Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

potem MŠ,potem je prišel končno tišler, pa itak je trebalo za njim pospravljat, pa pri tašči sem bila, hB na kosilu, potem spet pospravljat, pa plenice sem likala, pa obiski in zdej sem fuč.Hoče me nek prehlad zagrabit.Križ me boli, sam jamram.
priznajo samo sorazmerni del letnega dopusta - 2dni na mesec pred nastopom porodniške; kar seveda po zakonu ni možno, ker ti priprada 4tedne LD in del dopusta lahko oziroma moraš izkoristit v tekočem koledarskem letu (no razen v določenih okoliščinah, ko ga ne moreš-bolniška, porodniška ampak ga lahko izkoristiš naslednje koledarsko leto) in da se sploh o tem koliko LD-a ti pridapada, kdaj ga koristiš itd.ne bojo pogovarjali; o pa se bojo in še kako; jutri zjutraj takoj kličem na Direktorat za delovna razmerja in pravice iz dela, da se še malo dodatno pozanimam kako je to z LD. Ker jaz sem trenutno na LD-ju, koristim 7dni starega in kao ne bom mogla nadaljevat z novih; aha, bomo še vidli....
namesto da bi se stvari izboljšale po operaciji, gre na slabše; vročina, prehlad, kri iz nosu....pa še te kapilare mu je sežgala ampak očitno ne pomaga....