|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 22:49:45   
hruškolinka
Živjo!

23Tina, kakor jaz vem, ti priprada samo starševsko nadomestilo, to mislim da bi moralo biti okol 180 €. Ker se šteje zadnjih 12 plač, če si zaposlen, če pa nisi, pa pač kot ena socialna pomoč.
Meni pa poteče pogodba v službi konec avgusta, tako da bom med porodniško spet iskala novo službo. Imam skor 3 leta delovne dobe, zamenjala pa že dve službi, naslednja bo že tretja. Vedno te pogodbe za 1 leto, potem pa pridi kam, če lahko user posted image .  Sem pa vesela, da bom imela vsaj polno porodniško, ker mi vmes nisem prekinjala del.razmerja.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 23:28:05   
Muca83
Zdaj sem pa čisto v šoku, ko sem prebrala novice o Sulfiniji user posted image Joj punca, želim ti vse najboljše in da bo malček čimbolje prenesel to prezgodnje rojstvo user posted image user posted image user posted image

Vsak dan vas berem, pisat se mi pa ne da nič. Jaz zdaj uživam v radostih zatekanja stopal user posted image Ni ravno kritično, je pa neprijetno. Pa v pisarni je spet ful vroče, danes je doseglo 27,5°C. Tako, da komaj čakam na malo hladnejše vreme, mogoče bo tudi otekanje kaj bolje. Če bo vse po sreči bom še en mesec v službi.

Sicer pa kar se britja tiče se jaz kar na pamet, vidim se tako nič, sem pa navajena se na 2-3 dni pobrit in pač se kar tako brez da vidim user posted image Pa danes mi je moj dragi nohte na nogi nalakiral, da bom lahko jutri v natikačah okol hodila. Hehehe Kako mi je bilo čudno, da mi je on to delal.

Saj bi še kaj napisala pa mi ne gre Sulfinija iz glave...


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 7:55:04   
77ira
Jutro punce.
Brrr, me je kar zmrazilo, ko sem brala o Sulfiniji. Držim pesti!!!!

Kar se tiče porodniške, če jaz zadevo prav razumem, se šteje povprečje zadnjih 12 plač. Če jih dobiš manj kot 12 in si takoj po prenehanju delovnega razmerja prijavljena na zavodu, se ti obračuna povprečje plač, kot si jih dobila, za manjkajoče mesece pa 55 % minimalne plače, kar še ni tako boleče. Če pa nisi prijavljena na zavodu, potem pa je avtomatsko minimalna porodniška, kljub delovni dobi v zadnjem letu.

Pa naj me katera popravi če se motim.

Drugače pri nas vse v redu, mali raste in pridno brca (le kdaj spi?).

Edino noge mi že veselo zatekajo, da da že cel teden v službi nosim le natikače, kar se mi je najprej zdelo malo čudno, zdaj pa uživam, drugače ni izgovorov za kaj takega - luksuz za nogeuser posted image .

Lep dan želim vsem in nedajte se vročini!

Pozdravček, I.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 8:13:23   
23tina
dobro jutro!

hruškolinka tud jes sm misnla to,sedaj me pa bega ker sem prebrala na cds šiška,
da pripada porodniško nadomestilo osebam,ki nimajo pravice do starševskega dopusta,če so bile zavarovane po tem zakonu najmanj 12 mesecev,v zadnjih treh letih pred uveljavljanjem pravice do starševskega nadomestila.....
znesek se pa baje izračuna po nekem posebnem ključu,ne sme pa presegati 110% minimalne plače v sloveniji!
če jes to prav razumem potem spadam sem notri,ker mineva eno leto odkar sem izgubila službo,se pravi ne spadam med tiste,ki se jim šteje povprečje zadnjih 12 plač....sem pa bila v zadnjih 3-h letih zaposlena malo manj kot dve leti in je to več kot je zahtevano!!!!
 
evo če katero to zanima še link
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskoNadomestilo.asp
 
sulfinija držim pestke zate in malega.....škoda da ni še mal počakal,ampak sem sigurna da bo vse ok,ker ima že kar "lepo" kilažo!poznam fantka ki se je rodil z 880 g pa je sedaj star 4 leta,velikosti vrstnikov.....uglavnem vse je ok!
 
zdj grem pa na polikliniko in bom celo dopoldne tam user posted image user posted image user posted image
 
nosečke dons sm zlo barvno razpoloženauser posted image user posted image user posted image
 
želim vam lep dan,pa upam da se javi katera,ki ve kaj okrog porodniškega nadomestila
 
papa

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 9:08:18   
Flora2
Jutro,

tale novica o Sulfiniji me je dodobra prebudila, držim pesti in upam da se vse izteče kot se morauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Spet služba in spet en vroč vroč dan pred nami, Aprilčica prav smiliš se mi ker vam je crknila klima, pri meni so bili fantje tako dobri, da so mi danes zjutraj namontirali klimo samo zameuser posted image , ker so včeraj videli da se mi je proti koncu res bledlo od vročine, imam pisarno v mansardi in si lahko samo predstavljate kako vroče je, klima pa v drugem prostoru, tko da verjamem da bo danes lažje. Aprilčica ti pa upam da zdržiš.

Tina23 super za hiško, da vama je uspelo končat preden pride user posted image in da boste vsi trije v novem domu, res super.

Glede pranja in pripravljana cunjic za user posted image , bom jaz morala še počakati,ker sobica še ni gotova in omare še niso postavljene, skratka prej kot v 14dneh sigurno ne bouser posted image . Kar nekaj mečkava s sobico, vse imava samo postavit ne morevauser posted image .

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 9:18:02   
go_ta
Dobro jutro, user posted image ! Upam, da boste preživele tudi današnji napad vročine. Flora, poznam občutek, ko se ti začne blest od vročineuser posted image  Jst sm zmer oboževala toploto, celo vročino sem dobro prenašala, zdaj pa ... groza! Še dihat mi je težko. Mi je zadnjič user posted image  rekel, da mi je vroče tud zarad dodatnih kil!Grrrrrr user posted image Bi mu jst dala za en teden moj trebuh pa temperature do 35 stopinj!
No, uglavnem, sm v službi, klima je prižgana, zdaj pa oddelam še teh 5 ur pa domovuser posted image
Kdo ve kaj o Sulfiniji? Jst si tud ne morem izbit to iz glave, ampak saj bo vse v redu!! Moaj sodelavka je rodila punčko, ki je imela 1600 g in je zdaj prov živahna enoletnica!
23tina, kri maš pa res mal slabšo - pa ješ kakšna dopolnila k hrani, ti jih je G že predlagal? Jst se nažiram s slivam pa marelicam pijem sok rdeče pese, ker nikol nisem imela dobre krvi, tko da se zdaj držim še nad mejouser posted image  pa zadnjič sem si kupila Florvital (al nekaj takega) za železo. Glede kil ... vrjetno si med suhicami pa si dobila tolko, ampak nč sekirat, bomo že vse dol spravleuser posted image  SJ jst se ti približujem z vsako lubenico pa sladoledomuser posted image
zdaj pa mal delat ...

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 9:18:19   
hruškolinka
Hm, 23Tina, najbolje, da se oglasiš kar direktno na CSD in ti bodo s prve roke razložili, kaj in koliko ti pripada. Tako ne boš več v dvomih in boš vedela, na čem si in kakšne papirje moraš oddat.


lp

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 9:22:34   
Anonimen
joj, tudi jaz samo osvezujem ringa rajo, pa cakam na novice o sulfinijiuser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 9:32:50   
šivilja
Jao jao, držim pesti za sulfijio in njenega fantička. Če pomislim, da je imela rok za mano, pri nas pa je otroška soba še v škatlah v garaži oblekce in oprema pa na podstrehi in v kleti. Človeka taka novica kar malo zdrami, da bi bil mogoče čas kaj pripravit. No sicer panike verjetno ne bi bilo, če bi bil prej, ker je to že tretji in ima tudi mož že kar nekaj izkušenj, pa tudi sestri in mami bi sigurno pomagali, samo občutek je pa čisto drug, če to narediš sam. Nič, bo treba kar začet.

Glede vročine - jaz in mrzel tuš sva v zadnjih dneh najboljša prijatelja. Pa brez japonk tudi ne gre več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 11:02:24   
Sanikaa
Živijo punce user posted image !!

Sulfinija mislimo na vaju.user posted image Vse bo OK. Tudi manjše otročičke so spravili na noge brez posledic. Najbrž so ga tudi pripravili če so dva dni dušli popadke. Ponavadi dajo kotrikosteroide za bebija da im pluča mal hitreje dozorijo.
Mene je bolj šokirala novica da je ena septembrka rodila prejšnji teden in da bebi ima 600 gramov. Za takšnega so potrebne vse user posted image molitveuser posted image da ostane živ.

Tejči77. kaj se tiče bazena še ne vem kakšno bo uzdrževanje, ampak razmišljam da riskiram in kupim še en aparat ki se zraven črpalke serijsko veže in čisti vodo žez neke solne filtre. Drugače bi morali dajat klorne tabletke not.
Tole da si ob službo zaradi nosečnosti mi ne gre v glavo. Saj nimajo nobene stroške s tabo dokler si na porodniški!?user posted image Oh kaj bi jaz take delodajalce tožilauser posted image user posted image
Poopsie berem da ti kar veselo okrog in po nakupih. Jaz sem tudi na bolniški do porodniške in sem se kar nabrala in naslušala o kontrolah iz zavarovalnice.  Rekla sem si, da ne bom zdaj doma kot v zaporu..kakšen sprehod ..obisk..  ampak treba pazit, ker baje ful kontrolirajo nosečnice kaj delajo..kao kriza in varčevanje.
Tanchy Imeli smo elektronsku varušku tisto najcenejšo  iz Hoferja in je perfektno delala 1 leto koliko sem jo rabila. Upam da bo tudi za drugega delala :)
Jaz sem začela prat in likat za dojenčka, ker imam že prostor kam bom vse zložila. In po takih zgodbicah po forumih res ne vemo kdaj bomo na porodnem stolu..jutri ,ali čez dva mesecauser posted image

Ženske meni ni jasno zakaj se toliko matrate v službi, če so taki nehumani pogoji +27,5 C v pisarni..tudi pes bi že dihal na škrge. Pa koristite zdaj dopust , ko se bo vam vsaj štel v porodniško nadomestilo..pa še onih par tednov pred porodniško izkombinirate bolniško. Pa morate mal misliti tudi na sebe in na bebija. Pri svoji šefinji sem tudi vidla da se apsolutno niš nije cenilo kaj sem čist boga in bolana delala...sam da se norma naredi (ja tudi v zdravstvu so norme in pike user posted image ). Vem da vsak € danes šteje.. in vsak se odloča po svojih zmožnostih..ampak vam res kažem mislite na sebe in poskrbite za sebe in nerojenega otroka ker če boste začele krvavet in prezgodnje porode imele, boste sebe tolkle po glavi. Mislite da bo šef pomislil da je kaj on kriv? Seveda da mu ne bo po godu da greste na bolniško ker bo 30 dni na njegov račun...ampak tudi firma zaradi tega ne bo propadla. Imate tudi možnost polovične bolniške. Da vam ginekolog priporoča zkrajšan delovni čas. Pa delate po 4 ure..npr. zjutraj ko ni še tko hudo.

lepo se imejte

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 11:39:22   
hel32
Dober dan babnice, o sulfiniji nič novega, upam, da je mali korenjak dobro, verjetno bo kaka 2-3 mesece še v ikobatorju na intenzivni,
pa pri taki teži mislim, da bo zrastel v velikega korenjake, držim pesti.
Tejči 77 si spraševala za vzdrževanje bazena- najboljši je, če že nabavljaš, da kupiš takega, ki že ima filtrirno napravo, in pokrivalo da se ti ne nabere preveč umazanije, rabiš tudo klor, najboljši je prašek, ki ga imajo v obiju, antialgin, proti nastajanju alg, in bistrin za bistro vodo, fajn je tudi da imaš
sesalec za po podnu, da vse nesnago posesaš, mi smo ga imeli že doma, ko sem bila otrok, tak da imam s tem izkušnje!user posted image
Zdaj ga pa imam sama, in ni boljše ohladitve, kot je ta, ob priliki bom pripopala kako slikico bazena in tamale, mama pa je preveč okrogla za sliko!user posted image user posted image
Ja res sanikaa, tak berem po forumih, da me kr malo skrbi, jaz imam napovedano da nekje po 30 tednu grem v bolnico, ampak mi G ob vsakem pregledu (na 14 dni), meri MV, in do zdaj je dovolj dolg in zaprt!Upam da bomo vse imele zdrave user posted image .
Glede priprav za user posted image , mi imamo opremo že vse doma, sam je še v škatlah v garaži, dragi je obljubo, da bo do konca junija vse gotovo, upam, in takrat bom tudi oprala vse, je brezveze prej prat!
Glede vročine, mi imamo klimo, si jo vsake tolko prižgem, da ne zgorim, sreča da sem v bolniški in čez dan sem bolj doma, razen, če moram na kak pregled,
vmes pa malo skočim v bazen! user posted image
Helena 25 t 6dni

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 11:40:47   
23tina
evo mene sm prišla s poliklinike,nimam sladkorneuser posted image tko da bom lohk še žrčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Flora2 hvala za lepe želje,res že komaj čakam da bova na svojem oz. bomouser posted image user posted image user posted image
go_ta joj ne mi o rdeči pesi fujjjjjjj,sm si kupla sok mešan še z pomarančo in limono,da bi mal ubilo ta okus pa ga ne moram pit,takoj mi je slabo!dobila sem železove tablate,jutr dam še enkrat kri pa da vidmo kaj bo! suhe slive sm tud neki jedla jih mam še na zalogi.....zakaj ni v sladoledu pa torticah ful železauser posted image user posted image user posted image
hruškolinka sem klicala na socialno in so moje informacije pravilne...izračunala mi je da dobim okrog 500 evrou na mesec!!!pa rekla je da veliko nosečnic sploh ne ve da jim to pripada,ker baje da ta zakon ne obstaja dolgo!!!!!torej če ima katera podobno situacijo se pozanimajte,ker to ni mal denarja in če ti pripada ne vem zakaj ne bi izkoristila!!!!!govorim o situaciji,da je bila v zadnjih 3-h letih zaposlena vsaj 12 mesecevin je iz bilo kakšnega razloga ostala brez zaposlitve....če je bilo to v zadnjem letu se šteje povprečje zadnjih 12 plač,če pa je bilo to npr. 2 leti nazaj pa se šteje 55% minimalne plače v RS,to je okrog 311 evrov in pa dodatek na delovno dobo kar v mojem primeru 2 leti zaposlitve znaša 43% mislim da ravno tako minimalne plače in pride vse skupaj več kot 500 evrov...tako da če ima katera tak oz. podoben primer se pozanimajte!!!!!!!!!!!!!

uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil 23tina -- 26.5.2009 11:50:44 >

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:12:46   
Tanchy
joj, punce, jst bom tut kar začela s pripravami....glede na to, da res ne vemo kdaj dobimo user posted image  in na vročino....bolj počas....
Nam mora pa sobico mizar še narest user posted image , pa bo gotova šele v začetku avgusta, ker ima dela za 2 sobici - 2 veliki postelji, 2 omari, 2 predalnika...vse po mojih željah in potem to malo traja user posted image . Bom mogla kar prej imet cunjice nekje spravljene, da ne bomo v zadnjem hipu.

23tina - mogoče bi tole glede porodniške kar malo pupe na forumu obvestila... ker "država" itak raje ne obvešča, če mora dat več denarja.
Jaz sem pri 1.user posted image  ob statusu študentke dobivala 175 € na mesec, pa smo vseeno preživeli, ampak če je možnost dobit več....hvala bogu, da še kaj pametnega sprejmejo....
Pa čestitke, da nimaš sladkorne user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila danes pri zdravnici, sem mislila, da me bo že navse zgodaj (7.00) kar pobralo - še zdej imam slabosti, vrtoglavice - sploh ne minejo user posted image user posted image user posted image  pa smo že v 7. mesecu. Še dobro, da me lahko kdo od domačih pelje, ker sama do 1. križišča nebi prišla. Ah, sej bo, vsaj ko rodim user posted image .
Potem moram pa še te papirje urejat k mi je čist odveč, ampak je treba....

Čim manj vročih minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!!!



_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:15:32   
tejči77
no, zanimivo. Zgleda, da ima vsak socialni center svoj koncept. Izgleda da zakoni ne veljajo za vse enako. Meni so prejšnji teden rekli na socialni, da čisto po novem od prejšnjega tedna velja, da če si ostal brez zaposlitve na dan nastopa porodniške ti ne pripada povprečje zadnjih 12 plač ampak samo minimalna porodniška (torej 180€), ne glede na to a si prijavljen na zavodu. Da je baje stvar čisto nova.user posted image
Kaj je zdaj res. A so vsi skup eni idioti ali kaj?

_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:23:34   
zima07
 
user posted image Sulfinija, držim pesti... user posted image

Upam in verjamem, da bo vse ok... user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:32:27   
23tina
tejči77-lahko si prebereš link ki sem ga objavila,je že iz tega razvidno da zadeva drži,sem pa tudi ustno preverila in sem dobila potrditev....klicala sem pa neko znanko od mojga moža ki se je šele prej spomnu da dela na socialni,in je rekla da ko bom šla to urejat naj ne povem da imam trenutno status dijaka,ker mi bojo avtomatsko hotl vrinit obrazec za prejemek za varstvo in negi se pravi 180 evrov,čeprav mi ne glede na vse pripada porodniško nadomestilo saj tako določa zakon.....
evo še en link s foruma,jaz tukaj še čakam na odgovor ampak je pa nekaj zelo podobnih primerov....
http://med.over.net/forum5/read.php?154,5406647,5406734,quote=1
svetujem ti da se pozanimaš še kje!!!!1

< Sporočilo je popravil 23tina -- 26.5.2009 12:43:55 >

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:32:44   
Arwen
Hej sotrpinke! Kolk je vroče!!user posted image Jaz sem danes pohitela z delom in sem zdajle šefu rekla, da grem kar lepo domov, ker mi je prevroče.user posted image user posted image Me je malo čudno gledal, ampak si ni upal ugovarjat.  Imam v pisarni po moje čez 30 stopinj in se mi že kar malo blede.user posted image
Uboga Sulfinija, držim pesti zanjo in malega pikca, pa čakam na veselo novičko.user posted image Katera ve, ali je že rodila in kako je?

Nič. pokomentiram pa kaj več jutri, saj se mi mudi domov. Čimprej v bazen od ta malega. Upam, da me bo zdržal.user posted image
Pa pa, A.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:49:37   
23tina
napačen link sm dala
http://med.over.net/forum5/read.php?92,1900154
http://med.over.net/forum5/read.php?92,1900154,page=2
mislm da je tuki več objav

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 12:58:23   
Anonimen
Ojla avgustovke user posted image user posted image user posted image

Sulfinija drži se..... 1400g je veliko za tak teden, tko da bo ziher vse OK, verjetno pa bo potreboval malo več oddatne nege v štartu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede porodniške pa sem jaz tudi zmedena... Jaz imam v zadnjem letu neprekinjenih 16 mesecev delovne dobe in ko bom nastopila porodniško bom še vedno prejemala nadomestilo na Zavodu od katerega se plačujejo prispevki za starševsko varstvo. No pa sem zadnjič klicala na CSD pa me je samo zmedla in na koncu rekla naj se tam oglasim in bomo v živo rešili kako in kaj, ker me po mojem ni razumela. Najbolje bo da gre vsaka na svoj CSD pa se zmeni kaj in kako... user posted image

A gre kera junija v šolo za starše v LJ porodnišnico?

(odgovor članu 23tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 13:06:38   
23tina
živa25-res je kup enga kompliciranja,po moje res še sami ne vejo točn kako obravnavat določen primer!!!!
sem bla zdj pa tok zmedena.da sm še na vrhniko poklicala na socialno in mi je isto rekla!!!!
jes sm se glih dons z mojmu pogovarjala da bi šla junija v porodnišnco v MŠ,tko da se mogoče vidmo!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 13:17:16   
tejči77
23tina, če si prebereš zadnji post od tvojega prvega linka, govori točno o tem kar so meni povedali.

sulfinija, čakamo na srečen zaključek. Gotovo bo vse OK!

_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 14:17:31   
hel32
Pravkar sem prebrala na sosednjem forumu, da je Sulfinija iz porodne in da je mali še kr
lepo v mamici, zdaj pa naj zdrži tam čim bolj dolgo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  DRŽI SE SULFINIJA!!!!

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 14:18:44   
tejči77
jeeee, sulfinijauser posted image  zdrži!

_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 14:20:10   
Tanchy
Sam, punce to so pa take kolobocije zarad teh porodniških nadomestil user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem včeraj poslala mail na CSD Šiška zdej pa čakam če bo kakšen odgovor - drugač grem pa klicat in težit user posted image . Sicer imajo pa vsi vse naše podatke v teh državnih ustanovah, pa se mormo same ukvarjat s tem. Če pa koga kej vprašaš pa ne vedo glih velik user posted image  k je vsak primer drugačen....

Držim pesti, da nam bo vsem uspelo kar najbolj iztržiti kar nam PRIPADA user posted image  . Glede na to, da skrbimo za rodnost sploh nebi smeli tako komplicirat.

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 14:23:45   
*Orhideja*
Tanchy: Midva bova kupila Angelcare, kombinacija varuške in senzorja za dihanje.

Sulfinija: Držita se!!!!!user posted image   user posted image     user posted image


_____________________________

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?