Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sn pa ugotovila, da si bom morala za naslednjo zimo nabavit novo zimsko garderobo kr sn že vse puloverje in pulije raztegnila
......komi hodim......Maša je šla dons k mojim.......jutr jo greva iskat.....najprej pa še v šoping in za finiš bo moj še pomil vse hodnike.....ker to pa nisem več mogla.....sm bla že od zjutri pa do štirih skoz v akciji.....tko da sm res koma........moj je šu mal žurat k mu je cel dan telefon zvonil.....in potem je vsakmu oblubu da se dans še vidjo.....jao.....deci......če bo z vsakim sm eno pjačo spil bo koma
pa se kr fejst pazim samo ne vem od kog kg...zato pa se tut ne sekiram...tako ko so prišle gor bodo šle tut dol...no, mogoče bo malo dlje trajalo, ampak vse se da...v glavnem da je s pikecom vse ok
sploh pa zdej ko so ti prazniki... sej mene ne skrbijo tok kg, kokr bol to ko pravijo, da je potem porod težji... js tko mal migam, sm čist brez kondicije, in me zarad tega bolj skrbi porod, če so pa še kg zraven je pa še slabi...no pa sej, bomo že prežvel....če so vse druge bom tut jst- bomo tut me
, najverjetneje pričakujemo
.
tak da lepo se imejta in uživajta..