|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 22.2.2009 22:51:31
|
|
|
|
petrinja
|
tudi moj malček ima enake probleme, in nam dileme največkrat reši kar Geox. pa naj se ''jezik'' čimbolj razpre, da gre lažje visok nart notri. .
|
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 22.2.2009 22:54:16
|
|
|
|
Ribica **
|
Kaj pa Ciciban? Visji modeli so vecinoma ok za visok nart.
|
|
|
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 22.2.2009 22:55:02
|
|
|
|
scubadiver
|
Ciciabn čeveljčki so v večini pretrdi za prve korake..
|
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 23.2.2009 10:06:20
|
|
|
|
ajataja
|
mi pa imamo bolj široko nogico in je tudi težko dobit čeveljčke zato mu jaz kupim adidaske na ježka in še lepo mehki so (adidas ali nike)
|
|
|
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 23.2.2009 10:08:45
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Se strinjam in tudi merrel so ok. Poleg tega sedaj res ne rabiš kupovat več gojzerčkov, ampak kakšne spomladanske čevlje - superge, ki so cele usnjene recimo -> da ne ravno premočijo, niso pa niti zimski gojzerčki. Nike, Adidas delajo tudi pol visoke škorenjčke, ki lepo pridejo čez nart, so za visoko nogo ravno tako, pa še fino mehki so.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Ustvarjalne ideje za praznikeDecember – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Zadnje s foruma
fantek po morfologijisararali so že kateri po morfologiji rekli, da nosi fantka in se je rodila punčka? če ja, s koliko verjetnostjo je gin.trdil/a da je fantek?da (
28%)

ne (
72%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!