Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
no kaj pa ve ostale nosečke kako ste? da ne bom sam jest jamrala

: mene križ boli pa trtica pa ceu hrbet u bistvu pa nekje z dlesni občasno mal krvi prteče pa, ja, nos "zabasan" - bol zatečena sluznica, nč ven ne pride, samo diha/spi se težko, upam, de tko ostane sicer, ker res ne bi rada prehlada ipd. fasala, pa nespečnost me daje (ponoči), samo spala bi (podnevi), včasih bi prav vse požrla poj se mi pa po cel dan nč ne je, pa mal sem presrečna pa mal (pre)sitna
. Sem pa vesela kt se mi trebuh prav lepo že vidi, pa sprejemam čestitke ob doseženi polovici nosečnosti
, pa brcanje obožujem
Pa tko kt je Zinchy napisala - čimbolj sproščeno pa bo sigurno lažje. Mora bit pa zoprno tkole čez rok vlečt, čeprav vemo, da je to sam datum in gre komot kar dost dni gor al pa dol. Vsekakor bomo navijali zate, mogoče boš pa že za rodit, ko boš v P pršla pa sam vedla ne boš
!
.
, vesela
!
in veloko lepih trenutkov
in novopečene mamice,
, pa sem bila 99,9% prepričana, da bo fantek
Ne vem, ne razumem tega, razen če jim tako noro laufa, da imajo tono naročil in ne folgajo? Mene je v prvi