Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No, da se malo vrnem nazaj... Cesta..hja, sem se morala navadit, ker se dostkrat vozim, mi pa ni bilo težko, ker je cesta prov fajn, poleg tega se pa ukvarjam (no, sem se ) z enim takim športom kjer brez ovinkov ne gre
Kar se vozičkov tiče, jaz imam že naročenega Mutsy urban rider, z veliiikimi kolesi za našega frajerja, da se bomo vozili po vseh možnih poteh Ime pa lahko rečem, da je že koraj izbran (90%), lahko rečem da je slovenski, samo malo bolj modern, ima x notri:) Sem pa tudi jaz drugače za bolj klasična imena, in ne preveč moderna, ta s tremi črkami so prav lušna:)
HM84... nekaj mi ni jasno. Saj je vseeno, kakšno ime daš otroku (kakršno ti je všeč), sam kakor jst poznam slovnico in našo abecedo, X-a ne vsebuje naša abeceda. Lahko pa sem te narobe razumela. Sicer so pa tud meni všeč kratka imena. In tudi z X ali Y vmes. da ne bo katera mislila, da katero kritiziram. Res pa je, da pa mi ni všeč ime, kot so Luna, Lin, Lilu, ta imena pa zame nimajo pomena. sam to je le moje mnenje in moje mišlenje. Vsak pa ima svoj okou in hvala Bogu, da je tako.
< Sporočilo je popravil gantar -- 28.1.2009 12:53:36 >
Huh ja... mogoče se nisem dobro izrazla. Bom še mal zakomplicirala Ime ja tako, kot naprimer Maks (lepo, slovensko:)), v bistvu je pa lahko tudi Max... no, ampak potem verjetno ni več slovensko Hmmm... v glavnem, upam ,da razumete kaj mislim:)
jaz imam v imenu Y in mi je bil veckrat v napoto. Sicer je sedaj del mene in ga ne dam, samo razlaganje mi gre pa ze prav na zivce. In sedaj povdarim, da z Y, ce gre za uradne zadeve, za vse ostalo pa mi je ravno, ker se mi ne da razlagat zgobe.
V danasnjih casih pa ima ze vsak drugi otrok te crke v imenu, tako da ne bo problemov. Vsakic boo vprasali kako se napise in cav.
Moji otroci ne bojo imeli sumnikov in sicnikov, ker imamo stik s tujci in mi razne popacenke niso vsec. Ceprav so mi imena kot so Blaz, Matevz vsec.
kaj se ploh bodemo zarad imen, ker vsak bo dal svojemu otroku tako ime kot je njemu všeč, a ne! moja kolegica je pred kratkim rodila in svojemu drugemu sinu dala ime ELIAS, men osebno ko sem prvič slišala to ime se mi je zdelo ful grdo, zdaj ko pa ga ponavljam pa je vedno lepše, tako da ne smemo rečt kero ime nam je všeč kero pa ne ker se vse spreminja " STO LUDI STO ČUDI!"
men pa ravno obratno šumnike in sičnike ne maram v imenu zato moji otroc ne bodo imeli le teh!!!!!!! saj ne da tu druge pol ne maram, kar ni res, sam........... bom drugič povedala zgodbo zakaj!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 28.1.2009 18:18:12 >
cveka... ne bodi huda . To kar si napisala je vse res. Sej sem tud jst napisala, da ni važn kako daš otroku ime. Ampak samo zanimalo me je. Vsak ima svoje. In hvala Bogu da je tako. Copka, ti tud neč zamerit, al pa HM84. Bog ne daj. Vsako ime je posebno, saj ga nosi posebna oseba. Je pa res, da včasih dajo nekateri ljudje res malo čudna imena. Pa sedaj res ne bom omenjala kakšno, da ne bom katero prizadela. Pa brez zamere punce.
cveka... ne bodi huda . To kar si napisala je vse res. Sej sem tud jst napisala, da ni važn kako daš otroku ime. Ampak samo zanimalo me je. Vsak ima svoje. In hvala Bogu da je tako. Copka, ti tud neč zamerit, al pa HM84. Bog ne daj. Vsako ime je posebno, saj ga nosi posebna oseba. Je pa res, da včasih dajo nekateri ljudje res malo čudna imena. Pa sedaj res ne bom omenjala kakšno, da ne bom katero prizadela. Pa brez zamere punce.
pa saj nisem huda, samo čvekam, a je blo tko vidit , oprosti
imam ga 3.2. zjutraj ob 8:20 min, sam glede na to da moja G. ponavadi 2 uri zamuja bom pršla na vrsto tam okoli 10h pa preglede imam v LJ. v Lenišah! seveda bom obvestila, če bom sploh domov pršla jaz upam!!
dobrodošla avgust09 . Hja, jst sem pa kr zadovoljna z G v Logatcu. Je prijazen, je pa res, da je direkten in ne ovinkari. Imam pa dost ovinkov, ko grem na šiht v Idrijo.
AVGUST09: dobrodošla !jaz sem tud včasih živela na petkovcu zdaj sem pa že pet let omožena v Logatec, pa kar pogrešam petkovec! ja jaz sem istega mnenja za tega G. v Logatcu zato pa raje hodim v LJ. k G.
no saj se nas bo kar nekaj nabralo ki smo iz teh krajev, bomo imel vsaj družbo in bomo lahko poleti šetale na sprehode in kofetkale komaj čakam!
no zdaj se pa moram it počas uštimat, ker grem na preglet k DR. likar
lep pozdrav, se z moje strani. Sem tudi iz okolice Rovt in sem pa v 34. tednu. Mislim pa da poznam janjo*. Smo se ze velikokrat videli, se posebej s tvojimi otroki.
lep pozdrav, se z moje strani. Sem tudi iz okolice Rovt in sem pa v 34. tednu. Mislim pa da poznam janjo*. Smo se ze velikokrat videli, se posebej s tvojimi otroki.
DOBRODOŠLA,se razkriješ kdo si ALI OSTANE SKRIVNOST
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?