|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako dalje
17.12.2008 16:49:55   
misty65
hvala za te besede....mislim da lahko le pričakujem tako kot je rekel pismo njegovega odvetnika, ker bo nekje v februarju ali marca naslednje leto sprožil ločitveni postopek. vsekakor pa javim.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kako dalje
17.12.2008 16:56:20   
Anonimen
Misty. Premisli o svojih besedah in od kje izvirajo. Si želiš ločitve ali se boš pač sprijaznila z zahtevkom za ločitev? Najlažje je oditi mar ne in se ne soočiti z realnim problemom.

Odnosi temeljijo na komunikaciji in prva misel, ki mi pade na pamet je to, da psihoterapevtko obiščeta skupaj. Vredno se je potruditi za to kar imata. user posted image

Zakaj ti to pišem? Ker se mi zdi, da se je vredno potruditi in odkrito pogovoriti. Morda se do zdaj nista ali pa sta se, vendar nikoli kako reagirati v določeni situaciji.

Vedi, da vsak človek na določeno stvar ali stanje reagira po svojih najboljših zmožnostih v tistem trenutku. Morda ne zna reagirati drugače kot to, da se umakne. Vsekakor je vreden pogovora user posted image


(odgovor članu misty65)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: kako dalje
17.12.2008 17:36:37   
Dadi
Škoda za vaju ampak očitno tvoj še pri 40 ni dovolj zrel. Bežanje od problemlov namesto reševanje je žal le dokaz tega. Res pa je da imata vsak od vaju že svojo partnersko zgodovino in sta morda obremenjena tudi iz te strani. Ne predaj se, vztrajaj da se pogovorita.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: kako dalje
17.12.2008 17:56:50   
kaya2007
vse kar si napisala o vajini vezi, se res lepo sliši..ampak NI. če bi bil tvoj mož res zrela oseba, ki te ljubi, bi povsem drugače odreagiral, ko si prišla do njega s svojo stisko oz. stisko tvojega sina, ki si ga btw res lepo vzgojila.
rekla bi, da je tvoj mož skrajno nesamozavestna oseba z mnogo kompleksi, ki jih rešuje na tak način, da si te podreja, ko pa nekaj ni po njegovem, preprosto odide-samo zaradi tega, ker ve, da ga boš rotila, prosila itd. in mu s tem polnila njegov ubogi ego.
na vsak način ga pusti pri miru, če hoče, bo že sam pritekel domov, ko bo ugotovil, da njegova taktika ne užge več. to je čisto čustveno izsiljevanje, kar on počne. ti pa se spravi k sebi in nehaj za vse kriviti sebe, kriva si kvečjemu prav tega.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: kako dalje
17.12.2008 18:02:58   
Anonimen
Ne vem odgovora.
Bi ti rekla samo to, da sem bila prepicana, da z leti zivljenje postaja lazje, pa je samo se bolj kompleksno.

Ce ga ljubis, vztrajaj, vztrajaj pri pomoci, poskusi smiriti svoje konje, ko prides v tako situacijo, da tezave se ne povecujes. Ce se splaca, sama ves. Reci a priori, da je pri 40-ih nezrel, je tko tko. Sicer drzi, ni pa dovolj tehten razlog za konec, po moje. Ker vsi nosimo s sabo neke probleme, samo eni jih niti pokazejo ne, ker so ves cas isti, ves cas samo politicno korektni. Ti pravis, da je vajina zveza ljubeca...torej se tu pokaze nasprotni pol. To je zame sprejemljivo, taki konflikti, mogoce zate ni. Recimo zame bi ne bilo sprejemljivo,da je ves cas clovek isti, to bi me dolgocasilo. Se mi zdi, da si tudi ti bolj tukaj, moz pa ne.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: kako dalje
17.12.2008 20:46:22   
misty65
sama sem istega mnenja...pogovor, pogovor, pogovor...vsa sem zlomljena, ranjena...kako sploh do njega...on je iz zagreba, jaz iz ljubljane...verjemi da ne mečem zlahka puške v koruzo, izgubila sem očeta, prvega moža, hčerko...lomim se...agonija...kako dalje? če in sploh dalje? njegova ignoranca?...verjemi, milijon vprašanj...a niti enega odgovora...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: kako dalje
17.12.2008 20:51:46   
Anonimen
verjemi, milijon vprašanj...a niti enega odgovora...


Hmmm....prelahko je reci pojdi. Mogoce pri dvajsetih, tudi tridesetih ja, ampak zdaj. Kaj pa vem.

(odgovor članu misty65)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: kako dalje
17.12.2008 20:53:45   
misty65
kaya...vem. razum je eno...srce govori drugace. evo teorije...moj mož je zgodba iz otroštva, ki je tudi v filmu ne najdemo...kaznovan na vse možne načine, bolj kot se je trudil (ubogal, čistil, bil odličnjak, pomagal...)bolj je bil kaznovan..fitično in psihično...ne bi verjela zgodbi da je resnična, in potem spozna mene, drugo žensko v njegovem življenju...trudi se in da vse od sebe, nakar ga jaz prizadanem!!! (za normalne ljudi bi bilo to kot šala), oseba ki jo najbolj ljubi v svojem življenju...lahko samo slišim njegovo zgodbo...OSEBA KI JO NAJBOLJ LJUBIM ME JE PRIZADELA V LETU IN POL 4 KRAT...NE MOREM VEČ, NE GRE...kaj bi vi njemu svetovali??? normalno bi mu dali prav...in tu jaz obujem njegove "čevlje", ki so mu prevelike...kaj šele meni...

a vsi konflikti so bili...malenkostni...a za nekoga preveliki....

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: kako dalje
17.12.2008 20:56:22   
misty65
verjemi...tudi jaz NE VEM....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:06:03   
Anonimen
Samo ti ves, ce je vredno, da gres naprej. Verjetno zmores, ker ti zivljenje prinasa take korake. In kolikor vlagas, toliko dobis, ceprav je vcasih prelepo in prebolece obenem.

(odgovor članu misty65)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:06:50   
ronja
Bi ti rekla samo to, da sem bila prepicana, da z leti zivljenje postaja lazje,

Hehe, ja, kje si pa to pobrala?user posted image A nisi nič staršev poslušala: "boš že videla, ko boš toliko stara kot midva zdaj..."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:07:35   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: misty65

a vsi konflikti so bili...malenkostni...a za nekoga preveliki....


Ja, samo to je njegov problem. On se mora s tem soočit in si priznat, da ima problem.


To je tako kot npr. alkoholik, ki je čustveno odvisen. Ki je odvisen zaradi tega, ker je čustveno neuranovešen. Vemo, da so razlogi za to, da je tak, ampak a ga bomo zdaj pa vsi ujčkali in mu dali prav, da pije, ali se bo moral soočit s svojim problemom, zaradi katerega je postal alkoholik, in ga rešit? To je isto.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu misty65)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:07:53   
Anonimen
Bi ti rekla samo to, da sem bila prepicana, da z leti zivljenje postaja lazje,

Hehe, ja, kje si pa to pobrala?user posted image A nisi nič staršev poslušala: "boš že videla, ko boš toliko stara kot midva zdaj..."


Slabo, ja user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:12:05   
Anonimen
. Vemo, da so razlogi za to, da je tak, ampak a ga bomo zdaj pa vsi ujčkali in mu dali prav, da pije, ali se bo moral soočit s svojim problemom, zaradi katerega je postal alkoholik, in ga rešit?


Saj ne vem, ce ga ravno skoz ujčka. Je pa na nekatere besede prevec obcutljiv, ce sem prav razumela?

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:15:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mož pa se zdaj res nekam otročje obnaša! Povej mu, da ne pričakuješ česa takega od njega... Ne more vsakič it, ko mu kaj ne paše! Saj vsakemu kdaj kaj ne paše!


Ne vem, ce je otrocje, ce je ravno beseda ne pase mu, prava.

Jaz pa mislim, da je takrat cisto adijo in ne vidi druge moznosti kot pobeg. Po moje ga nekaj tako zelo zaboli.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:18:11   
ronja
misty, glede na zgodovino se poizkusi malo kontrolirat, če prideta z možem še kdaj skupaj, da ne boš preveč dramatizirala vsake malenkosti. Tudi moški so včasih nežni in jih hitro prizadaneš... Vsekakor se boji, da bi te izgubil in zato rajši sam naredi konec, ker ima tako on v rokah, kdaj in kako se bo to zgodilo in meni, da bo tako manj prizadet kot če ga doleti nepripravljenega. Povej mu to, koliko ga imaš rada in da ga nočeš prizadet, ampak da se morata zmenit. Če noče slišat, mu magari napiši pismo - boš vsaj vedela, da si dala vse od sebe...

Res je, da sta s sinom zelo povezana in prav je, da to negujeta, vendar ima tudi Anja prav, ko pravi, da se pač v študentskih mora odnos malo spremenit, mogoče celo distancirat. Izguba ljubljene osebe lahko dva človeka še bolj poveže - ampak če hočeta it naprej, oba, potem si bosta morala dati dihat (to pomeni, da ne bo nihče užaljen, če kako leto ne bosta šla skup na morje...)

Vso srečo in čim lepše novo leto ti želim!

(odgovor članu misty65)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:19:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

misty, glede na zgodovino se poizkusi malo kontrolirat, če prideta z možem še kdaj skupaj, da ne boš preveč dramatizirala vsake malenkosti. Tudi moški so včasih nežni in jih hitro prizadaneš... Vsekakor se boji, da bi te izgubil in zato rajši sam naredi konec, ker ima tako on v rokah, kdaj in kako se bo to zgodilo in meni, da bo tako manj prizadet kot če ga doleti nepripravljenega. Povej mu to, koliko ga imaš rada in da ga nočeš prizadet, ampak da se morata zmenit. Če noče slišat, mu magari napiši pismo - boš vsaj vedela, da si dala vse od sebe...

Res je, da sta s sinom zelo povezana in prav je, da to negujeta, vendar ima tudi Anja prav, ko pravi, da se pač v študentskih mora odnos malo spremenit, mogoče celo distancirat. Izguba ljubljene osebe lahko dva človeka še bolj poveže - ampak če hočeta it naprej, oba, potem si bosta morala dati dihat (to pomeni, da ne bo nihče užaljen, če kako leto ne bosta šla skup na morje...)

Vso srečo in čim lepše novo leto ti želim!



Se podpisem pod vse tri tocke.

In cakam komentar user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:22:36   
ronja
Ja, samo to je njegov problem. On se mora s tem soočit in si priznat, da ima problem.


To je tako kot npr. alkoholik, ki je čustveno odvisen. Ki je odvisen zaradi tega, ker je čustveno neuranovešen. Vemo, da so razlogi za to, da je tak, ampak a ga bomo zdaj pa vsi ujčkali in mu dali prav, da pije, ali se bo moral soočit s svojim problemom, zaradi katerega je postal alkoholik, in ga rešit? To je isto.

Tu se pa podpišem. Odrasel človek pač mora odrast in pustit pretekolost za sabo. lahko mu pri tem pomagamo, ampak ne moremo naredit tega namesto njega. Ni pa treba, da mu ravno sol na rano sipaš - če veš, da je nekje občutljiv, pač na tistem področju malo bolj paziš na besede - poveš pa še vedno to kar misliš (saj na srečo obstaja več načinovuser posted image ).

mič, imaš prav - nisem se dobro izrazila - mislila sem, da zbeži, kadarkoli se ne moreta uskladit. Ona pa bi lahko bolj izbirala besede... In če ve, da je tako čustvena, da jih takoj ne more, naj si vzame par ur, da si zbistri glavo in mu potem malo bolj obzirno pove... On pa vsekakor takrat ne vidi druge možnosti, to je gotovo. Ampak to se da naučituser posted image .

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:23:08   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

. Vemo, da so razlogi za to, da je tak, ampak a ga bomo zdaj pa vsi ujčkali in mu dali prav, da pije, ali se bo moral soočit s svojim problemom, zaradi katerega je postal alkoholik, in ga rešit?


Saj ne vem, ce ga ravno skoz ujčka. Je pa na nekatere besede prevec obcutljiv, ce sem prav razumela?


Ja, saj pravim, da se ga ne da in da je prav, da se ga ne. Ni prav, da bi zdaj ona morala celo življneje pazit, kaj govori, da ja ne bi kdaj kaj narobe rekla. In to zato, ker ima on problem.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:25:10   
Anonimen
mislila sem, da zbeži, kadarkoli se ne moreta uskladit. Ona pa bi lahko bolj izbirala besede... In če ve, da je tako čustvena, da jih takoj ne more, naj si vzame par ur, da si zbistri glavo in mu potem malo bolj obzirno pove... On pa vsekakor takrat ne vidi druge možnosti, to je gotovo. Ampak to se da naučituser posted image


V bistvu je oboje res. Saj verjetno sta prav narejena za skupaj user posted image , oba se imata nekaj za naucit, misty izbirat besede, on pa ne takoj zbezat. Vprasanje je samo, ali se obema zdi vredno, da se ucita?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:26:43   
ronja
mišni, verjetno je najboljši skupni trud: on se trudi rešit svoj problem, ona pa medtem malo pazi, da ne zatre njegovega napredka... Če je recimo nekdo zelo nesamozavesten, ga bo vsaka kritika podrla - in če ga kritiziraš (tudi to, da je nesamozavesten), potem bo vedno hujše... Nič ne pomagaš s tem... Če ga hvališ, pa počasi dobiva na samozavesti in ko doseže določen nivo, mu lahko tudi mirno poveš kako ostro kritiko, pa jo bo lepo pokončno prenesel... tu je podobno, samo da dosežeta tisto stopnjo zaupanja, pa bo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:27:21   
misty65
ja, ti si edina ugotivila kje je "point"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:27:41   
Mišni
Ja no, itak, če se je pripravljen soočit s problemom, ki ga ima, mu pomagaš, normalno.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:28:47   
misty65
strinjam se s teboj...hvala za želje...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: kako dalje
17.12.2008 21:28:51   
ronja
V bistvu je oboje res. Saj verjetno sta prav narejena za skupaj

hehe, ja, mene malo spominjata na moja staršauser posted image . Ni sicer oče tako drastično bežal dobesedno v drugo državo, se je pa definitivno zapiral pred njo (pa ne samo onuser posted image ). no, zdaj sta srečno ločena, hehe, kaj pa počneta, ko sta skup, pa rajši ne razmišljamuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?