Anonimen
|
Zdravo! Sicer vidim, da med pogrešanim še nisem, se vam vseeno javljam. Mi smo ok, po starem, še na S. Primorskem pri mojih, po NL pa se vračamo v Lj. Sem pa čedalje bolj zaspana, sam spala bi, edin problem je v tem, da me že po parih urah začne boleti kolk, še najraje me kar oba naenkrat bolita. Če me pa že kolk ne boli, pol pa hodim lulat... mama_m - Držim pesti za operacijo, da bo uspešna in da bo Žiga pa njej čimprej okreval, pa da ga ne bo preveč bolelo. Najaa - Pazi se in važno, da je vse ok. zatekanje - Malenkost zatekam, ni pa prehude sile. cunjice - Jaz bom dokupila še kakšno št. 56, ker kljub temu da je bil sinko velik 53cm in imel 3,5kg so mu bile št. 56 kar ohlapne in velike. Sploh pa so te številke nekaj na približno - vsepovsod piše 56, sam to je bolj tko od oke, ker so nekatere res bolj velike. Kompletek, ki sem ga kupila v BC za sina iz P je bil št. 56, ampak tolk velik, da mu je bil prav pri 2,3-eh mesecih, pol si pa predstavljate kakšen revček je zgledal... kile - Men se zdi, da so v porastu ... Bomo videli 7.1., ko imam pregled. Punce mejte se lepo, pa se slišimo po NL.
|