in večuser posted image .






(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 14:17:16   
Sanikaa
Punce mal sem pobrskala po forumih in najdla Sulfinijino oziroma Mojčino zgodbo. Kok je ta boga ženska dala čez, da bi imela tega otročička. Res močno upam  da bo fantek močan in zdrav in da bosta čim dlje zdržala skupaj v 1. Svaka ji čast res je močna ženska in res ji želim da bo srečna mamicauser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 14:23:35   
Alisa
Ali katera ve kako gre če si zaposlen za 4 ure. Od januarja sem zaposlena za 4 h pred tem pa normalno 8 h in če gledam povprečje 12 plač pride ven katastrofa. Ali se šteje povprečje brutto ali neto.

Zatekanje- noge mi še ne zatekajo veliko, me pa pečejo podplati, danes zjutraj pa sem prvič opazila da so mi zatekli prsti na roki, tako da sem zdaj ko je splahnelo dala prstane dol.

Ime za punčko imamo vsaj za enkrat in upam da se ne bomo spremislil.
se javim pol ko bom pršla iz šihta, ker me skoz motjo.user posted image



_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 14:55:47   
Flora2
Najlažje si boš izračunala na internetni strani CSD Šiška:

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp


rubrika, izračun osnove starševskega nadomestila, upoštevajo pa se bruto zneski (znesek od katerega so plačani prispevki).


(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 16:15:28   
kerala
Flora, ja prav fajn je tale stran, sem si že izračunala nadomestilo bom dobivala... upam, da bo res tako, sem, ne vem zakaj, mislila, da bo nižje! 

Ma ti kar pofirbcaj za pleničkami, je treba dušo tudi "nafutrat" vsake toliko, se čist strinjam... no, moja bo po vseh nakupih v tem času kar dobro na svoj račun prišla..., je vse tko user posted image  za tele naše bebike...
meni bo tale vrnjena dohodnina ravno ob pravem času!user posted image


_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 17:44:44   
Flora2
Jaz upam in mislim, da bi morala ta računica veljat, sem danes na socialni dobila list na katerem vpišeš svoje dohodke in sem vpisala točno take podatke kot tukaj in je prav pravijo v računovodstvuuser posted image , bomo pa videli ker itak pri teh stvareh ne veš do zadnjega.

To imaš pa prav ja,  da so stvari za te naše user posted image res tako luškane da se jim s težavo upiraš in te nehote zagrabi kupovat več kot potrebuješ, zato sem se jaz že sedaj odločila da v trgovino z oblačilci ne zavijem več, ker popolnoma nič več ne potrebujem, vse kar rabim kupit je kozmetika za user posted image in pa v trgovino Tosama grem po sanitetni material in je to to. Pa seveda po plenice v Mullerja po možnosti potiskaneuser posted image , grozna sem ampak je tako finouser posted image .

Vreme mi je pa še vedno všeč, pada kot iz škafa, temperature idealne jaz pa doma s super knjigo v roki na ležalniku na balkonu pa spotoma še malo na netu in je super, dan za počivanje po dolgem času.


(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 18:42:48   
eee35
Ojla, nosečke, prebrala sem vse, kaj ste napisale, pismo, ni to enostavno, toliko tegauser posted image .
Prvo: držim pesti za Sulfinjo, Poopsie, fajn, da sta v boljšm stanjuuser posted image .
Drugo: kaj to za neko us....no vremeuser posted image , mogoče res je bila zoprna ta vročina, ampak termometer kaže 13 stopinj od zunaj, halooooo? Upam, da se bo malo zboljšalo, ker fotr, odkod sva z user posted image prišla iz Portoroža, gleda šport na tv, zmešalo se mi bo, HB imava veliko stanovanje, čeprav še tok daleč kot sem slišim žoge na tenis igriščuuser posted image
Šla sva z mami v Baby center, pa sem najdla dve majčki, lahko jih zavežeš, po moje vseeno zadaj ali od spredaj, pa sem jih vzela, ne bom jih ful kupovala, ampak par jih zna priti prav. Pa še eno flaško, škarjice za nohte, pa fiziološko, termometer za banjo, blazinice za joške, Vir Extra (da moj vidi, katere morajo biti, ker sigurno bom več rabila, samo na zalogo brez zveze kupovat, imam BC pod nosom), v glavnem različna drobnarija, malo sem gledala na seznamček, ena ga je dala na naš forum fuuuul že časa nazaj, ne spomnim se katera, ampak je kar uporaben, tako, da hvalauser posted image


< Sporočilo je popravil eee35 -- 27.5.2009 18:43:20 >

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 18:56:19   
sasa84
Flora2, na kater CSD si pa šla?
Sanikaa, kje si našla Sulfinijino zgodbo? Upam, da bo z njima vse OK...
Punce, dajte mi prosim povedat, kje dobite te bombažne pleničke? Danes sem po Leclercu gledala pa nisem našla. V BC se mi pa potem ni dalo čekirat pa še v službo se mi je mudilo. Kakšne so pa kaj cene?
Zadnjič sem imela pregled za sladkorno. Sem pričakovala, da bo čist grozn pa sploh ni bilo. Še lačna sem bila ko hudič in mi je tist sladkor prav pasaluser posted image  Drugače je pa vse OK.
Naš fantek brca ko hudiček! Če bo tako živahen tudi potem, bo noro!user posted image
Pa še za seznamček: od začetka sem pridobila +4,5 kg, naslednji pregled pri ginekologinji imam 2.6.2009, pregled za BUM teste pa 11.6.2009.
A ste vedele, da se lahko priznanje očetovstva naredi še pred rojstvom otroka? Zadnjič sem vprašala kdaj se to ureja in mi je povedala kolegica, da lahko že prej. Super! Da si ne bo kaj premisliluser posted image
Pri nama je bilo glede imen tako, da nama niso bili všeč predlogi drugih in sva se ob njih samo zmrdovala. Itak pa nima noben drug besede pri imenu najinega otroka razen naju, tako da...če jim je všeč ali ne - Anže bo!user posted image user posted image
Uživajte in pazite nase ter otročke!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 21:46:55   
aprilčica07
Ojla čvekice,

kako ste? o jst tako lepo diham zdajle:):), mi ful paše da se je ohladilo, sicer je pr nas 14 stopinj, ker je celih 20 manj kot je blo včeraj, ampak jst sem zadovoljna, da lahko diham ko človek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pršla ful pozno iz službe, ampak danes sem bla pridna in sem ful stvari uredila. Moj je nesel Jakoba spat, jst bom pa zdaj v miru gledala nogomet.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgači pa po starem, če si prav računam delam še tri tedne, se pravi, da bo sreda 17 6 moj zadnji delovni dan, pol dopust in  pol porodniška... Mogoče bom kašen dane več delala, ker nisem lih zihr kolko dopusta imam, ampak nekje okoli 20 junija zaključim:).. Pol si bom prvoščla malo počitka, pol gremo na morje in pol bo treba it počasi rodituser posted image Gre hitro, kajne? se mi zdi, da smo včeraj začele ugotavljat, da smo nosečke:)

Ne bom dosti komentirala, ker sem prebrala bolj površno, pa tudi nogomet bo kmali spet začel...user posted image user posted image user posted image

tejči77: ti želim,  da se pocajtaš tako kot je treba in da boš imela en cajt mir pred antibjotiki!
eee35: ja, kr shladilo je, ampak sej sem napisala, sem kontenta, da je tako.
drnula:  si ne predstavljam kako se počutip ob taki šefici.. jao, kaj vse človek doživi...
sams: vedno se nasmejem ko preberem, da se ne moreš sprijazniti, da so se ti joški povesili..user posted image user posted image se ti bojo zdaj še malo, vešuser posted image user posted image user posted image
kerala: sem gledala slikce od vašega mulčka.. joj kako lepčkano bitjeceuser posted image

Zdaj pa res grem. Lepo se mejte.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 22:20:27   
Ayo
Ja ste res veliko naklofale zdaj v dveh dneh user posted image saj sem vas sproti na hitro brala, ampak zdaj vsega niti slucajno ne bi zmogla pokomentirat user posted image

Seveda najprej - drzimo mocno pestke za Sulfinijo in njenega pikca, da se vse iztece tako kot treba. user posted image user posted image user posted image Jaz sem tudi enkrat na hitro prebrala, kaj vse je ta punca dala skoz in ko se nam je oglasala je iz nje vedno zarel en sam tak optimizem, da ji resnicno tudi jaz, skupaj z njenim mozekom, zelim vso sreco!! user posted image

Likanje – jaz sem tudi ena taka bolj pedantna gospa, da vse lika, razen spodnjih gat in nogavic (moja mama jih pa je, se danes ko odprem pri njej kaksno omaro, so gate in stumfi zlikani!). HB pa edino srajce nosimo v cistilnico.

Za pospravljanje imamo tudi na sreco eno teto, ki hodi enkrat tedensko. Se je pred nekaj leti zanjo odlocil moj mozek, ker mu je bilo enostavno odvec pomagat mi vsaj posesat, se je bilo treba vedno kregat. Ker drugace jaz rada pospravljam, ampak pri celodnevnem delavniku in majhnem otroku, je vsa opravila resnicno tezko izvesti brez pomoci. Meni niti prat ne znese med tednom, tako da potem med vikendom perem vsaj 4-5 strojev.
Midva sva tukaj za vse sama (nobenih babic in drugih pomocnikov), tako da se tole pomankanja casa kar pozna.

Zadnje 14 dni, odkar smo Gabrielu odstranili ograjico na posteljici, imamo ponoci zelo veselo, jaz pa sem v sluzbi kot ena izzeta cunja. user posted image Spimo po 2-3 ure, da ne jamram se o tem, kako je ce me ponoci se poleg vrocine mucijo krci, zgaga in se bi se kaj naslo. user posted image

Tudi moj je na koncu z mocmi. Vceraj sva sla v posteljo ob 9h, prakticno je bilo zunaj se svetlo.

Zato sva si za vikend, ki prihaja (pa se v PO imamo praznik) umislila en romanticen relaks namenjen predvsem spanju in brezdelju: v soboto greva na morje k njegovim starsem, pustiva tam Gabriela, midva pa v hotel, spanje in polezavanje na plazi!! user posted image Se ze ful ful veseliva, saj si resnicno zasluziva nekaj takega, ceprav bo slo nekaj dinarckov, bo to super investicij!! user posted image

Zato tudi jaz zadnje case razmisljam, da bom verjetno s 1.3. kar pustila sluzbo in iskala novo s 1.9. Vem, da bo zoprno se se s tem ukvarjat (in bit nekaj casa brez dinarckov), ampak saj smo vsega hudega navajeni, vse se da, ceprav veckrat z zelezno voljo.

Imena – mi smo nekako izbrali za user posted image Ce bo user posted image pa se nikakor ne moreva sporazumet.

Kerala, lusne slikce in lep fantic! user posted image

Predvcerajsnjim mi je uspelo porihtat nohte na nogah in rokah, se polakirala sem jih, sem si bial prav vsec. In men lak za nohte straaaaasnoooo disi!! Saj mi je zmeraj, ampak zdaj med user posted image je pa to cisto nenormalno. Pa naprimer bencin, ko grem tankat, uuuu kolk men to disi! user posted image Pa se kaj bi se naslo.

Gremo zdaj pocasi spat, lahko noc klepetulje!!

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 6:36:23   
kargo
Dobro jutro user posted image
Po dolgem času sem danes super spala,ta ohladitev je bila kar potrebna,midva tudi imava mansardo in sva mela zdaj savno v spalnici.
Ma res ste pridne s pisanjem,včeraj sem vas brala,danes pa vam napišem kaj je novega.
V torek sem bila na pregledu,za spremembo sem prišla takoj na vrsto,še sreča,ker je bil zrak v bolnici katastrofa.Izvidi za sladkorno in toxo so negativni,jupi,tudi drugo je bilo vredo,šla še v laboratorij dat vodo in seveda so me včeraj spet klicali da pridem danes še enkrat,upam da ni spet vnetje mehurja.user posted image
Naša mala veselo brca in se obrača,sem pa pri kilah končno dobila 2 gor,čeprav sem še vedno na -2,zato mi je rekla ginekologinja,da si moram dodati en beljakovinski obrok na dan zraven,sicer ne zaradi user posted image ,ker ona je super,ampak zaradi mene,da ne bi pozneje imela problemov s slabokrvnjostjo.
Ful sem se smejala,ko je rekla da je naša user posted image  pravi mali parazitek.
Naslednji pregled imam 22.6.,takrat imam tudi UZ,dobim pa tudi papirje za porodniško in paket.
Ma mi mine zdaj,kolikor mi ni minilo na začetku prve tri mesece,tako gre zdaj hitro,danes sem že na 28t in 1d.
kerela,čestitke za 3D,kaj so dobre slikice,punce imaš pa prave lepotice.
Me je kar malo strah zaradi vozička,a mi boš povedala ko ga boš dobila,kolik si ga čakala.Jaz sem ga naročila šele 16.5.,upam da ga dobim vsaj pravi čas.
poopsie,dobrodošla doma,uživaj,počivaj in se pusti razvajatuser posted image user posted image user posted image .
sulfinija,zate in za tvojega user posted image  pa močno stiskam pesti,zdržita!!!user posted image user posted image user posted image
Vse ostale nosečke in user posted image  pa uživajte,se božajte in pogovarjajte,jaz grem pa kuhat kavico.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 7:50:09   
sams
Dobro jutro drage moje!
Jaz sem ful dobro! Malo smo se ohladili in zdej lahko pride nov vročinski val user posted image .

aprilčica, ja ja, ti se kar smej ob moji tragediji (povešenje jošk, pravzaprav tudi bradavice so se mi povečale, ker sem prej imela res miniaturne in se ful opazi razlika)... meni je res to tako grozno!!! Sej vem, da sem smešna, ampak kg bom že spravila DOL, proti gravitaciji pa se ne morem boriti. Upam, da si uživala v tekmi in da si navijala za zmagovalce, ker potem je večji gušt. Si si privoščila pivo in čips user posted image ???

kerala, kako lepe slikice od UZ user posted image !!! Ful lepa mi je tista, ko se ga vidi celega.... Kar solzne oči sem dobila, ko sem gledala. Aja, kje pa sta našla to ime (Taras)? Meni je ful eksotično, čeprav se mi zdi, da sem ga že slišala.... mi deluje ful močno ime, tako za fantka s karakterjem user posted image .

Ayo, jaz bi tudi rada imela kakšno teto za pospravljat, ampak mogoče nekoč, ko bomo bili v večjem kot danes in ko bo naše (UPAM, da čimprej, ker čakamo že predolgo). Jaz bi lahko vsak dan po tleh pomivala in še bi izgledalo kot da je umazano.... ah kaj čmo. Vedno te hočem vprašat, kako je ime vašemu fantku: Gabriel ali Gabriele? Aja, meni tudi bencin fuuuuul diši, že od malega.

simonalokar, povej, kako bo šlo na CSD, če ti bo uspelo kaj zrihtat.

Veste, kaj si pa jaz ful želim? Iti plesat! Tudi v 1. user posted image  sem si ful želela in celo sanjala sem, da sem plesala tisti ples od Dirty dancing, ko jo Swayze prime in jo dvigne kot angelčka... No, to sem si ful želela user posted image  Svašta....


(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 8:09:02   
Alisa
Jutro,
jao kako čas mineva, jaz sploh ne najdem časa v tem tempu.
Včeraj doma nisem naredila nič, ker je skoz nekaj. imam namreč en teden sosoedova tamala, ker vrtec zaprejo ob 16h in ker njuna mami konča šele ob 16h v Lj. jih grem jaz iskat in potem preden jih pride iskat imam cel džumbus doma, pol treba skuhat, ura pa mine kot za zastavo. Prec je 20h ko moram že Anžeta spravit spat, pa sebe zrihta,.....jao

Jaz delam še do 12.6.09 potem grem na dopust, pol pa bolniška in končno porodniška. Saj čas res hitro mineva.
Doma nismo še nič uredili razen včeraj klimo, ker drugač jaz tega poletja nebi preživela, tok mamo vroče v stanovanju. Smo namreč v mansardnem stanovanju in je bilo 29 stopinjuser posted image .

Drugače pa trebušček raste, kilogrami tuduser posted image , mal preveč. Zdaj jih mam tok kot sem jih imela pri Anžetu ko sem šla rodit.
Ah, o tem bom se pol ukvarjala ko bom že rodila kako in kaj da bo šlo dol.
Zdaj sem prišla že na +11kguser posted image .
Preglede imam 1.6.09 in 3.6.09, takrat tudi dobim papirje za urejanje papirjev.
Sem že pozabila kaj vse sem morala uredit pred in kaj po rojstvu, bom morala mal po spominu brskat.
Grem zdaj hitro mal podelat naročila in dokumente preden kak šef uleti.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 8:53:48   
Flora2
En lep sončen dan pa upam da ne prevroč,

včeraj smo se s puncam dobile pri meni doma na čveku in uboge reve so morale trpeti na stežaj odprta vrata na balkonu, vse oblečene v jaknice pa še jih je zeblo jaz pa v kratkih rokavih pa mi je bilo ravno pravuser posted image , hormoni hormoni...Res je tale ohladitev blagodejno dela in na počutje in na spanje.

Ayo to sta se pa z možem super odločila, da si privoščita vikend zase za spanje in počitek, verjamem da pri takem tempu z malim otrokom pa še nosečnost da ti zmanjka energije.

Sams ti pa si facauser posted image Dirty dancinguser posted image user posted image user posted image , oprosti ampak ko si sebe predstavljam s tem trebuščkom izvajat tak ples mi ne pade drugega na pamet kotuser posted image user posted image .
Mogoče bi morala pa poskusit pa ti še celo uspeuser posted image .

Sasa84 midva sva vse urejala na CSD Kamnik.

Jaz pa ne morem verjet koliko zlobe prenesjo nekateri ljudje, vem da je izven konteksta ampak sem imela v službi stranko za katero človek ne more reči da je človek, nekateri res mislijo da so bogovi, groza.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: Avgustovke 2009
28.5.2009 9:18:29   
go_ta
Dober jutr, babniceuser posted image  Ste dobro spale? Men ponoč ne rata spat v enem kosu, ni šans, me trebuh ovira. Ampak bo že, še maluser posted image
Aprilčica, si navijala za Barco?user posted image  Jst se nisem mogla odločit, pol sm pa rekla, da ma Barcelona lepšega trenerja pa sm za njih navijala. Moj pa zraven na računalniku s slušalkami v ušesih. Eh, če ga pa ne zanima, pol mormo pa babe gledat nogometuser posted image
Flora, poznam to, ko se vsi okol tebe zmrzujejo, teb je pa fajn toplouser posted image  Tko sem jst imela v pisarni v prejšnjih dneh naštimanih 22 stopinj, sodelavci so se pa skor zmrznili, sam niso upal nič rečt he he.
Ayo, to je pa fajn, da se bosta mal razvajala! Jst tud probam izkoristit ta čas, ko sva še sama, ker pol se bova mogla osredotočit na nekoga drugegauser posted image  Ampak upam, da tud drug na drugega ne bova pozabila ...
Jp, punce, kmal bojo dopusti pa porodniške pa otročki ... Sam ko pomislim na prvi UZ pa nuhalno, se mi zdi milijone let daleč!
Zdj grem pa mal ven, ker je tok lep sonček, pol grem pa pečt pecivo, se mi nekaj lušta - je treba skrbet za kilogrameuser posted image


_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?