Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Upam, da bom dobila tudi 4-urno bolniško
)!! mi ga bomo tut nabavli...sam u živo ga pr nas v slo ne vidš zato se odpravljamo v udine, kje pa si ga ti vidla?oz kje v udinah so te trgovine, v uni piramidi Oj, jst sm ga vidla v trgovini io bimbo, ki pa ni v piramidi ampak moraš it na Udine nord ven, na mostu čez hitro cesto, ki se ji potem pridružiš. Potem pa slediš samo oznakam za Tarvisio. Na levi strani ceste boš zagledala Arteni trgovinski kompleks, čez cca 500 m pa zaviješ na desno h Obiju. V isti stavbi kot Obi je tudi Io bimbo. Če stojiš pred Obijem je cca 50 m na desno. Upam, da sm kej pomagala.. Ja, če imata manjši avtomobil zna bit problem, za ga dat noter!
, jaz sem bla na pregledu in je vse ok!!! Merlo mi je reku, da moram itak bit doma na bolovanju, naslednji pregled mam 10.2 morfologijo. Za spol ga nisem prašala, vendar je kar sam reku, da ni še siguren kaj je. Sem itak rekla, da ni važno, ker ne bom prašala kaj je. je reku pa da j dojenček bolj mičken, vendar v mejah.
No, sem najprej tri dni ležala na oddelku, kjer so porodnice z rizično nosečnostjo. Osebje OK.
Dobro, da sem se v MŠ naučila pravilno dihat. No, pol so me po 4 urah brez obrazložitve dali na CR. Intenzivna po CR- zelo u redu osebje. A kaj k te pol čakajo še 4 dnevi na navadnem oddelku. Katastrofa- 4 dojenčki v sobi (ena je mela dvojčke). Osebje tamale fila z mlekom, da pol se mi ni hotel dojit. Zelo slab spomin.