|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
20.1.2009 15:12:34   
julam
O, tuki se pa nekaj vendarle dogaja user posted image user posted image user posted image !

Mi pričakujemo čez dober mesec, naj bi bilo 1.3., čeprav imam občutek, da bo prej. Tole je def najbolj naporna nosečnost.

Spanje: ratal nama ju je navadit na svojo sobico že zelo zgodaj, ta prvega pri 6m, tamali pa se mu je pridružil pri 8m. Imamo majhno stanovanje in ni druge variante. Najina postelja pa ni ravno ultra velika, pa še dvignjena na cca 120cm je, da smo pridobili omare. Zato nikoli nisem mogla vlačit otrok k sebi, ampak smo težavna nočna obdobja pregural na kavču, ki pa je k sreči kar konkreten. Tudi tretji mladič se jima bo nekoč - UPAM - pridružil, tavelika2 pa bosta takrat dobila pograd. Razen, če se nam uspe preseliti.

Jaz prihajam iz 5-članske familije in sem si vedno želela veliko otrok. Za nobenega (razen prvega) nisva posebej razmišljala in zaenkrat se še strinjava, da še nismo končali. Ampak najprej moramo videt, kako bomo vozili v 5. Morda pa bo le konec, nikoli ne veš.

Otrokoma sva povedala po NS. Tavelik (aprila bo 4) dojenčke kar porajta in sva mu želela povedat čim prej. Tamali (sept je bil 2) pa itak šele zdaj dojema, da se nekaj dogaja, pa še to vprašanje, kako bo potem reagiral. Sta pa oba zelo pozorna do mene, me stalno božata, ležita na trebuhu, da bi čutila premikanje, ogovarjata dojenčka. In komaj čakata, da pride, da se bom lahko z njima spet normalno igrala, tekala, se valjala. No, upam, da bo to res kmalu user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: III. pričakovanje
20.1.2009 16:04:22   
blazka
Meni se zdi to najlepše, ko jih gledaš skupaj, kako se lepo igrajo, pa stiskajo, pa lupčkajo... Naš tavelik se kr spomne, pa stisne sestrico k sebi in ji da lupčka. Sicer ona ni vedno za stvar, tko da ji največkrat lupčka kar ukrade.
Povedala sva jima za tretjega dojenčka po nuhalni, oz. kakšen teden prej, ker nisva mogla počakatuser posted image . Smo se pa s tavelkim že prej pogovarjali o tem, če bi spal on na pogradu, pa sva mu pokazala, kakšna postelja je to, tko da je čist navdušen, da bo mogu po lojtrci plezat spat.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: III. pričakovanje
27.1.2009 8:30:52   
kea
Joj, nekaj se je začelo dogajati, pa je ponovno tišina!????
Ja, tudi jaz sem bila odsotna, ker smo bili v si bolani in nisem imela časa, da bi se spravila zraven, ko pa je bil čas pa sem bila tako utrujena, da se mi ni dalo!
Ja, tudi meni so tako všeč družine, kjer vidiš 3 otroke kako se se igrajo, si nagajajo a vendar se imajo takoooo radi! Pri nas v družini (širši) bom sicer edina, ki bo imela več kot 2 otroka ( po njihovih prepričanjih je namreč 2 čisto dovolj!!!!) tako da bom takoj za babico in dedkom, ki sta jih imela 6 (ja, ampak takrat so bili drugi časi - bi rekli!!). Saj mogoče nas res najhujše čaka, ko bodo najstniki in bodo odraščali, ampak bo že kako - kakšno seme poseješ takšna roža zraste, ne! Ups, zdaj pa me že zanaša......
Joj, skuštrana, tako hitro si že začutila gibe - v 13 t? No, bomo videli kako bo sedaj! Ja glede poroda, pa ne vem kaj bi rekla - 1. je trajal bolj dolgo ampak je manj boleo, 2. pa je šlo vse hitreje ampak je veliko bolj bolelo! No, slišala sem že, da je prvi taki kot je , drugi je lažji, tretji pa ponovno težji, čeprav kar sem slišala od tistih ki jih poznam in imajo 3 otroke je pri tretjem šlo vse zeloooo hitro - tako da ne čakati, ko pride čas!!!!

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: III. pričakovanje
27.1.2009 9:06:31   
Pat74
Vidim, da se tudi tule malo dogaja.
Midva sva se tudi, ko sva začela dogovorila, da bova imela 3 otroke, možek bi bil sicer zadovoljen tudi z 2, ampak sva se potem vseeno skupaj odločila še za 3. Pri nas je bila pa prva nenačrtovana, druga dva pa načrtovana - pa še možu se je izpolnila želja, da bi imel bikca, ker je tudi sam - tako, da bomo imeli kar 3 bike pri hiši, razen če ta mali malo pohiti (upam, da ne!). Drugače pa moja želja po večji družini tudi izvira od doma, kjer smo bili 3 otroci, pa moja mama je iz družine 14 otrok oz 15-ih, zadnji je umrl pri porodu, pri očetu jih je bilo pa 5 - je pa res, da so bili drugačni časi. Pri mami kmetija, ki jo je bilo potrebno obdelovati, pri očetu pa ne. No, 15 jih jest tudi ne bi imela - mislim, da bo ta kar zadnji - razen, če nas kaj ne preseneti, pol se ga pa tudi ne bomo branili.

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: III. pričakovanje
27.1.2009 9:17:40   
African queen
Ojla punce!

Škoda,da te teme nisem zasledila prej.Vidim,da vas je kar nekajuser posted image user posted image ..no,jaz sicer nisem več user posted image ..sem rodila našega tretjega fantiča pred 5 tedni....

Želim vam lepo in mirno nosečnost in čimlažji porod!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: III. pričakovanje
27.1.2009 12:21:14   
kea
Nič hudega, če si že rodila, si vseeno dobrodošla, tudi me bomo, pa lahko kljub temu nadaljujemo- samo se bomo malo prestavile!
Ti kar pomagaj pri debati, več nas bo bolj bo zanimivo!
Koliko pa so tvoji otroci stari?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: III. pričakovanje
27.1.2009 12:41:05   
matcar
Halo!
Lp vsem skupaj še od mene. Kak lepo, da ste to temo odprle. Kea, midve se že malo poznama iz mariborskih nosečk,če se ne motim.user posted image
Tudi mi pričakujemo 3-ga. Imamo namen še 4 met čez kaki 2-3leta. Doma že čakata skoraj 8letna Lea in 13 mesečni Maks. Tudi zdaj je na pohodu user posted image . Imena še izbiramo, pa upam, da ne bomo predolgo zbirali, saj se april nezadržno bliža.user posted image
Ta nosečnost je malo bolj naporna od prejšnjih dveh, saj je dosti dela z Maksom, drugače pa je ok. Malo bolj edino moram počivat, drugače pa kr gre.
Že komaj čakam, da bo na svet privekal.user posted image
Aja, sem iz Maribora.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: III. pričakovanje
27.1.2009 20:37:07   
matcar
Lahko si pogledate slikice od otrok, sem dala albume gor.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: III. pričakovanje
28.1.2009 12:59:59   
blazka
African queen, iz prve roke povej, kako je rihtat tri otroke, ko je tretji še čisto majhen? Je dosti drugače kot pri drugem?

Pri nas smo tudi edini v sorodstvu, ki bomo imeli tri otroke. Najbrž smo jih malo presenetli, čeprav sva vedno govorila, da bova imela dva ali tri.

< Sporočilo je popravil blazka -- 28.1.2009 13:01:29 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: III. pričakovanje
28.1.2009 14:21:08   
kea
Ja, bomo videli kašen bo "šok" ker še ne vejo - čakam jutri na NS!
Matcar, midve se poznava iz MB nosečk, ja! Ja, krasno, da vas bo še več!
Mi bomo sedaj pri tretjem zaključili, čeprav ne veš kaj še te v življenju čaka!
Mislim, da malo naporno je že, ampak tako ali tako vse tako hitro mine in potem tako pozabiš - tako kot pri porodu!
Škoda edino je, da tisto leto tako hitro mine in potem moraš v službo in takrat pa je tako malo časa popoldan, jaz bi z veseljem ostala nekaj let doma, če bi finace to dopuščale, tako pa kredit za stanovanje itd...

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: III. pričakovanje
29.1.2009 15:21:46   
SRCCEK
ČESTITKE ZA VSE, KI STE SE ODLOČILE ZA 3 OTROKA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo sedaj v pričakovanju 2user posted image  in če bo zdravje dopuščalo (in živčki user posted image ) se pa odločimo tudi za 3.
 
Moj oči vedno reče: pri hiši morajo biti 3 otroci; če gre eden na WC, se lahko druga dva še vedno igrata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No in tudi mi smo bili 3-je.

Čestitke še enkrat in želim vam lepo, veselo, zdravo in složno družinico-ker to največ velja v življenju!!!!!

_____________________________

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: III. pričakovanje
29.1.2009 15:31:56   
matcar
Ne vem,kje ste,punce.user posted image
Sem mislila, da bomo bolj čvekale. Ja, mislim,da mi še nismo zaključili pri tretjem. Nikoli ne rečem nikoli. Potem te kaj hitro preseneti.user posted image


_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: III. pričakovanje
30.1.2009 8:17:05   
kea
Evo, sedaj je NS za mano in sem vsa srečna, da je vse OK! Veselje, ko sva povedala je bilo pri tamali (8) zelo veliko in je skakala od sreče še več kot uro po tem, mali (2) pa se niti ni preveč zanimal za to!
Ja, ta pa je res dobra in še čisto prav ima tvoj oči, ko pravi : pri hiši morajo biti 3 otroci; če gre eden na WC, se lahko druga dva še vedno igrata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Ja, ne vem kam so pobegnile vse - mogoče je vzrok, da imajo doma vse že po 2 otroka???????? user posted image
No, le javite se malo, da vidim kako ste kaj!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: III. pričakovanje
30.1.2009 8:53:51   
matcar
Jaz sem skozi gor! Samo,ker se tu nič ne dogaja, sem na drugih dveh forumih.
Mogoče je to razlog,jauser posted image
Samo mam jaz isto, pa ravno tako najdem čas. Dopoldan je tavečja tak v šoli, mali pa tak ni problematičen. Lahko vse delam zraven njega.Edino pospravim bolj težko, ker mi vse nazaj razmečeuser posted image !

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: III. pričakovanje
30.1.2009 9:06:22   
Pat74
Jest sem tud bolj aktivna pri aprilčicah. Ta večja je pa tudi pri meni v šoli, ta malo imam pa doma, ker je bolna-viroza.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: III. pričakovanje
30.1.2009 9:12:38   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Moj oči vedno reče: pri hiši morajo biti 3 otroci; če gre eden na WC, se lahko druga dva še vedno igrata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image



Tole mi je pa ful všeč! user posted image user posted image user posted image

Men se zdi, da je na nek način lažje z več otroci, pa ne mislim bolj komot, ampak tko bolj zdravo. No, upam, da se ne uštejem. Če bi mi leta in telo dopuščal, bi jih imela, kolikor bi se jih dalo.

Jaz sem pa že zelo boga user posted image , moj dragi pravi, da se ves čas sama seb smislim user posted image , ampak sem res zdelana. Je bil mali 3 dni bolan, pa je sicer ful ful ful priden, ampak vseeno je treba skuhat, pa pospravit, pa preoblačit, pa spat,... In sem včeraj praktično cel dan preležala in prespala. Danes nekako funkcioniram. Ampak je tud G rekel, da bi mogla ves čas ležat, da preguram še kakšen teden. Ker me že dajejo lažni popadki.

Kakorkoli! Naša2 se tudi veselita, tavelik navija za bratca, mali za sestrico. Jaz pa za eno malo manj zahtevno dete, da bom sfolgala. Ker tašča je predaleč, moja mami pa okreva po hudi operaciji. Tako da se bova mogla več ali manj sama znajti. Mož pa itak, da je ves čas v službi, tja do 18h.

No, pa sem pojamrala user posted image , paše.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: III. pričakovanje
30.1.2009 9:43:56   
matcar
Potem pa si lahko roke podama. Mojega tudi cele dneve ni, vključno z sobotami. Tako da sem praktično cele dneve sama z otroci. Edino dopoldne je večja v šoli, drugače pa smo sami. Moja tašča sicer še dela, ampak je tik pred penzijo. se je že ponudla, da bo pazla Maksa, ko bom rodila. Mi že zdaj full pomaga, ko ga enkrat tedensko peljem k njej, da se malo odpočijem, pa kaj postorim doma, ker je zraven njega težko kaj naredit. Ga imaš kar naprej za petami.user posted image
Saj bo, bomo mogle pregurat to, druge ni.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: III. pričakovanje
30.1.2009 18:33:34   
skuštrana

Moj oči vedno reče: pri hiši morajo biti 3 otroci; če gre eden na WC, se lahko druga dva še vedno igrata


He, he, he...

Jah, pri nas moja mama mislil, da je brezveze imet 3 otroke user posted image user posted image Da nam tega ni treba..Ko smo imeli samo še Lizo je že govorila, da je eden itak dovolj, da ne rabimo še več. Ma, škoda izgubljat besed, se ne obremenjujem s tem, glavno da se imamo mi fajn user posted image

Pri nas se Liza že full veseli, ampak mora bit sestrica, ker pravi da bratca že ima user posted image Arsen je pa še premajhen za karkoli, njemu ni nič jasno. Se je pa naš amli-veliki mož odločil da se bo nehal dojit, tako da je že 3 dni brez user posted image Sem prav vesela, da se je sam odločil, ker jaz nimam srca na silo odstavljat in bi se m i lahko zgodilo da bi na poletje dojila dva user posted image

Meni je pa tale 3 nosečnost full na easy...Zaenkrat. Bomo videli kako bo do konca, sedaj sem na polovici...Imam 3.2 morfologijo in to bo šele moj drugi pregled v tej nosečnosti. Ni da sem tako planirala, ampak je tako naneslo in mi je superuser posted image

Imejte se lepo....


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: III. pričakovanje
31.1.2009 17:47:01   
taškica
No pa sem vas še jaz našla, da vam povem mojo zgodbo. Doma imamo dva fantolina - 7let je imel včeraj in drugi 5,5. Imela sem ju enega za drugim. Mož me je hecal za še eno punčko, pa sem popustila; malce zaradi službe, v kateri je bolj bedno, po drugi strani pa so mali otroci dar in največja ljubezen na svetu. Tako sem avgusta zanosila, bila full happy, na prvem pregledu pri gineko 8t noseča, pa ta ugotovi dvojčke!!!!

Zdaj bomo imela 4 otroke, smo iz LJ, zamenjati moramo stanovanje pa avto, pa še vem ne kako mi bo vse ratalo, ker ni nobene babice ne blizu ne daleč. Zdaj imam eno študentko, pa še eno ki mi pospravlja....svašta. eto, življenje lahko tudi malček popestri zadeve!!!!!!!

Ampak sem full vesela. Ju pričakujem z vso ljubeznijo. In zdi se mi prav tako.

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: III. pričakovanje
31.1.2009 22:28:10   
matcar
Super! Čestitam za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image !
Spolov pa še ne veš?
Upam, da bosta dve pupi. Jaz sem si jih vedno želela. Pa nekak nočejo ratat. Saj se ti bo na koncu vse porihtalo. Kdaj pa imaš rok?

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: III. pričakovanje
31.1.2009 23:13:29   
kea
Da še tukaj malo poklepetam, preden grem spat!
Skuštrana, tudi pri nas je podobna situacija - včeraj smo se odločili povedati, še mojim in tudi moja mama je bila v šoku saj se tudi njej zdita 2 čisto dovolj, res je škoda izgubljati besede!!!!!
No, bomo videli kako bo!
Tudi jaz komaj najdem čas za forum, dopoldne sem v službi, popoldne pridemo iz šole, službe, vrtca in potem je tako dan že pri koncu, jaz pa vsa utrujena in zaspim že s kurami!
Moj dela ruski turnus (1 dan - 12 ur čez dan, 1 dan - 12 ur ponoči in potem je 2 dni fraj) tako, da bomo že nekako skombinirali!
Kaj bi jamrale, ko pa sem ravno prej poslušala da ona američanka ki je rodila osmerčke ima doma že 6 otrok, mož pa mora sedaj nazaj v Irak!! Ja, to pa bo res naporno!
OK, sedaj pa lahko noč!

Ja, pa še to taškica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kea -- 31.1.2009 23:14:11 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: III. pričakovanje
31.1.2009 23:20:34   
matcar
Točno to! Pri nas je blo isto,samo cela žlahta.Pa ima sestrična tudi 3,jaz pa jih ne bi smela met.Kot da nimam lastnega življenja. Brez veze vglavnem. Ja,ona američanka je zdaj kar z 14-imi otroci doma,no osmerčki so še tak v B.
Če bo ona zmogla,bomo me tudi z tremi.Kaj pravite?
Kea,potem pa ti želim lahko in mirno noč!

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: III. pričakovanje
31.1.2009 23:29:35   
taškica
Matcar - seveda vem za spol, dva fanta sta kaj pa drugega! Nisem niti pričakovala, da bosta pupi, enostavno nismo mi familija zato user posted image . Drugače pa punce, da vam ne govorim kako je bilo pri meni glede tretjega otroka, pa potem dejstva o dvojčkih. Moji so se zaprli kot ledena gora sami vase, bog pomagaj - ne želijo niti sodelovati, moja sestra je rekla; ja saj še svoja dva ne znaš porihtati pa zanosiš (pa sta fantolina krasna in lepo vzgojena). Druge reakcije pa katastrofalne; tudi od prijateljic.

Mah, hvala bogu da sem to preživela. Ko bom pa na štirih maturanstkih plesih plesala s sinovi in se vrtela, pa verjemite da mi bodo vse babe folš!!!!!!!!!!!!!!!

Aha - rok imam sicer maja, ampak enkrat aprila bomo rodili.....komaj čakam.

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: III. pričakovanje
1.2.2009 0:11:02   
matcar
Tudi jaz imam aprila rok. samo na začetku,8.
jA,KAK SO SMOTANI. kOT DA MORAŠ ZA DOVOLJENJE VPRAŠAT,KOLIKO OTROK LAHKO IMAŠ!?saj je blo pri meni isto,mater!
Me tako full razkuri. Smo 15 let stare,to je krivo.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: III. pričakovanje
1.2.2009 4:35:59   
Pat74
Jest pa mislim, da te izjave, če imaš pač več otrok izvirajo iz čiste fovšije - no, moja mami je že ves čas navijala za še kakšnega, je namreč iz družine 15 otrok, pa moja brat in sestra dvojčica sta bila tudi vesela. Moževe mameuser posted image  pa ne bi omenjala, ker ratam kar slabe volje. Punce naj vas briga kaj si mislijo drugi in rajši uživajte v user posted image  in svojih otrocih.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?