|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 14:28:15   
HeGa
Sulfinija  vso srečo vama želim user posted image user posted image user posted image

23tina super za hiško, prav res. Ta prav timing. Dobr sta to izvedla.

Flora2 pa so bili res prijazni, da so ti namontirali svojo klimo, jst si trenutno ne predstavljam biti brez. HB jo imam tudi doma, ker čim gre čez 25°C ne morem normalno spat.

Arwen edino prav si naredila, saj v taki vročini ne moreš normalno delat.  Aprilčica upam, da tudi tebi čimprej klimo porihtajo. Jst bi po moje tud kr doma ostala, če bi nam v službi crknile.

Meni pa tko čas leti. Sploh ne vem, kdaj bom porihtala vse stvari. Teli majstri!!!! Grrr. Čakam keramičarja, da mi položi plošcice na terasi, stopnišču in pod teraso. Mam zdej čisto svinjarijo, ker je neki začel podlago delat, zdej pa ne more pridt. Pa mizar mi mora še dve omari naredit, pa da potem spraznim sobo, ki je namenjena otroški, pa prebelit jo bo treba potem, pa še pohištvo mi mora tudi za to naredit. Šele pol lahk začnem stvari za user posted image  rihtat, ker do takrat nimam stvari kam zlagat. Pa sem upala, da bo pred mojim dopustom vse fertik, sam je le še slabe tri tedne, pa sem zdej že skor zihr, da ni več izvedljivo.

Ah dost jamranja. Se veselim napovedanih ohladitev.

Pozdravček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 14:37:38   
Flora2
Sulfinija držita se user posted image

Tina23
sem videla, ko si napisla na drugi debati da so te klicali da si dobila Mutsy-ja, pa me zanima kdaj si ga naročila, ker jaz ga čakam že od 14.3. pa bi bila že zeloooo vesela, če bi ga dobavili.

HeGa ja teli moji fantje so se res izkazali, niso mi dali svoje klime ampak naročili novo za mene, da se ne kuham. doma jo imam ampak je še nisem vklopila, ker ni take krize imamo ogromno sence pa izolacija je očitno veliko boljša kot tukaj v službi in se da zdržat.

ko prebiram, kakšne zbrke imate nekatere glede porodniških nadomestil mi ni nič jasno, upam da dobite tisto kar vam pripada in da bo vsota kot je treba,  joj tale naša država pa zna varčevat tam kjer je najman potrebnouser posted image user posted image .

Midva greva jutri, da urediva glede očetovstva in ostalo kar je potrebno, je pa na naši socialni baje neka ženska prijazna in ustrežljiva in da ti pomaga kolikor se da, tako da upam da nama uspe spedenat kot je treba.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 15:13:38   
23tina
flora2-mislim da smo prbližn istočasno naročile voziček kokr se spomnem iz debate,pa še ena nosečka kokr vem s tega foruma je lih takrat naročila.
jes sm lih kar pršla iz baby centra pa je tam trgovka še klicala okol,tko da še čist možn da te pokličejo dans!!!!nism ga še dvignla ker ga bova vzela na firmo in morjo izdat predračun!!!!
tejči77-ja izgleda da je v tvojem primeru res tako,ampak za mojga sem se pa zlo dobr pozanimala in sm sam hotla z objavo tega pomagat puncam,ki imajo podoben primer kot jaz!!!!ne vidim sicer nobene logične stvari v tem,da po tem takem tebi pripada samo nadomestilo za varstvo in nego,ampak izgleda da je naša država tko "pametna" da je res tko.jes sm za to zvedla povsem naklučno,in hvala bogu da bom izkoristila........
 
sva pa zdj v BC nabavila še postlco,previjalno,posteljnino tweetije za v njen kotiček...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sulfinijauser posted image user posted image user posted image držta se

glede kratkih in dolgih rokavčkov pa tud jes ne vem kaj bi nabavla,ampak zame še vseen bl dolgi pridejo v poštev glede na to da mam rok konc avgusta,razen če bo september ful topu!!!!!

papa

< Sporočilo je popravil 23tina -- 26.5.2009 15:15:57 >

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 15:42:38   
Flora2
Tina23 midva sva ga naročila točno 14.3. tako da upam da je najin voz tudi prišel s to dobavo, hvala za info pa super za nabavljeno.


(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 16:17:38   
Poletna09
pozdravljene!

kako prezivljate to neznosno vrocino?...jaz sem se skregala v sluzbi,ker sem rekla da ne pridem vec delat,saj res ne morem,odlocbe pa se kar ni,tak da zaj pa res ne vem kaj naj naredim..delat sem sla prejsni tedn,in pri taki vrocini je nevzdrzno!!! delam v gostilni,cela skoraj je obdana s stekli,tak da je za sankom med pomivalcem,kafe avtomatom... ziher 10 stopinj vec kot zunaj..zraka nobenega..skoraj bi si lahko omislili klimo...


kar se tice porodniske...jaz sem zaposlena ze 2leti,oz malo vec,pri isti delodajalki,a imam osnovo minimalno...t.j 420e...nekaj sem slisala da se gleda izracun porodsniske samo po osnovi..t.j brez malice in potnih (le tega je meni naneslo skoraj vec kot osnovne place)..nidsem vedela da mi nasa sefica daje use moje nadure v malico in potne,mislila sem da se mi bo zmesalo,ko sem jo prosila za placilne liste (Ker jih nikoli nisem rabla ji nisem rekla,ona pa jih tudi ni prinesla,ceprav bi jih mogla vsaki mesec posebej pri placi)..tako da bo ubistvu moja porodniska le 420e?????oz manj ker sem na bolniski od prejsnegA meseca?ufffff....


joj,to o sulfiniji mi je dalo mislit,da je skrajni cas da nakupim najnujnejse stvari,ker nimam se nic....bo treba it veselo v shoping...no saj to mi ni tezko;)..nakupovat je super..dokler ne zmanjka financ...

naj vas mali babyki veselo brcajo....meni se zdi da moja mala vec nic ne spi,samo premetava se in dela prevale ter brca...obcutek imam da je vsaki dan drugace obrnjena,saj vedno cutim brce in gibe na drugi strani....


lep pozdravcekkk vsem

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 18:58:03   
Anonimen
NOVICE O SULFINIJI!!!!!

Stvar se je umirila, in je nazaj iz porodne.....z malim v enem kosu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVOOOOO Sulfinija!!!!

(odgovor članu Poletna09)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 19:21:03   
Tanchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da ni drugega komentarja!

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 19:28:42   
aprilčica07
Ojla

super za Sulfinijo, zdaj pa naj čim dlje ostaneta dva v enemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He Ga, Flora: Alora, glede klim pri nas še ni spremebme. Danes popoldan so prišli strokovnjaki, ki  so klime pregledali in upam, da bojo klime jutri če bo še tako vroče tudi zalaufale. Danes je blo itak spet neznosno, stranke, papirji, računalniki , printerji, kopirci, stavba stara iz azbesta še na določenih mestih.. skratka da ponoriš, ampak bo bolše:)
Smo pa vesele, ker smo imele za neke reči jutri ok za nardit in so nam ga prestavili na 10 06. Tako, da lažje dihamo.
Drgači pa se moram pohvalit, da mi noge zdaj dva dni ne zatekajo. Jupi,. nevem kako to, ampak sem čisto ok:)

Glede priprav na novega člana, mi nimamo še nič poštimano in tudi še en cajt ne bomo imeli. Kaj vem, sem fejst vraževerna glede določenih stvari, pa bom kr še malo počakala.
HB jst se ne bojim, da bi izgubila šiht, tako, da z porodniško ne bom imela težav.

ayo: ne ni fanj, da si brez svojega keša.. jst delam  že 14 let pa si ne znam predstavljat kako to zgleda.. sem šla delat takoj po srednji šoli, študirala sem cel cajt ob delu in se preživljam že ves cajt sama, tako, da bit brez svojga denarja res ni fanj.. Ampak če pride do te situacije se pač znajdeš in itak moraš migat dalje, kajne?  
Arwen: paše it prej domov, kajne? jst bi tudi šla, pa mi trenutno ne znese, bom pa pol tolko bolj uživala:)

Glede papirjev, ki jih moramo uredit na CSD-jih: a moram it tja 60 dni pred porodom, najmanj, ali je skrajni ro za uštimat stvari? jao, sem vse pozabla od  prvič, pa je le dve slabi leti nazaj:)

Tako, zdaj grem malo na kavč, pa malga zrihtt, da bo šel z nono k šmarnicam, pol pride moj domov, pol pa kašen sladoledek ali kaj podobnega, za se pocrtat v tej vročini:)

hel32: jst bi tudi mela tak bazeeeeeeeeeeeeeeeeen, sem ti prav po slovensko malo foušuser posted image user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:01:20   
Muca83
Bravo, Sulfinija! user posted image user posted image user posted image Upam, da bosta še dolgo 2v1!! Danes sem šla ziher vsaj 7x na net pogledat med službo če je kaj novic o njej, pa sicer v službi nikoli ne brskam po netu.

Joj pri meni v službi smo pa danes podirali rekorde. 29°C je dosegel termometer (ga imam za hrbtom in lahko točno vidim). Hvala bogu sem se zjutraj oblekla v 3/4 hlače in obula v natikače. Sicer res ne bi mogla zdržat. Sem vesela, da so napovedane ohladitve, ker ni za zdržat. Potem pa upam, da ne bo več take vročine do konca junija, ker moram do takrat še delat, potem pa dopust. Se mi tok neumno zdi, da smo edina pisarna v firmi, ki je brez klime. Vsako poletje je to na tapeti, pa direktor nikoli ne odobri user posted image user posted image user posted image

Midva sva pa kar malo smešna kar se tiče nakupov - sva namreč skoz govorila, da bova kupila vse nevtralno tudi če bova vedela kaj bo, ampak zdaj je pa roza posteljnina takoooo luštna user posted image user posted image Naslednjo soboto bova šla pa najbrž v Avstrijo, bova gor nabavila manjkajoče cunjice in še kaj. Saj ceneje ni, je pa vedno večja izbira kot pri nas.

A ima še katera težave z izbiro imena? Jaz se sploh ne morem odločit user posted image


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:04:00   
eee35
Bejbe en ZELO topel pozdravček iz Portoroža! Jutri greva že nazaj, konec mini počitnicuser posted image , danes sta prišla še moja starša, pa smo se namakali v vodi, kok je morje že toplo!
Ful sem vesela, da Sulfinja inuser posted image sta že v enem kosuuser posted image , vsak dan, pa teden štejejo! Včeraj sem se prav sekirala cel večer, ko sem prebrala novice, pa sem močno držala pesti za oba.
Drugače jaz bi na morju komod ostala še kakšne dva mesce in poluser posted image , sploooh se mi ne da nazaj v službo, cel mesec bom še skakala naokrog kot norec...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:06:48   
aprilčica07
Muca83: ohoho, glede imena si vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image pr nas je tako, da za fantka ne bi bil tak problem, ampak ker je bejba.. uf, bo naporno.. ker ne najdeva enga imena, ki bi obema sedlo.. kar je meni super, on noče slišat in seveda obratno.... no, saj imava še cajt, da kaj najdeva, ampak bo težje kot je blo prvič..... neki sicer imava kao izbrano, nek ožji izbor 4 imen, ki je psrejemljiv za oba, ampak... meni še kr ni to to...pa fer je, da on izbere, ke v prvo sem med izbranimi izbrala jst, ker je bil fant, zdaj bi blo pa fer, da da končno odločitev moj.. ampak meni to kar on hoče lih ne gre.. jao, kompliciram...user posted image user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:15:57   
Sanikaa
Aprilčica in Muca..joj kak se mi kregamo okrog imena!!!user posted image  Za fanta imamo Leo, ali Leon..za punco nam je všeč Lisa in je moje starše to čist vrglo iz tira. Da ne morem dat ime otroku Lisa..da je to za krave in pse ime!!!user posted image user posted image  Sem čist ven padla da bom dala svojemu otroku ime ki je meni všeč in zdaj ne vem ..za žensko ime nimam idej!?!! Če bi Vid bil punčka bi 100% bila Karla, ampak zdaj nam ni več tok to ime pri srcuuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:21:28   
aprilčica07
Sanikaa: ma jst se glede staršev in imena ne sekiram, ker sta moja dva totalno nekomplicirana in jima je vseeno kaj damo (važno, da bo dete zdravo, pravita).. no, zadnjič jih je moj hecal, da bomo dali dve imeni pupi, njegove je pa nahecal, da bo dete imelo imen  na črko r (njegova mama ima govorno napako, pa r ne more rečt).. saj se mu rekla, da je zloben in to, ampak njemu je blo še kr fanj hecat starše:(  user posted image user posted image  
Sicer je pa meni Lisa lušni imen, no mogoče mi je je še bolj všečno Liza:).. Mi smo imeli za fantak zbrano še Matic in Matija, zraven Jakoba:), če bi bla pa v prvo punčka bi bla pa najverjetneje Pija, zdaj mi pa to ime ne sede vč in imamo težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image   no, recimo, da je sprejemljivo še Hana, Julija, ali pa Ema.. ampak imam pr vsakem imenu nek predsodek, mater sem smotana..user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:22:51   
aprilčica07
Mi je pa lažje, ko vem, da se še kje očitno ne morete zmenituser posted image user posted image user posted image (sem zlobna, ne?)

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:26:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

NOVICE O SULFINIJI!!!!!

Stvar se je umirila, in je nazaj iz porodne.....z malim v enem kosu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVOOOOO Sulfinija!!!!

čakite čakite kaj jaz berem.Kaj je to,sem glih prišla malo pokukat kako je z njo in berem to.user posted image kaj pa je bilo a sta v P že dolgo,ker na MSN-ju je že res dolgo nisem zasledila


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:33:15   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Mi je pa lažje, ko vem, da se še kje očitno ne morete zmenituser posted image user posted image user posted image (sem zlobna, ne?)


Ma ne !!!user posted image user posted image
Mislim da bova ime spet dala v porodni sobi , ko bova dejansko otroka vidla user posted image !
Tudi Liza mi je všeč, ampak bolj mi sede Lisa....ma to je edino ime da se in mojuser posted image   in Vid  in jaz strinjamo. Drugače mali iz vrtca nosi taka imena da dol padeš user posted image user posted image

joooj banja mi se polni...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:46:30   
modrasmotka
SANIKA sj pr nas smo tut bolj zbirčni za fantka mamo 100% zbrano ime za punčko pa z mojim ne pridema skupi.jst bi mela lauro moj pa viktorijo.
pa še vemo ne kaj bo.upajmo da bo fantek ta je določen kaj bo.

glede sulfinije fajn da sta še v enem kosu držim pesti za njouser posted image user posted image user posted image ker je pa tut mene mal stresel ko v sobi še nimamo nič postavljeno in pripravljeno.če pa kar kol bi rada porihtala so usi tečen kam se mi mudi sj avgust je še daleč.dobr da mamo večina že doma oz,sam kinderpeta še ne.ker bom pa rabljenega dobila bi ga pa rada še prej prebarvala.-tu še bodo problemiuser posted image ko bom drug mesec šibala ponj.


(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 20:51:05   
tulpek
Glede imen: midva imava za punčko kar nekaj idej in že določeni top 2 imeni, za fantka pa še nisva čisto odločena in si skoz govorim, da se moram tega čim prej resno lotit. 

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 21:13:54   
Sanikaa
He že sva iz banje ..čist prerojena user posted image user posted image
Laura je tudi meni všeč. Moj   user posted image   je dosti bolj izbirčen. strinjava se da obema mora biti všeč. Problem je da oba delava z ljudmi in uz vsako ime imava dosti znancev in takoj povežem karakter z imenom.
Viktorija je moja najboljša prijateljica z faksa in seveda da je vsi kličemo Viki. In tako se velika izbira imen močno zmanjša na par tujkov , ali izmišljenih user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 21:22:35   
Tanchy
Midva sva se pa ta vikend dokončno dogovorila za imeni - JUPI user posted image user posted image user posted image .

Pri 1.user posted image   smo že v 4. mesecu vedeli, da bo Leon, če bi bil pa user posted image  bi bil pa Nadja.
Zdej sva pa kar čakala in dočakala dogovor  user posted image .

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 21:35:25   
Cavalierka
Se pravi imamo okrog imena vsi "težavice". Midva z mojim sva se že na začetku zmenila, da če bo punčka, izberem jaz, če bo fantek pa on. No, v bistvu sem jaz izsila to, ker mi je bilo tako zelo všeč ime Eva. Zdaj pa veva, da pričakujeva fantka... user posted image  in itak, da mi ni všeč njegov nabor imen, ampak besedo bom mogla držat... user posted image  

Lep večer vam želim in lepo spite (jaz mam zadnje čase težave - obračanje, krči, lulanje user posted image )

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: Avgustovke 2009
26.5.2009 23:19:32   
kerala
Ojla moje user posted image !

Joj, sem bila čisto pretresena zaradi novice o Sulfiniji, sem namreč najprej razumela, da je že rodila, no HB, da sem se zmotila! Po vsem, kar je do sedaj prestala, revica! Še dobro, da se je umirilo in zdaj pa še 100 user posted image , da čimdlje ostaneta skupaj v enem kosu!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj vsi štirje bili na 3D UZ in smo si ogledovali našega fantička. Joj, je bil sramežljiv, je obrazek stiskal zadaj k moji hrbtenici, na koncu se je pa le pokazal, lepotec mali, tako da smo bili vsi user posted image ... Slikico si pa lahko pogledate v mojem albumu. Drugač je pa vse kot mora bit, obrnjen je pa tudi že z glavico navzdol in se načeloma naj ne bi več obračal.

Res ste revice tiste, ki boste zaradi user posted image  izgubile službo. Jaz si kar ne morem predstavljati, pri nas je moj OD nekako glavni vir, izguba tega bi pa bila huda in zeloooo težko nadomestljiva. No, zaenkrat mi sicer kaj takega ne grozi, samo ob današnjih razmerah in vseh reorganizacijah, pa če se še kdo od vodilnih zamenja, bi se znalo zgoditi, da ostanem brez... samo o tem zdaj nočem razmišljati!

Sicer se pa ne bi kaj sekirala, če ne bi imela svojega dohodka, če bi bilo brez teh dovolj dinarčkov. Mi je nekako vseeno, kdo od naju denar prinese, važno je samo, da ga je dovolj. Midva sva oba pooblaščena na vseh računih in včasih sploh ne vem, čigav denar trošim. Že od kar sva se poznala je tako, še preden sva se poročila...

O imenih ste se pogovarjale - mi tokrat res nimamo težave, že nekaj časa smo odločeni, da bo fant Taras, sedaj se je tudi že Duna navadila, ki ji na začetku ni bilo všeč. Nimam pa pojma, kako bi bilo ime punčki... So mi pa vaši izbori praktično vsi všeč!

Gnezdenje je pa meni eno najprietnejših opravil. Zaenkrat sem še v fazi zbiranja stvari, zložiti jih pa še nimam kam, tako da so kar razstavljene na polički, da jih gledam. Danes sem gledala za potiskanimi plenicami v Mullerju in Hoferju, dobila pa sem zadnji paketek po 3 v Mullerju, v Hoferju so pa rekli, da jih imajo samo občasno, ko so neke akcije. Bom počakala, da Muller dobi novo pošiljko, pol jih pa še dokupim.

Flora in Tina, jaz imam Mutsy-ja naročenega od 30.3., pa še nič ne kaže, da bi prišel. Zadnjič sem v BC mal vprašala, pa so rekli, da je zaenkrat prišla le spalna vreča, no, saj mudi se še ne, saj niti ne vem kam bi ga spravila!

Modrasmotka, si nekaj spraševala o kopalkah. Mislim, da ni prav nič nujno, da imaš take s pokritim trebuščkom, čeprav sem si jaz prav take omislila. To pa zato, ker sem v "navadnih" zgledala kot sod user posted image user posted image user posted image in taka si na plaži ne bi upala pojaviti...

Tejči, jaz brez likalnika čisto dobro shajam. Stvari probam čimhitreje zložiti, sušilca ne nabašem preveč, če je pa kje kaj malega zmečkano, se mi pa gladko fučka, saj se itak zravna, ko si oblečeš. Ma preveč občutljiv ne smeš bit, to je res. Meni je pač res škoda časa za likanje zgubljat.user posted image

eee, ti si pa tle v naših krajih in vidim, da uživaš! Lepo lepo, kar privošči si user posted image , glih tapravi čas, zdaj pričakujemo ohladitve in ponavadi se morje tudi mal ohladi!

Tina, čestitke za hiško!user posted image

Zdaj grem pa v horizontalo, pa me bo verjetno v naslednjih 10 minutah že zmalnjkalo. Nočko vsem!

_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 7:49:05   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Da ne morem dat ime otroku Lisa..da je to za krave in pse ime!!!user posted image user posted image  Sem čist ven padla da bom dala svojemu otroku ime ki je meni všeč in zdaj ne vem ..za žensko ime nimam idej!?!!


He, he ... pri meni je tudi v ožjem izboru Liza, sicer z Zjem. Mojmu je še kar všeč sam ga tud moti ker pozna veliko krav s tem imenom ... se vid da je veterinar in je bolj na tekočem. Staršev pa itak ne bom spraševala za mneje, pa tud ne bi komentirali, ker je to najina stvar.

Sicer imena tud midva nimava še. Kar nič ne izstopa. Pri Neci je odločitev padla takoj. Zdaj pa ... meni nič ne izstopa, njemu tud ne ... če je men že kaj bolj všeč njemu ni in obratno ... no tako kot pri vas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

no, zanimivo. Zgleda, da ima vsak socialni center svoj koncept. Izgleda da zakoni ne veljajo za vse enako. Meni so prejšnji teden rekli na socialni, da čisto po novem od prejšnjega tedna velja, da če si ostal brez zaposlitve na dan nastopa porodniške ti ne pripada povprečje zadnjih 12 plač ampak samo minimalna porodniška (torej 180€), ne glede na to a si prijavljen na zavodu. Da je baje stvar čisto nova.user posted image
Kaj je zdaj res. A so vsi skup eni idioti ali kaj?


user posted image  Halo! Naj ne serjejo klanf. NI nobene logike ! ! ! Za porodniško seveda da ni važno stanje na dan nastopa - pa kaj jim je. Da je to kriterij kaj ti upoštevajo za nazaju .. dobra tema za preverjeno na tv. Porodniška je odvisna od tvojih dohodkov in prispevkov v zadnjih 12 meseceih in to je totalna nemumnost. A si slučajno v taki situaciji? Če bi bila, .. ??? zamolči, naj ti podaljšajo za en teden na tvoje stroške ...?? Mogoče sem kaj preskočila, ker vas ne morem sledit.

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

3. julija pa KONEC za 13 mesecev!!!



Go_ta, kje si nabrala 13 m? Jaz bi jih tudi user posted image



Danes bo očitno bolj frišno vreme. Zadnje dva dni je bilo res ubijalsko. Na poti iz LJ sem v avtu brez klime pajsala kot zmešana po dunjski pa potem še na obvoznici, čist sem bila mokra. V službi je tud zlo vroče, ampak jaz klime ne maram. Imam jo v svoji pisarni ampak sedim pri odprtem oknu in mi je dovolj za vzdržat. Klimo bi vklopla sam če res ne bi mogla ...

Jaz grem po papirje na CSD naslednji torek, 2.6. ko imam tudi naslednji pregled. Izračunala sem še, da če koristim ves dopust sem v službi samo še 8 delovnih dni. To sem preštela takoj tisti dan, ko je je vrglo na obrate glede situacije oz. novih info iz ust šefice. Danes zbiram pogum da se s šefico zmenim kako in kaj. ČE bo treba bom med dopustom še kaj prišla, predvsem zaradi stvari, ki so v juniju res napete in moje nadomestnice. Je res fajn punca in želim ji mehak čim manj stresen prevzem nalog in bolši pregled za celo leto v naprej.


Sulfinija držita se ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 8:28:30   
sams
ojla punce, spet ste ful napisale in to same zanimive stvari user posted image .

Sulfinija, user posted image  zate in za fantiča. Upam, da boste čimdlje v 1 kosu. mene je kar zgrozilo, ko je Sanikaa rekla, da je pri septemberkah ena, ki je rodila 600 g težko štručko....Meni že od nekdaj (od majhnih nog) pogled na nedonošenčke privabi solze. Zdej, pod vplivom teh hormonov, pa že misel na to....

Sanikaa in Neca, meni je tudi Liza ful všeč (bolj kot Lisa), ampak vidim, da vse izbiramo lepa imena. Mi imamo tudi že izbrano user posted image .

23tina, tebi pa en velik user posted image  za to, da si se opogumila in šla dokončati srednjo šolo (če sem prav razumela)!!!!

Glede porodniških pa ta komentar: ful so čudni tej uradnikarji (aprilčica, ne zamerit, ni slabonamerno user posted image ). npr. jaz in sodelavka, ki sva v ISTI situaciji glede plače in rodile smo 6 dni narazen; ona je dobila 300 € dohodnine nazaj, jaz pa moram plačati user posted image  Ko sva primerjali, se je izkazalo, da so najini CSD različno odvajali davek preko leta in sem jaz imela višji dohodek med porodniško, ker so mi trgali manj akontacije kot njej... Mi je pa ful žal za vse, ki boste morale iskati delo, RES. Jaz sem imela npr. po diplomi kar težave z delom, ker sem hotela najti službo brez vez, ker nočem biti nobenemu nič dolžna. Izkaže se, da je to skoraj mission impossible, vsaj pri nas user posted image .

Smo pa v ponedeljek odprli sezono kopanja user posted image user posted image user posted image . Taaaakoooo paše, naš mali tako uživa, da že zaradi tega grem z veseljem na plažo in v morje, čeprav v tem obdobju ni čisto. Ampak že ko ga gledam, kako uživa user posted image .

Flora, midva tudi greva ta teden rihtat očetovstvo. moj me že zafrkava, da ne ve, če bi podpisal, ker ni siguren, dokler ne vidi user posted image ... jaz bom na naslednjem pregledu kar rekla gin. (upam, da ne bom pozabila) naj mi da potrdilo o PDP, da grem lahko na CSD urejat zadeve še pred dopusti. Prvič sem uredila že 3 mesece prej, vsi so se zmrdovali, da kaj sem tako zgodnja. Pa potem je še user posted image  prišel na svet 9 dni prepozno, tako da res ni bilo panike. Na 3D mi je gin. rekla, da imam fuuul debel MV in da bom sigurno spet šla čez rok. Jupppi, bom dlje noseča!!!!! (sej vem, da se sliši noro, ampak jaz tako uživam)

kerala, čestitke za 3D, noče mi odpreti tvojega albuma, sem ful firbčna, bom poskusila kasneje

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: Avgustovke 2009
27.5.2009 9:12:14   
Flora2
Dobro jutro vsem,

mislim da sem prvič res vesela dežja in slabega vremena, ampak mi tako paše da sem popolnoma brez slabe vesti, ko si želim da bi bilo še kakšen dan dva tako vreme, super je.


Ste bile pridne s čvekanjem včeraj, vidim da ste načele zanimivo debato o imenih, mene kar zvije ko pomislim na imena, ker imava tako zelo različna okusa da je joj, tisto kar je njemu meni sploh ni in obratno, zato bo še težka, bi pa rada da najdeva vsaj eno tako ime da bo obema všeč. Se pa hecava, da če pa vendar ne najdeva imena, ti ga 30dni po rojstvu dodeli socialna in bova imela rešen problemuser posted image user posted image . So pa meni všeč imena za punčke: Brina, Lana, Asja, Vita...


Sanikaa meni je tudi Lisa zelo všeč, res dobra izbira, Aprilčica moja prijateljica ima punčko Hano (5m) in m je pravi cuker, mi je pa všeč tudi Ema.

Kerala glede vozička je tako, da naj bi prišla pošiljka vendar še ni vse prevzeto in da bo do konca tega tedna, potem nas pa vse obvestijo (info od sosede ki dela v BC).
Nekaj me zanima, kakšne potiskane pleničke si to kupila, jaz o plenicah še nisem razmišljala zato pojma nimam, vem samo to da so v mullerju super plenice in da jih bom kupovala tam.
Kerala kakšne lepe slikce in kakšen luškan obrazekuser posted image iz 3D pregleda, res super in čestitke. Pri nas se ni videlo obrazka, je držala popkovino pred obrazomuser posted image , ko pa je imela dovolj se je obrnila okrog in to je bilo za njo touser posted image .

Drnula
upam, da se boš zmenila s šefico kot je treba in da se ti vse izteče kot želiš, imaš samo še 8delovnih dni, super res.

Zdaj greva pa s user posted image na CSD, da počasi urediva papirje in očetovstvo.



(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?