|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
4.2.2009 12:41:33   
matcar
Kako pa so pri meni porodi potekali? Pri Lei sem rojevala s svojimi popadki,sicer nerednimi, 26 ur. Mi je voda po kapljicah odtekala. Potem so mi dokončno mehur predrli in kapalne popadke nastavli. Sem se odprla za 3 cm,pa je izpadla popkovina in smo šibali v OP. Pri Maksu pa sem dobila popadke doma,po eni uri na 2min,voda mi je odtekala sama. Po dveh urah sem se spravla v P,na kar so ugotovili,da se je že pokakal v plodovnico,jaz pa popolnoma zaprta in smo že spet šibali v OP. Pa prenosla sem ga 5 dni. To je moja zgodba o rojevanjih do zdaj. Upam samo,da bo tokrat drugače.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: III. pričakovanje
6.2.2009 21:20:18   
Anonimen
No, pa ka vidim, da ste glih pri porodnih zgodbah, pa še moja. Prvič rodila naravno in je blo user posted image  in ker po 7 letih te izkušnje še kar nisem mogla pozabit, sem v drugo imela epiduralno user posted image . Ma jst z epiduralno nimam slabih izkušenj in jo bom zihr mela tut tretjič. Če primerjam prvi in drugi porod moram povedat, da se drugega veliko več spomnim in tut čutila sem popadke, sam ni pa blo tiste zverinske bolečine zarad katere sem pri prvem porodu  izgubljala zavest in se zarad tega skor nč ne spomnim. Pa tut po samem porodu sem bila bistveno manj utrujena in sm se res lahko zelo hitro popolnoma posvetila svoji štručki.

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: III. pričakovanje
6.2.2009 21:41:12   
matcar
Jaz bi bla pa vsakega naravnega poroda vesela,če bi blo le možno.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 15:20:46   
Anonimen
jaknik1....sj ne recem, da jst ne bi poizkudla z epiduralno...verjamem, da je lepse in boljse....ampak...jao moj strah pred pikanjem( pa da ne se u hrbtenico, s tisti gromozanskoooooooooo iglo!!!!!!)user posted image user posted image user posted image
daj, prosim, mal vec povej kako poteka ta zadeva z epiduralno, pa kolko boli, ko ti zapicijo.....mogoce se se odlocim, mamo se casa na pretek;)

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 16:25:16   
Anonimen
Gromozanska iglauser posted image  Ne vem glih kaka je igla, ker sva se z anastezistom tko razgovorila, da sploh nisem opazila igle ko jo je pripravljal. Ampak dvomim, da je glih gromozanska, ker je sploh nism čutila. Je pa res, da me je na pik pripravljal s tem, da je mal pred vbodom tisto mesto masiral z roko, tako da se telo pripravi, da nebi slučajno trznla preveč. No, ampak res nism vboda nč čutila. No pol ti pa tisto cevko skozi katero vbrizgava napelje po hrbtu navzgor in jo fiksira z lepilnim trakom, tako da ni variante, da se premakne. Tam nekje na sprednjem delu rame pa ti pripravi mesto za vbrizgavanje in tako ti vsakič, ko poveš, da se ti zdi, da se pojavlja bolečina, ti tam vbrizga tisto tekočino. In to je to.

No s tem, da sem jaz verjetno ena tistih srečnic, ki jim ni epiduralna prijela ne preveč in ne premalo. Zase lahko povem, da sem popadke čutila kot rahlo boleče krčenje trebuha in začutila sem tudi tretjo porodno dobo( tu ni blo nič bolečin), saj me je neka sila začela vleči navzdol in sm točno vedla da je to - to. In ko sem povedala babici, je rekla, da je sicer minilo premalo časa, da bi se lahko že čist odprla, ampak me je šla vseen kontrolirat in... ,,Oh, odprta ste, rodili bomo!!!,,

No, boleče pa je bilo po porodu in sicer krčenje maternice. To je bila edina bolečina, ki ji lahko rečem bolečina. Upam, da bom tudi v tretje imela možnost epiduralneuser posted image .

miska_ mccute, kdaj pa maš rok?

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 7.2.2009 16:26:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 16:31:19   
Anonimen
ja hvala za razlago.....ampak.....jao jao nisi me prepricala....sem strahopetka, da ji ni parauser posted image
rok mam 21.8. pa ti?vceraj smo skocili v drugo trimesecje:)


< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 7.2.2009 16:34:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 16:37:50   
Anonimen
Jst pa 3.7.2009. Mam pa doma že enga avgustovčka 2000, enga junijčka 2007, zdej pa dobimo še julijčka 2009. Seveda, če nas ne prehiti. Uglavnem sami poletni otrociuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 16:39:37   
Anonimen
Aha, pa še to, sorry, ampak zame je vsaka ženska, ki gre rodit vsaj enkrat v življenju prava herojka.

Tako da user posted image user posted image user posted image  za vse, ki se nahajate na tem forumu!!!

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 7.2.2009 16:40:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 16:47:53   
Anonimen
pri meni je starejsi pomladanski(maj) mlajsi pa poletni (3.8.)
ja, glede herojstva....se strinjam ja
morm pa rect, da sem bla zadnjic na mojega dragega kar precej huda...
sem gledala oddajo na zone reallity(vsak dan od pol 4-ih do pol 5-ih)
pa je vidu kaj gledam(oddaja o nosecnosti in rojstvih)in sva nacela debato o rojevanju. sem mu rekla, da sem kar tezko rodila...in dedec prijavi......ja, sam ce bi blo res tko hudo in tko bolelo, ziher e bisla se 1x in zdaj se 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 22:03:07   
*kinnie*
Se še jaz pofočkam, tudi mi pričakujemo 3. mulčka.

Vidm, da nas sploh ni tako malouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 22:04:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Punce, če vas smem vprašati, kakšna pa je kaj vaša starost pri IIIjem? Moja je 34, pa me mal zanima.....

29 user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 22:31:10   
taškica
Seveda smo herojke, že to da se odločamo za otroke, drage moje.... Danes to praktično pomeni upor proti potrošništvu, užitku in uživanju - kajti otroci so neskončno veselje, vendar zahtevajo ne-egoističnega in predanega človeka . Upam, da ste zvozile....
user posted image


V glavnem naj vam samo povem, da je moje pričakovanje popolnoma drugačno od prvih dveh. To je povezano sicer z neskončnim navdušenjem in gnezdenjem in pozitivnim pričakovanjem, hkrati pa precej realno gledam na zadeve. Predvsem me je začelo skrbeti, da se komu od naju z možem ne bi kaj zgodilo...kdo bi potem poskrbel za 4 otročičeeeeee. No to je edina skrb, drugače se jih pa noro veselim. Imate tudi ve, razen epiduaralne kakšne dvome, pomisleke, skrbi?

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 23:01:45   
julam
Ojla!

Vidim, da ste pri porodnih izkušnjah. Moj prvi porod se je začel 15 min pred 1 zjutraj, ko mi je odtekla voda. Rodila sem naravno ob 6.40. Je bil pa dečko precej velik za mojo malenkost in kot pravi ovenček je rinil z glavo skoz zid, tako da sem bila tik pred CR. Pa so me potem razrezali ko pečenko in se je izšlo. Se pa je malemu tudi poznalo, se je rodil s ful veliko oteklino na glavici. Pa še od znotraj me je razparal, tako da sem bila pod narkozo šivana vsepovsod.
Drudi porod je bil sanjski, ravno tak, kot sem si ga potihem želela. 1 dan čez rok sem šla na pregled k G, ugotovil je, da je vse zmehčano, odprta 4cm, ura 13. Sem šla lepo domov, se ulegla na kavč, pojedla sendvič, počakala možeka, ob 15h sva šla v P. Tam brez popadkov, ampak že 5cm odprta. Gužva ubitačna, ampak se me niso upali poslati domov, ker sem se očitno hitro odpirala. Ob 18h sem bila v porodni, so mi predrli mehur, 19.20 sem že pestvala. Edino šivanju se nisem izognila. Ampak je šla glavica lepo ven, se je pa zataknilo pri ramicah. Ne vem, a bo mogoče ta drugi kakšen razbacan plavalec user posted image .

No, o tretjem raje ne razmišljam. Vem, da ni pravila. Najbolj me skrbi, da me ujame nepripravljeno, kaj naj z otroci, kako se bomo organizirali, če bo... Skratka, nočem razmišljat. K sreči imam zlatega in skrbnega G, ki se zaveda, kaj lahko pomeni 3 user posted image v tako kratkem času in me budno spremlja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 23:03:27   
matcar
Jaz o tem sploh ne razmišljam,ker se kaj hitro lahko kaj zgodi. Drugače pa me skrbi bolj to,kako bom vozla z dvema malima in eno malo večjo. Sem večina sama,ker ima moj tako glupo službo.Pa še terene zraven.Je pa M tak na mene navezan,da se bojim,da bo zelo ljubosumen na brateca.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: III. pričakovanje
7.2.2009 23:08:01   
julam
Jaz se tudi ne ukavarjam s tem, kaj vse bi se lahko zgodilo, vem, da jih bojo nekak poštimal, ker so sami ljubeči ljudje okrog.

Mene tudi bolj skrbi, kako bom folgala, ker sem tud večinoma sama. Upam upam upam, da bosta fanta dobro sprejela člana in ne bo izpadov. Sicer sta itak ljubosumna en na drugega, mali je ful navezan name - je bolj občutljivček. Ampak se res ogromno pogovarjamo o dojenčku, da veliko jokajo, da ne znajo hodit niti sedet, zato so veliko pri mamici v naročju, pa da pri mamici mleko pijejo in da sta onadva tudi.

Tavelik se nasplošno že zelo veseli, zadnič me je vprašal "pa zakaj je tako dolgo v trebuščku",... ampak mislim,d a se noben od njiju ne zaveda, kaj ju čaka.

Sej se še jaz ne.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 7:49:10   
Anonimen
ja, glede organiziranosti...
nisem se razmisljala. vem, da nam bo slo. tudi moj dragi ma je**** sluzbo s tereni in tako naprej. najhitreje pride domov okoli 6ih, poleti pa imajo dela se vec, tako da se lahko zavlece v pozen vecer. zivimo sami, v svoji hisi.(krediti, krediti, kreditiuser posted image )...vsaj na svojem so. moji starsi so 13 km dales, njegovi pa 40. sicer imam jaz svoje stare starse 1200m dalec, ampak, na njih ne morem racunati(starost, skleroza jih ze daje...ce kateri od otrok kam "zleti", stara mama nima sans , da ga ujame:)...
ampak sta kar samostojna. sploh ta vecji-domen. je star ze 8 let in skoraj vse sam porihta. bolj me skrbi mali-tadej, star bo 6 let. je zelo navezan na mene, in po mojem se ljubosumnosti ne bo dalo izognit, ceprav se dojencka zelo veseli. vsem pove, da ima mamica v trebusku dojencka, in da bo prisel ven, ko bo on zacel hodit v solo.user posted image (recimo v vrtcu, trgovkam v trgovini itd...user posted image user posted image user posted image )
sicer, pa sta mi itak obljubila, da bota ona dva vse vse postimala okoli dijencka, edino nahranit ga bom moala sama, ampak to samo dokler bo pri meni pil, pa kadar bo pokakan, bom morala ukrepat jaz, ker smrdi!!!
na mojega ne bom racunala za pomoc, saj vem da pride domov utrujen in lacen....
ampak ze crkljanje zvecer kako uro ali dve veliko pomeni za obremenjeno mamico...
sicer pa sem optimist, in mislim da bo sedaj malo lazje, kot je bilo pri drugem, saj je vil domen star 2 leti, in sem imela prakticno 1ega malega in enega velikega dojencka...
aja, sam takrat smo ziveli pri mojih starsih,zdaj pa bom sama...
mah, kaj se obremenjujemo!!!! ce nam je pri 2eh slo, bo pa tudi pri trehuser posted image
edino...uh,taskica   ce bi pa pricakovala dvojcke (kot sem razumela, da jih ti)
bi se pa po mojem mal zamislila in ze razmisljana, komu se lahko priporocim ...

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 8:32:15   
matcar
Tudi jaz sem mnenja,da bomo vse zmogle. Če smo do zdaj z dvema,pa bo še pri tretjem šlo. Samo pozitivno moramo razmišlat,pa bo.Se mi zdi,da je zdaj malo težje,ker s trebuhom okoli skačem za M,pa dvigovat ga ne smem preveč itd...
Malo še,pa se bom rešla. Ve pa tudi.S skupnimi močmi bomo zmogle!

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 8:44:30   
Anonimen
MATCAR, kdaj pa imas ti rok?

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 9:07:57   
matcar
8.aprila. Mogoče bo kaj prej,ker bom morala v P,da se dogovorim za CR.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 9:34:57   
taškica
Matcar - mah to je v LJ vedno problem. Namreč sorodoniki nimajo nekega blaznega feelinga za pomaganje brez pogojev al kako že.... Ne vem no, mogoče je pa samo pri nas tako. Z možem sva bolj ko ne sama; drugače sem si pa omislila pomoč študentke, pa eno imam ki mi pride pospravljat... Itak so se za glavo prijeli, ko so izvedeli da sem zanosila zopet, potem pa še šok dvojčkov.

Saj vam pravim da me pritiska.......mama, ki bi edina lahko malo pomagala gre na operacijo kolka...to pomeni počasno rehabilitacijo.......



_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 9:51:07   
Pat74
Moj prvi porod je bil tud kar naporen - je dolgo trajalo, ker je bila naša Eva prava velikanka (55 cm, 4000 g), ampak rezana pa vseeno nisem bila. Pri Maši je šlo pa sanjsko, v pol ure je bilo vsega konec, zato upam, da bo pa zdej v 15. minutah user posted image . Drugače smo pa tudi me veliko same, ker ima mož tako službo, da je dost okol po Sloveniji in tujini, pa še magisterij na Dunaju dela, tako da še takrat, ko bi bli pravzaprav lahko skupaj, nismo, ker ima vedno nekaj - ja, najbolj to občutijo otroci, zato sta obe najbrž bolj name navezani. Sicer je Eva že kar velika, bo letos 8, da mi lahko veliko pomaga, je pa šaldo občutljiva, rakci! - tako da moraš bit pri njej zelo pozoren, da ne kritiziraš preveč, pa dost spodbude in pohvale rabi, da crkljanja sploh ne omenim. Maša, naš mali bikec, pa je trmica taprava - zgleda, ko angelček, pa je ravno nasprotno - nagajivka mala! Se mi pa zdi, da bo najbrž ona malce ljubosumna na prihajajočega bratca, saj ve, da ji zdaj pa res več ne uide, da bo morala spat v svoji postelji.user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 11:22:15   
matcar
Taškica,to pa je lahko potem zoprno. Meni se je ,HB ,tašča že ponudla,da bo M pazla lahko,ko bom rodila. Tak,da sem vesela vsaj te pomoči. Sicer živimo z mojimi starši,ki pa sta tudi polna bolezni. Oče je srčni bolnik,mama pa kolko,živci,da sploh ne govorim.Nočem pa M dati v vrtec,ker pol pa so spet same bolezni pri otrocih prisotne,pa se mi ne zdi ravno pametno,da bi dojenček zboleval.


_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 11:24:31   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Moj prvi porod je bil tud kar naporen - je dolgo trajalo, ker je bila naša Eva prava velikanka (55 cm, 4000 g), ampak rezana pa vseeno nisem bila. Pri Maši je šlo pa sanjsko, v pol ure je bilo vsega konec, zato upam, da bo pa zdej v 15. minutah user posted image . Drugače smo pa tudi me veliko same, ker ima mož tako službo, da je dost okol po Sloveniji in tujini, pa še magisterij na Dunaju dela, tako da še takrat, ko bi bli pravzaprav lahko skupaj, nismo, ker ima vedno nekaj - ja, najbolj to občutijo otroci, zato sta obe najbrž bolj name navezani. Sicer je Eva že kar velika, bo letos 8, da mi lahko veliko pomaga, je pa šaldo občutljiva, rakci! - tako da moraš bit pri njej zelo pozoren, da ne kritiziraš preveč, pa dost spodbude in pohvale rabi, da crkljanja sploh ne omenim. Maša, naš mali bikec, pa je trmica taprava - zgleda, ko angelček, pa je ravno nasprotno - nagajivka mala! Se mi pa zdi, da bo najbrž ona malce ljubosumna na prihajajočega bratca, saj ve, da ji zdaj pa res več ne uide, da bo morala spat v svoji postelji.user posted image

Moja je tudi 8 oz.bo marca. Mi je že pri M pomagala,upam,da bo pri tem tudi.Jaz se tudi sprašujem,kako bo z M,ker zdaj še spi v kinderpetu,pol pa bo spal v veliki postelji. Jo že imamo. Samo se mi zbuja ponoči,ker ga zobki dajejo,tako da pol noči prespi pri nama. Tu zna bit problem.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 13:33:00   
skuštrana
Hojla, punce...

Vidim da jamrate na veliko kako bo s tremiuser posted image user posted image Jah, no..Moj mož ima takšno službo, da ga celo poletje ni (ampak dobesedno ni, niti ponočiuser posted image ), jaz pa imam rok 19.6 ..Juhej..S tem, da nimam nobenega od sorodnikov blizu, moževa mama je invalid, njegov ate skrbi za mama.Moji so 250 km daleč.Pa še Lizin vrtec je čez poletje zaprtuser posted image Idila, ni kaj...Kako bomo vse poštimali, nimam pojma.user posted image Upam, da bo naša nova štruca spala samo spala in jedla, potem bo okuser posted image user posted image ...Eh, bomo že..Nekako sem optimist in me ni strah, sicer sem pa vedela v kaj se spuščam, tako da nimam kaj jamrat...Bomo preživeli, bo pa potem toliko lepše. Že sedaj mi je full lepo gledat, ker se Arsen in Liza res lepo zastopita, se skupaj igrata, ma kar se tega tiče se res ne morem pritoževat.

Punce, saj bo...Ne skrbite, potem pride vse na svoje.Samo da je zdravje pa je vse okuser posted image user posted image








_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: III. pričakovanje
8.2.2009 13:36:00   
skuštrana
Matcar, mi pol noči prespimo skupajuser posted image Liza sicer kao spi v svoji sobi, ampak kar hitro pride k nam (ona pravi, da ko se sonček zbudi, samo to je že ob 2,3 ponoči)user posted image Ko se je rodil Arsen je Liza še vedno spala pri nama, pa smo na začetku spali vsi skupaj in moram povedat da mi je bilo super. Arsen se pa itak zbuja še x krat na noč, jaz pa bolj nočno lene sorte in se mi ne da vsatjat vsakih 5 min, tako da mi je lažje da spi pri nama...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?