SALT
|
Pozdravljene drage moje. Včeraj sem bila pridna zvečer in sem imela čistilno akcijo,pa mi danes ni bilo treba preveč Danes sem pa tok zanič..nič se mi ne da..nič,tečna in nasajena sem, k sam a moj me še kar dobro prenaša Zdej pa že oba težžžžžkooo pričakujeva,si kar ne morem realizirati misli,da naj pozabim na ta dan D in preprosto uživam...hormoni so tok močni Vendar sem se odločla in pika...se zrihtam pa greva danes malo ven,mogoče kino,mogoče večerja,če ne vsaj sadna kupa,v glavnem greva malo žurirat po svoje Kolumbo-mmm..lepa torbica sama imam fetiš na čevlje,na oblačila,kozmetiko...mah..na vse Sunny- ja dobr,sva kr papige poleg tega da naju družijo nalepke,frizura..naju druži še revija laordute kmalu bo nova kolekcija,pomlad poletje,komaj čakam Uživaj na sončku. Baki-Vse smo lepe!!!! srečke nosečke,mamice,prijateljice,žene,ljubimke,gospodinje itd...vse smo lepe Claud-naj ti tekne cupucin...meni prija tisti čokoladni od milke...si ga že dolgo nisem naredila...js capucin pijem vedno zvečer po pravem se menda pije zjutraj(ita)? Rebeka- js bi tudi imela kakšnega samo zase kakšnega old timerja (porihtanega) Majchy-to pa res enkratni spomin Ne spomnim se več ostalih postov,upam da ne boste zamerile . No sedaj se pa grem uredit,pa torbo om zraven vzela,tisto zame,da lohka grema kr direkt ..če bi kej dogajalo Lep večer drage moje
|