Katalenca
|
drage moje, tudi jaz sem postala mamica sinčka Davida, ki se je rodil 22.9. Začelo se je ponoči ob pol enih, me fajn zaboli v trebuhu, ok, grem na wc. Se vležem, potem pa čez 10 min spet fajn zaboli. Ok, kaj je to???? Hlačke ble mal mokre. Ok, menjam. Ta druge že rahlo obarvane rdeče. No, potem paslednji popadki pa že na 6-5 min. Dragi, začelo se je :) On pa po eni uri spanja bil valda ful vesel v torek zvečer sva namreč še ful čistila po pleskanju :) Potem popadki sledili na 5 min. Se počasi oblečem, torbo do konca pripravim in deset do treh bla že v kr porodnišnici. Me sprejme sestra, se vležem v sprejemni sobi, nastavi ctg, popadki vedno bolj boleči in potem lepo počasi izpolneva papire med merjenjem. Me pregleda in odprta 4 cm. Juhu. Potem ne bo tako dolgo. Potem klistir (čisto prijetno, v sekundi končano), grem počasi na wc... Potem do moža in sva skupaj predihavala popadke. Naslednji pregled že bila 6 cm odprta. Odličila sem se za epiduralno in bilo je res super, sicer mi ni čisto prijela in sem bila vesela, da mi ni, ker sem vseeno nekaj čutila. In ob pol desetih je prijokal za svet sinek David. Res priporočam epiduralno ker res odvzame bolečino, občutke pa ne. Porod je prijetnejši, V petek prišla domov, Danes na obisku patronažna, vse super, dojimo se lepo, ... Lepo pozdravljene
|