|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 196 [197] 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 15:20:38   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Tanik v lupinici je lahko tm 2-3 urc,kar je več pa ni dobr za njegovo hrbtenico.
altaja prov luštna slikca user posted image zdej me pa še bolj dajeuser posted image



hvala. nič drage moje, šibam jaz domov.user posted image


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 15:23:16   
Anonimen
jaz grem pa tamavčija v vrtec tko da lep dan vam želim!!!


(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 17:08:55   
litlleMiss
dan!
kako ste kaj? čestitke vsem za uspešne morfologije in druge preglede user posted image
Berem vas vsak dan, samo nevem kaj bi napisala, ker sem bolj nova v teh forumih...mi fant vsaki dan teži naj napišem nekaj in se vključim pa ne znam user posted image
Vidim da je spet tema o otroških vozičkih..jaz se še odločam med peg peregotom in cam-ovim vozičkom..kupila bi v kompletu s košarico in lupinico. Pa nevem kateri bi bil boljši..Če ima katera izkušnje bi prosila za nasvete user posted image

Sem bila zadnjič na 3D-ju in smo potrdili da je punčka.Brcike že kar fejst čutim..včeraj ponoči nisem mogla zaspat, ker me je mala brcala skoraj celo uro user posted image

Ta mesec bo bolj naporni za mene, saj imam maturo konec maja in se morem dosti učit..upam da bo čimprej minilo user posted image Imam pa tudi pregled 18. maja in komaj čakam da vidim malo pupiko user posted image

Uživajte v tem sončnem dnevu, pa božajte buščke ;))


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 17:29:13   
jasmina in tadej


Ej moje souser posted image !

Vam predlagam glede lupinic!!!!
Iz lastnih izkušen- imejte lupinice le za prevoz v avtu pa mogoče za kak kratek sprehod max pol ure!!!! Vam toplo priporočam!!!
Imam sestro ki je stara 6let in je imela ker pač moja mama ni poslušala trgovk mela tamalo not skor po cele dneve! Do 3leta je tamala skoz glavico držala na levo stran! Zakaj le! v lupinici nima opore!

Prosim ne delat tega svojim user posted image ! Max pol urce v lupinici oz. do 3h ur na dan!! Naj bo to samo za prevoz v avtu! Zato pa delajo košare, ker v košari lahko mirno spi! in mu glavica oz. ji glavica potem ne trpi tko kot v lupinici!



(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 17:47:27   
mayathebee
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej



Ej moje souser posted image !

Vam predlagam glede lupinic!!!!
Iz lastnih izkušen- imejte lupinice le za prevoz v avtu pa mogoče za kak kratek sprehod max pol ure!!!! Vam toplo priporočam!!!
Imam sestro ki je stara 6let in je imela ker pač moja mama ni poslušala trgovk mela tamalo not skor po cele dneve! Do 3leta je tamala skoz glavico držala na levo stran! Zakaj le! v lupinici nima opore!

Prosim ne delat tega svojim user posted image ! Max pol urce v lupinici oz. do 3h ur na dan!! Naj bo to samo za prevoz v avtu! Zato pa delajo košare, ker v košari lahko mirno spi! in mu glavica oz. ji glavica potem ne trpi tko kot v lupinici!



Hvala za nasvet! Jaz sem tudi ena izmed tistih,ki so 1.noseče in sem se tudi spraševala kako je s temi lupinicami, pa sem
dobla odgovor  user posted image user posted image



(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 17:50:20   
mayathebee
Evo,da se jaz še malo oglasim user posted image user posted image
Redna bralka sem, a ko je treba kaj napisat pa sem
tabuuser posted image user posted image saj to samo na začetku, ko se razgovorim pa,....
ni in ni koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za nasvete, so zelo koristni, še posebej za
te, ki smo prvič user posted image ...


(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 19:03:59   
yenny
Kar se lupinic tiče,jo jaz nameravam imeti samo v avtu in ko bom šla k zdravniku od avta pa do čakalnice,da ne dajem ven celega vozička.Kaj pa vem zadeva ni ravno najbolj priporočljiva,tam maksimalno do 45 minut in tega se mislim držati.
Keglove vaje,pojma nimam kako naj se spomnim,da bi ji delala.
Drugače pa še vedno delam diplomo iz vozičkov,še dobro,da bomo rodile septembra,do takrat bom že našla tistega pravega.
Še 2x grem spat in potem MF!user posted image Komaj čakam!Imejte se!

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 19:28:32   
klaja
Po dolgem času sem vas spet prišla malo pogledat, ste pridne čveke, vas moram pohvalit!

Bom kasneje prebrala malo za nazaj, zdaj bi samo nekaj vprašala, je še katera med vami, ki še ne čuti gibov? Vmes se mi sicer nekaj zazdi, samo potem ugotovim, da še to ni to, sicer sem res cel dan v gibanju in laufanju za mojima pupama, tako da nimam niti časa mislit na to, samo vseeno me je strah, da ne bi bilo kaj narobe.



(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 19:55:01   
Nepoznana
Ja, Klaja, js sem tudi ena nesrečna duša, ki še ne čuti svojega user posted image . Glede na PDP sem danes v 20t 3 dni, po zadnji menstruaciji še nekoliko dlje. Mi je pa zadnjič na pregledu (ko sem bila v 19 tednu) ginekologinja povedala, da imam otročka velikega za 17 tednov, tko da se zaenkrat tolažim s tem, da je pač bebica bolj majhna in da še zato ne čutim.

Sicer je pa tudi mene strah, da ne bi bilo kaj narobe...čeprav moram priznat, da me bolj skrbi to, da je otroček manjši... Mislite, da to pač pomeni, da najbrž ne bom rodila 56 cm velikega ampak npr. 50 cm?user posted image

Ampak bodimo optimistke....čeprav vem, da mi bo bejbi zelo polepšal dan, ko me bo enkrat konkretno brcnil...user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 20:16:05   
noa1
Holja user posted image !
Še ena taka, ki bolj bere in se zelo malo javlja. Ponavadi toliko napišete, da ne utegnem vsega sledit, zato bi odgovoril samo na vprašanje glede brcik.
Sem drugič noseča in tudi prvič brcik nisem čutila....samo kolcanje. Čeprav se mi zdi, da je moja prvorojenka bila bolj nemirna kot tole dete, ki ga sedaj nosim.user posted image  Do sedaj sem čutila konkreten premik le enkrat. Mi je pa na NS razložila, da zaradi lege posteljice najbrž spet ne bo nič z brcikamu, ker je postejica čisto spredaj (mogoče imam tudi zato že zeloooo velik trebuhuser posted image user posted image user posted image ). Zaenkrat me ne skrbi, drugače pa že komaj čakam na morfologijo, ki naj bi jo imela 18.5., ampak si jo moram jutri prestaviti zaradi obveznosti v LJ.

Voziček Imamo pa doma še od ta prve Quinny freestyla in sem z njim zelo zadovoljna. Bi se sedaj najbrž enako odločila kot leta 2007. Imamo pa tudi košaro, ki mi je dobro služila čez zimo, če bi pa imela poletnega otročka, pa košare najbrž ne bi nabavljala.

Uf...sem se sedaj razpisala... malo še za nazaj, ko se tako malo javljam.

Lepo se imejte, cartajte trebuščke in uspešne preglede vam želim.

papa

_____________________________

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 20:18:33   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

hi hi kepica ta je pa dobra user posted image

tud jst mojega božam pa mu govorim da naj bo v četrtek priden in da naj nam razkrije... bomo videli user posted image user posted image potihem sicer upava da je punčka ampak tudi če bo fantek ga bova vesela



joj, baby blue...sem ti pozabila odgovorit še na prejšnje vprašanje. Seveda te prosim, če vprašaš za materinsko šolo. Jaz bi šla v avgustu, če bo termin, drugače pa v juniju.
Drugače se pa čisto podpišem pod tale tvoj post. Mi že imamo enega fantka doma, že prvič sem si želela punčko, pa sem bila fantka vseeno enako vesela, tokrat je želja po punčki še večja, ampak kar bo, pač bo. Otrok je moj in ga bom imela rada, pa če je fantek ali punčka.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 20:39:16   
indy0024
Pozdravljene user posted image tudi jaz se zelo redko javljam,ker me nikoli ni doma.Ko je soncek sem pa skoraj ceu dan zunajuser posted image .Aja cestitke  za uspesne preglede vsem,ki ste jih imeleuser posted image user posted image in za nas ki nas se cakajo.Danes sem imela samo redni pregled,smo srcka poslusali in izmerili maternico,MORFOLOGIJO pa imam 7.05. komaj cakam,naslednji UZ pa imam 15.06.Za tiste ki se ne cutite svojegauser posted image naj ne skrbite,ker je vse odvisno oduser posted image v kaksnem polozaju je ampak prej ko slej ga boste obcutili.Za vozicne pa ne bom komentirala,ker pojma nimam o vozickih,mam pa enega ogledanega,ko se bom odlocila zanj vam ga bom pokazala,tako sedaj pa sibam jesti,se se tipkamo.PAPA

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Septembrke 2009
4.5.2009 20:49:46   
vila MaLiNa
user posted image
 
 
user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   Nas. preg. Spol  Kg

 
28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      13.05.  +5

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      04.05. MF    user posted image
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      11.05.   user posted image   +3
 
31.08.  
veselka (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05.    user posted image   +8
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     14.5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.
 
02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    03.06.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   18.05. user posted image   +7
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     02.06. user posted image
 
   
03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF 
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     04.05. MF   +6
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
 
04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )   ?.?.
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image
 
05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.     +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     15.5

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     07.05. (MF)
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.    
 
 
07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   27.05.  user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 0.user posted image )    08.05. MFuser posted image +7
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   ?.?.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  
 
08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )     18.5.   +3,5 
 
09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    25.05. 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image    +2
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )    18.05.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05. MF  08.05.
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
JaLuca (32)             (3. user posted image , 2. user posted image  11.05.   +5,5

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   13.05. MF
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    08.05. MF  user posted image
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    08.05.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )    28.05.   +6
 
11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   13.05. MF
 
12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.
 
13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   07.05. MF
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    07.05. MF in 15.06.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF    -4      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  08.06.   +2
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
 
15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.    
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     
 
16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
 
17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )   18.05. MF 
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF
 
18.09.  
BBP(27)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    14.05. MF +2,5
 
19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )     04.05. MF  
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   
 
20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )  12., 14., 15. 05. MF
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    12.05. MF   +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    06.05. MF, 19.5  

21.09.
alma84 (24)               
(?. user posted image , ?. user posted image )    04.05   +5

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )    12.05. MF 
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
 
23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 
 
24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )    04.05.   +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     27.05. MF   +3
 
25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     28.05.  +3
 
26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      14.05. MF
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      26.05. MF
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       04.05.
 
27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )      20.05. MF
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )       12.5.-MF
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     07.05.
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF  +7
 
28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       27.05. MF user posted image  +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       05.05.  user posted image
 
29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        20.05.
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )      27.05.  user posted image   +5


Skupaj:
92

Fantki user posted image :
Punčke user posted image :
Presenečenje user posted image :

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25
 
 
user posted image   user posted image   


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA


  • Še nekaj strani:

    NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

     
     
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC



  • nosečnost in delo:

    TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

     
  • urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

    Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  
    Ko pišete za spol ali datume, prosim ODEBELITE IN POBARVAJTE, da bom lažje videlauser posted image





    < Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 4.5.2009 20:54:36 >

    (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4913
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:03:44   
    vila MaLiNa
    Pozdravljene,

    pa so se še pri nas začele morfologijeuser posted image

    Sarchi čestitke za pregleduser posted image  Midva sva ga imela tudi danes... pa ginekolog tudi ni dal nobene slikice, pa še vsega je bilo konec v 15minuser posted image . No pa ker nosečnicam pripadata samo 2 UZ preko zavarovalnice, svoje pikice ne bom več videla, razen če si bom plačala UZ v 31-34 tednu. No na koncu je važno samo to, da je najino user posted image  zdravouser posted image . A vidva bosta šla v juniju samoplačniško na pregled?

    Indy lepo, da si se malo oglasilauser posted image  Kako pa da imaš naslednji UZ šele tako pozno?

    Vozički... punce karkoli se boste odločile ... verjemite, da bo vreduuser posted image .

    Angelcare - tudi midva razmišljava o nakupu te naprave, samo kaj ko so po forumih tok različna mnenjauser posted image . Res je, če hočeš zraven še varuško, da je kar drag nakup... ampak po drugi strani pa kaj je 160 eurov proti temu, da imaš živo bebico?user posted image  Hmmm... bomo še premislili.

    Midva sva trenutno v izdelavi sobice. Omare bodo temno modre barve, zato sem razmišljala, da bi stene prebarvala malo z rumeno (do polovice stene) in malo z bež (naprej). Kaj ve mislite?

    No lepo pridne bodite še naprej in upam, da bomo kmalu vse septembrke čutile brcikeuser posted image user posted image

    (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4914
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:04:38   
    indy0024
    Hey Vila Malina,a lahko na seznamu popravis,dve crtici,ker se ne vem kaj bo,user posted image user posted image na morfologiji upam da izvem,ker me je ena mlada punca sokirala in mi povedala,da bo fantekuser posted image user posted image ,je rekla da naj ji pokazem dlani in ne vem kako je ona to videla ampak sedaj me prav firbec dajeuser posted image user posted image Bomo videli v cetrtek sicer mi je pa vseeno!!!!!user posted image

    (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4915
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:08:22   
    indy0024
    Ne vem zakaj tako pozno,user posted image rekeu je,da ce bo slucajno kaj narobe pa pridem prej sicer mi je kul dokler je user posted image zdrav.

    (odgovor članu indy0024)
    Neposredna povezava do sporočila: 4916
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:11:00   
    indy0024
    Aja pa se to moji kili,do zdaj samo 2kguser posted image user posted image

    (odgovor članu indy0024)
    Neposredna povezava do sporočila: 4917
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:43:35   
    veselka

    IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

    Ja, Klaja, js sem tudi ena nesrečna duša, ki še ne čuti svojega user posted image . Glede na PDP sem danes v 20t 3 dni, po zadnji menstruaciji še nekoliko dlje. Mi je pa zadnjič na pregledu (ko sem bila v 19 tednu) ginekologinja povedala, da imam otročka velikega za 17 tednov, tko da se zaenkrat tolažim s tem, da je pač bebica bolj majhna in da še zato ne čutim.

    Sicer je pa tudi mene strah, da ne bi bilo kaj narobe...čeprav moram priznat, da me bolj skrbi to, da je otroček manjši... Mislite, da to pač pomeni, da najbrž ne bom rodila 56 cm velikega ampak npr. 50 cm?user posted image

    Ampak bodimo optimistke....čeprav vem, da mi bo bejbi zelo polepšal dan, ko me bo enkrat konkretno brcnil...user posted image


    kaj pa je narobe, če ima otrok 50 cm? a to je mejhno? men se bolj zdi, da je 56 cm velik novorojenček. jaz ko sem se rodila, sem imela 49 cm, pa sem bila zdravo dete in sem še danes in sem čisto normalne višine.

    IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

    Aja pa se to moji kili,do zdaj samo 2kguser posted image user posted image


    kako neki vam uspe vsem, ki imate tko malo. jaz sem se tehtala včeraj, pa imam že +10 kg user posted image . no, sej se ne sekiram, ker ne jem neki ekstra veliko. očitno imamo naše ženske to v družini... 20 dodatnih kg do konca nosečnosti user posted image

    _____________________________

    31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

    11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

    (odgovor članu Nepoznana)
    Neposredna povezava do sporočila: 4918
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:47:31   
    veselka
    a mogoče katera ve, koliko stane 3D UZ v ZD Domžale?

    _____________________________

    31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

    11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

    (odgovor članu veselka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4919
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:55:10   
    Nepoznana
    Veselka, s številkami o velikosti sem hotela samo primer povedat....Vem pa, da je 50 ena normalna velikost novorojenčka...user posted image

    (odgovor članu veselka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4920
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 21:57:21   
    Rubin.
    Vidim, da se pogovarjate o vozičkih. Midva sva tudi na začetku imela v mislih Jane slalom pro, sem zdi res en fajn voziček, sicer nimam izkušenj z njim. A se da obrnit v obe smeri? V prvo smo imeli Quinnya freestyla in je tudi fajn, edini minus je teža. Ko pa smo izvedeli da imamo dvojčke, pa sva se po dolgem in temeljitem premisleku odločila za Hartana. Kar se košare tiče, je res če se vozičke ne spusti v ravno lego je skoraj nujno potrebna. Jaz sem jo imela kljub temu, da se Quinny da. Sem pač komplicirala, čeprav smo jo uporabljali samo 3 mesece, ker potem Mala miss ni hotela biti več v njej oz. v ravnem položaju. Sedaj pa sem se tudi odločila za košare, ampak iz čisto praktične razloga, ker dva drugače ne bom mogla nosit in ju bom laže prenašala v košari. Bomo pa kupili mehke, ki se dajo kar v voziček in ne za trde, ki se dajo na ogrodje.

    Se strinjam z Bariko, glede sedeža, da se obrne v obe smeri. Jaz sem jo skozi vozila k sebi obrnjeno se pravi do enega leta, mi je bilo tako bolj fajn, da jo vidim, pa tudi ona se je tako navadila in mi je sedaj pri Hartanu tudi to všeč, pa da ima ročno zavoro, ker smo doma na hribu in je bila res mala malica vozičke peljati po hribu nazvdol.

    Kar se tiče lupince, smo mi prakticirali izključno samo za vožnjo v avtu.  Se mi je zdela tako zgrbančena not, pa še vsi pediatri priporočajo ravno ležišče, pa sem bila malo panična glede tega. Sicer pa vidim, da jih kar veliko otroke prevaže v lupinici - je pa hecno videti, mičkeno lupinico pa takšno ogromno ogrodje vozička, sploh če ima še velika kolesa. Smo pa imeli maxi cosi-jevo, ampak so mi bolj všeč od Roemmerja, zaradi strehice, ampak če jo imaš samo za v avto je itak ne rabiš.


    Pa da še kaj o sebi povem user posted image . Danes sem imela pregled in ena pikica ima še vedno manj plodovnice kot druga, kar ni najbolj fajn, fajn pa je da sta obe enako veliki in to za celih 19t1/7d, kar je za dvojčke več kot super, sem bila zelo vesela. Ker sta pikici enojajčni dvojčici imam preglede na 14 dni in seveda obvezni UZ (tu mi boste nekatere verjetno zavidale user posted image , ampak bi takoj menjala za dva UZ v nosečnosti, samo da ne bi bilo rizično, ampak kaj čmo, ne izbiramo sami), tako da sta z menoj šla moja dva srčka in seveda uživala ob gledanju pikic. Mala miss je g. vprašala, če se že vidi kaj bomo dobili septembra in g. jo je nazaj vprašala kaj si želi. Pa je rekla, da sestrci, g. pa da se ji bo želja verjetno uresničila. Se mi je smejalo okol in okol user posted image .
    Od zdaj naprej dalje imam preglede v rizični ambulanti v KC. Mi je kar malo hudo, ker je moja g. res super ženska.

    Sicer pa moji dve pikici veselo brcata že dobrih 14 dni,  no verjetno že dlje, ampak tolko časa ju že čutim, včasih imata prave gimnastičarske vaje user posted image , je kar pestro.

    A ima katera doma AS? Kako je zadovoljna? S čim si je potrebno namazat trebuh pred uporabo? A se dobi takšen gel, kot ga imajo g.?

    Pobožajte svoje trebuščke in jim povejte kako jih imate rade user posted image .

    Kdaj bom imela naslednji pregled, javim, ko se naročim v RA.


    Lahko noč pupike, sweet dreams.

    < Sporočilo je popravil Rubin. -- 4.5.2009 21:58:44 >

    (odgovor članu jasmina in tadej)
    Neposredna povezava do sporočila: 4921
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 22:15:23   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa


    Vozički... punce karkoli se boste odločile ... verjemite, da bo vreduuser posted image .

    na žalost ne bo držalo ... se lahko včasih fajn nahecašuser posted image  (ampak to ugotoviš šele po parih sprehodihuser posted image user posted image )

    Angelcare - tudi midva razmišljava o nakupu te naprave, samo kaj ko so po forumih tok različna mnenjauser posted image . Res je, če hočeš zraven še varuško, da je kar drag nakup... ampak po drugi strani pa kaj je 160 eurov proti temu, da imaš živo bebico?user posted image  Hmmm... bomo še premislili.

    AC ima funkcijo varuške. Meni oz. nama ni žal da sma jo kupila, kupila sma pa tole http://www.angelcare.si/ac301.htm leta 2007 pri Sončku in je bila v akciji za 120€ (včasih je treba kakšno spletno stran spremljat, da najdeš kakšno akcijo, ker se da kr fajn prišparat). Če bi se še 1x odločala, bi se odločila enako,, ker tako kot si rekla 160€ proti temu, da imaš živega otroka in da mirno spiš je skoraj kot mastercard...neprecenljivo user posted image user posted image

    aja, pa tale AC301 ima še nočno lučko (take lepe modre barve), pa dolgo časa nisem vedla, zaka j se uporablja, dokler nisem po "pomoti" enga gumba pritisnalauser posted image

    < Sporočilo je popravil barika -- 4.5.2009 22:17:43 >

    (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4922
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 22:25:44   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

    Vidim, da se pogovarjate o vozičkih. Midva sva tudi na začetku imela v mislih Jane slalom pro, sem zdi res en fajn voziček, sicer nimam izkušenj z njim. A se da obrnit v obe smeri?

    kolegica ga ima in ne se ne da obračati, ker je tudi meni všeč, ampak ima pač ta minus, da se ne da sedeža obračati.user posted image

    (odgovor članu Rubin.)
    Neposredna povezava do sporočila: 4923
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 22:38:21   
    Lubenička
    Pozdravljene,

    vas, pridno berem, a nimam mič za povedat. user posted image

    Veselka...110 € (cd je vključen v ceno).

    Komaj čakam petek, ko imamo pregled. user posted image Se javim takrat...



    (odgovor članu veselka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4924
       RE: Septembrke 2009
    4.5.2009 23:13:04   
    vila MaLiNa
    Hvala barika za link. Voziček pa itak nobeden ni popoln, zmeraj se bo našlo nekaj kar ti ni všeč in nekaj kar ti jeuser posted image Zmeraj moraš nekaj vzeti v zakup. Za user posted image je pa po moje vseeno kje oz v čem se voziuser posted image . Včasih smo samo starši tisti, ki preveč kompliciramo. Moja nečakinja je ravno takrat najbolj spala, ko jo je vse rukalouser posted image .

    Rubin bravo za pregled in da sta user posted image user posted image zdraviuser posted image . Smo danes tudi nečakinjo vprašali, ki je 20 mesecev stara, kaj nosim v trebušku, pa je rekla punčkouser posted image . Tamali zgeda še UZ ne rabijouser posted image .

    No zdej pa lahko noč....

    (odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 196 [197] 198   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 196 [197] 198   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
    99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




    NOSEČNOST
    пеперутка16

    Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?