ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak Vi ste pa zadnje čase ful aktivni jaz sem aktivna predvsem v priganjanju mojega, ker njemu se sploh ne mudi... aja, pa petleka še ne bomo sestavili, ker bo napoti v spalnici, ga bo on tisti dan, ko me bo peljal rodit, ker itak ga ima v 5 minutah sestavljenega (to so seveda njegove besede, ko še ni nikoli petleka sestavljal) vsi pa vemo, da ni glih tak izi, ampak se ne mislim s tem obremenjevati, naj švica takrat, bo mogoče kak kg zgubil Saj meni se zdi, da ga je moj sestavljal en dan prej ko me je peljal, da sem lahko zraven komandirala, to zaškrni, to ni dobro, .. mi smo pri adamu ta isti petlek dobili že sestavljen, so nam ga s tovornjakom pripeljali, razstavila sem ga pa jaz ko smo ga nazaj dali, ampak razstavit pa sestavit ni isto... še ko sem dno nižala sem skoraj diplomirala zraven, težko je šravfe naenkrat spravit not. no, ampak moj, ki ima 2 levi roki, bo pa to zlahka... v 5 minutah jao jao, na levi roki niti prstov nima, potem pa tako prijavi... ga že vidim kako bo švical in klel