|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 19:48:23   
matcar
To pa je tudi fajn,se sploh naspiš kaj? M ponoči tako dela všasih,da nič ne spim,zjutraj pa me vse boli. Me je dve noči tak na oko,da sem imela plavo.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 22:56:28   
julam
Ej, Skuštrana, def si zmagovalka!!!
Ja, jest se tolažim, da smo vedli, v kaj gremo, zdaj pa itak ni poti nazaj. Ampak je precej odvisno od mamice. Jaz imam moja2 fatnka ful rada, celo sem se jima predala, večino svoje energije, misli, časa usmerim in posvetim njima (ker si to želim). Res smo navezani en na drugega. Ampak na samozavesti mi pa zmanjka kar veliko. Že vnaprej me je strah, kako bom, če gre mož npr na službeno pot, al pa že, če ga ni en cel dan do noči. Ne zaupam si, potem pa paničarim. Pa potem itak gre in ugotovim, da je najbolje, če smo sami 3, takrat me ubogata, imamo svoj ritem, svoj red, pravila, ki sem jih jaz določila in jima jih privzgojila. In nikogar ni, ki bi nam mešal štrene. Ja, mogoče se sliši čudno, ampak tko je. Ampak to vedno ugotovim šele, ko dan mine, prej pa vedno panika. Ah, taka pač sem. Upam, da bodo leta prinesla svoje...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: III. pričakovanje
9.2.2009 6:47:46   
skuštrana
Pa potem itak gre in ugotovim, da je najbolje, če smo sami 3, takrat me ubogata, imamo svoj ritem, svoj red, pravila, ki sem jih jaz določila in jima jih privzgojila. In nikogar ni, ki bi nam mešal štrene.


Ravno včeraj sva se z možem pogovarjala o tem in sem mu rekla, da naj ne skrbi, da mene full ni strah bit sama z njimi, ker kadar smo samo je vse cool. Imamo en ritem, ki se ga otroka držita in zlaufamo. Sicer je manj časa za bedarije (računalnik, pospravljanje, ...) ampak nam znese..Potem pa ko pride mož - razpad sistemauser posted image user posted image In jovo na novo...Ker ko sem sama cvem da se sama in se zanašam sama nase, ko je pa mož pa kar nekaj mečkam, pa prelagam na njega, pa..Uf, ...user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: III. pričakovanje
9.2.2009 8:54:34   
kea
No, vidim, da vas je kar nekaj, ki nimate pomoči. Jaz sicer imam mamo, ki mi kar pomaga, kadar potrebujem varstvo ali kaj takšnega, ampak včasih se mi zdi, ko jo vprašam , če ima čas in odgovori "ja , bom te že", da poč vskoči, ker druge ni in ne iz veselja! Eh, kaj hočeš, jaz definitivno ne bom takšna ko bom babica - če bom le lahko jih bom vesela!
Tudi mene malo skrbi, kako bo ko bo prišel/la dojenček. Tamali (2,5) je tako navezan na mene, da ko grem na wc se pred vrati dere, spi pa tako ali tako pri nama, ponoči pa še mala (7,5) pride, ker se ji je nekaj grdega sanjalo - kao!
Nimam pojma, kam se bomo dali!
O dojenčku veliko govorimo, mu dajeta lubčka in ga božata na trebuhu, ampak, ko bo zunaj pa bo to nekaj čisto drugega - za malega, mala se ga zelo veseli in ona je to že enkrat dala skozi pri 5 letih!
Drugače pa tudi mi bomo imeli same poletne  - julij (16), avgust (30) in sedaj PDP avgust (6). Točno 3 tedene razlike med vsakim!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: III. pričakovanje
9.2.2009 9:10:02   
matcar
To pa si si lepo izračunala. Jaz pa imam zimske,razen tega zdaj,ki bo spomladanski. Sem pa vedno hotela,da bi bili otroci rojeni v poletnih mesecih,ker je dosti boljše,ko je treba praznovat. Pozimi je bolj tak. Samo to ko bi radi,je potem ravno obratno.user posted image

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: III. pričakovanje
9.2.2009 13:03:46   
kea
ja, nam je kar ratalo, ali pa se nam je v jesensko - zimskih mesecih bolj primlo!
Smo imeli srečo, da je šlo tako zlahka!user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: III. pričakovanje
11.2.2009 9:54:53   
matcar
Ja,eni imate srečo. Hvala bogu!
V končni fazi pa je itak vseeno,kdaj so rojeni,samo da so in da so zdravi. Pa ni važno drugo!

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: III. pričakovanje
13.2.2009 9:13:29   
taškica
Punce, ko boste na koncu z živci in ko boste same, spomnite se name user posted image . Dva fanta, eden v šoli, drug v vrtcu in v pričakovanju dvojčkov. Pomoči nobene, vse bom morala plačevati, najraje bi si še kuharico omislila. Ampak se mi zdi, da bom zmogla, da bo šlo, da je treba biti samo močen in odločen in pozitiven in neustrašljiv in .....še veliko.

Tudi jaz imam slabe dneve ko se mi zdi, da me je life pošteno butnil po glavi. No, eno napako sem pa že naredila - vse cotke sem kupila št. 62 - si predstavljate? (mojih starih nimam več, ker sem jih razdala - nismo mislili imeti še enegauser posted image ). Št 62 za dvojčke je absolutno prevelika, kajti v povprečju se itak rodijo prezgodaj in se rodijo tam 49cm in nekje 2in pol kg. Mislim, jaz pa še vedno na sistemu enojčkov. Vrnit cunjice ne morem, ker sem potrgala etikete. Najbolje bo, da grem v ponoven shoping user posted image .

Drugače se ju pa full veselim. Glede postelje; midva imava malček manjšo zakonsko (ni 2m na 2m), in okoli polnoči pribremza ta starejši 7 letnik. Potem pride še ta miceni, jaz odidem v posteljo od ta malega, proti jutru pa mož, ki ima že dosti vseh komolcev, pa noga v glavo, pa tiščanja njunih ritk ob hrbet oba odnese v posteljo, mene pa zbudi, da grem nazaj. To je naše preseljevanje narodov. In ko pridejo dvojčki. pojma nimam kako bomo. Mislim, da bom šla na hodnik spančkat. Ali pa h kakšnemu fejst sosedu....user posted image

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: III. pričakovanje
13.2.2009 12:58:09   
matcar
Ja,tudi to je ena opcija. Samo,če je le kaki fejst sosed v bližini. Ker če ga ni,potem ti tudi to odpadeuser posted image . Ti pa nekaj povem,da se zna zgodit,da bosta oba lepo v svojih postlicah spala,ko se bosta dvojčka rodila. Kaj pa se cunjic tiče,jaz, na tvojem mestu,ne bi nič menjavala,ker še prehitro prerastejo.
Od kod pa si? Jaz imam namreč toliko stvari od M,pa še jih dobim,da ne vem,kam z njimi. Če kaj rabiš,povej.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: III. pričakovanje
13.2.2009 14:28:51   
titas
No, da se še jaz javim. Tudi mi pričakujemo 3. otročka.
Bil je še nenačrtovan, pa vendar se ga vsi že ful veselimo. Rok imamo avgusta. Prva dva sta januarčka, zdaj sta stara 3 in 1 leto. Zdaj imamo že parček in za tretjega nam je čisto vseeno kaj bo, samo naj bo zdrav pa priden kot je bla prva! V nobeni nosečnosti pa nisva vprašala kaj bo. Zdaj sem stara 32.
Zaenkrat se vsi, ki sva jima povedala, z nami ful veselijo! Midva sva se samo bala, da na UZ pokazalo dva! Skuštranka je definitivno zmagovalka! Svaka čast!
Mi prostorsko za začetek še ne vemo kako bomo, delamo pa hiško in potem ne bo problemov. Mormo pa potem zaključit, ker imamo "samo" 3 otroške sobe.
Meni ta nosečnost ni ne vem kako naporna, že zaradi tega, ker mi začuda ni bilo slabo! Pri prvih dveh sem do 12. tedna bruhala. Edino zvečer nisem za nikamor več.
Rodila sem obakrat naravno, porodni zgodbi pa povem kdaj drugič. Zdej me še delo kliče.
Lepo, da nas je toliko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: III. pričakovanje
17.2.2009 8:00:18   
klaja
Zdravo!

Da se vam še jaz pridružim, tudi mi gremo v 3 krog, nekje konec septembra oz. v začetku oktobra, še ne vem čisto točno.

Doma že imam dve punčki, prva je stara 2 leti in 7 mesecev, druga pa 1 leto. Dojenček je bil načrtovan, strah me je edino, če ne bi bilo vse vredu, saj ima prva pupa Downov Sindrom in imela je tudi težave s srčkom, vendar se je po operaciji to porihtalo, tako da močno upam, da nas kaj takega ne doleti več.

Drugače pa še nisva povedala nikomur, razen 2 prijateljicama, saj se bojim odziva mojih staršev, ker je nekakšna ideologija, da sta dva čisto dovolj. Sicer sem mami pred časom povedala, da bomo imeli še enega, ampak mislim, da mi ni najbolj verjela. Njegovi starši pa bodo zelo veseli te novice.

(odgovor članu titas)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: III. pričakovanje
17.2.2009 15:06:57   
L & L
Ne sekiraj se kaj bojo rekli drugi važno da je vam tako všeč kot je, saj bosta imela vi2 3 otroke ne pa tisti ki jim pač to ni všeč.
Pa iskrene čestitke v 3-tje, čim manj težav ti želim pa nič sekirancije, uživaj.
LP

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: III. pričakovanje
17.2.2009 19:03:25   
matcar
Tudi jaz se strinjam z L&L. Me najbolj to razjezi,da drugi pametujejo,kolko otrok moraš met. Moji so isti,samo jaz se na to ne oziram,ker je to moje življenje,ne njihovo!Je ravno dva dni nazaj žlahtnica mojega očeta hecala,da še moramo eno pupo naročit,pa je že začel,da mamo tri dovolj. Mislim! To je moja odločitev in partnerjeva,ali ne?
Zato uživaj,ne se sekirat in pozitivne misli!

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: III. pričakovanje
18.2.2009 13:11:10   
blazka
Zdej se nas je pa kar nabralouser posted image .

Jest imam pa eno mal drugačno vprašanje za vas. A ste tudi ve imele v tretje ful hitro velik trebuh? Jaz sem noseča 19 tednov, pa imam že kar obilen trebuh. Mi je ravno zadnjič sodelavka rekla, da pozna eno ravno tako nosečo toliko kot sem jaz, pa da se ji komaj kaj pozna. Sem ji razložila, da je v drugo ali tretje veliko hitreje velik trebuh (s tem tudi sebe tolažimuser posted image user posted image user posted image ). Kako je pa z vašimi trebuhi?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: III. pričakovanje
18.2.2009 13:51:15   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: blazka

Zdej se nas je pa kar nabralouser posted image .

Jest imam pa eno mal drugačno vprašanje za vas. A ste tudi ve imele v tretje ful hitro velik trebuh? Jaz sem noseča 19 tednov, pa imam že kar obilen trebuh. Mi je ravno zadnjič sodelavka rekla, da pozna eno ravno tako nosečo toliko kot sem jaz, pa da se ji komaj kaj pozna. Sem ji razložila, da je v drugo ali tretje veliko hitreje velik trebuh (s tem tudi sebe tolažimuser posted image user posted image user posted image ). Kako je pa z vašimi trebuhi?


Ja,pri meni se je začelo poznat komaj v 25 tednu,nič prej. Niti v prejšnjih dveh nosečnostih ni bilo nič prej. Najmanj sem imela v drugi,se mi zdi,kolko zdaj slišim od kolegic in žlahte. Pa vsakič je drugače se mi zdi.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: III. pričakovanje
20.2.2009 21:16:10   
taškica
Ojla,

o trebuhu jaz ne bi, ker sem kot kvas v sladkanem mleku. :) Enormna, da že komaj živim. Matcar - full si prijazna, si se mi ponudila. Sem pa iz LJ - če si kje blizu se lahko kaj zmeniva. Nekaj stvari sem dokupila, ampak teh stvari se mi zdi bom kar potrebovala....ne vem, presodi sama no....

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: III. pričakovanje
20.2.2009 21:26:39   
matcar
Te bom morala razočarat,sem iz Mb-ja. Pa saj obstajajo pošte. Ti bom po pošti poslala,samo mi povej,kaj točno rabiš.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: III. pričakovanje
21.2.2009 8:31:30   
L & L
Glede trebuha, meni se je tut full hit poznalo, in sedaj v 33 tednu imam obseg 115cm, juhu kmal bom imela obseg isti kot sem velika user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: III. pričakovanje
21.2.2009 12:37:16   
matcar
Jaz pa si sploh ne upam zmerit obsega,ker se bojim rezultata!user posted image

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: III. pričakovanje
21.2.2009 13:22:19   
klaja
Jaz sem imela v prvih dveh nosečnostih ful velik trebuh in imam občutek, da sedaj ne bo nič kaj boljše. Sem še komaj v 10 tednu, pa ne morem več oblečt nobenih hlač, kaj šele bo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: III. pričakovanje
21.2.2009 14:42:11   
matcar
Pol pa sem jaz še dobra,ko sem do 25 tedna normalne hlače nosla. Zdaj pa ne vprašaj raje!user posted image

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: III. pričakovanje
22.2.2009 10:13:10   
L & L
Evo mojga bušija pa tastarejšega sina
user posted image

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: III. pričakovanje
22.2.2009 12:52:55   
matcar
Ja,dobro. Kakšna pa boš,ko boš šla rodituser posted image  Mene ni toliko skupaj,se mi kr smiliš.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: III. pričakovanje
22.2.2009 13:35:59   
L & L
Ja upam da ne bo več veliko zrastu, sej drugač kr gre vešuser posted image

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: III. pričakovanje
22.2.2009 15:42:59   
matcar
Pa vseeno ni fajn! Sploh lahko kaj gor oblečeš?

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?