majči22
|
No pa se vam po dolgem času set malo javim. Pri hiši imamo tako pestro, da ni prav nič časa za računalnik. Ga skoraj cel teden nisem vklopila. No bo že! Danes sem dobila prvič . Priznam, da so mi kar odveč. Ne čutim, pa prav nobenih sprememb v telesu. Najprej čestitam vsem mamicam za rojstne dneve in našim otročkom za mini rojstne dneve .Sm čist zakomplicirala. Na hitro sem prebrala. Vidim, da je tudi pri vsaki posebej pestro. Berem, da naše avgustovčke še vedno bolezni preganjajo. Najprej super Erin in Bella za opravljene preglede. Super, da ni nič hujšega ter da bo vse vredu. Res super slike iz srečanj, tako Lj. kot Mb. Sploh pa skupinske od avgustovčkov so fenomenalne. Zoja miša vsaj mislim, da imaš tudi ti Jane voziček, ne? No glede senčnika, mislim, da je najbolje, da kupiš od Jane. Jaz sem ga kupila ta teden in sem z njim zelo zadovoljna. Supper paše na voziček in kljub pihljanju je stal trdno pri miru. Aja pa se strinjam s tabo, da bi lahko napisale kaj je pametno vzeti na pot,ker tudi sama nimam pojma Aha vidla, da je bila že Tejka pridna. Ma super, da te imamo. No noči so tudi pri nas ena katastrofa. Zbuja se na dve do tri ure, lahko tudi prej. Tako, da sem že pošteno utrujena. Ryssa tudi pri nas je tako, da bolj ko je menj zanič, tamala raje poje. Žanneža super posnetek. Naša se je začela smejat in vriskat zraven. Verjetno je razumela tole čebljanje. No nekaj mi je uspelo prebrat in komentirat. Do konca preberrem še zvečer, jutri pa še kej pišem.