Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
... tak da sva šli potem po precej hitrem postopku domou, kjer pa že zadnja 2 dni velja obsedeno stanje, saj tamala kar noče in noče jest oz. pit mleka ... tak da je sedaj že pol 5ih ura, tamala je pa do sedaj pojedla eno flaško mleka in pa 1/4 hruške s piškotom in pa 4 žlice riževih kosmičev ... sploh ne vem, kaj naj naredim
.
Ni panike, jst sem bla glih na sprehodu okol 13:30. Pred tem smo pa bli s sodelavci na kavi. So me prišli pogledat. Kar se pa tiče oblačenja tamalih, pa nisem več pametna.
Mislim da sem končno ugotovila kaj oblečt da mu ni vroče. Jst mu ob tem sončku ne dajem nobene kapce gor. Kaj pa ve? Pa brez žabic, sam hlače ma. Ne vem no, včeri mi je pediatrinja rekla da naše pobčke oblačimo tako kot sebe, sam da njim damo eno plast z dolgimi rokavi več.
... no za manjkanje se ne sekiraj, boš že nadoknadila ... no saj naju naslednjič tudi ne bo, ker imamo v torek posvetovalnico in 2. dozo cepiva.