Anonimen
|
Vsem, ki imate danes preglede dobro opravite! Pri nas je do 12 ure zdržalo brez dežja (no, sej en vem kako sedja kaže zunaj, do okna se mi pa ne da ), tako da sva s tamalim šla še na en sprehod. In sva srečala patronažno, ki je prišla pri Juretu na dom, ko sva prišla iz P. Pa vpraša kako smo, se ni mogla načudit kolk hitr zrastejo. Pa sem ji rekla, da jo bom marca zopet rabila, pa sploh najprej ni dojela. No, men se zdi, da bom počila takšna sem, ampak ko imam bundo gor se res ne vidi nič. spps - Lepo da te pikica ni bolela - obloge nimajo tu nobene veze, ker... Meje je prvi dan spet Ampak tokrat samo prvi dan... res ne vem kako jim to rata. Ampak sem preživela. Nina00 - Želim, da se sinko pozdravi. Je pa res fino, da je bil vsaj za RD zdrav in se je imel odlično. seznam za novorjenčka - Kupujte sedaj res najosnovnejše stvari, ker drugače se bo samo po predalih valjalo, sploh pri kakšni kozmetiki ne pretiravat. Pa le kupite kakšno oblekco št.56, ker drugače se meni zdijo še bolj drobčkeni ti naši pikci, k imajo pol prevelike št. in vse gor zavihano. Jure je bil velik 53cm in težek 3,5 kg, pa mu je bil kakšen kos št. 56 še velik... sploh un kompletek, ki sem ga namenila, da pridemo iz P. Sej z njim je prišel iz P, ker drugega nisva imela, mapak sem ga doma takoj preoblekla v kaj manjšega. mama_m - Tvoj je čist preveč priden. Z mojim več kot očitno nista v žahti! Ne vem če je v 6-ih letih skuhal 5-krat??? Še za pomit posodo se spomni le, če ga dregneš pod rebro.
|