|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 22:40:58   
Maj78
Čer, morm povedat da je Žan hvala bogu pojedel celo en majhen košček kruha z kislo smetano gor in potem pred spanjem še 240ml mleka, tko da bomo videli kaj bo jutri.

Eto prpopam vam mojo porodno, tiste k se vam je pa ne da brat jo pa preskočte.



Moja porodna Zgodba


Moj predvideni datum poroda je bil 22.2.2008 in meni se je zdel to super datum za rodit, vendar najin otrok očitno še ni bil pripravljen pokukati na svet, zato se je moja ginekologinja odločila, da mi bo 27.2.2008 porod sprožila. V zelo mrzlo sredo 27.2. ob deveti uri zjutraj sem se morala zglasiti v pritličju Ljubljanske porodnišnice in  tam me je pregledala neka mlada ginekologinja katera ni bila pri pregledu ter vstavljanju svečke za sprožitev poroda nič kaj nežna. Že s tem ko sem gledala njeno mimiko na obrazu med vstavljanjem svečke me je vse bolelo, ko pa sem vstala iz stola se je kri vlila iz mene me je pa kar vse skupaj malce minilo. Potem so me sprejeli na oddelek E v 4 nadstropju porodnišnice ter me priklopili na CTG kateri ni pokazal nič konkretnega ,saj ni bilo nobenih popadkov zabeleženih  v eni uri mojega priklopa. Vmes me je prišel pogledat nek študent medicine ki naj bi mi izmeril širino medenice, pa se je naveličal čakati in je odšel. Potem je končno prišla moja ginekologinja in me je še ona pregledala in dejala da naj ne delam panike ampak da imamo najbrž okoli otrokovega  vratu zavito popkovino in da naj ne kličem domov ker bo panika in da gremo kar v porodno.
Ko sem prispela v čakalnico, kjer se čaka na klistir in britje, se z tistim gromozanskim trebuhom  usedla , prileti babca Mia in mi reče da se greva obrit. Predno ji rečem, da nima kaj brit sem že ležala na mizi ona pa si je pripravljala 'orodje', mi  dvignila haljo in rekla ja zakaj mi pa niste rekli da ste goli? Odgovorila sem ji:''… saj sem vam hotela pa me niste poslušali'', potem je rekla '' no zdaj pa v klistirnico''. Prosila sem jo, če grem lahko na wc in če mi da kak nov vložek ker močno krvavim. Me začudeno pogledala, mi dala vložek in rekla naj se ne zaklepam. Ko sem se umila in dala nov vložek , je rekla, da nimava časa za klistirnico in da greva kar v porodno. Men pa nič jasno.
Dobila sem marelično porodno sobo številka 10 v kateri so montirali nove zavese, bila je velika z dvosedom. Priklopila me je  na CTG in pustila samo, ker je morala pomagat na svet še enemu februarčku. Konstantno  sta v mojo porodno hodili dve porodničarki in me nadzorovali ter se skoz neki dogovarjali med sabo, saj je moja ginekologinja morala nujno na sestanek. Skozi sta mi postavljali  neka vprašanja, zakaj so se danes odločili da mi sprožijo?Če imam že popadke? Jaz pa sem jima odgovarjala, da ne vem,  ker sem prvič noseča in da naj mi povesta kako naj bi popadki sploh zgledali. No končno sta  povedali, da sta se po posvetu z mojo ginekologinjo odločili, da mi naredita carski rez, saj ,da ko dobim jaz popadek (ki je bil 40 in ga nisem čutila) otroku pulz pade iz 160 na 100 in če bom podpisala privolitev. ''Seveda bom podpisala, saj mi nič drugega ne preostane'' sem jima odgovorila . Na moje presenečenje mi je rekla, da mi ni treba podpisati, samo v tem primeru bom rodila mrtvega otroka. Meni je ratalo kar slabo . Vmes sta mi še hotli predrti mehur in mi skakali po trebuhu,da bi videli plodovnico (jaz sem pa vpila od bolečin), plodovnice pa ni bilo.  Uglavnem, jaz sem podpisala s takim cmokom v grlom, poklicala svojega da naj pride in da mi bodo naredili carski rez, ter se pošteno zjokala. Vmes se je smena babc zamenjala in dobila sem babco Lili. Po pol ure so mojega končno spustili k meni, da je naredil nekaj slikc, mi umili trebuh, vbrizgali neko modro tekočino v mehur , me odpeljali v operacijsko, mojemu pa rekli da bo čez pol urce že oči. Moj mi je dal še lupčka in me že ni bilo več.
No, ko so me peljali iz operacijske skozi mojo porodno sobo sem vpila, da me full trebuh boli in videla mojega kako mi daje neko malo črno gmoto lask . Takrat mi dal Žan prvega lupčka oziroma se me je prvič dotaknil, jaz sem mu vrnila in dala prvega lupčka. Potem so mene odpeljali na A oddelek v sobo za intenzivno terapijo, moj pa je ostal v porodni sobi z Žanom. Potem je prišel okoli 16 ure k meni na oddelek , kjer sem bila, priznam, še čisto zadeta in se pol stvari ne spomnim, uglavnem potem so nama pripeljali še Žana in sem ga prvič prislonila k prsim in na moje začudenje je zagrabil ampak zaspal na moji dojki.  Kmalu je bila ura že 18, da se je moj moral posloviti,  Žana pa so tudi odpeljali v posebno sobo kjer so imeli dojenčke. Mene pa prisilili, da vstanem iz postelje. Povem vam, da je bilo zelo težko, ker me je res vse full bolelo. Vsakič, ko sem se premaknila so me šivi zategnili in prava umetnost je bila iti na wc z vsemi tistimi flašami.
Naslednji dan, sem bila še na oddelku v intenzivni sobi v katero so nam vozili dojenčke, mislim , da tri ure čez dan, da smo jih dojile, vendar naš ni nikoli dejansko vlekel ampak je zaspal na dojki in bolj kot sem govorila sestram, da moj otrok nič ne je in če mu dodajajo mleko , bolj so govorile sestre da naj ne skrbim in da one skrbijo zanj, ena mi je celo prinesla malo glukoze ki mu jo je kapnila v usta da bi ga spodbudila k sesanju, pa tudi to ni pomagalo.
Drugi dan so nas prepeljali v navadne sobe ampak še vedno v istem oddelku in ko so mi pripeljali Žana mi je šlo tako na jok in sem tako jokala kot dež, da sploh nisem opazila da leži na neki blazini. Ko me je sestra videla, da jokam, me je potolažila, da naj se ne sekiram da otroci pač včasih nehajo dihati in da to ni nič takega in da zato ima to blazino na kateri leži, da če slučajno preneha dihat začne piskat blazina in tako nekdo prileti takoj v sobo. Men je padla tema na oči in sem še bolj začela jokati. Med tem je prišel pediater in rekel :''otroci se gredo slikati, pregledali jim bomo kolke in ko to opravimo vam jih pripeljemo nazaj''. Seveda sta moji cimri dobili otroka nazaj a mojega ni bilo. In ko sem vprašala sestro mi je rekla ,da ne ve kje je in da mi bo poslala pediatra. Punce moje, jaz sem bila v takem šoku, da tud spraševati nisem mogla samo jokala sem. Ko  je pediater prišel je samo na hitro rekel, da je otrok med nego  nehal dihati in da so ga dali na opazovanje na intenzivni oddelek otroške terapije, ker ima nizek sladkor, aja pa še vprašal me je,  če sem imela nosečniški diabetes? Odgovorila sem mu, da ne vem ker nisem bila testirana.  Potem je mrko on odšel, prišla je  neka sestra in mi rekla, da ko pride moj partner lahko greva pogledat otroka v 1 nadstropje. Pomoje vam ne rabim razlagat koliko sem prejokala v tistih parih urah in kako sem komaj čakala da bo ura tri, da moj pride. Hvala bogu, je prišel lahko prej in tako sva šla Žana pogledat ob 14 uri v intenzivno terapijo, kjer me je na najino presenečenja sestra katera je skrbela za Žana nadrla kakor čes kakšna mati sem, da sem šele sedaj prišla pogledat kaj je z otrokom, jaz pa vsa nemočna v jok. Moj se je takoj postavil na mojo stran in jo je nadrl nazaj, da so mi sestre rekle, da ga grem lahko obiskat šele ko pride on in on lahko pride v času obiskov ti pa so od 15 ure dalje. Potem se je le malo umirila in nama obrazložila, da na tem oddelku obiski potekajo drugače in da sva lahko skoraj skozi pri otroku. Uglavnem, na tem oddelku v štirih dnevih nisem prišla do pediatra, ki bi mi dejansko razložil kaj je narobe z Žanom in zakaj do tega pride. To nama je razložil dežurni pediater peti dan in moram priznati, da je bil to edini zdravnik, ki si je dejansko vzel čas za naju in nama vse lepo razložil in povedal, da se včasih zgodi pri prenošenih otrocih, da pride do kake okužbe, ki je pri nas hvala bogu ni bilo, ampak posledično glede na to, da ni bilo plodovice je vprašanje koliko časa je bil dejansko Žan brez hrane in je dejansko hiral v mojem trebuhu, namesto da bi pridobival na teži. Važno je ,da sem ga šesti dan končno dobila na svoj oddelek in sedmi dan sva odšla domov in to je bil najlepši dan v mojem življenju.                                 
To pa je čisto nova zgodba,ki se iz dneva v dan spreminja….. 



_____________________________

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 22:42:31   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kako že gre uno...a smrdim?user posted image


Očitno jaz tud, čeprav sem izpod tuša.

Aja pa jutr grem na probo za eno službo pa v sredo na en razgovor, pa iz ene me morjo še poklicat, tko da držte pesti!

Nočko

_____________________________

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:09:44   
nizy
uuuffff , maj78 to pa je porodna zgodba user posted image ,pa tak odnos zdravnikov in med. osebja user posted image , ...jaz nebi šla nikoli več tja rodit ,...

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:11:37   
Stipe air force
Huda zgodba ...user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:19:23   
mlavla
oh..bed..men je kar mal žal da sem šla to brat..pa brez zamere Maj78..


k sreči sama nisem imela nič težav..kljub temu da sem rodila 13. dan po PDP


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:22:22   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kako že gre uno...a smrdim?user posted image


Očitno jaz tud, čeprav sem izpod tuša.

Aja pa jutr grem na probo za eno službo pa v sredo na en razgovor, pa iz ene me morjo še poklicat, tko da držte pesti!

Nočko


držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:23:36   
Blacky*
uff maj, sem vedla da si imela težave, samo da je bilo pa tako pa ne... me je kar zmrazilo

no samo da je danes vse ok in da uživate s svojim sončkom

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:24:32   
Blacky*
kje pa ste vse?

Jaz sigurno ne smrdim, sem iz savne, vsa dišeča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:30:19   
Blacky*
no pa lahko nočko

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Februarski sončki - 9. del
12.1.2009 23:40:14   
Stipe air force
Lahko noc user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:05:45   
misar
dobro jutro...prvauser posted image

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:09:44   
misar
ja sem prva, ampak najbolj srečna prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...namreč ponoči smo imeli eno samo budnico in prvič v 11mesecih in 8 dneh sem se zjutraj zbudila pred princesko povsem naspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona, to je bil pa že porničuser posted image user posted image user posted image user posted image

uf danes bova pa prej šle v varstvo, pa dlje bova tam...držte pesti, da bo ok, ker bo spančkala tam prvičuser posted image

grem zdaj eno alelujo odpet, ker prva jutranjauser posted image je že padla...pol tamalo zrihtam in nahranim pa gas.

lep dan vsem

< Sporočilo je popravil misar -- 13.1.2009 7:10:22 >


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:28:53   
blaža
jutro!

Mi smo tudi fullll dobro spaliiii!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je spal 10 ur v kosu od 19ih do pete zjutraj. Pol sem mu ob 5.30 dala mleko, ma ni kej več dosti spal, no ma 10 ur v kosu brez se zbudit, je noro dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdej vas pa malo preberem medtem, ko pijem kavico.



_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:32:46   
pina-1
dobro jutro, če se takemu jutri lahko tako reče.

Za nami je najslabša noč od kar je Ana rojena. Zvečer je šla sicer lepo spat ob uri ( 20:30), ampak ob 23 se je zbudila v joku,ki je trajal vse tja do 1 ure. NIkakor se ni mogla umirit. Joške in dude sploh ni mogla vlečt. Sem cel cajt študirala ali jo dlesni bolijo, ali ne more požirat... Sem ji dala eno žlico calpola in dlesni namazala s calgelom in po 40 minutah se je umirila. Ob 2 se je zopet zbudila, ker sem jo hotela v posteljco dat pat, tako da sva pol do 6 spali na kavču.user posted image user posted image user posted image
Se je pa HB zbudila, kot da se nič ni zgodilo. Sedaj pa bodi ti pameten, kaj ji je bilo.

Včeri so v hoferju dobili full lepe bodije in pajkice ( pa madamm) po 4 in 5€. Vam povem , da je kvaliteta full dobra. JAz sem ani vzela kar 2 paketa pajkic ( po 2 para pakirane). Za v vrtec bo to idealno.

Maj, tvoja porodna zgodba res ni med lepšimi, a kmlu se boš spominjala le najlepših trenutkov. Tile zdravniki so pa res zelo hladni in malomarni. Škoda zgubljati besed. Dokler ne bodo začeli z lastno glavoodgovarjat za svoja dejanja bo tega vedno več.

No tako, zdej se grem pa oblečt in pripravit dječurlijo za odhod v Koper.

Se čitamouser posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:46:50   
blaža
maj, sedaj sem prebrala tvojo porodno zgodbo. Res me je zvilo. Vesela sem, da je sedaj vse v redu, je bla pa res težka " zgodba".

Moja dva poroda sta bla kar ok. Sploh sem Blaža hitro rodila. Edino Matija se ni hotel spustit, in je blo malo matranja, pa Blaž se je ustavil v medenici, se napil plodovnice, ki ni in ni blo popadka za izstis. pol so mi nekaj pošpricali in sem morala splahnit v ustih, pa je končno ratalo. Drugač, pa so to samo malenkosti in ne neki grozni zapleti.

Hujše mi je blo, ki mi pri obeh porodih ni šla ven posteljica in so me po porodu pritiskali z vso silo po trebuhu, da sem kričala( med porodom nisem spustila niti glasa). Nista šli ven, ker ni blo popadka, pa itak moji popadki pri obeh porodih niso bli redni.user posted image  Kar neki. na 20 min, na 3 min, na 12min, na 34 min, na 2 min,...user posted image  Pol pa vedi kdaj it v porodnišnico.user posted image

No ma za Blaža sem vam zgodbo na kratko itak že napisala.user posted image

Sedaj razumem kako je lahko porod za nekoga negativna izkušnja. jaz sem imela srečo, da sta bla moja poroda nekja najlepšega kar se mi je v življenju zgodilo. Glede prijaznosti babic, pa drugič o tem, ki zgleda jih je dosti nataknjenih, ma jaz nisem dosti občutljiva na to.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:48:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro, če se takemu jutri lahko tako reče.

Za nami je najslabša noč od kar je Ana rojena. Zvečer je šla sicer lepo spat ob uri ( 20:30), ampak ob 23 se je zbudila v joku,ki je trajal vse tja do 1 ure. NIkakor se ni mogla umirit. Joške in dude sploh ni mogla vlečt. Sem cel cajt študirala ali jo dlesni bolijo, ali ne more požirat... Sem ji dala eno žlico calpola in dlesni namazala s calgelom in po 40 minutah se je umirila. Ob 2 se je zopet zbudila, ker sem jo hotela v posteljco dat pat, tako da sva pol do 6 spali na kavču.user posted image user posted image user posted image
Se je pa HB zbudila, kot da se nič ni zgodilo. Sedaj pa bodi ti pameten, kaj ji je bilo.

Včeri so v hoferju dobili full lepe bodije in pajkice ( pa madamm) po 4 in 5€. Vam povem , da je kvaliteta full dobra. JAz sem ani vzela kar 2 paketa pajkic ( po 2 para pakirane). Za v vrtec bo to idealno.

Maj, tvoja porodna zgodba res ni med lepšimi, a kmlu se boš spominjala le najlepših trenutkov. Tile zdravniki so pa res zelo hladni in malomarni. Škoda zgubljati besed. Dokler ne bodo začeli z lastno glavoodgovarjat za svoja dejanja bo tega vedno več.

No tako, zdej se grem pa oblečt in pripravit dječurlijo za odhod v Koper.

Se čitamouser posted image


Mogoče pridem danes v Kp. Imam jutri zobarja za Matijo, pa bi nas moj pripeljal k mami že danes, pa jhutri bi nas pobral, ki ima matija plesne, vadijo za soboto, ki majo nastop.user posted image  te kaj pokličem, če pridem.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:53:11   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro, če se takemu jutri lahko tako reče.

Za nami je najslabša noč od kar je Ana rojena. Zvečer je šla sicer lepo spat ob uri ( 20:30), ampak ob 23 se je zbudila v joku,ki je trajal vse tja do 1 ure. NIkakor se ni mogla umirit. Joške in dude sploh ni mogla vlečt. Sem cel cajt študirala ali jo dlesni bolijo, ali ne more požirat... Sem ji dala eno žlico calpola in dlesni namazala s calgelom in po 40 minutah se je umirila. Ob 2 se je zopet zbudila, ker sem jo hotela v posteljco dat pat, tako da sva pol do 6 spali na kavču.user posted image user posted image user posted image
Se je pa HB zbudila, kot da se nič ni zgodilo. Sedaj pa bodi ti pameten, kaj ji je bilo.

Včeri so v hoferju dobili full lepe bodije in pajkice ( pa madamm) po 4 in 5€. Vam povem , da je kvaliteta full dobra. JAz sem ani vzela kar 2 paketa pajkic ( po 2 para pakirane). Za v vrtec bo to idealno.

Maj, tvoja porodna zgodba res ni med lepšimi, a kmlu se boš spominjala le najlepših trenutkov. Tile zdravniki so pa res zelo hladni in malomarni. Škoda zgubljati besed. Dokler ne bodo začeli z lastno glavoodgovarjat za svoja dejanja bo tega vedno več.

No tako, zdej se grem pa oblečt in pripravit dječurlijo za odhod v Koper.

Se čitamouser posted image


Mogoče pridem danes v Kp. Imam jutri zobarja za Matijo, pa bi nas moj pripeljal k mami že danes, pa jhutri bi nas pobral, ki ima matija plesne, vadijo za soboto, ki majo nastop.user posted image  te kaj pokličem, če pridem.user posted image


blaža a to popoldne. Jutri mava midve z ano ob 9:45 dermatologa. Bovašli sicer prej tam, mogoče jo prej vzamejo. POls va fraj za sprehod in kavo.

ok? 

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 7:56:20   
mala_pikica
Joj Maj sem prebrala tvojo porodno zgodbo in si kar predstavljam, kako ti je bilo težko. V kateri porodnišnici pa si ti to rodila, ker ponavadi so mariborsko porodnišnico šinfali glede odnosov, ampak v tej, ko si ti rodila so pa zmagovalci, ne morem verjeti kakšen nestrokovni odnos si ti doživela.
No pa HB, da se je na koncu vse dobro izteklo in imaš zdaj doma zdravega malega navihančkauser posted image .

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 8:05:47   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro, če se takemu jutri lahko tako reče.

Za nami je najslabša noč od kar je Ana rojena. Zvečer je šla sicer lepo spat ob uri ( 20:30), ampak ob 23 se je zbudila v joku,ki je trajal vse tja do 1 ure. NIkakor se ni mogla umirit. Joške in dude sploh ni mogla vlečt. Sem cel cajt študirala ali jo dlesni bolijo, ali ne more požirat... Sem ji dala eno žlico calpola in dlesni namazala s calgelom in po 40 minutah se je umirila. Ob 2 se je zopet zbudila, ker sem jo hotela v posteljco dat pat, tako da sva pol do 6 spali na kavču.user posted image user posted image user posted image
Se je pa HB zbudila, kot da se nič ni zgodilo. Sedaj pa bodi ti pameten, kaj ji je bilo.

Včeri so v hoferju dobili full lepe bodije in pajkice ( pa madamm) po 4 in 5€. Vam povem , da je kvaliteta full dobra. JAz sem ani vzela kar 2 paketa pajkic ( po 2 para pakirane). Za v vrtec bo to idealno.

Maj, tvoja porodna zgodba res ni med lepšimi, a kmlu se boš spominjala le najlepših trenutkov. Tile zdravniki so pa res zelo hladni in malomarni. Škoda zgubljati besed. Dokler ne bodo začeli z lastno glavoodgovarjat za svoja dejanja bo tega vedno več.

No tako, zdej se grem pa oblečt in pripravit dječurlijo za odhod v Koper.

Se čitamouser posted image



Evo še uradno voščim dobro jutro!

Pina, bošček tvoja Ana. Luka se še nikoli ni zbudil tako v joku, ali pa, da bi tako neutolažljivo jokal. Bogi so, ko ne znajo povedati kaj jih mučiuser posted image .

Bom jaz šla tudi pogledati v Hofer, če še imajo kaj. Pri nas takšne stvari takoj pokupijo.

Jaz tudi moram pohvaliti Lukca glede spanja, je zelo priden. Se sicer zbuja vmes, ampak lepo nazaj zaspi.
Sem se pa ravno zadnjič pohvalila, da je boljši glede zdravja in evo je ponoči zopet dobil vročino 38.7. Res mi ni jasno od kje bi lahko sedaj kaj staknil, nisem več pametna, kako je lahko tako zelo neodporen in kaj naj še naredim, da mu bo boljše. Eh, bo že ......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 8:28:35   
itata
punce to je spet adijo situacija.... jakob je zdej praktično zdrav, ok mal še pokašljuje in mal mu z nosa teče, ampak glede na to, da je šel včeri spat spet ob 20:45 kot gre ponavadi (okl 20:30), sem tudi po tem sklepala, da ne bo katastrofe, ampak je blo isto kot vse dni... pokonc smo bili od 2:30 do 4:30. jaz ne vem kaj je s tem otrokom. sem mislila ok je bolan, ok je šel spat ob 19h se je naspal do 4h, ok se kdaj zgodi. ampak NE to je zdej že en teden tko. men se meša. odkar sem šla v službo je pa še slabš. sem ga danes kar v posteljici pustila da se je mal valjal in mal jokal, ker je blo itak isto a sem ga pestvala al ne... kr nekiuser posted image

služba pa zdej ok moram rečt. prostori fajn. preseljena sem. delo kot se pričakuje...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 8:29:08   
itata
pa explorer so mi še enkrat naložil in zdej sem spet aktivnauser posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 8:33:59   
listek1
dober dan

upam, da se me še spomnite. SMo še živi in se mamo super. David pridno hodi v vrtec in se ima super fajn. Je full priden in nič ne joka. Sam pojamra včasih, da ga čist ne pozabijo user posted image user posted image  Danes bo prvič prespal v vrtcu in upam, da bo vse ok. Mi ga je pa dones sračkal od 5h naprej in potem je zadrnjohal nazaj malo čez 6h, tako, da sem ga komi zbudila ob 7h. MUlo mali user posted image  
Drugač mu je pa ravno včeri ratal za kakšno sekundo, da je sam stal brez opore user posted image user posted image

Jest pa zdele v miru pijem kavico, zajtrk sem že pojedla, potem pa šibam v lj, da si grem kupit čevlje za bordat in čelado. Tako, da komi čakam, da greva z mojim spet mal probat. Bo spet smeha, ko bom padala ko hruška. A še kera borda?

upam, da ste vse ok in da so vaši sončki zdravi in pridni. Ne da se mi za nazaj brat. Bom probala bit mal bolj pridna zdej, sej ko bom v službi bo laži še kej več natipkat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 8:53:26   
Stipe air force
Jutrooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

Spanje kot po navadi.... je pa Carica prehlajena in smo s pumpico nosek spraznili.... in fasali eno flasko aptamila vec kot po navadi.... user posted image  Skupaj s sinocno flasko je spila 440 ml aptamila... user posted image .

misar, blaza, bravo k ste se naspali user posted image

pina, itata, teh par dni je polna lunca in vecina malckov zaradi tega ful slabo spi... pa se meteo napoved je obupna... pritisk ful pada in bo ful dezval...

V Bruslju dezuje in piha precej mocen veter z Atlanskega... tudi napoved je vetrovna za ves teden, tako da bo Carica bolj malo zunaj... 

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 8:58:09   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro, če se takemu jutri lahko tako reče.

Za nami je najslabša noč od kar je Ana rojena. Zvečer je šla sicer lepo spat ob uri ( 20:30), ampak ob 23 se je zbudila v joku,ki je trajal vse tja do 1 ure. NIkakor se ni mogla umirit. Joške in dude sploh ni mogla vlečt. Sem cel cajt študirala ali jo dlesni bolijo, ali ne more požirat... Sem ji dala eno žlico calpola in dlesni namazala s calgelom in po 40 minutah se je umirila. Ob 2 se je zopet zbudila, ker sem jo hotela v posteljco dat pat, tako da sva pol do 6 spali na kavču.user posted image user posted image user posted image
Se je pa HB zbudila, kot da se nič ni zgodilo. Sedaj pa bodi ti pameten, kaj ji je bilo.

Včeri so v hoferju dobili full lepe bodije in pajkice ( pa madamm) po 4 in 5€. Vam povem , da je kvaliteta full dobra. JAz sem ani vzela kar 2 paketa pajkic ( po 2 para pakirane). Za v vrtec bo to idealno.

Maj, tvoja porodna zgodba res ni med lepšimi, a kmlu se boš spominjala le najlepših trenutkov. Tile zdravniki so pa res zelo hladni in malomarni. Škoda zgubljati besed. Dokler ne bodo začeli z lastno glavoodgovarjat za svoja dejanja bo tega vedno več.

No tako, zdej se grem pa oblečt in pripravit dječurlijo za odhod v Koper.

Se čitamouser posted image


Mogoče pridem danes v Kp. Imam jutri zobarja za Matijo, pa bi nas moj pripeljal k mami že danes, pa jhutri bi nas pobral, ki ima matija plesne, vadijo za soboto, ki majo nastop.user posted image  te kaj pokličem, če pridem.user posted image


blaža a to popoldne. Jutri mava midve z ano ob 9:45 dermatologa. Bovašli sicer prej tam, mogoče jo prej vzamejo. POls va fraj za sprehod in kavo.

ok? 


lahko ja, se slišiva, samo me skrbi, ki napovedujejo ful slabo vreme z dežje. bomo vidli.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 9:03:52   
blaža
maj 78 lih kar sem brala v Oni ( priloga Dela) intervju z enim ameriškim porodničarjem, ki opisuje kako kaastrofalne razmere imamo v Slo za rojevanje in opisuje, da je pri carskem rezu 2,5 x večja možnost, da porodnica umre in ker otrok pri naravnem porodu iztisne vodo iz pljučk zaradi stiska medenice, pri carskem, pa ne more iztisnit vode iz plučk, da ima potem zato take stiske z dihanjem(RDS) to naj bi pomenilo respiratorni distres sindrom. piše, da ta sindrom povzroči respiratorne težave z dihanjem in celo smrt.

< Sporočilo je popravil blaža -- 13.1.2009 9:04:12 >


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?