Nogavica
|
Evo, da se še jaz malo javim. Saj sem vas skozi brala (oziroma čakala, če bo sploh kaj za brat ), samo sem bila prelena za pisat. Živa je prejšnji teden prebolevala neko trebušno virozo. V ponedeljek ponoči in še v torek podnevi je bruhala, potem pa je začela driskati in je bilo par dni kar hudo. V torek je imela še vročino. Drisko je imela ene tri dni tako, da je kar teklo iz nje. Da o vneti riti in joku med previjanjem sploh ne govorim. En dan je bilo tako hudo, da sem med previjanjem jokala z njo, ker nisem vedela, kako naj se je dotikam, da bi jo čimmanj bolelo. Jedla kake 3-4 dni ni čisto nič, s pijačo pa sva jo silila, notri pa ji mešala glukozo in Rehidrol. V torek in sredo je ves dan samo ležala in dremala, tako da jo je bilo kar hudo gledat tako, ko je drugače vedno naspidirana. V petek smo šli k zdravniku, da preveri, če je še dobro hidrirana pa je bilo vse o.k., v nedeljo pa se je potem vse umirilo. No, tako glede Žive. Drugače pa se mi zdi, da v trebuhu (sem skoraj napisala trebuščku, pa je žal daleč od tega ) že čutim neke nežne premike. Aja, pozabila sem še napisat, da sem dva dni nazaj opazila, da ima Živa zunaj obe spodnji petici, zgoraj pa tudi ena predira dlesen, se mi zdi.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.4.2009 15:14:49 >