diduska
|
Hej, ma tole vreme mene kar dol rine, imam danes tako hudo migreno. HB, da je šla bunkica že spat, ker grem jaz tudi počasi. Naša je res ena mala čvekica, je pa v bistvu zelo zanimivo to, da ni imela neke svoje "kitajščine", takoj je začela ponavljat besede, tako da zdej vsake toliko slišimo tudi sit (shit), ki je njena priljubljena beseda. Ni pa nič čudno, da govori 100/h, ker tudi jaz non stop blebetam. Pri nas je spanje še vedno tako kot takrat, ko se je rodila, tako da lahko rečem, da že skoraj 17 mesecev nisem spala v kosu 5 ur, ampak bo enkrat verjetno bolje. P pravi, da bo tako verjetno do takrat, ko se ne nehava dojiti. Vrtec je super, Ella res rada hodi in ima že "simpatijo" . Malo za res, malo za hec, vendar se res z enim fantkom zelo rada igra in tudi ko pride zjutraj, jo Timon prvi pozdravi in jo objame - res so luštni. Zaenkrat uživamo, bomo videli za koliko časa bomo mirni pred ponovno boleznijo - upam, da do naslednje zime! LpD