Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 16:53:15
|
|
|
|
Luni
|
Mi tudi v soboto praznujemo: 4 leta. Nič ne bom komplicirala: narezek za starše, obloženi kruhki za mladino, kaj kupljenega za prigriznit in torta: Maček Muri :bravo: Lenny, bereš? Sicer pa sem se prejšnja leta bolj potrudila (letos ni časa :zmeden: ). Sem napekla piškotov, jogurtovo pecivo (je na hitro), sadje s pudingom, jabolčno pecivo (mnjam)... Letos sem samo lepa vabilca naredila, vse ostalo bomo pa :)-:)-:)- kupili :ups: :muca:
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 16:57:23
|
|
|
|
Lenny
|
Berem! Sicer bomo o torti govorili šele septembra ampak KAKŠEN MAČEK MURI!!!!! :)
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 21:35:12
|
|
|
|
mirka
|
:rozica:O tudi mi bomo praznovali v soboto in sicer 1.rojstni dan.:sloncek: Spekla bom torto zajčka:torta:, kokosove rogljičke, rafaelo oblatno, krem bananice- to je zelo hitro in dobro pa še otroci radi jejo, pa kokos rolado ki se ne peče,.. Pol nas bo pa kar nekaj praznovalo:torta: v soboto a ne? Adijo, pa vse nakbolje vašim malčkom.:darilo::torta: M:rozica:
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 6.4.2005 22:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridna:bravo::bravo::bravo: Mislim,da bo še do mene dišalo po dobrotah ko se bodo pekle:)-:)-:)- Vse najboljše:torta::torta::torta:
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 8:26:54
|
|
|
|
Luni
|
Še ne vem, Lenny, kakšen :ups: Naročen je, ali bo samo slikica na okrogli torti ali bo prav oblika, še ne vem. Jo slikam ;) :muca:
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 8:33:34
|
|
|
|
Lenny
|
Uuuuuu, super! To bi bilo ta-pravo za našega malega oboževalca mačkona M. Lepo praznujte!! Lp
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 10:06:59
|
|
|
|
Luni
|
Hvala, bomo. Komaj čaka (jaz pa z njim :)- ). :muca:
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 11:59:47
|
|
|
|
Luni
|
Mirka! Kakšne krem bananice? Pliiisssss :love::love: recept! :muca:
|
|
|
|
|
praznovanje rojstnega dneva 7.4.2005 13:13:22
|
|
|
|
Vanja-7
|
Odločila sem se, da bom naredila narezek in obložene kruhke, spekla pa bom kokosove rogljičke in biskvit s kokosom. Torto smo naročili pri Štormanu - telebajska. LP
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!