|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 13:39:58   
sayuri
ZojaMiša marelco oz. senčnik/dežniček kupi. Prodajajo univerzalne v Baby centru, Pikapolonici...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 13:42:55   
aradej
Miškolinček pridi za tiste 14 dni pa domov malo na dopust ti bo že mami malo popazila na Erazma ali pa Filipa.
Ali pa k men prid bosta imeli Diana in Lucija družbo konec meseca.Bom en teden sama potem pa grem v toplice.
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aradej -- 9.2.2009 13:50:31 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 13:42:56   
sayuri
matejchi, PROSPAN za izkašljevanje je od 6 meseca naprej. Sam Maruša še ni tok stara. user posted image Slezov sirup je bolj za pomiritev kašlja.user posted image Hmmm... Maži jo z MAterino dušico od Justa, če imaš. To našim ful pomaga.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 13:44:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Pa to ni bilo vse - zjutraj je imela ene obiske (je hotela Vida pokazat) in ona kar prileti v NAŠO spalnico in 'presenečeno' ugotovi, da še spimo. Jaooooo!!!! Itak je s tem vse zbudila. Se mi je dvignil pokrov do stropa. Samo popokala sem tamalega in smo šli k našim - pomirit živce.

Spet nisem nič rekla, samo grdo jo gledam. ona se pa tako neumno in priliznjeno dela. Saj ji je moj rekel par besed, sam mislim da ne bo nič zaleglo user posted image user posted image



Uuuu, zveni znano ... jst sm tud kr tih pa jo grdo gledam, sam ona ne pošteka ... tko da ... očitno bo treba kaj rečt. Prej mi je uletela gor pa vpraša če Rok spi in jst rečem ja. Ona pa direkt v spalnico ... ja halo, a mi ne verjame al kaj? Verjetn otroka v spalnico zapiram tud če ne spi, jst pa na RR visim ... al ne vem, kaj si ona predstavlja ... Sploh je pa to NAŠA spalnica in ne njena. Eh, škoda besed. Men bo enkrat zavrel pa ji bom kej povedala, ampak takrat verjtn zlo grdo ...

Sej bi mela še za povedat, pa ne bom, ker mi itak pokrov dvigne, če začnem razmišljat o tem ...


Kaj naj rečem... Meni to že lastna mama dela - preverja, če Rok res spi, pa na vsak način ga hoče po rokah nosit, ko ga ravno dam na tla igrat, pa uleti v naše stanovanje še isti moment, ko iz službe pride (sploh ne vem, če vmes še prej kaj v njihov štuk zavije), pa se ne obrne niti, če vidi da smo ravno pri kosilu...  Prvič sva se ful usekali, ko se je Rok komaj rodil, pa sva z Rokom neko jutro še lepo spala, pa je kar v spalnico uletela, če že bediva... user posted image Enkrat na začetku ji je že moj ata rekel, če ji kar njeno posteljo v naš štuk preseli, da ji ne bo treba dol samo spat hodit, pa ji ni potegnilo... Pa vsakič, ko se usekava (no, tokrat je celo mojemu prekipelo), je potem nekaj dni druga skrajnost (ignoriranje in kuhanje mule), potem pa spet isto... Kot da kakšna srednja pot ne obstaja!


(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 13:45:39   
sayuri
miškolinček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 13:48:29   
gajka
Zoja Miša - jaz imam Roka že od začetka v športnem delu, ker nisem košare kupila. Sem potem tudi dežniček/senčnik kupila, pa je obup od obupa. Če veter piha, mi ga nonstop premika ali pa celo dol meče, pa tudi ne moreš ga idealno naštimat, ker se premikaš, pa sonce vedno začne slej kot prej mimo dežnička sijat... Jaz sem potem začela kar s plenico senco delat. To se je edino obneslo. Kako bo pa zdaj, ko bo treba firbec past in ven gledat, pa bomo še videli. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 14:25:15   
miškolinček
Zoja Miša,dežna prevleka paše tudi na športni del. Spi se tudi v športnem delu,vendar tu otrok bolj čuti premikanje in rukanje (kamni,pesek,...). Pri nas v športnem delu spi,vendar ne tako dolgo kot prej v košari.
Glede na to da je tvoja pupa še mala in ji košara verjtnto še ni premajhna bi jo jaz imela do konca zime še tam notri,jo vsaj ne prepiha in mrzel zrak ne pride do nje. Športni del je bolj odprt in pride mraz prej do nje. Do pomladi bo pa tako že sama sedela in ti bo tudi nazorno pokazala da noče več ležat v košari.

Senca-senčnik

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 9.2.2009 14:28:51 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 14:41:21   
kaja02
nell- HVALA ZA KAVO, je rabim en škaf, mi tud nismo nič spoal, kar naprej je jokala, vpila, a sploh ne vem zakajuser posted image , sedaj pa je kot rožca, nič ji ne manka, sam jaz mam podočnjake do kolen!!!

kot rečeno ni spala celo noč, spala je do 12.ure pol pa bedela do 6 ure. potem ko je zaspala sem šla Kajo budit, pa sem se še malo k njej vlegla( se vsako jutro tako pocrkljama) pa sva zaspali, in če nebi imela groznih sanj ( sem sanjala, da mi je Leja iz balkona padla, potem sem pa jo hotla v bolnico peljat, pa nisem našla prave poti, pa avto je karnaprej ugašu... joj res grozne, sem se zbudila čist panična)se sploh nebi zbudila, tako pa sem ob 7.45 skočla v luft, Kaja pa začne s poukom ob 8. Pa je zadnjo sekundo pridirkala v šolo, moj pa je sestanek zamuduuser posted image

alarm, berem kasneje

_____________________________

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 14:54:50   
nell
Koker sem prebrala, je danes luna metala skor vse naše čmrle...pa tašče tud al kajuser posted image No js Hb zaenkrat z uletavanjem v naš štuk nimam težav, razen tast kdaj pride kr tko kej pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sem že velikokrat mela na konc jezika, da naj svoj štuk raj pospravi, pa se raj zadržim.

Midva mava pa v sredo ponovno kotrolo za UZ kolkov - kao zadnjo, da vidijo ali je ostalo tko al se je kej slabšalo - sam glede na to, da je Tibor bolan ne vem če bom šla. Sej pomojem ne more bit neke panike, če prestavima za en teden. Nimam pa določenega datuma, rekli so sam čez tri mesece.

Js pa čakam, da moj iz službe pride, da mi mal roke razbremeni, ker je naš pikec pokec danes čist odvisen od njih. No sej je razumljivo.

jokec -bežim


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 15:08:33   
Ryssa
Lan v športnem delu vozička bolj spi kot pa prej v košari. Mi imamo dežno prevleko iz mullerja za 5 evrov, pa super paše na speedija, pomojem bi morala tudi na Jane, ker sta oba trikolesnika.
Glede senčnika sem se pa isto spraševala danes. Lana tud grozno moti sonce. A bo katera uporabljala pepeny oz. ga uporablja ali ga je uporabljala?

anita ti imaš tudi speedija, a že imate kak senčnik? Ker vsak baje sploh ne paše gor.

Pepeny vsepovsod ful hvalijo, da je boljše kot navaden dežniček user posted image Samo kaj pa narediš če od spredaj sije sonček? A to do konca dol potegneš?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 15:11:05   
Carol11
Moram rect kar dober dan, ker se bolj poredko oglasamuser posted image . Mi smo bili tudi na soncku in ceprav je super imamo tudi mi problem z ucki. Hana kar naprej mizika se paci in obraca naokoli, pa sploh nima direktnega soncka v obraz. Bo morda krivo slabo vreme zadnje mesece in so se oci navadile na tako svetlobo (mrak).
Nekaj vprasanj glede GH:
1. ali miksate, tlacite(s cim) vecino hrane, sadje, zelenjavo? Ko Hana zacuti samo malo grudico v ustih se zacne paciti in pljune ven. Potem zelo tezko se kaj spravim vanjo. Ce je zmiksano (z palicnim) pa brez problema je. Me je strah, da bo jedla samo ce bo vse v tekoci kasici. In vsi komentirajo, da mikser ni fajn, da zrak namesa v hrano, da potem napenja....
2. katero polento uporabljate? instant ali koruzni zdrob
3. ali katera uporablja stekleni ribežen? sem ene 2x poskusila, a preden naribam je jabolko ze rjavouser posted image
4. Koliko sadne ali zelenjavne kasice vam user posted image pojejo ob obroku? Hana poje max 100 ml pa naj bo se tako lacna. Se mi zdi, da GH jemlje bolj kot zabavo, ker ko se navelica se obrne stran.
Mogoce sem se v katerih vprasanjih ponavljala, ampak se mi zdi da glede GH pri nasih user posted image   so vsak teden novi odgovori na ista vprasanja. Hvala za odgovore. Zdaj pa sibam malo stanovanje skupaj sestavit preden se Hana zbudi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 15:20:34   
tejkaz
Zoja Miša, dežna prevleka gre normalno gor. Še lepše kot na košaro. TI bom enkrat slike poslala, sam zdaj ni časa. Spi lepo notri, se da čisto v ležeč položaj, za sonce pa kupiš dežniček. 

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 15:30:47   
kaja02
vilika- user posted image user posted image

miškolinček- user posted image pa kmalu se pozdravte; svojga deca in njegovo službo pa bi jaz tud najraje nekam poslalauser posted image

ko vas tkole berem HB da je tašča doma na drugem koncu Celja, in da mamo prizidek s svojim vhodom ter ključem v vratih, pa živimo pri meni doma, se mi je mama tud pri Kaji velik vtikavala, sedaj pa se ne, je blo treba mal povedat, paje začuda razumelauser posted image ; tako, da še je upanje za vse vas, pri drugem otroku oz. vsakem naslednjem ne bo več vtikanja, učenja.... recimouser posted image

zoja miša- če boš šla na športen del vozička, potem bo tako ali tako malo dvignjena in ji sonce ne bo direkt v učke svetu, drugače pa je uporabna marela( dežniček)


carol- 1. miksam s paličnim mešalnikom, ne se bat sedaj še mora met vse spasirano, ko pa bo dobila boljši refleks požiranja pa so lahko tud večji koščki, takrat ji niti nebo več pasal sam tekoče jesti ( vsaj pri Kaji je blo tako)
2. polente še nisem kupila, mam pa kuruzno kaša od Linota, sam je še ni jedla
3. nimam steklenega, kar unga navadnega res pa je da še trenutno nisem skoraj nič ribala ( enkrat jabolk, pa ga ni znala dol pojest, pa še napenjal jo je po srovem jabolku)
4. včasih par žličk, se je pa zgoil že tud da je pojedla 120ml, sam to je res prej izjema kot pravilo


_____________________________

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 15:45:56   
kaja02
aja, a rabi katera ŽIVČKE, mam jih 7

_____________________________

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 16:14:53   
Barbarinha
Smo bili ves dan zunaj in spravljali drve poškodovanih dreves. Sneg je polomil ogromno sliv - HB nima zdaj tast nič za rečt da se to drevje požaga. Drugi del Lukčevih slikic v 4. delu avgustovčkov!!!


Tako smo se cartali z Dedom Mrazom:

user posted image

Moja najljubša igračka Kjava:

user posted image

Moja prva GH - višnja z jabolkom. Poleg tega, da je bila v nosku, na očkah in obrazu, je prišla tudi v moj želodček!

user posted image

Tako pa se cartam s Kjavo, ko trdno hrčkam:

user posted image

Tako pa smo pred parimi dnevi pričeli sedeti. Seveda brez rezerve za hrbtom ne gre!

user posted image

Moram pomit še posodo! A ne, da so naši avgustovčki pravi srčki?!?!?! Z veseljem spremljam razvoj naših kobacajev.



< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 9.2.2009 16:16:37 >


_____________________________

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 16:16:14   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Nekaj vprasanj glede GH:
1. ali miksate, tlacite(s cim) vecino hrane, sadje, zelenjavo?
Jaz ji zaenkrat vse pasiram in lepo poje. Včeraj sem ji dala le z vilico stlačen krompir, pa je kar nekaj pojedla. Zadnjič sem ga spasirala, pa je po 3-eh žličkah vse zbruhala. Danes mi je pojedla vse: en krompir in 2 cvetka cvetače. Zadnjič ji očitno nekej ni pasalo, ker mi je tudi jabolko zbruhala. V naprej bom še vedno pasirala. Pač paziš, da pasiraš tako, da je nož vedno v hrani in tako pride noter manj zraka.
2. katero polento uporabljate?
Še nisem nič kupila, verjetno bom pa instant

3. ali katera uporablja stekleni ribežen?
Sem ga gledala, pa mi je blo brezveze dat 4 eur, da mi bo potem ležalo v omari. To tudi zato, ker je jabolko skuham, če ne bi ga pa verjetno kupila. Saj končno ni nič 4 eur, sam to pride v poštev le kak mesec, potem se pa lahko riba na kovinskega. Se motim?
4. Koliko sadne ali zelenjavne kasice vam user posted image pojejo ob obroku?
Ma ne vem, eno kavno skodelico, pa je zadovoljna vsaj 2 uri. Včasih sem ji dala jabolka tudi več, ker je pač to bolj lahka hrana in je hotela še. Danes je krompirja s cvetačo mela dost. Še malo man kot 1dcl čaja in to je to.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 16:18:50   
bella02
Barbarinha, kako luštne slikce!



(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 16:48:34   
matejchi
gajka in miškolinček hvala za odgovor...
zoja a se voziček ne da okoli obrnit?
vilika pridemo pomagat mansardo končat, da prideš čimprej iz pekla do raja....
tudi moj nos je poln... moški del je pa šel na Krvavec in sta že v prihajanju...
ja pol sem pa res lahko hvaležna tašči, ko nam je svetovala, da nismo skupaj pod eno streho.. user posted image

za vaše tašče...
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 17:03:26   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

matejchi, PROSPAN za izkašljevanje je od 6 meseca naprej. Sam Maruša še ni tok stara. user posted image Slezov sirup je bolj za pomiritev kašlja.user posted image Hmmm... Maži jo z MAterino dušico od Justa, če imaš. To našim ful pomaga.user posted image

Meni je dr. rekel, da jo lahko to še bolj draži.. Žiga jo ma pa rad...
ryssa meni je ta pepeny mal smešen...user posted image pomoje je bolj za manjše otroke, ki še ne sedijo ...
jaz sem pa prejšnji ponedeljek kupila kg korenčka in sem ga že prejšnji teden doma pol iskala pa mojga danes vprašam, le ga je kam dal in sem še v trgovini vprašala, le je tam ostal in res je bil revček v zvezku zapisan... zdaj imam pa 2kg, tako da erin, če boš mela zajca kar po korenje pridi....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 17:22:48   
košuta
Pozdravljen!
Mi je kar nerodno se spet oglasit po takoooooooo dolgen času - moram priznat, da sem prešpricala tretjino tretjega dela.user posted image user posted image  Kaj vse sem zamudila, pa tudi ni za povedat...
V glavnem: slikce vaših otročkov so vse po vrsti luštne in otročki so res luštni. Tvoji princeski Sandra sta tudi že veliki in ju je lahko ločiti.
Naš Teo tudi pridno raste in nosimo že vse številko 74. Zadnji teden se je tudi začel  prevračati sam na trebuh in nazaj na hrbet. Ko ga pohvalim, se glasno zasmeji in se vidi, da uživa... Skoraj bolj kot jaz, ko ga gledam. user posted image  Sem zadnjič gledala njegove slikce od UZ, pa kar ne morem verjet, da je iz tiste pikice zrasel tak fant...user posted image
Midva se še pridno dojiva in mu zaenkrat dajem le Alete kašico z jabolkom in hruško 1×dnevno. Mu je ful všeč in prav rad je. Mislim, da mi ni še nikoli pojedel več kot 80ml (na oko). No, zdaj bom začela tudi s korenčkom, pa bomo videli, če bo šlo - za korenčkov sok ni problem, sem jaz tista, ki mu ga noče dat... Se bojim, da bi bilo preveč naenkrat.user posted image No, kak plazma piškotek je že tudi scuzal oz razgrizel - sem ga več kot enkrat tolkla po hrbtu. user posted image  Banana gre pa v zelo malih količinah - pa več za mamico ostane. user posted image

Gajka - Kak voziček že imate? Mi imamo Freestyla, pa me tudi zanima tole z marelo. Zaenkrat sem malega vozila okrog še v jajčki ali nosila v kengoruju, zdaj je pa oboje prerasel (v kenguruja ga pa itak nisem mogla že nekaj časa stlačit, ker je bilo preveč cotik in je bil dobesedno stlačen noter). Čas je za presedlanje na športni del...

Tašče   - Nikoli izčrpana tema... Se bi tudi jaz (mi) rada prestavila v mansardo, pa še toooooliko manjka... Ko je pa vse tako drago. user posted image  Tudi jaz hočem vrata s ključem med nadstropji.user posted image

Amelia - Pr nas ne zaspimo drugače, kot na zizi... user posted image  Tako da - kaj je to večer brez otroka?user posted image  Moj ga še nikoli ni spravil spat, enkrat, ko se je pa zbudil in se je user posted image  sam spravil, da ga bo uspaval, sem pa izvedela, da sem slaba mama, user posted image user posted image user posted image ker sem mu ga prepustila - sedela sem pa dva metra stran in bi mi lahko rekel, naj prevzamem... user posted image  Samo za božič sem šla k maši in je moj menda imel celo norijo doma - ko sem prišla domov, je mali od izčrpanosti spal, moj je bil pa utrujen, kot po celodnevnem delu.user posted image  Kar naj si poskusi...

A sem vam povedala, da imamo izredno stanje? Najprej je bruhanje in drisko pokasirala tašča, potem jaz, zatem moj dragi in končno seveda tudi Teo. Tako drisko ima, da voda kar stoji v prenici, ko ga razvijem...user posted image  Ubožček - upam, da se kmalu pozdravi. ker bo sicel izsesal tudi mene.user posted image

No, dovolj sem vam težila s svojim romanom. Upam, da se bom zdaj bolj pogosto javljala.



 

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 17:33:51   
anita goitan
danuser posted image

na Bledu luštno blo, Zoja uživala, me2 z mamo tudi..mal je sicer protestirala sem jo kar en kos poti nosila, ti ti šjora navihana..

se beremo


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 18:00:07   
anita goitan
anita ti imaš tudi speedija, a že imate kak senčnik? Ker vsak baje sploh ne paše gor.


Ryssa  ja senčnik sva kupla v BC že septembra..pač od kar mamo speedija, ma no name znamka, sam UV zaščito ima, je črn, pa ni bil drag

zoja miša tud Zoja praktično ni bla v košari (samo 3 tedne, dokler ji nisva Quinn.speed. kupila)..
praktično 1m ima dvignjeno ležišče oz športno in če zaspi ji sam z enim grifom (ok mal mi gre na plezarijouser posted image ) spustim dol in panča lepo naprej

Dns smo mi brez Gh, samo joška poje..pač bli cel dan zuni..user posted image


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 18:41:58   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Moram rect kar dober dan, ker se bolj poredko oglasamuser posted image . Mi smo bili tudi na soncku in ceprav je super imamo tudi mi problem z ucki. Hana kar naprej mizika se paci in obraca naokoli, pa sploh nima direktnega soncka v obraz. Bo morda krivo slabo vreme zadnje mesece in so se oci navadile na tako svetlobo (mrak).
Nekaj vprasanj glede GH:
1. ali miksate, tlacite(s cim) vecino hrane, sadje, zelenjavo?
pretlačim z vilico..
2. katero polento uporabljate?
koruzni zdrob zlato polje za hitro pripravo
3. ali katera uporablja stekleni ribežen?
probaj z železnim...
4. Koliko sadne ali zelenjavne kasice vam user posted image pojejo ob obroku?
to pa ne vem.. po občutku, tako dno krožnika je prekrit ene pol jabolka 2 žlici riža pa 1/3 banano.. pa itak ne poje vse..


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 19:03:35   
nell
Barbarinha- krasne slikice

Košuta - lepo te je spet mal brat

matejchi
- kako je pri vas - očitno so smrkci na pohodu...jaz se že pripravljam na noč - trenutno je zaspančkal v najini postelji - spi skoraj sede, drugače ne gre - je nos skos zabit - fiziološko mu skos vlivam in mu grem že pošteno na živčke - ma ja sej bo. Te pa nisem dobr razumela, js sem mislila, da sta smrkce oba pokasirala Maruša in Žiga.




_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
9.2.2009 19:05:59   
matejchi
anita mi smo tudi danes prešpricali GH, smo pa dali čajčka, ker jo malo kuha...user posted image
nell Žiga je OK, Maruša pa spi trenutno v ležalniku... za ponoči pa računam, da ji dvignem jogi...


< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.2.2009 19:07:00 >


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?