Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
prehitevala. Čez teden ali dva pa bomo tudi že čisto pripravljeni nanjo, tako da ne bo več problema. Sobica je že nared, manjka pa še celoten tekstilni program (razen cotk), kozmetika, itd. 
.
. Pozna se, da otroka 4 dni nisem imela pri sebi in šele potem so se zganili, da bi blo fajn začet dojit
Sem pa skoraj brez mleka in še Marcel je bl lenčina za vlečt, seveda če so ga pa v P 4 dni hranil po flaški.
samo da je zdej vse ok z vama
) sm tud že na pragu tega da mu začnem samo flaško dajat
sej se hecam...zdej se pa res morm pozdravt
vidim, da imaš res slabe dneve. Važno, da je mali zdrav, avto bosta že popravlja. Pa ne sekiraj se preveč, da se čim prej pozdraviš, da bomo lahko vozičkale
No in so jo izklopili
hehe...stanovanje je pa eno še...upam da se bo moj kej odloču predn še tega prodajo...a si ti pa uredu? le glej da se merkaš
moram pohvaliti, saj za popolnoma vse skrbi. Mene še vedno fuul šivi bolijo in mi prav pride, da imam vse skuhano, oprano, nakupljeno,..
še od mene. Ste pa dobil fejst babnico... upam, da ni bil pretežak porod glede na njene mere