|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
15.1.2011 8:30:16   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, zdej pa le pazi, da se spet ne nalezeš bolezni.

Naš tastar je tudi skoz na šihtu. user posted image  No, jutri je pa frej, gre pa smučat s sodelavci. V nedeljo pa spet cel dan dela. Ma pa pop*****. Res sem skor skoz sama. No, sej če je doma, pa itak full pomaga pri tamalihdveh. Beri - on pazi Nejo, ko gleda risanko. user posted image user posted image user posted image  

Ja Aja1 upam, da mam zdej mal mira...ker je blo res tooo much

jest sem bla doma več kt teden dni, pa se mi zdi, da ga sploh nisem nč vidla, danes, jutri spet dela...res tko je vse čudn, skoz sama z malima, kt, da nimamo atija no..k smo pa doma, pa enostavno ne mormo prav nikamor it, ker smo čisto brez denarja...zdej mava že drugi mesec čez 600 ojrov dinersa..in to samo tankanje, ter hranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pri nas jih drugače kr pomerka, sam jest bi pa rada, da še kdaj kej skuha, pa pospravuser posted image

zdejle smo pofruštkal, jest trenutno še pijem kavico, tamaledva bosta zdejle mal risanke pogledala, pol pa upam, da bo kej sončka, da gremo na en sprehod

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 8:37:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.1.2011 8:49:36   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Dobro jutro!

Mi smo pa danes -stari- že točno 35 tednov. user posted image user posted image user posted image

dobro jutro tudi tebi....uuuu še mal, še mal, pa bomo navijaluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 9:05:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.1.2011 16:32:59   
Aja1
MM - jaz sem v drugo mislila, da bom spet čez rok, pa me je Živa presenetila 4 dni pred PDPjem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.1.2011 18:34:34   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MM - jaz sem v drugo mislila, da bom spet čez rok, pa me je Živa presenetila 4 dni pred PDPjem. user posted image

pr men je blo v prvo 9 dni pred...sine se je pa odloču, da bo točn kt urca..me zanima, če se bo v življenju skoz držal točnosti user posted image user posted image user posted image

no mi smo pred spanjem izkoristl za en sprehod, je blo tok fajn topplooo...zdejle sem pa cote speglalauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 11:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
17.1.2011 20:31:46   
Aja1
MM- tale tvoja nosečnost gre tudi hitro.

Mi začnemo z uvajanjem v vrtec 27.1. Srčno upam, da ne bo velikih problemov....čeprav dvomim. Tamala je moja cartika (še bolj, kot je bila Neja). Prva 2 dni uvajam jaz, potem naprej pa ima mož 2 tedna dopusta in jo bo uvajal on.

Kako ste kaj? Ste vsi zdravi? Izkoriščate kaj sončka?

Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 10:09:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.1.2011 10:38:06   
urška76
Ojla.
Jest grem tud na sončka user posted image Grem v trgovino po čokolino. user posted image Resno, ga je zmanjkal, pa imam kuponček iz dnevnika za 20% popusta na en izdelek v sparu. user posted image
Pol bom pa že kmal morala po Miha. Še danes in jutri ga grem prej v šolo iskat, da poje tale antibiotik do konca.
A sem vam že povedala, da sem popustila in smo nabavili tv? Mi je že žal. Otrokom je že dolgčas, ko jim po eni uri risank rečeš, da imata dovolj. Sam da je ta škatla v hiši, se že ne znata več nič igrat. Grrrrr. Čeprav včeraj stza bila kar pridna, smo se zmenil, kdaj se ugasne in sta se kar držala ure. Sta se šla potem brez problema igrat. Mogoče mi bo uspel, da ne bosta čista tv in compjuter fanatika.
Nč, šibam na sončka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 11:19:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.1.2011 9:12:20   
Aja1
Naša tudi rada gleda tv. Še posebno Winx. Ponavadi ima zvečer od 18-19ih tv (risanke). Toliko ji še dovolim, ker da ravno mir, da Živo zrihtam za spanje (večerja, kopanje,...).

MM- ime imate že izbrano?

Neposredna povezava do sporočila: 2737
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 9:50:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
20.1.2011 9:48:05   
urška76
Dan!
Bejbe a imate kje kaj snega? Pri nas je bil samo dež user posted image . Miha je čist žalosten zaradi tega. Je sred noči prišel k meni (baje je nekaj grdega sanjal), pa je bilo prvo, če je kaj snega zapadlo.
Mene pa full glava boli, pa grlo, pa čist sem čudna. Nosu pa nimam zabasanega. Jutri imamo pa napovedan obisk Mihove ljubice user posted image , v soboto pa en rojstni dan. Moram it še darilo kupit. Ah....
MM a nam mal namigneš user posted image ... ... sej se hecam, bomo ta prav čas zvedle.

Neposredna povezava do sporočila: 2739
21.1.2011 17:13:36   
urška76
Oj!
Evo Mihova lubica je pri nas. Kok ju je fino vidt. user posted image
Mene pa neki zvija danes. pa kašljam ko zmešana. Ko da bi bila ta hud kadilec. V glavnem, danes mi je vse čisto odveč.

user posted image spet me ven meče

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.1.2011 6:56:39   
Aja1
Urška- že kar ljubice domov pripelje? Zgodaj je začel.user posted image

Kako si ti?

MM - bo tudi tokrat bolj posebno me?

Danes greva pa z dragim v Zeusovo kopel v Dolenjske Toplice (2 uri). Morava porabit bon. No, pa malo lenarjenja ne bo škodilo. Tamalidve pa v varstvo. Upam, da Živa ne bo preveč jokala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 9:52:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 19:08:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2743
25.1.2011 8:34:38   
Žiga
Tik-tak... tik-tak... tik-tak... tik-tak... tik-tak... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2744
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 13:34:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.1.2011 15:04:57   
urška76
MM še čisto malo. Soba bo itak še pred bejbijem. Ne boš hotla prej rodit, dokler ne bo vse tipi topi. user posted image
Aja1 kako je minilo razvajanje v dvoje? Sta uživala?
Miha je spet doma. Je zajtrk čisto lepo pojedel, prišel v kopalnico, da umije zobe in gre direkt bruhat. Sploh se ne zmažemo iz teh viroz.
Včeraj sva kupila za Miha pustni kostim. Špela je pa nezahteven ottrok in bo ponucala enega starega Mihovega. Važn, da bo lahko imela sabljo. user posted image
Sva ga pa kupila v BabycCentru in sva dobila tri kupončke. Če katera rabi je pa 20% na igračo po izbiri, 20% na izdelke Tommee Tippee in 3 za 2 (ob nakupu treh oblačil, najcenejši brezplačno). Če jih katera rabi naj pove, da ji pošljem. Veljajo pa od 1. do 20. februarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2746
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 9:58:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.1.2011 11:02:39   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Zdaj me malo panika grabi, kaj pa če mi voda odteče na novi sedežni? user posted image

Ni kaj, eno debelo brisačo pod rito pa bo. user posted image Sam še 24 dni. Uf, kok bo to hitr mimo.

Midva z Mihom sva še doma, jutri pa šiba v šolo. Že danes bi lahko šel, pa ga je ponoči nekaj trebušček bolel. Špela je pa trenutno z očijem pri zobozdravnici. Ji mora še ta vrhnje štirice in petice zalit, da ne bo kdaj bolelo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.1.2011 14:44:43   
Aja1
Razvajanje v dvoje je bilo kar fajn. No, vsaj 1x sva bila sama 2 uri brez otrok. user posted image

MM - ooo, še malo, malo.

Mi gremo pa jutri prvič v vrtec na uvajanje. Mora me tlači že dva meseca. To je vse, kar lahko povem. user posted image No, jutri uvajava kar oba, v petek verjetno samo jaz (mogoče je sploh ne bom dala v petek), potem pa prevzame uvajanje mož. Ima 10 dni dopusta.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.1.2011 7:09:15   
max81
Aja1 srečno..upam, da bo šlo vse po načrtihuser posted image
MM ja nč eno ornk deko al pa brisačo pa bouser posted image , al pa na tla sedet

drugače pa en lep pozdravček, pri nas vse po strem, jest spet na šihtu, ooo še jutr pol pa spet mal odklopa..ta teden je šu tok hitr naokol...hvala bogu, sej se je prejšni vleku za znoretuser posted image
Deca ta teden sploh še nisem nč vidla, sva kontra na šiht, zvečer preden pride sem pa že komauser posted image , tko, da sploh ne vem koko zgledauser posted image

V soboto imamo pa mi plesno predstavo in to v kulturnem domu, bo baje ful judi, tko, da mene že pošteno skrbi kako bo, upam, da tamale ne bo preveč strah

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!