pocka
|
Sem vam tudi jaz prišla zaželet vse najlepše v novem letu, pa naj naši pikeci počakajo do marca na toplem! Vse tiste,ki vas grabijo prehladi in ostali bacilčki, želim,da se hitro pozdravite. kajaka - dobrodošla! mama_m - za Žiga,da je vse lepo prenesel,zdaj pa potrpita še teh nekaj dni doma,bo potem toliko lepše povijalne plenice - ne znam svetovat kje bi se jih dalo kupiti več v paketu,mi smo jih kupovali posamezno, spomnim se samo tega,da smo bili veliko bolj zadovoljni s tistimi barvnimi (mislim,da je firma Kris), tiste v BC so postale kmalu malenkost premale. Jaz sem morala danes zjutraj v P,je bila moja G dežurna in sem klicala,da mi res nenormalno otrdeva trebuh zadnje dni. Je naredila CTG, vaginalni UZ in me pregledala, od prejšnjega pregleda se ni skoraj nič poslabšalo (trkam),malo se vidi,da se odpiram,ampak še ni nič kritičnega. Se je pa odločila,da dobim naslednji teden 2 injekciji za razvoj pljučk. A ima katera izkušnje s tem (tiste,ki ste že bile noseče)? In seveda mi je dala bolniško do konca, upam,da mi odobrijo, moram pa čim več ležati in počivati. Še podatki za seznam, pregled ostaja 8.1. samo kilce so pa že na +13 (se vidi,da so prazniki), kar ne morem verjeti kakšne količine hrane sem sposobna spraviti vase! grem nazaj na kavč,dokler Taja spi...lepo praznujte!!!