diti
|
Dobro jutro oz. dober dan vsem ! Končno malo zimske idile. Če ne bi slišala ropotanje lopat, tako ne bi verjela, da je zapadlo nekaj snega! V ponedeljek sem imela pregled, vendar sem zbolela in sem do torka na bolniški. Prav hecen občutek je bit doma in ne v službi, ampak za par dni pa prav paše Čestitke vsem za preglede Ninica, ti si spraševala glede klasičnega ginek. pregleda. Meni ga je do zdaj naredil prav vsakič, s tistim mrzlim orodjem, ki ti ga porine not in razpre nožnico. Ja, nič kaj prijeten občutek. Ampak moj G je že star in njegovi pregledi temeljijo na stari praksi. Do zdaj mi je naredil samo 2 UZ, tako da če ne bi šla na 3D, sploh ne bi vedela, kako moj pikec napreduje. V ponedeljek mi je naredil ta klasični vaginalni pregled, nekaj s centimetrom meril po trebuhu in nato z neko leseno zadevo 5 sek poslušal trebuh baje, da so te lesene zadeve uporabljali pri naših mamicah Glede teže, sem na +9, pa je rekel naj poskusim malo pazit. No, bomo videli Tudi meni se delajo take rjave pikice na prsih, pa tudi tisto mlezivo mi teče, in to samo takrat, kadar nimam modrca gor. Smo pa v petek dobili voziček Jane in je res super, sem zelo navdušena nad funkcionalnostjo vozička. Punce, lepo bodite, pazite nase in svoje otročičke, jaz pa se grem učit za strokovni izpit Lp, Diti
|