flik
|
živjo , najprej iskrene čestitke tistim, ki mate svoje male štručke že v naročjih , vsem tistim, ki vas že po malem šraufa želim čim hitrejši, lažji in brez posedic porod... vsem ostalim, ki pa imate(mo) še malo več do poti v Rim, pa čim manj nosečniških težavic in čim lepši iztek nosečnosti. Tako . evo mene po dolgem času. Sicer sem že 1 teden doma, ampak je skos neka akcija, v službi na koncu sem mela ful gužvo (predaja poslov pa to), tako da sm bla čist crknena, zdej pa se kar nekak ne morem umirit, skos neki prčkam, šibam naokoli . Jutri sm misla it na CSD, pa bom rajš prestavla še za kak dan (stavka pa to). Včer sem oprala 3/4 cunjic za , dons sem jih 2 uri peglala. Joj, sem že čist pozabla, kolk so te stvari mejčkene . Aja, sej ste o tem gotov že kej govorle, pa vseen vprašam - al se je treba za posvet za epiduralno v Kr porodnišnci naročit al lahko kar prideš tja, takrat, ko delajo? Prvič vem, da sem mela uro, zdej pa ne vem, al se je kej spremenil - na netu nič ne piše. No, prej vas tuki vprašam predcen kličem. Zdej pa šibam na sprehod, dokler je še suho. Imejte se lepo.
|