Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
eh dol mi maha dokler še lahk diham pa je z malim ok potem me ne skrbi
se ne dam tok hitr

in mi reče če se kej sporoči al pa karkol in čist zmeri sm pa čist zmeri ni blo nobenega odreagiranja al pa odziva kot da sm prah k je pač glih tm ane
Z možem sva bila na NS. Kepica je tako aktivna, da smo jo komaj ujeli
. mogoče zato, ker sem imela šele v četrtek NS. kaj pa vem.
, če me boste črtale iz seznama, ker se res ne oglašam redno, ampak poskušam sodelovati kolikor pač lahko. Doma mi itak ne rata, ker se pač kolikor mi čas dopušča, posvečam mojima indijančkoma. v službi pa tudi ni vedno časa, zato vas včasih samo preletim. Saj je po mojem čist ok, če je seznam dolg, kaj ni lepo videt da nas je veliko! No takšno je pač moje mnenje.
ki jo mucijo slabosti ali driska je najbolje ce poje kaksen prepecenec ali pa crno cokolado,......pa tudi razni caji,ki so namenjeni za te reci.
in preživljam slabosti.
sma bila danes na NS! Naš tamali oz.tamala sploh ni imel mira da bi ga zmerli.Potem nam je komaj uspelo! Velik je 66,4 mm, lepo se vidi nosek, hrbtenica, želodček, vglavnem vse... tk da sem full dobre volje. NS mi je izmerila 1.8. No toliko z moje strani, lepo se imejte.....sem pa fulll dobre volje, sicer sem pa na bolniški.... Imejte se lepo, nosečke moje...
in da boš nato uživala 100/h
pa se lepe so,podobne trenirkam pa se udobne so,imajo tudi za trebuscek,ko bo malo vecji.Joj jz mam tak trebuh kot da sem v petem mescu ane v tretjem
Saj ne žalujem