Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Upajmo da kaj bo.....
.
. V sredo ma pregled. Držite pesti da me G da na bolniško. neki mi je obljubljala (glede na to da mam štalo v službi, pa da se vak dan vozim NG-LJ-NG), ampak ni pa se izjasnila kdaj
Sam pol sm ugotovila da rabš razen oblekic še ful stvari zravn....(pribor za nohtke, gazice, kremce, dekice, bla bla) zdej si delam seznam počasi kaj morm nabavit.
/PO
/PO
Tako,da ga bom jutri imela doma.
. Tolažim se da bo kmalu mimo....
, jaz pa sem šele začela merit stvari za mene. Prebrala sem vse trgovine z oblekicami za nosečke in sploh probala, kako to izgleda. Ker sem visoka je bil tu problem dolžina. Končno sem neki najdla v Prenatal v italiji in si kupla tako lepo trenirko za take. he he, kako je lepo. Pol pa sem si pomirila še ene kavbojke z tisto lastiko, stale so mi ku ulite, prou zame, dolge... a 77 €, zdej pa ne vem, ali mi bodo celo nosečnost prou ali ne... če mi bodo, pole mi ni dosti, če pa se kje zredim... pole so ful drage.
samo se ne sekiram. jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, da bi videla kako se vse skupaj odvija pa potem nabavla, če bi blo potrebno.