Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
pišuka almera, bor zgleda pa ful velik.....zdej ste nas pa uzadi pustil
vse imate na smrekicah par bunkic....da vidite mojo, vas bo kap, je tolk nadevana da je nevarnost da se sesede pa mislem da je 180 velika......men je kul
Daj pokaži smrekico Naša je tudi full bogato okrašena, samo je mala
vse imate na smrekicah par bunkic....da vidite mojo, vas bo kap, je tolk nadevana da je nevarnost da se sesede pa mislem da je 180 velika......men je kul
nč prej kot na božični večer
komaj, pa saj božiček jo mora prej videt, da bo pod pravo smrekico nastavil darila
Neboglasnica, evo recept shranjen, a imaš še kaj dobrega, pa enostavnega za nardit
Imam, imam. Si recept za skutino pecivo že zapisala?
kaj boste pa pekle za praznike? Pri nas imamo ponavadi orehovo potico, domačega prijatelja, navadne piškote, rolado, skutino pecivo, pa še kaj kar je trenutno v modi.
Ne morem verjet, dragi je šel spat. Po mojem je bolan.
nč prej kot na božični večer
komaj, pa saj božiček jo mora prej videt, da bo pod pravo smrekico nastavil darila