Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mali je pravi korenjak za 2-3 tedne prehiteva v rasti,(kar je meni čist o.k. tud ginekologinja je rekla da je to vredu, rekla nej kakšne tri tedne se prej pripravim) ima tm nekej čez 2200 g (če jim verjamemo... pri prvem so mi tudi napovedovali ogromnega otročka pa ni bil nič ekstra težek 3655g je imel) napoveduje 90% da bo fantek vendar ni ziher ker mu ni videla med noge, čeprav pravi, da za punčko je preveliko, ji je bolj na moda vleklo kot na ustnice...
ah bo že če do jutri ne bodo nič plužili bom imela Žana doma in ne bo šel v vrtec, to bo vesel... pa še kašljat mi je začel tko da se bomo lahko zdravili čez podaljšan vikend, samo ne vem kaj bom naredila za petek ko imam zobarja s seboj ga ne morem pelat ker ne bo pri miru, za mirkat pa nimam nobenga doma... meni more pa eno plombico doštukat ker se mi je zadnič mal okrušla in ne bi rada da bi me kej začel bolet ko bom na porodniški

kr neki...
sej so bile samo sanje.
.
sn mislila it danes zjutraj v mb pa me je minlo, ko sn videla, kako je vse ledeno...dragi se je pred pol ure spravil avto pucat pa mu še ni uspelo...leda je gor kolikor hočeš
še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko!