|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
7.10.2010 11:52:34   
Žiga
Moja ma pa novo frizuro... Lahko kako fotko?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Žiga -- 7.10.2010 11:53:00 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.10.2010 13:46:36   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Moja ma pa novo frizuro... Lahko kako fotko?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smotan si. user posted image
Ja sem bila nujno potrebna frizerjevih rok.user posted image Tako, da imam spet lepa rdeča pramena in ne boste verjele moje ravne štrene je šel likat. sem zmeri mislila, da je likalnik samo za skodranke, ki želijo imeti ravne lase. Špela je sicer želela, da se pobarvam na roza user posted image , pa je nekako nisem upoštevala. Miha mi je pa prepovedal blond. user posted image
Drugače pa pri nas nič novega. razen tega, da zunaj sije sonček user posted image
Nosečke kako se pa ve počutite?

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.10.2010 14:40:04   
max81
ojla...tud jest grem jutri k frizerki, nazaj na blont..pa tamaledva more mal postrižt, tamal bo glih kar špangice rabuuser posted image

ja urška dejmo kšno fotko prlimat.....ne da se mi nč, tko, da grem počas še mal pregledat če je kej pametnga, pol pa počas v vrtec

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.10.2010 19:57:18   
Aja1
SLIKE novih frizur!!!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
8.10.2010 9:11:01   
malilump
Tudi jaz moram kaj k frizerju...imam že čisto sprano črno in 2x predolge lase...se moram malo urediti preden moj pride user posted image

Val je bil pa včeraj kar nekaj tečen, potem pa še jaz, ponoči sva pa kar naokrog hodila...in vsega je kriva luna...danes pa še kar traja user posted image  dobro da je vsaj petek

Lep vikend

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.10.2010 9:28:34   
max81
dobro jutro, mi smo pokonci že od 6huser posted image N ga je srala pol noči, zakasnela luna verjetm, pol je valda se še tamal zbudu k je tako histerijo zganalauser posted image user posted image ..prov slabe vole semuser posted image ...zdejle čakamo, da se tastar zbudi k je imel tak čuden nočn šiht..pol pa šibamo mal u kostanj pogledat....včer smo bli pr frizerju, tko, da momo 3je novo frizurouser posted image

kje ste vse?

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.10.2010 20:43:15   
Žiga
To moram napisat... kako je danes med umivanjem zob Miha Špeli razlagal, kaj to pomeni "O moj bog" (kaj je to bog, se mu itak ne sanja...).

Miha:
Veš, to je tako, ko se udariš (se prime za desni bok) in pol rečeš "O moj bok!" user posted image user posted image user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.10.2010 6:38:41   
Aja1
Hehehe, Miha je pa faca.user posted image

No, slike frizur še kar čakamo. Jaz tudi počasi rabim novo frizuro.

Punce - še malo, pa bodo naši malčki pihali že četrto svečko. user posted image  Kako boste praznovali? Mi smo do zdaj 2x doma, 1x kar v eni picriji. Letos pa ne vem... Če pripravim doma, moram obvezno 2x, ker nimamo prostora za vse. Ko sva šla v to stanovanje, sva rekla za kakšno leto. Evo, teče že peto leto, mi pa še kar tukaj. user posted image  Nikejr ni nobene pametne parcele, ne stanovanja,... user posted image user posted image user posted image
Sicer pa tudi Žva raste kot konoplja. Kmal bo treba na šiht. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 7:32:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.10.2010 10:33:26   
urška76
Dan!
Slikice nimam nobene. Me mož ni nič slikal. user posted image Itak sem zdej že skuštrana.
V soboto smo bili na enem pikniku. Je imel kolega r.d. No moj mož je bil doma, ker je bilo polno stanovanje delavcev.
Tam sta se pa moja otroka prelevila v piromančka. Sta imela še enega osemletnika zraven in so kurili ogenj (seveda pod nadzorom). Proti večeru so pa ta "stari" prevzeli komando nad ognjem. Je bilo tako luštno stati okol, da nas ni zeblo. user posted image Pa kostanj smo pekli. V glavnem moj mož je vse ta luštno zamudil.
Včeraj nam je pa mami ene gobice dala in sem bila spet ko vidra. Očitno mi ne pašejo. Nikomur drugemu ni bilo nič, samo jaz sem obiskovala wc.
Rojstni dan od Špele bomo praznovali doma. Kot vedno, samo, da bo letos že prijateljčke povabila. Bomo pa razdelil en dan za sorodnike (babice dedke) in en dan za prijatelje. Lani smo imeli samo sorodstvo. Za Miha smo pa sorodnike povabili na dom za prijatelje smo pa vedno kaj najeli. lani smo bili v živalskem vrtu, letos v telovadnici Narodnega doma.
MM držim pesti, da pride željena pošta. Kako si pa drugače? Bebica že kaj nagaja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 12:29:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 12:49:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.10.2010 18:51:38   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Pa je le prišla pošta. user posted image Podaljšan bolniški stalež. user posted image

user posted image user posted image

Sem šla pa danes skozi mesarsko klanje v Lidlu. Babice in dedki so se drenjali, pa vlekli iz košare. Ko sem se prebila do bund je bilo v košari samo še nekaj ta velikih rozastih. Potem so pa počasi začeli nazaj metat, tisti, ki so si po cele kupe ven vzeli. Na koncu sem dobila bundico in smučarske hlače za oba.

Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.10.2010 19:49:05   
Aja1
Super za podaljšano bolniško MM.user posted image user posted image user posted image

A gledate kaj BB?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 8:32:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.10.2010 9:22:31   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A gledate kaj BB?

Čisto nič. HB nimava tv-ja. So večeri veliko lepši user posted image
Danes pa čakam strojnika, da nam radiatorje poštima, da se bomo potem normalno greli. Upam, da ga dočakam. sem pa že pospravila en sušilc perila. Zdej pa ne vem,če se nebi likat spravila. Mi Miha teži, da mu moram hama perlce prelikat (je enega robota naredil).
Še dva tedna pa ima mali počitnice. Sem mislila, da bo z mano doma (pa kak dan še Špela), pa sva zdaj dobila eno ugodno ponudbo, da bo cel teden v družbi akademske slikarke. Glede na to, da rad riše in da je izrazil željo naj gre. Sem včeraj šla še v razred eno njihovo razstavo pogledat (so risali buče) in se mi zdi, da je vsaj za pol koraka pred sošolci kar se risbic tiče. Sicer je to samo mnenje ponosne mame, pa vseeno. Očitno ne bo športnik (čeprav gre z velikim veseljem na nogomet), bo pa umetnik user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.10.2010 8:06:26   
max81
jutro...sem nas komej najdla, registrirana super za podaljšanje porodniškeuser posted image user posted image

včerajšnji dan katastrofalen, so iz vrtca klical, da je mali v loku bruhal, popoldan je preležal in je bil zvečer ok, tavelka kokoš se je pa cel dan drla, sem misnla, da se mi bo zmešal..ponoč nismo nč spal, pol je blo pa vse narobeuser posted image , jest pa iz popoldanske v dopoldansko...sesuta sem bila čist, v kuhinji mi je šlo vse narobe, grozaaauser posted image , vse me je bolel...no danes sem bistveno bolš, upam da tako tudi ostaneuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.10.2010 8:22:53   
urška76
Max en velik user posted image Sej bo. Važno, da je že boljše. je Tjaš že OK? Včeraj sem s kolegico govorila, je tud njena ta mala boga. Ji že od nedelje bruha. Očitno so sedaj res tile virusi na pohodu.
Naša bejba si pa zadnje čase full velik dovol. Nazaj nama odgovarja, ko da bi jo že puberteta dajala. Ponoči pa MAMI. In ko pridem k njej: A si lahko mal pri meni? user posted image -ek mali. Miha pa je počasi začela šola dajat. Zjutraj je ves utrujen. Danes mi je prijavil (ko sem, ga spomnila na angleščino): Spet se bom mogu učit. user posted image Pa drugače full rad hodi. Sicer ga je zadnjič tud za plavanje trebušček bolel. Očitno prihaja za njim, da so sedaj to obveze. Čeprav luštne. Ampak izpisala ga pa ne bom, ker smo se za vsako stvar prej pogovorili in je želel sam nadaljevat (in plavanje in angleščino). Če ga bo preveč dajalo ga bom edino iz nogometa izpisala. Ker tja je šel pa po moje samo zaradi sošolcev.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.10.2010 8:45:35   
Aja1
Max user posted image user posted image user posted image . Ko gre kaj narobe, gre ponavadi vse narobe. Je danes ok?

Urška -kolikokrat na teden pa ima angleščino?

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 13.10.2010 8:46:09 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.10.2010 9:31:28   
urška76
Ob sredah eno uro. Pa v bistvu gre vedno z veseljem tja. In pol ni nekega problema. samo on se nebi učil. user posted image Pa v bistvu se mu sploh še ni potrebe kaj dosti učiti, ker te osnove že vse zna. Iz pesmic in igralnih uric prejšnjih let. Letos hodi že četrto leto. Oh ja, naša brihta bo po mamici in očiju. Len za učit. Upam, da mu bom vseeno vcepila eno malo delovnih navad, da ne bo imel potem kasneje problemov.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 10:18:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.10.2010 15:29:39   
max81
Hvala punceuser posted image

tamal je učer meditiral na kavču eno urco, pri miru je gledal risanke, pojedel celo pozno kosilo, tko da je bilo zvečer že čisto ok in je šel danes v vrtec normalno. Tavelka kokica ma pa danes plesne, tko, da jih grem danes šele ob 16h iskat in imam  malo časa zase, pa zuser posted image   sva že iz ornk špancira, sam veter ful piha in me je že kr pošteno zeblo v ušesa. pol pa ne vem, če ne bomo v kik letel,  če majo še kej žabic, pa kšne tanke kapice..u kr niso mel nič pametnegauser posted image .Tastar je pa spet s šolo začel, tako, da bomo zdej še bolj saami kot smo pa ponavaduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 7:45:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.10.2010 10:17:41   
urška76
Mmmm, njami ... MM hvala. Je pasala tale smetanca zdele. user posted image
Max sej boste pa pol lahko več skupaj, ko bo "ta star" končal šolo. Žiga pa z novembrom začne na predavanja hodit. Me je že groza, kako bomo logistično zmogli vse naše dejavnosti. Vsekakor moramo v kratkem kupit vsaj enega jahača, da bom lahko Miha peljala v Lj tudi z atovim avtom. Midva imava pač samo enega. In nam bo zdaj včasih drug manjkal. Ah, bomo se že pošlihtal, važno, da možek faks naredi.

Neposredna povezava do sporočila: 2424
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 9:43:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?