|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
22.5.2009 22:20:51   
aprilčica07
simonalokar: ma saj mene preganjajo, da delam, ampak vem, da drgači ne bo šlo.. če me ne bo, ker se lahko izgovorim na nosečnost, bodo nastradale druge pupe kar pa se mi ne zdi fer.. bom pomagala kolkor bo v moji moči in upam, da speljemo skupaj, ter, da ne bomo tam viseli cele dneve:(.. drgači pa ja, je kr stresno to moje delo, ampak načeloma ga rada opravljam, edino vsake tolko, ko so kašni taki podvigi mi greni, drgači pa sem zadovoljna s svojim šihtom:)

klopi? uf, to jih mrzim.. tudi sama, sem si danes enga odstranila, je iskal primerno mesto za se prisesat, ampak sem bla jst bolj hitra.. mi živimo v okolici kjer jih je itak dosti, žal pa jih je dosti tudi okuženih z boreliozo.. pa imam kr fobije pred njimi.. sploh, ker je moja mama pred leti prebolela to bolezen, pa ima posledice še danes... ampak bi se lahko slabše končalo, tako da....
eee35: a ti si pa šele zdaj domov pršla? joj, moraš bit zmatrana, kajne?  
strije: iz prve nosečnosti jih nimam, mi je ratalo se jim izognit, kako bo tokrat pa nimam pojma, ampak dvomim, da bom spet pasala liš glede strij.. imam že zdaj ogromen trebuhuser posted image

flora: tudi tebi lep vikend, predvsem pa upam, da se bom ohladila in polepšala:):)

Nočko vsem.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 7:33:52   
eee35
user posted image za vse...Jaz spet ne spim, zeeeehhhh. Zbudila sem se pred 5 uro, ker mojuser posted image je koncertiral, takšnega smrčanja že dolgo nisem slišala. Pol pa na wc sem šla, pa sem bila gotova, v postelji sem se prestavljala z ene strani na drugo, bogiuser posted image pa za mano - vedno, če spim na levem boku on gre na desno stran in obratno, po moje mi bo vrnil po poroduuser posted image , da ga tok premetavam!

Grem danes k frizerju, pa barvala se bom, koooook je to dolgčas! Bom po moje prebrala cel babybook (v četrtek mi je sestra pri g. dala), sem imela prej star izvod, zdaj pa še enkrat berem. Ampak po moje lahko še 1000 x pa itak ne bom dojela popadkov, preden jih ne dobimuser posted image . Tisto, da spominjajo na bolečine med menstruacijo mi nič ne pomaga, ker mene nič med menstruacijo ne boli. Šment.

Danes prideta moja starša. Ne gresta cele poti naenkrat, ampak najprej iz Varšave v mikulov, na meji Češke z Avstrijo, pol prespita in naslednji dan v Lj...Mami mi je rekla, da vstaneta danes ob 4.30, da ne nabašeta na gužvo na Dunaju.

Aprilčica - s službo pa je tako, da tudi, ko imamo neki projekt za končat, visim kot nora. Lahko bi mogoče šla že eno uro prej, ampak isto kot ti imam pol slabo vest, da pustim sodelavko samo. In raje ji pomagam, da gre vse skupaj hitreje.

opatija, a si ti rekla, da si sp? Hvala za namig glede polovičnega časa po porodniški, zdi se mi kul ideja, jaz sem tudi sp zdaj, pa če bo še zmeraj delo, bom po moje jaz tudi isto naredila, polovični prispevki se sliši zelo dobrouser posted image . Z delovnikom, kot pri tebi - itak ne bo nič drugače...

Evo, lačna sem, grem si naredit zajtrk...Včeraj sem si dala duška v službi, pa kupila eno banjico sladoleda, karamela s karamelnimi koščki, je biluser posted image sladek, ampak sem ga zmazala, dobro, da je bilo samo 500 ml!

< Sporočilo je popravil eee35 -- 23.5.2009 7:35:08 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 9:27:52   
kerala
Dobro jutro!
Pravkar sem spila svojo user posted image , tokrat žal sama, ker ga je moj včeraj žural v Lj, pa ga še ni domov, no, saj ga pred popoldnevom niti ne pričakujem. Spim pa kot ubita, zvečer sem hotela pogledat en film, pa mislim, da mi je ratalo glih začetne napise ujet, pol me je pa že zmanjkalo. Škoda, pa tako dober je bil...

sams, ja lahko se kaj vidiva v Strunjanu. Jaz pridem danes popoldan, imam s sabo še rent-a-baby-sitter (verjetno samo eno, druga gre k sošolki), če boš kaj rabilauser posted image . Sem pa razmišljala, da bi si ležalnik s sabo prinesla - mi je kar nerodno, samo drugače sploh ne morem ležat. S poletnimi nosečniškimi radostmi še nimam izkušenj. Bom vidla, mogoče probam enkrat brez, al ga pa za vsak slučaj v avto ruknem.

aprilčica, upam, da bo ta gužva v službi čimprej mimo. Te pa čist razumem, da nočeš izkoristiti svojih nosečniških "privilegijev" in sodelavkam pomagati koliko moreš...

eee, a ti si pa tudi sp? Je kar neusmiljeno, če si sam svoj šef - včasih je skoraj lažje druge prenašat, imaš vsaj na koga bit jezenuser posted image !

Opatija in anč, uživajta na zasluženem dopustu!

Glede lubenice in ostalega sladkega sadja (tudi fige verjetno spadajo v to kategorijo) - jaz se pa tle ne mislim prav nič šparat! Lahko ima visok glikemični indeks, samo v primerjavi s sladoledkom al pa kako drugo visokokalorično packarijo je še vedno OK. Jaz kar ostajam v prepričanju, da se od sadja noben ne zredi.

Joj, se mi tko ne da sama na tržnico. Prav pogrešam mojega user posted image  za tale najin sobotni ritual. Sam moram it, drugače ne bo kaj v lonec dat!

Uživajte vikend, kot kaže bo vroč, tako da si poiščite kak hladen kotiček...


_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 10:16:11   
poopsie
Jutro srečke nosečke!user posted image

Se me še spomnite? user posted image
Vbistvu sm že 3tedne doma ampak preprosto nisem mela časa,da se vam kaj javim.
Midve z mojo pikico se počutiva odlično.. user posted image user posted image  Ni več nobenih težav, edino MV se mi krajša in obstaja možnost,da rodim pred avgustom. Tako,da zdaj bolj kot ne počivam in se pogovarjam z user posted image  da mora počakat še vsak do 15. julijauser posted image  Zdaj pa da vidim kak me bo ubogala user posted image

Popoldne gremo v Maribor voziček iskatuser posted image user posted image  In še v popoln nakup pa bejbija kr še nič nimamouser posted image  Tako,da računam da bo dosti denaraj spet šlouser posted image

Nisem vas nič brala kr ste preveč načvekaleuser posted image  Bi mi katera povedala kaj se je zgodilo v tem času? Kaj je z sulfinijo? Se je že kaj javila?

Ravno v sredo sem imela spet UZ in je naša že obrjena na glavicouser posted image  Je že prava baba, raste in brca ko norauser posted image  Najraje mene v rebra in pol kr skačem od bolečineuser posted image

Vidim,da ste se pogovarjale o sadju
Dobesedno umiram za lubenicami user posted image  Sicer zdaj še niso najbolj sladke ampak jih jem jem in jemuser posted image  Pol sm pa seveda polna vode in hodim na 20minut  na WCuser posted image

Grem zdaj še dat slikice iz fotoaparata in vam pokažem otroško sobicouser posted image

_____________________________

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 12:41:16   
simonalokar
poopsie dobrodošla nazaj in upam da bosta počakala do avgusta 2 v1. hvala bogu da sta zdrava in da sta ok. zdaj pa le si pripravljat za bebiko, da te za vsak slučaj ne prehiti. kukr vem je sulfinija še v bolnici.

zdaj pa pripravt za pečt uzunj.

pa pa

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 14:46:29   
aprilčica07
Ojla

najprej poopsie: dobrodošla nazaj in doma! super, da ste dobro, zdaj pa čim dlje zdržat v enem kosu, kajne?
eee35, kerala: ja, mi je ful bedno, da ne bi pomagala delat, ker itak bi imela pol sama s sabo težave in slabo vest.. kadar jih rabim mi pomagajo, zdaj da bi pa jst neki bluzila in se zgovarjala, da sem noseča.. ne, če bi bla res slaba, pol ja, ampak ker sem ok:) bomo pač potrpele in zadevo izpeljale do konca in pravilno..

Mi smo kosilo pojedli, jst sem zmazala še en sladoled, še jutri imam libero z hrano, pol se pa moram malo čuvat, da ne bo huda ura, ko grem drug pondeljek na pregled...

Tudi jst sem bla pr frizerki in sem zdaj malo lepša in urejena.. Sem prav vesela  in kontetna z frizurcouser posted image user posted image user posted image  Pol bomo še malemu bazen naštimali, pol pa gremo na piknik. Sem mislila it pogledat še za kake japonke, ampak mi ne bo zneselo danes vsega opravit.. Pa jutri ali pa v pondeljk. Jakob trenutno spančka, moj kao gleda formulo, ampak kolkor čujem, gleda formula njega, ker on veselo smrči.....

Glede spanja se zaenkrat jst ne pritožujem, ker še kr ok spim... To noč sem spala res fenomenalno, ampak ob 6 zjutraj je bla itak budnica, mama, mama, doj.. (gremo iz postelje to pomeni)_)

Tako, lepo se mejte in bodte v senčki, ker je svinsko vroče že..

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 15:55:52   
kerala
Pozdravljene moje user posted image !

Poopsie, zeloooo sem vesela, da sta z user posted image  OK, super! Zdaj pa še malo zdržita, avgust bo tik tak tu!

Aprilčica, čestitke za frizurco! Mene še čaka, sem klicala frizerko, da pride kaj mimo, ponavadi je tako prijazna, da nas pride kar domov poštimat - pobarvat, strišt... smo štirje, pa se ji verjetno kar splača!

Moram se pa pohvalit, da sem si pa poštimala "frizurco" tam spodaj, nekako sede v banji sem z britvido vse opravila, čist elegantno, brez posebnih težav sem se nekako zvila mimo trebuščka in dobila kar zadosten razgeled, pa je šlo cik cakuser posted image !

Zdaj pa kosilce dokončam in šibamo na plažo, joj kolk je že ura... sem komaj zdaj opazila!

_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 17:30:31   
go_ta
hej, sončnice,a vam je kaj vroče?user posted image  Mene kuha, ampak dons sm fejst fejst pridnauser posted image  Sva bla zjutrj z user posted image   v šopingu in sem si 3 kratke majčke kupla, on si je nekaj zase in itak sem morala še za user posted image  3 bodije s kratkimi rokavi kupt, nisem mogla it mimouser posted image  No, moj že cel dan dela na hiši - namreč podirajo staro hišo, da se bo nova podaljšala še za dve sobi ... otroškiuser posted image  Tako da sem jaz kuhala, pospravljala, šla do svojih, zmazala sladoleduser posted image , pol sm pa user posted image  cunjice dala v predale previjalne mize, ki jo je lubi včer sestavil. Oprala sem posteljnino za bebico, sam se mi zdi, da jo bo treba še enkrat, ful preveč diši tist pralni prašek ... No do poroda bom pomoje stokrat vse opralauser posted image
Poopsie, dobrodošla nazaj pa držim pesti, da bo user posted image  ubogala mamico!user posted image
Kerala, kaj sem ti fovš za morje ... user posted image  Imam ravno prižgan en glasbeni program in sam dalmatinske pesmi spuščajo, zraven pa morje kažejo ...uf, bi mal zaplavalauser posted image  Pa strinjam se glede sadja - vsen to bolje jesti kot pa nekaj nezdravega.
eee35, tud pri men se mora user posted image  skoz obračat, ker jst nikakor ne najdem položaja, zjutrj se pa itak zbudim z bolečinami v hrbtu. Brez skrbi, otročki nam bojo vse vrniluser posted image
Zdj grem pa pogledat, kaj user posted image  dela, bogi se mi smil, ker je cel dan na soncu ... Uživjte, pupike, še naprej!

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 21:19:10   
hel32
Sem malo pozna danes mi nekako ni zneslo čez dan sem mala dela čez glavo, obiske, kuhanje, pedenanje, eh preveč.
Me koža na trebuhu tako user posted image  skeli in peče da bom pop*i zd*ila,verjetn me čakajo ornk strije, kaj čmo, tak je to, bo že siniša popravo,
se vidi da jeuser posted image in da bo večji, dans mi je soseda rekla, da so se mi pri roku zmitli, da pri tako velikrm trebuhu bi morala že čez 1 mes. rodit,
si mislite kak trebuh imam, ooooogromnega user posted image !
Poopsi, dobrodošla spet med nami, in super da si doma,zdaj pa le pridno počivaj, da se ti MV ne bo prehitro krajšal.
Mene tudi čaka predčasen porod zaradi sladkorne in viosokega pritiska, bova pa prej videle naše male škratke.
Nič, sem utrujena, grem v mižule!
Nočko

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
   RE: Avgustovke 2009
23.5.2009 21:28:39   
kerala
No, moja plažna reportaža iz Strunjana je danes sledeča:user posted image

- morje ima idealno temperaturo (po moji oceni cca. 24oC)
- tudi zunanja temperatura je idealna, na zgornji meji še prijetne vročnie, toliko, da se zelo paše ohladiti v morju, toplo pa je tudi še zvečer ob sončnem zahodu
- na plaži še ni poletne gužve
- ležalnik se super obnese, vsem user posted image  ga toplo priporočam
- tudi v kafiču se najde plac, pivička je mrzla
- sonce zahaja ob idealni uri za romantiko tik pred odhodom domov
- no, da ne bo preveč kičasto, je tudi še par minuskov (nedokončane stopnice, tuši še ne delajo, nekje je še sveže prekopana zemlja, mogoče se najde še kaj), samo ob vseh plusih res ne pridejo do izraza

Mene je tako v blaženo stanje spravila danes tale plaža. Še celo moj user posted image  se z nami odpravil, če ne bi bil ves skrokan od včerajšnjega ponočevanja, bi sigurno imel kaj za delat doma. Pa smo malo lenarili, Živa se je učila, jaz sem ležala na ležalniku, na koncu je pa moj preveril kako dobro zna zgodovino in smo malo debatirali o baroku, razsvetljenstvu, o Francoskih kraljih, Habzburžanih, Napoleonu...

Zato, punce, pot pod noge (oz. pod kolesa!), naša deželica je tako majhna in čas tako idealen, da je kar greh ne izkoristiti tega, kar se nam ponuja tu in zdaj!

sams, malo sem gledala okrog, pa mislim, da te nisem nikjer zagledala, ali se morda motim? Upam, da bo z učkami tvojega čmrlčka čimprej vse uredu in tudi vi uspete priti na svoj račun!

go_ta, vidim, da z gnezdenjem dobro napreduješ!

hel, blagor tebi za Sinišo! Ma sicer pa kakšna strijica gor ali dol, mene to še najmanj moti od vseh nosečniških posledic. Odvečni kilogrami, povešene joškice, povečan trebušček, celulit... kdaj se bomo vsega tega znebile??? Bo treba garat - bi celo premoženje potrebovale, da bi nas spet v red spravili!

Joj, ena je nekaj pisala o likanju - kaj je že to? a tisto, ko z nečim vročim in nevarnim po cunjah drgneš? Jaz se ne spomnim prav dobro, kdaj se tole reč nazadnje v rokah držala, pa brez čist dobro shajam! Mislim, da je tudi za user posted image  ne bom potrebovala.

Ajde, lepo spančkajte, lahko nočko!

_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
   RE: Avgustovke 2009
24.5.2009 12:00:41   
go_ta
Hej, uživačke, upam, da ste kje na lepem! Jst kosilo kuham, potem greva pa ven - na sladoled oziroma kar konkretno sadno kupuuser posted image , danes vsaj še ni tak vroče, hvalabogu!
Hel32, madona sem ti fouš za takega svakauser posted image  kaj pa Siniša lahk pomaga pri strijah?user posted image  saj trebušček je še okej, ampak noge ... tam mam ful tako kožo, nagnjeno k strijamuser posted image
Kerala, vidim, da ste uživaliuser posted image Jst bi se z veseljem vrgla mal v vodo ... še tri tedne do dopusta!user posted image  Aja, midva sva si slovenijo že skor ogledala podolgem pa po čez ... edin še prekmurje pa bela krajina sta nama ostali.
No za zdaj pozdravček pa uživajte še naprej, sončki!

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
   RE: Avgustovke 2009
24.5.2009 14:10:20   
aprilčica07
Ojla baburice::)

a vam je kaj toplo? jst spet komi diham, ampak se bisveno bolše počutim tle kot v službi.. Doma pač malo počivam, malo sem na terenu, se prilagodim in nardim, da mi paše, na šihtu sem pa obsojena na sedenje in to me ubija in otekam:(

Smo šli že zjutraj malo ven, ob 8 že, da smo bli nazaj do 10, ker je pol do 18 za bit lepo notri in uživat na hladnem:)

Moj gleda tv, jakob spi, jst se pa odločam kaj naj sama s sabo. Mislim, da bo kašen sladoled zdaj na vrsti.. Kosilo smo pojedli, alora je zdaj na vrsti desert, kajne?

kerala: ste uživali včeraj, ne? tudi jst bi šla kaj do morja, ampak ne še.. bom počakala na pravi dopust, samo za en dan se tovorit kam dol se mi ne ljubi... sem preveč lena in preveč okrogla že:)
go ta: kaj dobrega si skuhala za kosilo?

Jst bi moga likat, imam tak kup cunj, da če ne grem v akcijo bomo kmalu nagi hodili okoli.. Jao, ampak se mi tako ne daaaaaaaauser posted image   Nič, lepo se mejte in se beremo.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
   RE: Avgustovke 2009
24.5.2009 16:22:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED


??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

 
30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +12, user posted image , 10.06., 15.06.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +8, user posted image , 11.06.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , ?? 
duska hruska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+9, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
 
06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??


07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , 04.06.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.05.


09.08.
Ayo   -  33, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ?? 

10.08.  
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 09.06.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , ??
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +11, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 27.05. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , 18.06.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??
 
logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +7, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , 17.06.
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,5, user posted image , 01.06.
 
romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 27.05.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 01.06.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +2,5, user posted image , ??

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +9, user posted image , ?? 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , 11.06.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image , 11.06.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image  , 27.05. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 18.06.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 03.06. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , 26.05. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 09.06.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+5, user posted image , 01.06. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 03.06. 
 
činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 19.06.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +6, user posted image , 25.05.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +5,5, user posted image , 03.06.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +5, user posted image , 01.06.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +5,5, user posted image , 01.06.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , 3D-01.06. 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image , 27.05. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 05.06.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ?user posted image  )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 03.06.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 09.06. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , ??
   
 
30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +4,5, user posted image , 08.06., 06.07.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 105 

user posted image  = 27, user posted image  = 31, user posted image = 49
____________________________________________________
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ
______________________________________________________


  • urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1


Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.


Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4738
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 7:08:55   
Tanchy
Dobro jutro, pupe!

Vidim, da ste med vikendom res uživale in prav je tako user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem malo uživala z mojim user posted image  večinoma notri, ker me že tok kuha za znoret. Kaj šele bo user posted image . Pa sej vidim, da tudi vas lepo vročina kuha in upam, da bomo vse kar najbolje preživele poletje.
No, midva sva malega "posodila" babi in dediju, da so šli na Pag, danes pa pridejo zvečer domov. Ga že kar pogrešava, tega našega user posted image .

Drugač se moram pa ta teden menit za zavod, ker mi nasl. teden poteče pogodba o zaposlitvi, v sredo imam pregled user posted image  potem bomo pa verjetno malo bolj začel pripravljat za user posted image .
Za seznamček sem kar lepo pridobila kg - vsak teden 1 kg - zdej pa vidmo, da mali raste: +7 kg.
 
Poopsie: user posted image user posted image user posted image  za povratek med nas in user posted image user posted image user posted image , da bosta z user posted image  čim dlje z nami - pa do avgusta user posted image !

Se še kaj oglasim in lep začetek tedna! Zdaj pa rabim user posted image .


_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 7:32:36   
sams
dobro jutro tudi od mene!
kerala, res, v soboto me ni bilo na plaži, ker smo morali iti na en rojstni dan, kjer je bil tudi klovn v programu in tega nismo hoteli zamuditi. Naš se je celo malo jokal, ampak je potem tudi on stopil v akcijo user posted image . Smo pa se včeraj odpravljali na plažo in ko smo se preoblekli in pripravili in ŽE ŠLI ven, so se nad nas zgrnili temni oblaki user posted image . Pa smo šli samo na sprehod, ampak meni je tudi to lepo user posted image , taki lepi družinski trenutki.... Ampak sem se cel dan veselila plaže in kopanja in otvoritve sezone in slanih las in zdej živim v pomanjkanju!!! Ko bomo šli naslednjič (upam, da še ta teden), ti javim! Aja, pa baby-sitter bi bila super user posted image , zdej ko mali hodi in raziskuje. Joooj, upam, da mi ne bo tako kmalu treba teči za njim, ker tek res sovražim!!! Od kar pomnim, sem bila najslabša pri teku v šoli, mogoče mi je samo še skok v daljavo ali odbojka šlo slabše user posted image  

Poopsie, dobrodošla nazaj!!!! Ful sem vesela, da si še vedno v 1 kosu. Ste vse nakupili za user posted image  in izpraznili račun user posted image ???

eee35 in aprilčica, upam, da so frizure OK, tudi jaz moram iti, že tako mi hitro rastejo lasje, v nosečnosti pa še 2x hitreje... Meni se je po prvem porodu zgodilo nekaj čudnega....Jaz sem imela ful kodre prej, skoraj dobesedno ko sem vstala iz porodne postelje pa sem dobila ravne lase kot špagete!!!! Kakšen šok! Seveda je to zahtevalo popolno spremembo vsega: frizure, način feniranja, lasnih pripomočkov (šampon, balzam, nič več pene), prej sem se strigla sama, sedaj se navajam na frizerje in njihove cene user posted image . Noro, vam povem! Še vedno imam ČISTO ravne lase, ko se pogledam v ogledalo včasih ne morem verjeti in itak da me noben ne prepozna in misli, da sem prej imela trajno user posted image

go_ta, aha, 2 otroške sobe delata! Če je to tvoja prva nosečnost (sem pogledala seznam), predvidevam, da bo v planu še 1! Sem detektivka ali kaj user posted image !

strije mene tudi prav NIČ ne motijo, pa jih imam od prve user posted image  polne joške, ker si jih nisem mazala, ker se sploh nisem spomnila user posted image . Mene totalno moti celulit, ki sem ga imela tudi, ko sem bila kar postavna (50 kg) in potem tudi pri 60 kg, ampak sedaj (> 80 kg user posted image , še od prve user posted image ) pa da ne govorimo!!!! Pri nas v družini ga imajo vse ženske in sem se sprijaznila, da nimam kaj, da lepih kratkih hlač itak nikoli ne bom mogla nsoiti. HB za capri hlače!!! Pa ne morem se sprijazniti, da so se mi povesile joške user posted image .

Dobro, neham tukaj, da spet ne napišem kakšnega romana...

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 9:21:39   
hel32
Dobro jutrouser posted image
Sem se komi naspala, vikend je bil zeeeeelo naporen,sem rabila svoj cajt, da sem se naspala in spočila,
mi je že zdaj zelo vročeeeee, nič sam moja dva user posted image user posted image nakrmim, potem pa do 17 več ne grem iz hiše, no razen, če se bom malo namočila
v bazenu.user posted image user posted image
Sem zdaj en dan računala koliko sem do zdaj že dala za user posted image  pa sem prišla do vsote 1500€, ker sem vse račune hranila!!!! Hb za regres in da dohodnino dobim nazaj.user posted image user posted image  Majnka mi samo še nočna lučka, tepih, posodica za vodo,slinčki, potiskane pleničke(za "bolše"),in kozmetika, ki jo bom kupila tik preden mi napiše napotnico za bolnico!
Aja za zgladitev strij, mislim da Siniša to tudi dela, pa to pride enkrat, čez 10 let, zdaj bomo še kr taki, in še malo delali na več user posted image , saj me ne moti, pa mislim da mojega tude ne bi motilo če bi bila kaka.user posted image  Nimam pa od 1user posted image  nobene, zdaj pa mislim da se bojo nardile, ker me orng peče koža, tak da se kr naprej praskam in mažem, zgleda da tudi mi dobimo močnega user posted image , kot Ayo prvega, pa baje je 2user posted image  že tako ali tako večji.
Kerala, sams, sem vama kr fauš za morje, ga bom letos pogrešala!! ZELO!
Popsie, dobrodošla, sem kr pomirjena da je z vama user posted image  vse dobro, čim dlje zdržita 2v1, sicer pa bova zgleda obe malo prej rodili.
Glede las, jaz imam zdaj v 2user posted image  nikakve, grde, štrenaste, take v 1user posted image  sem pa imela lepe svetleče, sijoče, goste, kr žareli so!

Lep ne prevroč dan vam želim!
Helena 26 t 5d

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 9:27:39   
Flora2
Hej babnice dobro jutro,

evo jaz spet v službi, pa da ne zamorim ker je vse na glavo, bom rajš vsem zaželela en lep ponedeljek pa da nam ne bo preveč vroče.
Vikend je minil kot bi mignil, zagrabilo me je gnezdenjeuser posted image , sem vse cunjice kar jih imam (ogromnooooo) zložila po številkah in pripravila za pranje, da ne govorim kakšne ideje sem dobila za postavitev v sobici, se moj user posted image samo še križauser posted image .

Vidim, da nekater na obali na polno uživate na plaži, kajne Kerala in Sams in vam tudi privoščim.
Kerala si pa faca da si si tko dobr uredila frizuro tam spodajuser posted image , jaz imam boje sama s sabo pa še mi ne uspe kot bi želela.

Aprilčica super za novo frizuro, a naj ti ta teden čimprej mine, ker kot si napisala bo norišnica, zato se drži.

Poopsie zate sem pa zeloooo vesela, da si doma in da si v enem kosu, držim pesti da ti uspe zdržat toliko dolgo da bo res vse kot je treba.

Bi še pisala pa me že kličejo, se javim kaseneje


(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 10:07:27   
Arwen
Jutro! No, pa je spet ponedeljek in služba.user posted image Vikend je tako hitro minil, da sploh ne vem, da je bil. V soboto smo šli na izlet na Štajersko k prijateljem, ki imajo nasad jagod. Smo se jih maksimalno najedli, pa še doma imamo zdaj poln hladilnik, ampak jih bo zagotovo zmanjkalo v nekaj dneh.user posted image Ful pašejo mrzle direkt iz hladilnika, bolj kot pivo. Glede lubenic se pa jaz tudi strinjam, da so vsekakor boljše kot sladoled in druge packarije, čeprav imajo veliko sladkorja. Včeraj sem pa popoldne piškote pekla, saj bomo za vikend verjetno (če bo lepo vreme) praznovali RD od našega škratka. Z več kot enomesečno zamudo sicer, pa vseeno…

Uh, klopi pa na srečo mene in malega sploh ne marajo. Izgleda, da user posted image   vse pobere, ko pred nama hodi.user posted image

Grozno, meni je tudi takoooooo vroče, že zdaj sem vsa prešvicana. Kaj šele bo? Včeraj sem ugotovila, da bom morala čimprej postopoma cunjice za bebija začet prat, ker mi je totalno grozno tole likanje postalo. Bi mogla imet ventilator direkt v glavo naštiman, pa še bi mi bilo prevroče.user posted image

Aprilčica07 – upam, da ti ne bo treba res delat ponoči in držim pesti, da čim hitreje zrihtate kar pač že imate v službi. Pa user posted image   za frizurco. Pri nas tudi pride frizerka kar lepo na dom in nas vse zrihta. Je hitreje in ceneje.
  Kerala – hvala za info o morju. Ne morem verjet, da je že primerno za kopanje.user posted image Sem vam kar fouš Primorkam, ko se lahko vsak dan namakate v morju. Pa Hel32, tebi tudi ne bo hudega poleti. Jaz se bom pa kar pri ta malem v otroškem bazenu namakala.user posted image

Eee35 – imaš še obiske? Upam, da je šlo vse po planu. Ti si pa tudi revica v službi, če delaš tako pozno v noč. Do kdaj boš pa še delala?

Poopsie – welcome back!user posted image

Flora2 – pridna, da si začela z gnezdenjem.user posted image user posted image

Me pa še nekaj zanima. A katero kej kosti tam doli bolijo? user posted image Meni se zdi prav  grozno in iz prve nosečnosti se teh problemov nič ne spomnim, ampak zdaj me že kakšen teden boli prav vse tam spodaj, da prav težko hodim. Drugače se super počutim in ravno zato je tole mogoče toliko bolj moteče.user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 10:34:06   
Sanikaa
Živijo user posted image !! Enuser posted image user posted image user posted image  za dober dan :) Definitivno ga rabim ker sem kot cunja, če ga ne spijem (105/60)user posted image  non stop zaspana in ko se ustanem , ali dvignem prehitro mi se kar začrni pred očmi.
Prav lep vikend je bil. V petek sem imela pregled in sem prosila da pogleda za spol ker ni bil prepričan pri morfologiji in je iskal in iskal . In je rekel da izgleda kot da bo fantek, pa je iskal lulčka , pa ga ni najdel je že prišel do popkovnice in spet je šel nazaj in spet je rekel tole zgleda kot jajčka, ampk je rekel da so verjetno labije  :) Pač je ostal pri mnenju da bouser posted image   user posted image user posted image user posted image . za kile je prokomentiral da je dobro da ni več..v prid mi se šteje da vsakič imam manj oblek na sebi in lažje čevlje user posted image user posted image , pa je prirast manjši od realnega user posted image . Bebi je že v glavični postavi on čaka na dan D!!
Za seznam... naslednji pregled 18.6. in +10kguser posted image

Poopsie super je da so uspeli ustaviti krvavitev in vesela sem da si dobro!!


Mi smo tudi ta vikend odprli sezonu kopanja ..v bazenu. Kupila sem tistega 5m v krog in 1,07 globokin je super veliiiik!! Tudi lahko orang zaplavam :)
Prinesla sem si tudi vse bebi stvari od Vida in sem ratala user posted image user posted image user posted image , zdaj mi je to vse taaako majčkano..in se mi zdi da nič več ne bom znala s takim malim .
Mal sam gledala slikice od prvega meseca z dojenčkom in od poroda in sem čist spremna na drugega user posted image . Komaj čakam user posted image !

Lepo uživajte!!!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 10:42:36   
go_ta
Hej, sončki! Vidim, da ste preživele lep vikend, saj je prav! Obožujem pomlad, ker lahko vedno kaj počneš, če ne, pa sediš zunaj, pa maš noge v zrakuuser posted image . Sam vroče je pa za znoret! Včer sm si privoščila en ogromen banana split, mjami. Zdaj bi sam sladoled jedla, pa saj user posted image  tud ful paše he he.
Aprilčica, včer je blo standardno nedeljsko kosilo (krompir, meso ...), ampak danes si bom privoščila blitvo pa krompir pa ribice. Zadnje čase obožujem krompir pa blitvo, mjami! No, jst večino hrane obožujemuser posted image
Jst bom tud počas mogla mal do frizerja, za spodnjo firzurco pa teb, kerala, vsaka čast. Jst ne vem, kako mi bo ta podvig uspelo izvest ... gibčna nisem ravnouser posted image  Sploh pred dopustom bo kriza. Moj mi je zdaj sporočil, da bova zdaj lahk malo dalj na morju, ker mu je šef podaljšal dopust, jeeeeeejuser posted image  Tako da odštevam dneve do 15. 6. - zadnji UZ pa morjeeeeeeee!!
sams, ja 2 otroški sobici bosta, dobro opažaš he he. Jp, bomo še enega sčasoma naredili. Čeprav se jst ne bi branila niti tretjegauser posted image  aja, meni glede tega celulita ni nič jasno - kar nabira se in nabira, pa prej nisem bila toliko nagnjena k temu - zdaj ga pa lahko izvažam!!user posted image
hel32, jst rajš več ne računam, koliko sem do zdaj porabila, je pa račun že tak kot pri tebi pomoje. Ja, pri meni bo šla tud vsa dohodnina za user posted image  pa tist denar s socialne pa darilo občine, sva se tko zmenila z user posted image . Ampak račun bo še višji, ker rabiva še par stvari ... alpa mal več kot paruser posted image , zdaj ko me je zgrabila nakupovalna mrzlica za user posted image .
Flora2, pol sva midve imeli podoben vikend - gnezdujočuser posted image  Sam bom imela rajš vse pripravljeno, ker je moja sestrična v soboto rodila, in to 3 tedne prej!!!
No, zdaj grem pa mal pospravt - danes delam od doma in je superuser posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 10:59:28   
Ayo
Dan!
 
Tudi meni se cisto nic ne da danes, uf! user posted image
Pa smo preziveli tak lep vikend, da se sploh ne spomnim kdaj nazadnje je se bilo tako, da sva se z mojim lahko kljub malemu razgrajacu malo odpocila. user posted image  Bili smo pri enih prijatlih na vikendu, so nas stregli od jutra do vecera user posted image user posted image  Gabriel je bil ful priden, imeli smo super sonce, 30°, tako da sem ze lepo porjavela user posted image  skratka res enkratno, sva se na koncu priporocala za se veckratno povabilo  user posted image
 
Moram priznat, da jaz zaenkrat vrocino kar dobro prenasam. Mogoce sem samo malo tezje zvecer zaspala, ampak je vzdrzljivo.
 
Sem pa ze racunala, da grem samo se 11 dni v sluzbo, potem pa ze dopust in morje!!! Iiiiii! user posted image user posted image  Zdaj se nekaj menimo da bi za 5 dni prisla tudi tast in tasca, da bosta lovila Gabriela, midva pa malo vec pocivala. user posted image
 
Jah, glede sluzbe je tudi pri meni vse skupaj bolj zalostno (ne vem katera je zadnjic pisala o svoji sefici), tako da bolj se priblizuje porodniska, bolj me zacenja skrbeti, namesto da bi zmeraj bolj uzivala. user posted image user posted image user posted image  Je kar zoprno, kadar ne ves kaj te caka in zaradi tega se kar ne morem sprostiti. Jaz bi se morala 1.3. vrniti v sluzbo, amapk ker so pogoji zame totalno nespremenljivi in mi niso odobrili polovicnega del.casa, se moram sedaj se s tem obremenjevat ali poiskat drugo sluzbo, kjer bi me vzeli za polovicno s 1.3. oz. si privoscit brezdelje (in seveda nic dinarckov!) do septembra 2010 in iskat potem. user posted image user posted image user posted image   Pa se jaz sem taka, da mi je ful grozno zivet na racun drugih, pa ceprav je to mozek. Ne gre toliko za stroske/poloznice (to bi seveda itak placeval on), ampak mi je ful neugodno pri nakupih, ce nimam svojega denarja. user posted image   Pa ce bi si rada kupila kaj novega za oblect in potem je treba "fehtat”, ce lahko. Men je to ful grozno!! user posted image
 
In se ce bova zdaj res kupila nov domek, bo moral za nekaj casa puf odplacevati mozek sam, ce bom jaz brez sluzbe.
No, danes gremo z arhitektom na gradbisce pogledat teren in se se malo pogovorit.
 
Poopsie, super da je vse ok!! user posted image user posted image user posted image
 
Kerala user posted image   za vikend uzivancijo !
Frizurco tam spodaj moram tudi jaz v teh dneh uredit. Bom sporocila, kako mi bo uspevalo. user posted image
 
Aprilcica, ja a je padu odojkic med vikendom ? user posted image  Pa naj ti ta teden v sluzbi cim hitreje mine! user posted image  
 
Sams, to da se ti po porodu spremenijo lasje, sem pa ze slisala. Sem tudi jaz upala, da mogoce pa ne bom vec skodrana, ampak pri meni ni delovalo. user posted image  Mogoce bo sedaj v drugo. Jaz bi pa rada imela ravne, tako si jih moram zdaj vsak dan likat, da se lahko pokazem v javnosti, ker drugace sem kot strasilo.
Drugace pa user posted image ful lepo deluje na moje nohte, imam ful lepse in trse. user posted image

Arwen, tam spodaj pa tudi mene veckrat kaj boli oz. scipa, nic user posted image smo! user posted image
Jaz sem drugace cedalje bolj okrogla, upam da zadnji mesec buhi res neha narascat.
 

< Sporočilo je popravil Ayo -- 25.5.2009 11:06:38 >


_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 11:53:39   
hel32
Mam malo pavze med pospravljanjem bajte, se med vikendom takooooooooo napacke vse, da je groza,
pa zdaj, ko tako ali tako ne morem tak ful neki pucat!!
Ja mane tudi tam spodi v mednožju kr malo boli, pa me tudi 1user posted image  ni, mogoče je že emšo kriv!
Pa tak se mi kr naprej nekaj razteguje in zateguje, bo že bolši, ko bomo imele svoje pikece, bomo vuser posted image  in nas nič ne bo več bolelo!
Nimam pojma kaj naj kuham?

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 12:28:51   
hruškolinka
Živjo!

Moj dragi je včeraj hotel narediti dobro delo in mi je neki pucal računalnik in od danes naprej moje staro uporabniško ime duška hruška ne dela več. Tako sem si morala ustvariti novo ime, in zdaj sem hruškolinka. No, da boste vedele, da je to ista oseba.
Jaz sem pa od danes naprej že na dopustu. Sicer bo bl delaven dopust, ker imam čez 14 dni strokovni izpit, pa se bom morala učiti.
Sams, jaz sem se od začetka nosečnosti mazala z žaubami proti strijam po joškah, pa sem jih vseeno fasala fuuul. So se mi pa tudi joške povečale za 2 x. Trebuha pa do sedaj nisem mazala, pa nimam še nobene strije. Zanimivo, kaj? Hel32, mene ttudi večkrat tam med nogami tišči. Imam občutek, kot da mali hoče ven uiti. Al pa se samo vezi razegujejo in od tu občutek tiščanja??user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 12:31:59   
Flora2
Hel32 joj ne o hrani, sem lačna kot volk, vsi so nekam šli jaz pa ne morem na malico, se mi že kar meša, sem pojedala dva ringloja pa jabolko je pa še hujš, mislim da bi zdele tud vampe pojedla user posted image

Ayo super za tak lep vikend, sploh če je dobra družba ne more biti boljšega pa še kaj dobrega za pojest je pa že sanjsko.
Glede službe te pa razumem, jaz tudi nisem tip ki bila lahko doma, rabim svoj denar in vsaj malo neodvisnosti, pa vem da bi mo moj vse nudil ampak to ni to, zato te popolnoma razumem. Res je zoprno to, da boš morala tako kmalu v službo in da niti polovičnega del. časa ne dobiš, groza. Upam da se ti razplete tako da bo prav.

Jaz sem si pa zračunala da grem v službo še natanko 18xuser posted image , pa se mi že zdaj vleče ko to vem pa čeprav bo minilo kot bi mignil, vmes greva še na dopust potem smo pa že v finaluuser posted image , kam je zletel ves ta čas?? ampak vem, da nam bo še fino sploh ko pomislim da bom eno leto doma, se mi kar samo od sebe smeji.

Go_ta, očitno je bil ta vikend za naju namenjen gnezdenjuuser posted image , meni je tako fino da ne znam povedat, ko si zamislim kaj in kako bi imela, samo razumejo me bolj slabouser posted image .



(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
   RE: Avgustovke 2009
25.5.2009 12:59:58   
hel32
Že vem kaj bom kuhala,
Gobovo juho in ajdove žgance z cvirki, njami, njami.
Seveda gobovo juho kuham sama, ne uporabljam "pakl" variant!
Ja smo user posted image , pa se nam vezi tam spodi rahlajo, pripravljajo se na porod, še 2 dni pa bom v 7 masecu!!! user posted image user posted image
Jaz sem tudi čist pripravljena na novega user posted image , gnezdenje me daje ja, pa morem kr lepo počakat, ker še ni omara in previjalna sestavljena,
nimam kam cunjic zlagat, pravzaprav je še najmanj 7-8 tednov časa! user posted image
Panika me pa mal grabi!!user posted image
Zdaj pa grem kuhat!

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?