malaMravljica
|
O Pilotinka moja, meni je tudi hudo zate, da ti je slabo in mores to prenasat. Sam ves kaj, ko bo tvoj testercek napisal Schwaher bos v miniminimili sekundici pozabila na vse probleme od prej in skakala do stropa. Punce, jaz iscem tako lepe predloge ime in mojemu ni nic vsec. Za fantka imva sedaj enega, je bilo meni ze vedno lepo ime in sedaj sem mojega odgnala od njegovega imena za fantka. Sam za puncko, vceraj sem nasla ime Emily in sem mu sla tako vesela povedat, me je pogledal in rekel: ma lubica moja, kaj ti je otrocek naredil, da zbiras tako grda imena. se ne morem sprijaznit, da gre tudi to ime v kos. Moj sicer meni, da bova do oktobra nasla eno super ime in se ob vsem tem zabava, joj jaz pa nisem vec cist prepricana. Sam veste kaj, moj dojencek bo dobil eno hudo lepo ime in pika. vzamem 4x dvojni CB a ne. Saj bos Tassika ti tudi en paket? En paket bom v Müllerju, drugega v enem DM, tretjega v drugem DM in po cetrtega grem spet k Müllerju, da me ne bo na kassi gledala izpod cela, ce se mi mesa Danes sem presaltala na caj, bom pila cel dan caj in morem prit na 2 l tekocine. Vceraj sem popoldne skor 1 l na eks in mi je blo potem tako slabo, pa zvecer sem kozarec coca cole mesane s fanto in pol sem celo noc hodila lulat. Enostavno celo noc. Punce zvecer sem skuhala vecerjo za 5 oseb, spageti bolonese in zeleno solato s korenskom ter motovilc z jajcem. Baje je bilo takoooo fino, se ena punca je prej rekla, da ne bo jedla, pol je pa 3 x vzela. Sem dala v omako tisto olje s cesnom in petrsilckom, ki je ostalo od ribic in je verjetn se mal zacinlo zadevo.
|