Muca83
|
O, punce. Jaz sem pa zadnjih nekaj dni tako zdelana, da se nič ne oglasim. Ponavadi preberem kar ste napisale, potem pa mi zmanjka energije. Sulfinija, vesela sem zate, da slišiš srčka preko AS! Trebušček ti pa tudi veselo raste. Joj, samo še 3 dni in boš imela NS. Prav zavidam ti. poopsie, tudi tebi se kar pošteno pozna trebušček. Joj, jaz sem se pa v začetku tega tedna veselila, kako so znaki vsak dan malenkost manj očitni. Potem se je pa začelo enkrat v sredo se mi zdi, spet vse slabšat. In to prav stopnjujoče. Sem bila vsa zdelana od službe, ker delam 10 ur na dan, potem pa še slabo počutje zraven pa utrujenost od nosečnosti itd. Sem v četrtek že ob 19h zaspala. Potem me je pa včeraj pozno zvečer spet zagrabila moja volčja lakota, jaz hitro jem, potem sem pa samo vstala in čez 3 min že objemala školjko To je bilo drugo bruhanje v tej nosečnosti. No danes zjutraj je pa sledilo še tretje bruhanje. Sem tudi nekaj minut po zaužitju cel zajtrk pustila v školjki Ne vem kaj je zdaj s tem, a me bo začelo v 11. tednu bruhanje dajati al kako. Na srečo sem potem uspela zadržati hrano v sebi ampak sem se pa ful slabo počutila cel dan. Še vedno odštevam dneve do NS in kakor mi hitro minevajo dnevi, se mi zdi, da se število dni zeloooo počasi premika. Še sreča, da imam NS zjutraj če ne bi se mi tisti dan mešalo. Še 13 dni... Vidim, da se že o nakupovanju pogovarjate... Joooj jaz bi kupila vse kar vidim za malčke. Sploh cunjice in tisti mini čeveljci, to je vse tako srčkano! Samo jaz bom celo zalogo oblačil dobila od sestre, tudi posteljico imam nekje obljubljeno ampak bom še pogledala kakšna je. Kupiti bo pa sigurno treba voziček in avtosedež. Pa vso to drugo opremo, se pravi te ležalnike pa igralne podloge in podobne stvari ki se mi bodo zdele potrebne. Aja pa previjalno mizo bom tudi najbrž kupila, če bom uspela dobiti kje dimenzijo, ki jo bom lahko spravila v predviden prostor. Nakupe imam pa v planu za kasneje, tam recimo ko bom noseča 6 mesecev. Imam pa prej še v planu zamenjati svoj avto, imam namreč takega s tremi vrati in brez klime in bo treba to spremenit. No, to je bilo v planu še preden sem zanosila. Zdaj je pač plan še toliko bolj potrjen Uživajte v svojih trebuščkih!
|